| | |
03.06.2009 11:25 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
661215
|
|
Darja
|
|
|
bobika napsal(a): Upřímně loni spanilá jízda nic moc ,letos ani nic ani moc.A je to základ.Ale kadý má jinou představu.Ale stejně je dobré se sejít.
No to nevim, jestli to je zaklad. Vzhledem k tomu, ze prselo, jsme ji nijak nehrotili. Pokud se podari 3. rocnik srazu, obavam se, ze uz to nepujde jinak nez s nejakym doprovodem. Uedom si, ze jizdu musis naplanovat tak, aby co nejmene vadila beznemu provozu a aby se co nejmene najizdelo na hlavni. Neni to jednoduche.
No to nevim, jestli to je zaklad. Vzhledem k tomu, ze prselo, jsme ji nijak nehrotili. Pokud se podari 3. rocnik srazu, obavam se, ze uz to nepujde jinak nez s nejakym doprovodem. Uedom si, ze jizdu musis naplanovat tak, aby co nejmene vadila beznemu provozu a aby se co nejmene najizdelo na hlavni. Neni to jednoduche.
|
|
03.06.2009 11:36 -
|
661217
|
|
máca
|
|
|
bobika napsal(a): Upřímně loni spanilá jízda nic moc ,letos ani nic ani moc.A je to základ.Ale kadý má jinou představu.Ale stejně je dobré se sejít.
, co se ti nelíbilo.Já jela spanilku poprvé a byla jsem nadená.e trochu prelo mi vůbec nevadilo,bylo teplo, tak co.My Svazarmovci něco vydríme.Já jsem velmi ráda, e se to Darje a spol povedlo takhle krásně zorganizovat, a to navíc, e mbyly nějaké problémyv penzionu.Já chválím celý sraz na výbornou a nikdo mi to nevymluví.
Upřímně loni spanilá jízda nic moc ,letos ani nic ani moc.A je to základ.Ale kadý má jinou představu.Ale stejně je dobré se sejít.:-((((;-)
:nevim, co se ti nelíbilo.Já jela spanilku poprvé a byla jsem nadená.e trochu prelo mi vůbec nevadilo,bylo teplo, tak co.My Svazarmovci něco vydríme.Já jsem velmi ráda, e se to Darje a spol povedlo takhle krásně zorganizovat, a to navíc, e mbyly nějaké problémyv penzionu.Já chválím celý sraz na výbornou a nikdo mi to nevymluví.:-)
|
|
03.06.2009 12:32 -
|
661219
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
"svazarmovci" tak to u jsem tak 15 let neslyel. To jetě existuje! Já myslel e nejvíc vydreli soudruzi.
"svazarmovci" :-)))) tak to u jsem tak 15 let neslyel. To jetě existuje! Já myslel e nejvíc vydreli soudruzi. :-)
|
|
03.06.2009 15:08 -
|
661225
|
|
pilot C 5
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Hele a co bylo vlastne s tím vrchním? Jak byl divnej?
Hele a co bylo vlastne s tím vrchním? Jak byl divnej? :nevim
|
|
03.06.2009 18:40 -
|
661228
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
No vrchní mi přijde divnej třeba tim e se mu takhle naplní keft a k praskutí a on řekne e o půlnoci zavírá. To se nestává ani u nás na vsi a to tu máme jednu hospodu a dvojnásobek baráků co bylo C5 na srazu
No vrchní mi přijde divnej třeba tim e se mu takhle naplní keft a k praskutí a on řekne e o půlnoci zavírá. To se nestává ani u nás na vsi a to tu máme jednu hospodu a dvojnásobek baráků co bylo C5 na srazu
|
|
03.06.2009 18:55 -
|
661231
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
jo a v pátek si řek o 500Kč/h za Dj kterej zremixoval i dědka indeláře ale to si u vybavuju jen matně
ode dneka je to penzion trojlístek
jo a v pátek si řek o 500Kč/h za Dj kterej zremixoval i dědka indeláře ale to si u vybavuju jen matně:-))))
ode dneka je to penzion trojlístek
|
|
03.06.2009 20:00 -
|
661233
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
chyba lavky..dostal 1500
chyba lavky..dostal 1500:nevim
|
|
03.06.2009 20:12 -
|
661235
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze "dj" bol ocastkovany dost dobre istymi ludmi co tam boli , jedine co bolo dobre bolo to jeho triko o vyladeni aparaturi sa neda hovorit, lebo ani daleko ani blizko nebolo pocut / rozumet co hral
a co sa tyka vrchniho .. neresme ... keby bol aspon tak divny ako ten s tej reklamy
btw: kto z vas sa pozrel pod postel?
myslim ze "dj" bol ocastkovany dost dobre istymi ludmi co tam boli :D, jedine co bolo dobre bolo to jeho triko :) o vyladeni aparaturi sa neda hovorit, lebo ani daleko ani blizko nebolo pocut / rozumet co hral
a co sa tyka vrchniho .. neresme ... keby bol aspon tak divny ako ten s tej reklamy :D
btw: kto z vas sa pozrel pod postel?
