| | |
01.11.2009 20:12 -
Vyhřívání sedadel / C5 I, II
|
1108709
|
|
libor
|
|
|
Zdravím,
nevíte někdo o nějakém rozumném řeení dodatečného vyhřívání koených sedaček? Mám objednané klasické potahy, ale pochybuju e se tím sedačky zateplí. Nael jsem v TESCU a v MAKRU údajně luxusní vyhřívaný potah za cca 200 Kč, ale moc praktický a luxusní mi to nepřijde. Touhle dobou ráno ta kůe dost studí.
Zdravím,
nevíte někdo o nějakém rozumném řeení dodatečného vyhřívání koených sedaček? Mám objednané klasické potahy, ale pochybuju e se tím sedačky zateplí. Nael jsem v TESCU a v MAKRU údajně luxusní vyhřívaný potah za cca 200 Kč, ale moc praktický a luxusní mi to nepřijde. Touhle dobou ráno ta kůe dost studí.
|
|
01.11.2009 20:25 -
Re: Vyhřívání sedadel / C5 I, II
|
1108711
|
|
tief
|
|
|
Dodatocne to na kozenych nejde ... a ten luxusny potah za 200 nevyhreje ani prd .. skorej sa vyhreje cely interier auta ...
Dodatocne to na kozenych nejde ... a ten luxusny potah za 200 nevyhreje ani prd :-) .. skorej sa vyhreje cely interier auta ...
|
|
01.11.2009 20:34 -
|
1108713
|
|
libor
|
|
|
Myslel jsem si to, take mi asi nezbývá nic jinýho, ne si otuovat ři.
Myslel jsem si to, take mi asi nezbývá nic jinýho, ne si otuovat ři. :-d
|
|
01.11.2009 20:38 -
|
1108714
|
|
tief
|
|
|
Nebo dalkove startovani nebo bufik
Nebo dalkove startovani :) nebo bufik :)
|
|
01.11.2009 20:49 -
|
1108715
|
|
libor
|
|
|
Parkuju venku na sídliti, tak to startování asi ne, ale ten bufík, to by asi lo.
Parkuju venku na sídliti, tak to startování asi ne, ale ten bufík, to by asi lo.;-)
|
|
01.11.2009 21:33 -
|
1108725
|
|
Darja
|
|
|
Já to tudle zkoumala... jetě jsem nenala odvahu vyndat celou sicnu. Vyhřívání se dá dodělat v případě, e čalounění není lepené. Mikroply na C5 je lepený, u kůe si nejsem jistá. Strkala jsem tam pracku a bylo to oddělené, ale myslím, e to je jen po okrajích, sedák jako vrchní část se zdá být lepený
Pokud chce kvalitní vyhřívání, počítej s cenou kolo 2000Kč.
Já to tudle zkoumala... jetě jsem nenala odvahu vyndat celou sicnu. Vyhřívání se dá dodělat v případě, e čalounění není lepené. Mikroply na C5 je lepený, u kůe si nejsem jistá. Strkala jsem tam pracku a bylo to oddělené, ale myslím, e to je jen po okrajích, sedák jako vrchní část se zdá být lepený :(
Pokud chce kvalitní vyhřívání, počítej s cenou kolo 2000Kč.
|
|
01.11.2009 21:37 -
|
1108727
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bohuzel vsechny vyhrivane calouneni se prodavaji v kuse i s vyhrivanim,tz pokud to prestane vyhrivat meni se potah...neni to jako to bylo treba u XM jen jako by vlozka....nestoji to calouneni ani moc do kupy se myslim zastavis nekde na 25-30 000
bohuzel vsechny vyhrivane calouneni se prodavaji v kuse i s vyhrivanim,tz pokud to prestane vyhrivat meni se potah...neni to jako to bylo treba u XM jen jako by vlozka....nestoji to calouneni ani moc do kupy se myslim zastavis nekde na 25-30 000:-(
|
|
01.11.2009 21:40 -
|
1108729
|
|
Darja
|
|
|
No, to pro mě naprosto nepochopitelné. Proč to není jako oddělená část? Tak jako to má zbytek vozů na planetě? svléknu čalounění. vyhodím vloku, dám novou, navléknu čalounění...
Kupovat kvůli tomu skoro celou sicnu?
Mě u u řidiče taky na prd topí, spolujezdec vyhřívá krásně.
No, to pro mě naprosto nepochopitelné. Proč to není jako oddělená část? Tak jako to má zbytek vozů na planetě? svléknu čalounění. vyhodím vloku, dám novou, navléknu čalounění...
Kupovat kvůli tomu skoro celou sicnu?
Mě u u řidiče taky na prd topí, spolujezdec vyhřívá krásně.
|
|
01.11.2009 21:43 -
|
1108730
|
|
libor
|
|
|
Do rozebírání sedačky se asi poutět nebudu, ale asi začnu s tím otuováním.
