| | |
28.02.2009 23:15 -
Re: Západočeský minisraz 8.3.2009
|
387815
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Herulinka: dostal jsem to, ale mel jsem problem s pocitacem, takze jsem tu dlouho nebyl. Ted mam preinstalovano,snad nejakou dobu vydrzi Zitra se na to mrknu poradne a dam vedet.
Darja: no, vzdyt rikam, ze zapadocesi se do akci nejak moc nehrnou. Buhviproc. Ale kdyz nas bude s Krtkem 6 aut, tak to bude dobry, aspon se lepe pozname, nez v nejakym davu
Krtek: super ze prijedes! Koukal jsem k tobe do profilu - rodice maj C6? A nechces je premluvit, aby se za nami taky prijeli podivat? Aspon na chvili, C6 jsem zblizka jeste poradne nevidel
Herulinka: dostal jsem to, ale mel jsem problem s pocitacem, takze jsem tu dlouho nebyl. Ted mam preinstalovano,snad nejakou dobu vydrzi :) Zitra se na to mrknu poradne a dam vedet.
Darja: no, vzdyt rikam, ze zapadocesi se do akci nejak moc nehrnou. Buhviproc. Ale kdyz nas bude s Krtkem 6 aut, tak to bude dobry, aspon se lepe pozname, nez v nejakym davu :palec
Krtek: super ze prijedes! Koukal jsem k tobe do profilu - rodice maj C6? A nechces je premluvit, aby se za nami taky prijeli podivat? Aspon na chvili, C6 jsem zblizka jeste poradne nevidel :-p
|
|
01.03.2009 12:32 -
|
387819
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
No nai moc na takoví akce nejsou ale moná by mi ji pujčili.
No nai moc na takoví akce nejsou ale moná by mi ji pujčili.
|
|
02.03.2009 10:18 -
|
520481
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
hmm.. jsem zrovna v Norsku.. ale jinak bych se rad prijel podivat. Tedy pokud berete amatery
hmm.. jsem zrovna v Norsku:-((((.. ale jinak bych se rad prijel podivat. Tedy pokud berete amatery:-)
|
|
02.03.2009 21:18 -
|
520512
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Ahoj, rád bych se zůčastnil i s celou rodinou - Plzeň není tak daleko , ale v sobotu pořádáme takové malé předkolo v běeckých závodech je to taková malá generálka na Mistroství republiky v přespolním běhu, který se koná 21.3.2009 u nás v Hluboké ( okr. Domalice) a na neděli je plánován úklid a uvedení tratě do původního stavu ( je hodně bláta ) Jsem toti starosta hasičů- hasičí pořádají a zajiují tuto akci, tak to jistě chápete
Přejeme vem, kteří se zůčastní mini srazíku, příjemnou zábavu a snad někdy v budoucnu se s Vámi setkáme osobně a poznáme příjemnou partu lidiček
Ahoj, rád bych se zůčastnil i s celou rodinou - Plzeň není tak daleko :-), ale v sobotu pořádáme takové malé předkolo v běeckých závodech je to taková malá generálka na Mistroství republiky v přespolním běhu, který se koná 21.3.2009 u nás v Hluboké ( okr. Domalice) a na neděli je plánován úklid a uvedení tratě do původního stavu ( je hodně bláta:-( ) Jsem toti starosta hasičů- hasičí pořádají a zajiují tuto akci, tak to jistě chápete:-d;-):-(
Přejeme vem, kteří se zůčastní mini srazíku, příjemnou zábavu a snad někdy v budoucnu se s Vámi setkáme osobně a poznáme příjemnou partu lidiček:palec
|
|
02.03.2009 21:36 -
|
520513
|
|
Pafka
|
|
|
Ahojte, nejak nestíhám sem chodit, navalila se práce. Tak se omlouvam sa opoděné odpovědi, hlavně Herulince:
Trasu můem dát dle tvého návrhu, není problém.