|
|
03.06.2009 23:33 -
|
661240
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tak jsem dnes konečně také přispěl svojí "trokou do mlýna" a přidal pár fotek. Nějak mi ale nedolo, e ta poslední bude na začátku Jinak se připojuji s poděkováním Darje a vem dalím organizátorům. Nebylo to určitě vůbec jednoduché, vechno připravit. Z počasí byla smutná a celá zmrzlá, ale větru a deti na rozdíl od "někoho" neporučíme Důleitá je atmosféra a ta byla (myslím) dobrá a těíme se na sraz dalí koda, e jsme museli po soutěi odjet. Přítě to snad u ale vyjde na přes noc. Jarda P.S.: Jetě dotaz na Mácu. Nebyla ta voda v bazénku moc mokrá?
Tak jsem dnes konečně také přispěl svojí "trokou do mlýna" a přidal pár fotek. Nějak mi ale nedolo, e ta poslední bude na začátku :-( Jinak se připojuji s poděkováním Darje a vem dalím organizátorům. Nebylo to určitě vůbec jednoduché, vechno připravit. Z počasí byla smutná a celá zmrzlá, ale větru a deti na rozdíl od "někoho" neporučíme :-( Důleitá je atmosféra a ta byla (myslím) dobrá a těíme se na sraz dalí ;-) koda, e jsme museli po soutěi odjet. Přítě to snad u ale vyjde na přes noc. Jarda P.S.: Jetě dotaz na Mácu. Nebyla ta voda v bazénku moc mokrá? :-)
|
|
04.06.2009 08:28 -
|
661243
|
|
Darja
|
|
|
add pan vrchní:
Ani nelo o to, e by se patně choval k hostům, kdepák. Spí jde o to, jak začal z ničeho nic měnit pravidla hry. Koukala jsem do poznámek, co jsem si dělala, kdy jsme byli poprvé na penzionu. Fakt měla být cena 250Kč za noc i se snídaní. On řekl, e na tom jsme se nemohli dohodnout, e to neřekl a e snídaně pěkně za 40Kč k tomu.
Pak lo o to, e kdy jsme večer měli grilovat (po předchozí domluvě mu to vůůbec nevadilo) a počasí bylo tak hnusné, e jsme se dohodli, e se maso připraví uvnitř- ohřeje se a strčí se do ohřívací mísy. Práce na cca 30 minut, hodně neikovný tvor 40 minut. Za tuto slubu jsme zaplatili 2000 Kč. Kdy jsem se ptala proč, bylo mi řečeno, e tu kvůli nám drí personál (domluva byla, večer jen čínice, kuchař není potřeba).
Co mě osobně nejvíc vadilo, e jsem do čtyřlístku volala začátkem února, e chci celý penzion. Zaznělo ádnej problém. Za 4 dny jsme tam jeli s alxem a bylo nám oznámeno, e u jsou 4 pokoje fuč. Jak to? No, prostě někdo zavolala a zarezervoval si je. Stejně jako já celý penzion.
Inu, domluvili jsme se, e my budeme mít celé první patro a ta druhá společnost bude mít pokoje nahoře, ve druhém patře. A se neruíme. Pan vedoucí mi dal seznam pokojů 1-9, na kterých stej byli ubytovaní.
Kdy začali přijízdět účastníci srazu, oznámil mi, e potřebuje nae dvojlůkáče a e nám dá namísto toho 8mi lůkáč ve druhém patře. No jako gól. To jsem řekla, e prostě ne, e já mám lidi u do pokojů rozstrkané a domluva byla 1-9. (samozřejmě se na něj ti druzí hosté natvali, pochybuju, e jim řekl, o naí bujaré společnosti).
No a aby to mělo vrchol, pan vedoucí pronesl: "no, víte ale, e budete platit za kadé lůko na pokoji". Pronesl to hned po tom, co se pochlubil, e do vech pokojů narvali postele navíc, protoe před náma tam byl dětský tábor a potřebovali nafouknout penzion. Tak jsem zase řekla, e já mám seznam, kolik na pokoji mělo být lůek, take se budu řídit původním počtem a né tím novým.
Moná, kdyby si pán trochu uměl organizovat věci, psát si věci a nesliboval, co nemůe splnit, bylo by to lepí. Ale z praktických důvodů se na Dvojlístek přítí rok u nepodíváme.
P.S. Kdo měl co pod postelí?
add pan vrchní:
Ani nelo o to, e by se patně choval k hostům, kdepák. Spí jde o to, jak začal z ničeho nic měnit pravidla hry. Koukala jsem do poznámek, co jsem si dělala, kdy jsme byli poprvé na penzionu. Fakt měla být cena 250Kč za noc i se snídaní. On řekl, e na tom jsme se nemohli dohodnout, e to neřekl a e snídaně pěkně za 40Kč k tomu.
