| | |
05.03.2009 16:11 -
Re: Západočeský minisraz 8.3.2009
|
520593
|
|
Darja
|
|
|
Krtek napsal(a): Darja napsal(a): Taky se spanilka nejezdi pres semafory, chlape.
tam jsou semafory na kadým kroku i Z toho parkovitě se vyjídí přes semafory a tam je docela krátkej interval a nevYhnem se minimálně dalím třem.
Ale kdo rika, ze spanilka musi byt za kazdou cenu mestem?
Ale kdo rika, ze spanilka musi byt za kazdou cenu mestem?
|
|
06.03.2009 16:20 -
|
520601
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak, bando. V Pivovarském muzeu je objednaná prohlídka, musí nás bejt aspoň 10. Tak doufam e bude
No jo, městu se nevyhnem,e Nějak to zvládneme. Kdytak můem vyjet z Rychtářky doleva, odbočení je ve 2 pruzích, to by se mělo v 6 autech stihnout. A pak hned sjedeme doprava a můem obkrouit náměstí, tam semafory nejsou.
Tak, bando. V Pivovarském muzeu je objednaná prohlídka, musí nás bejt aspoň 10. Tak doufam e bude :-)
No jo, městu se nevyhnem,e :-) Nějak to zvládneme. Kdytak můem vyjet z Rychtářky doleva, odbočení je ve 2 pruzích, to by se mělo v 6 autech stihnout. A pak hned sjedeme doprava a můem obkrouit náměstí, tam semafory nejsou.
|
|
06.03.2009 17:48 -
|
520605
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
My bychom do toho muzea li, tak můe počítat dva a půl člověka s účastí.
Koukal jsem také na předpověď počasí a vypadá to zatím slibně, bez detě.
My bychom do toho muzea li, tak můe počítat dva a půl člověka s účastí.
Koukal jsem také na předpověď počasí a vypadá to zatím slibně, bez detě.:-)
|
|
07.03.2009 22:16 -
|
520627
|
|
Pafka
|
|
|
Tak zitra nashle! Tesim se na vas vsechny!
Tak zitra nashle! Tesim se na vas vsechny!
|
|
08.03.2009 17:14 -
|
520640
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Tak zdravím, právě jsme dorazili ze srazu dám se do zpracování záznamu, jsem zvědavá, jak to vyjde
Tak zdravím, právě jsme dorazili ze srazu :-) dám se do zpracování záznamu, jsem zvědavá, jak to vyjde :-)
|
|
08.03.2009 18:12 -
|
520642
|
|
Růa
|
|
|
Prima příjemné setkání s lidmi, kteří mají zájem a i přes některé chyby mají svou C5 rádi. Jsem moc rád, e jsem se takhle seli a doufám, e jsme se neviděli naposledy.
Prohlídka pivovaru byla také pěkná, i oběd. Jenom k tomu jídlu kdyby si mohl člověk dát tu dvanáctku, přítě hold bude řídit manelka.
Prima příjemné setkání s lidmi, kteří mají zájem a i přes některé chyby mají svou C5 rádi. Jsem moc rád, e jsem se takhle seli a doufám, e jsme se neviděli naposledy.
Prohlídka pivovaru byla také pěkná, i oběd. Jenom k tomu jídlu kdyby si mohl člověk dát tu dvanáctku, přítě hold bude řídit manelka.;-)
|
|
08.03.2009 20:47 -
|
520659
|
|
Darja
|
|
|
Fotogalerii najdete v sekci galerie - srazy
Setkani bylo fajn A jak rikam porad, kdo neprijede, prichazi o moc! Protoze srazy jsou to nejlepsi z celeho klubu
Rada jsem vas poznala, jste super lidi
P.S. k zapalovaci v C6, me teda sel vyndat velmi dobre, nechapu, co pan ve videu z Top Gear (3:52) dela .link.
