| | |
25.06.2009 10:17 -
Re: Tempomat - dodatečná montá
|
661756
|
|
panasonixs
|
|
|
No ja mam C5 I v 4rychlostnim automatu a tempomat opravdu funguje jen u rychlosti nad 60 km/h, poraďte, je to chyba i porucha, kterou spraví třeba výměna páky nebo to tak s ohledem na výe napsané je... Jetě mě napadlo, jestli ve Fancii není v obci 60tka, to by bylo Frantíkům dost podobné
No ja mam C5 I v 4rychlostnim automatu a tempomat opravdu funguje jen u rychlosti nad 60 km/h, poraďte, je to chyba i porucha, kterou spraví třeba výměna páky nebo to tak s ohledem na výe napsané je... Jetě mě napadlo, jestli ve Fancii není v obci 60tka, to by bylo Frantíkům dost podobné:-p
|
|
25.06.2009 10:30 -
|
661758
|
|
panasonixs
|
|
|
Tak ve střehu je potřeba být furt. Jen mě zajímalo jestli je to normální. A jak tak vidím tak asi je a můu hned klidněji spát. Díky za odpověď
Tak ve střehu je potřeba být furt. Jen mě zajímalo jestli je to normální. A jak tak vidím tak asi je a můu hned klidněji spát. Díky za odpověď:palec
|
|
25.06.2009 11:40 -
|
661760
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
co ma za vyznam mit temponat od 4 niz ? muze mi to nekdo vysvetlit
:nevim co ma za vyznam mit temponat od 4 niz ? muze mi to nekdo vysvetlit :nevim
|
|
25.06.2009 12:11 -
|
661766
|
|
tief
|
|
|
No napriklad plne nalozene auto a kopecek
No napriklad plne nalozene auto a kopecek :-)
|
|
25.06.2009 13:17 -
|
661772
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no tak snad ve městě je 50tka, ne? I dy mě teda automat nebere vůbec
no tak snad ve městě je 50tka, ne? ;-) I dy mě teda automat nebere vůbec :nevim
|
|
25.06.2009 14:26 -
|
661780
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 - bere tempomat 3 a nad 30km/h
automat netusim a C5 2 to bolo 4rka a rychlost mala byt 40km/h tusim
C5 1 - bere tempomat 3 a nad 30km/h
automat netusim a C5 2 to bolo 4rka a rychlost mala byt 40km/h tusim
|
|
25.06.2009 21:59 -
|
661807
|
|
jumep
|
|
|
tak neviem, ja mam v manuale 30 km a na 2jkde sa neda zapat ale to pocita podla rychlosti a otacok
a co sa tyka tlacitok, vyber packu, vycisti ju od ulepkaneho bordelu a pojde jak nova
tak neviem, ja mam v manuale 30 km a na 2jkde sa neda zapat :) ale to pocita podla rychlosti a otacok
a co sa tyka tlacitok, vyber packu, vycisti ju od ulepkaneho bordelu a pojde jak nova
|
|
25.06.2009 22:56 -
|
661815
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Musim k tomu napsat taky své Já pouívám tempo i pri 40 ti,obzvlást dlouha prdel,kde by mne mohli nachytat pratele pol.... Tempo mi jde normalne a nestezuju si,ba naopak chválím a zda se mi,ze zrychluje na tempomat,pokud chci pridat lip nez za plynem.Co myslíte,je to kompjutrem nebo,ze mam volnejsi lanovod na plyn? Rád uvítám nejaky nazory
Musim k tomu napsat taky své :-d Já pouívám tempo i pri 40 ti,obzvlást dlouha prdel,kde by mne mohli nachytat pratele pol.... Tempo mi jde normalne a nestezuju si,ba naopak chválím a zda se mi,ze zrychluje na tempomat,pokud chci pridat lip nez za plynem.Co myslíte,je to kompjutrem nebo,ze mam volnejsi lanovod na plyn?:nevim Rád uvítám nejaky nazory ;-)
|
|
25.06.2009 23:02 -
|
661816
|
|
jumep
|
|
|
jagrim, ak to neni lanom tak je to subjektivny pocit, bo ked stupas na plyn podvedome ocakavas zatlacenie do sedacky, ked to das tempomatu tak tam ta reakcia chyba a preto mas pocit silnejsieho zaberu
a jagrim, mas c5 1, takze by si mal ist od 30 a 3ti prevodovy stupen
jagrim, ak to neni lanom tak je to subjektivny pocit, bo ked stupas na plyn podvedome ocakavas zatlacenie do sedacky, ked to das tempomatu tak tam ta reakcia chyba a preto mas pocit silnejsieho zaberu
a jagrim, mas c5 1, takze by si mal ist od 30 a 3ti prevodovy stupen
|
|
25.06.2009 23:10 -
|
661818
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
jj cetl jsem to to c manualu,co rikas a funguje,jen se mi zda,ze pokud drzis pridani na tempo,zrachluje o poznani vic nez za plynem,ale mozna je to jen sugesce
jj cetl jsem to to c manualu,co rikas a funguje,jen se mi zda,ze pokud drzis pridani na tempo,zrachluje o poznani vic nez za plynem,ale mozna je to jen sugesce :nevim:-d
|
|
25.06.2009 23:12 -
|
661819
|
|
jumep
|
|
|
myslel som si to aj ja ... potom som dotiahol lano a potom som to meral
sugescia
myslel som si to aj ja ... potom som dotiahol lano a potom som to meral :)
sugescia :)
|
|
26.06.2009 07:04 -
|
661822
|
|
panasonixs
|
|
|
Tak dneska ráno jsem zkouel tempomat na tom svem automatu. Jednoznačný závěr zní:
Lze zapnout od 3 rychlostniho stupně, co je na nic protoe u 50Km/h to hučí jak ve vrtulovém Iljuinu.
Tak dneska ráno jsem zkouel tempomat na tom svem automatu. Jednoznačný závěr zní:
Lze zapnout od 3 rychlostniho stupně, co je na nic protoe u 50Km/h to hučí jak ve vrtulovém Iljuinu.:nevim
|
|
26.06.2009 20:02 -
|
661853
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja nechci nekoho urazit ci nastvat ale chtit jezdit na trojku po meste na tempomat mi pripada hodne dementni,podle me tempomat slouzi pro dlouhou souvyslou jizdu na dalnici a podobne to znamena rychlost 5 ci 6
ja nechci nekoho urazit ci nastvat ale chtit jezdit na trojku po meste na tempomat mi pripada hodne dementni,podle me tempomat slouzi pro dlouhou souvyslou jizdu na dalnici a podobne to znamena rychlost 5 ci 6
|
|
26.06.2009 20:35 -
|
661869
|
|
autodiag
|
|
|
tak ja si myslim ze nemusim byt z praglu abych dodrzoval predpisy nebo ano ? v olomouci je jich taky jak nasere a opravdu si myslim neni problem jezdit 50 ,ono lidsky faktor tempomatem asi nenahradis, ze ne ?
tak ja si myslim ze nemusim byt z praglu abych dodrzoval predpisy nebo ano ? v olomouci je jich taky jak nasere a opravdu si myslim neni problem jezdit 50 ,ono lidsky faktor tempomatem asi nenahradis, ze ne ?
|
|
| |
|
|