Pak lo o to, e kdy jsme večer měli grilovat (po předchozí domluvě mu to vůůbec nevadilo) a počasí bylo tak hnusné, e jsme se dohodli, e se maso připraví uvnitř- ohřeje se a strčí se do ohřívací mísy. Práce na cca 30 minut, hodně neikovný tvor 40 minut. Za tuto slubu jsme zaplatili 2000 Kč. Kdy jsem se ptala proč, bylo mi řečeno, e tu kvůli nám drí personál (domluva byla, večer jen čínice, kuchař není potřeba).
Co mě osobně nejvíc vadilo, e jsem do čtyřlístku volala začátkem února, e chci celý penzion. Zaznělo ádnej problém. Za 4 dny jsme tam jeli s alxem a bylo nám oznámeno, e u jsou 4 pokoje fuč. Jak to? No, prostě někdo zavolala a zarezervoval si je. Stejně jako já celý penzion.
Inu, domluvili jsme se, e my budeme mít celé první patro a ta druhá společnost bude mít pokoje nahoře, ve druhém patře. A se neruíme. Pan vedoucí mi dal seznam pokojů 1-9, na kterých stej byli ubytovaní.
Kdy začali přijízdět účastníci srazu, oznámil mi, e potřebuje nae dvojlůkáče a e nám dá namísto toho 8mi lůkáč ve druhém patře. No jako gól. To jsem řekla, e prostě ne, e já mám lidi u do pokojů rozstrkané a domluva byla 1-9. (samozřejmě se na něj ti druzí hosté natvali, pochybuju, e jim řekl, o naí bujaré společnosti).
No a aby to mělo vrchol, pan vedoucí pronesl: "no, víte ale, e budete platit za kadé lůko na pokoji". Pronesl to hned po tom, co se pochlubil, e do vech pokojů narvali postele navíc, protoe před náma tam byl dětský tábor a potřebovali nafouknout penzion. Tak jsem zase řekla, e já mám seznam, kolik na pokoji mělo být lůek, take se budu řídit původním počtem a né tím novým.
Moná, kdyby si pán trochu uměl organizovat věci, psát si věci a nesliboval, co nemůe splnit, bylo by to lepí. Ale z praktických důvodů se na Dvojlístek přítí rok u nepodíváme.
P.S. Kdo měl co pod postelí? :-))))
|
|
04.06.2009 08:53 -
|
661244
|
|
Krtek
|
|
|
tak to čumim to moch říct a já bych to ohřál to maso mam na to koly
:-o tak to čumim to moch říct a já bych to ohřál to maso mam na to koly :-d
|
|
04.06.2009 09:37 -
|
661246
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Hmm, tak to je teda docela nářez. My jsme bohuel bydleli a za kopcem, neb u tehdy nebylo místo, tak jen koukám, oč jsme přili. A co vůbec lidi napsali na ten dotaz, kde chtějí přítě?
Hmm, tak to je teda docela nářez. My jsme bohuel bydleli a za kopcem, neb u tehdy nebylo místo, tak jen koukám, oč jsme přili. A co vůbec lidi napsali na ten dotaz, kde chtějí přítě?
|
|
04.06.2009 11:05 -
|
661247
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Tak to je Darjo teda fakt maso a pak něco organizuj, co? Ale dle veho jak tak koukám ééé čtu, tak ste si to uili. Snad se někdy zjevím....
Tak to je Darjo teda fakt maso :-o a pak něco organizuj, co? Ale dle veho jak tak koukám ééé čtu, tak ste si to uili. :palec Snad se někdy zjevím....
|
|
04.06.2009 13:36 -
|
661249
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Koukám Darjo, jednání "podnikatelů" je prostě úroveň sama. Nic neplatí, zapírají, nic nedodrí, pro zisk zapřou vlastní rodinu i čest (samozřejmě nejsou vichni stejní). A si celej pension strčí někam!!!! Jsi dobrá, e má vůbec sílu se v tom pohybovat. Byl jsem na srazu poprvé a bylo to fajn, jen mne bylo líto té roční práce pokaené detěm. Myslel jsem e na parkoviti u otevřených aut pochytám nějaké rozumy a zatím jsem pochatal jen vodu za krk. Prostě počasí mi dalo najevo, e se tím musím prokousat sám .
Darjo, díky za ve a těím se na přítě
Koukám Darjo, jednání "podnikatelů" je prostě úroveň sama. Nic neplatí, zapírají, nic nedodrí, pro zisk zapřou vlastní rodinu i čest (samozřejmě nejsou vichni stejní). A si celej pension strčí někam!!!! Jsi dobrá, e má vůbec sílu se v tom pohybovat. Byl jsem na srazu poprvé a bylo to fajn, jen mne bylo líto té roční práce pokaené detěm. Myslel jsem e na parkoviti u otevřených aut pochytám nějaké rozumy a zatím jsem pochatal jen vodu za krk. Prostě počasí mi dalo najevo, e se tím musím prokousat sám :-).
Darjo, díky za ve a těím se na přítě :palec
|
|
| |
|
|