Fotogalerii najdete v sekci galerie - srazy:palec
Setkani bylo fajn :palec A jak rikam porad, kdo neprijede, prichazi o moc! Protoze srazy jsou to nejlepsi z celeho klubu ;-)
Rada jsem vas poznala, jste super lidi :palec
P.S. k zapalovaci v C6, me teda sel vyndat velmi dobre, nechapu, co pan ve videu z Top Gear (3:52) dela :-)) http://www.youtube.com/watch?v=M0IdtH4S700
|
|
09.03.2009 11:18 -
|
520670
|
|
máca
|
|
|
,tak koukám,e větina pětek byla stříbrná, koda,e jsem tam nemohla jet.Tak v květnu u se těím!!!
:palec,tak koukám,e větina pětek byla stříbrná, koda,e jsem tam nemohla jet.Tak v květnu u se těím!!!
|
|
09.03.2009 15:04 -
|
520675
|
|
Pafka
|
|
|
Tak jsem naházel do galerie vechny troku pouitelnějí fotky. Srazík byl prima, pěkně jsme se seli
Díky moc vem, kteří se zúčastnili, byla to příjemně strávená neděle!
Tak jsem naházel do galerie vechny troku pouitelnějí fotky. Srazík byl prima, pěkně jsme se seli :palec
Díky moc vem, kteří se zúčastnili, byla to příjemně strávená neděle!
|
|
09.03.2009 20:51 -
|
520684
|
|
Herulinka
|
|
|
Darja napsal(a): Fotogalerii najdete v sekci galerie - srazy Setkani bylo fajn A jak rikam porad, kdo neprijede, prichazi o moc! Protoze srazy jsou to nejlepsi z celeho klubu Rada jsem vas poznala, jste super lidi P.S. k zapalovaci v C6, me teda sel vyndat velmi dobre, nechapu, co pan ve videu z Top Gear (3:52) dela .link.
To taky nechápu, zvlá kdy jsem viděla, jak jsi ten zapalovač vyndala během okamiku. Mimochodem, co dálniční známka, u má nalepenou správnou?
Fotogalerii najdete v sekci galerie - srazy:palec Setkani bylo fajn :palec A jak rikam porad, kdo neprijede, prichazi o moc! Protoze srazy jsou to nejlepsi z celeho klubu ;-) Rada jsem vas poznala, jste super lidi :palec P.S. k zapalovaci v C6, me teda sel vyndat velmi dobre, nechapu, co pan ve videu z Top Gear (3:52) dela :-)) http://www.youtube.com/watch?v=M0IdtH4S700
To taky nechápu, zvlá kdy jsem viděla, jak jsi ten zapalovač vyndala během okamiku. Mimochodem, co dálniční známka, u má nalepenou správnou? :-)
|
|
09.03.2009 21:06 -
|
520687
|
|
Darja
|
|
|
Herulinka napsal(a): Darja napsal(a): Fotogalerii najdete v sekci galerie - srazy Setkani bylo fajn A jak rikam porad, kdo neprijede, prichazi o moc! Protoze srazy jsou to nejlepsi z celeho klubu Rada jsem vas poznala, jste super lidi P.S. k zapalovaci v C6, me teda sel vyndat velmi dobre, nechapu, co pan ve videu z Top Gear (3:52) dela .link.
To taky nechápu, zvlá kdy jsem viděla, jak jsi ten zapalovač vyndala během okamiku. Mimochodem, co dálniční známka, u má nalepenou správnou?
jasne a dekuju za sundani te stare
jasne a dekuju za sundani te stare:palec:-))
|
|
10.03.2009 20:04 -
|
520718
|
|
Růa
|
|
|
A jetě Pafkovi patří díky za dobrou organizaci a za čas, který přípravě minisrazu věnoval. Byl to můj první a byl jsem mile překvapen. Letos se sice na velkém neuvidíme, co mne mrzí, ale doufám, e na dalích u nebudu chybět.