Krtek: no kdybys přijuchal s estkovou krasavicí, byla by to opravdu lahůdka, určitě pro vechny
Mingees: no já se přiznám, e jsem amatér největí a doufám, e postupným poznáváním pětkařů se něčemu i přiučím
Vichni: do Pivovarského muzea se půjdete podívat vichni? Jestli nás bude přes 10 tak bude lepí, kdy tam objednám prohlídku. Písněte sem tedy prosím, kdo se prohlídky zůčastní a kdo ne, děkuji!
Ahojte, nejak nestíhám sem chodit, navalila se práce. Tak se omlouvam sa opoděné odpovědi, hlavně Herulince:
Trasu můem dát dle tvého návrhu, není problém.:palec
Krtek: no kdybys přijuchal s estkovou krasavicí, byla by to opravdu lahůdka, určitě pro vechny :palec
Mingees: no já se přiznám, e jsem amatér největí a doufám, e postupným poznáváním pětkařů se něčemu i přiučím :-d
Vichni: do Pivovarského muzea se půjdete podívat vichni? Jestli nás bude přes 10 tak bude lepí, kdy tam objednám prohlídku. Písněte sem tedy prosím, kdo se prohlídky zůčastní a kdo ne, děkuji!
|
|
02.03.2009 21:38 -
|
520514
|
|
Pafka
|
|
|
dr.ada: určitě budou jetě příleitost k setkání, díky za přáníčko!
dr.ada: určitě budou jetě příleitost k setkání, díky za přáníčko!
|
|
03.03.2009 09:46 -
|
520532
|
|
máca
|
|
|
Tak to mne mrzí, e na sraz do Plzně se nedostanu.Z Berouna to není tak daleko, ale bohuel slouím pejskům a kočičkám a slubu nemohu prohodit.Kolegyně měla ji dávno naplánovanou dovču na hory.Tak snad někdy přítě.C6 jsem taky z blízka neviděla, jen za zády při jízdě. No koda, tak snad někdy.Přeji prima zábavu a hlavně nedělejte ochutnávku v tom pivovaru, teda aspoň ofíci.
:-( Tak to mne mrzí, e na sraz do Plzně se nedostanu.Z Berouna to není tak daleko, ale bohuel slouím pejskům a kočičkám a slubu nemohu prohodit.Kolegyně měla ji dávno naplánovanou dovču na hory.Tak snad někdy přítě.C6 jsem taky z blízka neviděla, jen za zády při jízdě. No koda, tak snad někdy.Přeji prima zábavu a hlavně nedělejte ochutnávku v tom pivovaru, teda aspoň ofíci.
|
|
03.03.2009 10:01 -
|
520534
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
take jsem doufal ze mi to vyjde, ale zapomel jsem ze uz jsem mel naplanovane jine aktivity na vikend. Priste
take jsem doufal ze mi to vyjde, ale zapomel jsem ze uz jsem mel naplanovane jine aktivity na vikend. :-( Priste :)
|
|
03.03.2009 19:02 -
|
520546
|
|
Darja
|
|
|
Tak Prahu budu statecne hajit asi jen ja
Tak Prahu budu statecne hajit asi jen ja :-))
|
|
04.03.2009 08:48 -
|
520561
|
|
máca
|
|
|
Tak se tu a pak dej vědět společně s fotkama zde na stránky, jak to dopadlo.U teď jsem zvědavá.
;-) Tak se tu a pak dej vědět společně s fotkama zde na stránky, jak to dopadlo.U teď jsem zvědavá.
|
|
04.03.2009 10:00 -
|
520563
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Pafka napsal(a): Ahojte, nejak nestíhám sem chodit, navalila se práce. Tak se omlouvam sa opoděné odpovědi, hlavně Herulince: Trasu můem dát dle tvého návrhu, není problém.