Do rozebírání sedačky se asi poutět nebudu, ale asi začnu s tím otuováním. :-d
|
|
01.11.2009 21:44 -
|
1108731
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Prepacte za moj laicky nazor, pochopil som to tak, ze calunenie je nalepene na tu vypln co je v sedaku. kedze sa to neda naistalovat tam, nevyriesilo by to kupenie nejakych potahov a instalacia vyhrievaca medzi calunenie a potah? v pripade nekozeneho interieru by mi to davalo zmysel. druha moznost - kupit si termospodky a mas vytarano, ono to drzi teplo aj ked si sadnes na studene a dovtedy sa ti sedacka vyhreje tvojim vlastnym teplom
Prepacte za moj laicky nazor, pochopil som to tak, ze calunenie je nalepene na tu vypln co je v sedaku. kedze sa to neda naistalovat tam, nevyriesilo by to kupenie nejakych potahov a instalacia vyhrievaca medzi calunenie a potah? v pripade nekozeneho interieru by mi to davalo zmysel. druha moznost - kupit si termospodky a mas vytarano, ono to drzi teplo aj ked si sadnes na studene a dovtedy sa ti sedacka vyhreje tvojim vlastnym teplom :)
|
|
01.11.2009 21:49 -
|
1108734
|
|
libor
|
|
|
Asi si tam říznu kus karimatky....
Asi si tam říznu kus karimatky....
|
|
01.11.2009 21:53 -
|
1108737
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..nebo ty masazni drevene koralky
..nebo ty masazni drevene koralky :-d
|
|
01.11.2009 21:55 -
|
1108740
|
|
autodiag
|
|
|
..a chlupatej obal na volant
..a chlupatej obal na volant :palec:-))))
|
|
01.11.2009 22:00 -
|
1108742
|
|
libor
|
|
|
Já chtěl nějaký rozumný řeení a čeho jsem se dočkal. Tak vám pěkně děkuju.
Já chtěl nějaký rozumný řeení a čeho jsem se dočkal. Tak vám pěkně děkuju. :-d
|
|
01.11.2009 22:02 -
|
1108743
|
|
autodiag
|
|
|
bojim se ze rozumne reseni ve tvem pripade je primo umerne stavu tveho prasatka....
bojim se ze rozumne reseni ve tvem pripade je primo umerne stavu tveho prasatka....
|
|
01.11.2009 22:05 -
|
1108744
|
|
Darja
|
|
|
libor napsal(a): Já chtěl nějaký rozumný řeení a čeho jsem se dočkal. Tak vám pěkně děkuju.
řeení 1: Koupit origo v citroënu (drahé, ale jisté)
řeení 2: koupit pouité s výhříváním (taky drahé, ale není jistot stavu sedaček a vyhřívání)
řeení 3: samodomo to zkusit. (nejisté, e se povede, ale levné)
řeení 4: zkusit čalouníky (průměr mezi 1, 2, 3)
řeení 1: Koupit origo v citroënu (drahé, ale jisté)
řeení 2: koupit pouité s výhříváním (taky drahé, ale není jistot stavu sedaček a vyhřívání)
řeení 3: samodomo to zkusit. (nejisté, e se povede, ale levné)
řeení 4: zkusit čalouníky (průměr mezi 1, 2, 3)
|
|
01.11.2009 22:06 -
|
1108745
|
|
libor
|
|
|
Ne bych do toho dal těch 30litrů, to si raděj pořídím tu deku, korálky a chlupatej volant.
Ne bych do toho dal těch 30litrů, to si raděj pořídím tu deku, korálky a chlupatej volant. ;-)
|
|
01.11.2009 22:07 -
|
1108746
|
|
tief
|
|
|
abych to zhrnul:
moznosti mas:
- autoalarm s dalkovym startem ( to ze si na sidlisku tomu nevadi ne ? )
- bufik s dalkovym alebo casovanym startem
- kupit origo vyhrievane calunenie
- kupit nejaku kvalitnejsiu vyhrievaciu podlozku pod prdelku ( nie tu za 200 v tescu )
- calunik, rozmontovat calunenie a vlozit do toho nejaku kvalitnu vyhrievaciu vlozku
Vyber je na tebe a ako poznamenal autodiag na stave tvojeho prasatka
abych to zhrnul:
moznosti mas:
- autoalarm s dalkovym startem ( to ze si na sidlisku tomu nevadi ne ? )
- bufik s dalkovym alebo casovanym startem
- kupit origo vyhrievane calunenie
- kupit nejaku kvalitnejsiu vyhrievaciu podlozku pod prdelku ( nie tu za 200 v tescu )
- calunik, rozmontovat calunenie a vlozit do toho nejaku kvalitnu vyhrievaciu vlozku
Vyber je na tebe a ako poznamenal autodiag na stave tvojeho prasatka
|
|
| |
|
|