A jetě Pafkovi patří díky za dobrou organizaci a za čas, který přípravě minisrazu věnoval. Byl to můj první a byl jsem mile překvapen. Letos se sice na velkém neuvidíme, co mne mrzí, ale doufám, e na dalích u nebudu chybět.
|
|
10.03.2009 20:23 -
|
520724
|
|
Pafka
|
|
|
Růa: můj to byl taky první Ale určitě to nebyl poslední!
Tohle zas nebylo tak náročné připravit, důleitějí bylo, e jste přijeli! Dal bych si hned repete
Jinak do galerie jsem dal fota zmenená, kdyby měl někdo zájem o větí (mám je k dispozici pro tisk 15x10 v 300dpi),
písněte a já polu.
Růa: můj to byl taky první :-)))) Ale určitě to nebyl poslední!
Tohle zas nebylo tak náročné připravit, důleitějí bylo, e jste přijeli! Dal bych si hned repete :-))
Jinak do galerie jsem dal fota zmenená, kdyby měl někdo zájem o větí (mám je k dispozici pro tisk 15x10 v 300dpi),
písněte a já polu.
|
|
10.03.2009 20:27 -
|
520725
|
|
Herulinka
|
|
|
Pafka napsal(a): Růa: můj to byl taky první Ale určitě to nebyl poslední! Tohle zas nebylo tak náročné připravit, důleitějí bylo, e jste přijeli! Dal bych si hned repete Jinak do galerie jsem dal fota zmenená, kdyby měl někdo zájem o větí (mám je k dispozici pro tisk 15x10 v 300dpi), písněte a já polu.
Můj byl taky první, tak koukám, e jsme se zrovna pěkně seli kdysi jsem se chystala na sraz s BX, ale na ten u bohuel nedolo, tak doufám, e si to teď s píďalkou vynahradím. Troku malinko mi vadilo, e byla docela zima, ale to nemůeme ovlivnit, tak doufám, e se budeme takhle západočesky scházet i nadále a třeba to někdy vyjde, e bude i hezké počasí
Fotky jsou super, u jsem je prohlídla a pár taky přidala, teď to tady tím naím setkáním zahltíme
Růa: můj to byl taky první :-)))) Ale určitě to nebyl poslední! Tohle zas nebylo tak náročné připravit, důleitějí bylo, e jste přijeli! Dal bych si hned repete :-)) Jinak do galerie jsem dal fota zmenená, kdyby měl někdo zájem o větí (mám je k dispozici pro tisk 15x10 v 300dpi), písněte a já polu.
Můj byl taky první, tak koukám, e jsme se zrovna pěkně seli :-) kdysi jsem se chystala na sraz s BX, ale na ten u bohuel nedolo, tak doufám, e si to teď s píďalkou vynahradím. Troku malinko mi vadilo, e byla docela zima, ale to nemůeme ovlivnit, tak doufám, e se budeme takhle západočesky scházet i nadále a třeba to někdy vyjde, e bude i hezké počasí :-d
Fotky jsou super, u jsem je prohlídla a pár taky přidala, teď to tady tím naím setkáním zahltíme:-))))
|
|
13.03.2009 22:19 -
|
659260
|
|
zdenek1214
|
|
|
Taky jsem chtěl přijet mám tojen 100 km, ale byli jsme nemocní. Ach jo. A navíc v květnu budu na dovče v Turecku a tak zase nepřijedu. koda, e nezůstal ten termín o týden dřív... Ale snad přijedeme na nějaký jiný srazík. (Ale zasel jsem nemusel letit a vysávat).Jezdíme téměř denně a to je hrůza v tomhle počasí.
Taky jsem chtěl přijet mám tojen 100 km, ale byli jsme nemocní. Ach jo. A navíc v květnu budu na dovče v Turecku a tak zase nepřijedu. koda, e nezůstal ten termín o týden dřív... Ale snad přijedeme na nějaký jiný srazík. (Ale zasel jsem nemusel letit a vysávat).Jezdíme téměř denně a to je hrůza v tomhle počasí.
|
|
13.03.2009 22:20 -
|
659264
|
|
zdenek1214
|
|
|
|
|
| |
|
|