OK, tak trasu si vezmu na starost, moná mě jetě něco napadne do muzea bych určitě ráda, sice to mám do Plzně zhruba dvacku, ale ostuda jsem v muzeu jetě nebyla, zná to asi, člověk jede za prací, nakoupit a honem zase domů. Take já se hlásím
Ahojte, nejak nestíhám sem chodit, navalila se práce. Tak se omlouvam sa opoděné odpovědi, hlavně Herulince: Trasu můem dát dle tvého návrhu, není problém.:palec
OK, tak trasu si vezmu na starost, moná mě jetě něco napadne :-) do muzea bych určitě ráda, sice to mám do Plzně zhruba dvacku, ale ostuda jsem v muzeu jetě nebyla, zná to asi, člověk jede za prací, nakoupit a honem zase domů. Take já se hlásím :-)
|
|
04.03.2009 17:56 -
|
520569
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
No podle mě se při spanilý jízdě roztrháme hned na prvních semaforech.
|
|
04.03.2009 17:58 -
|
520570
|
|
Krtek
|
|
|
Jo a ta C6 asi bude jen ji budu muset asi trochu spláchnout
Jo a ta C6 asi bude jen ji budu muset asi trochu spláchnout :-(
|
|
04.03.2009 18:23 -
|
520574
|
|
jumep
|
|
|
na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov , mesto zavrete na hodinu
na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny :) aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov :), mesto zavrete na hodinu
|
|
04.03.2009 18:31 -
|
520576
|
|
Darja
|
|
|
Jumep, neře
Jumep, neře :-)
|
|
04.03.2009 19:17 -
|
520579
|
|
Pafka
|
|
|
Krtku super! A myslim ze budeme asi oplachovat vsichni V tomdle pocasi a bordelu na silnici je i moje nenapadna stribrna, na ktery vetsinou neni spina moc videt, zas...vinena az po usi. A to jezdim ted jen obcas...
Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka?
Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat Vsak se zas pak najdeme
Krtku super! :palec A myslim ze budeme asi oplachovat vsichni :-d V tomdle pocasi a bordelu na silnici je i moje nenapadna stribrna, na ktery vetsinou neni spina moc videt, zas...vinena az po usi. A to jezdim ted jen obcas...
Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka?
Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat:nevim Vsak se zas pak najdeme :-))
|
|
05.03.2009 12:56 -
|
520586
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Krtek napsal(a): No podle mě se při spanilý jízdě roztrháme hned na prvních semaforech.
Zkusila jsem to vymyslet, abychom těch semaforů potkali co nejméně, kdytak na sebe budeme čekat
Pafka napsal(a): Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka? Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat Vsak se zas pak najdeme
Mapka je dobrý nápad, něco vyrobím, jinak mám zajitěného jednoho externího kameramana v Doudlevcích u kodovky a my sebou berem taky kamerku (doufám, jetě si musíme zařídit její půjčení), take by pak mohl být i malý záznam
jinak oplachování mám taky v plánu, včera u mi bylo naznačeno, e mám auto jak prase, ale nechám to na sobotu, a je to co nejčerstvějí
jumep napsal(a): na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov , mesto zavrete na hodinu
To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo
Herulinka napsal(a): To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo
Tak sorry, koukla jsem a teď a vidím, e nás bude est
Zkusila jsem to vymyslet, abychom těch semaforů potkali co nejméně, kdytak na sebe budeme čekat :-)
Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka? Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat:nevim Vsak se zas pak najdeme :-))
Mapka je dobrý nápad, něco vyrobím, jinak mám zajitěného jednoho externího kameramana v Doudlevcích u kodovky a my sebou berem taky kamerku (doufám, jetě si musíme zařídit její půjčení), take by pak mohl být i malý záznam :-)
jinak oplachování mám taky v plánu, včera u mi bylo naznačeno, e mám auto jak prase, ale nechám to na sobotu, a je to co nejčerstvějí :-)
na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny :) aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov :), mesto zavrete na hodinu
To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá :-)) leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo :-)
To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá :-)) leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo :-)
Tak sorry, koukla jsem a teď a vidím, e nás bude est :palec
|
|
| |
|
|