| | |
01.06.2009 12:17 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
661166
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Za mne a myslim ze budu hovorit i za ostatni organizatory
Dekuji vsem, kteri prijeli a nenechali nas v tom opravdu osklivem pocasi samotne. I my jsme si vedomi, ze ne vse klapalo jak by melo, ale na obranu musim rici, ze nam vypadli dva lidi, se kterymi jsme tak trochu pocitali ze nam pomohou a na tri lidi toho bylo chvilemi opravdu hodne.
Ale az na to pocasi a "vrchniho" si myslim ze se to zvladlo a vsichni se bavili. Skoda jen, ze ten nejhorsi dest byl zrovna kdyz jsme byli na parkovisti u hasicarny
Take se omlouvame ze jste si museli prozit ten tankodrom v sobotu odpoledna na louce kde jste parkovali, ale jina moznost v blizkem okoli bohuzel nebyla.
Jeste bych rad malinko okomentoval vysi registracniho poplatku, ktera se mozna nekterym mohla zdat vyssi. Poplatek slouzi predevsim na pokryti nakladu spojenych s pripravami a to predevsim prime naklady, jako napr. nakup barevnych spreju, ruzneho dalsiho materialu, pronajem parkoviste apod. Neni to tak ze bychom na tom chteli vydelavat a nejak zbohatnout.. Zbyla castka a to i napr. castka vybrana za listky do tomboly, bude urcena na nakup noveho hardwaroveho vybaveni pocitace, ktery slouzi jako server na kterem bezi stranky C5lubu.
Neni to tak dlouho, co vyhorela cast operacni pameti a nedavno take odesel jeden ze dvou HDD. Konfigurace stavajiciho pocitace je smesna a zastaqrala (proto take ty vypadky), tu by presneji doplnil tief, takze porizeni noveho \\\"zeleza\\\" je nevyhnutelne. Proto jsme radi, ze jste se na tom vsichni touto merou podileli a verim, ze zmenu k lepsimu co nevidet poznate sami jakmile dojde k jeho "obrozeni"
Jeste jednou vsem velky dik za ucast i prispeni
Pocasi nam letos bohuzel nepralo, tak snad to priste bude lepsi
Za mne a myslim ze budu hovorit i za ostatni organizatory :-)
Dekuji vsem, kteri prijeli a nenechali nas v tom opravdu osklivem pocasi samotne. I my jsme si vedomi, ze ne vse klapalo jak by melo, ale na obranu musim rici, ze nam vypadli dva lidi, se kterymi jsme tak trochu pocitali ze nam pomohou a na tri lidi toho bylo chvilemi opravdu hodne.
Ale az na to pocasi a "vrchniho" si myslim ze se to zvladlo a vsichni se bavili. Skoda jen, ze ten nejhorsi dest byl zrovna kdyz jsme byli na parkovisti u hasicarny :(
Take se omlouvame ze jste si museli prozit ten tankodrom v sobotu odpoledna na louce kde jste parkovali, ale jina moznost v blizkem okoli bohuzel nebyla.
Jeste bych rad malinko okomentoval vysi registracniho poplatku, ktera se mozna nekterym mohla zdat vyssi. Poplatek slouzi predevsim na pokryti nakladu spojenych s pripravami a to predevsim prime naklady, jako napr. nakup barevnych spreju, ruzneho dalsiho materialu, pronajem parkoviste apod. Neni to tak ze bychom na tom chteli vydelavat a nejak zbohatnout.. Zbyla castka a to i napr. castka vybrana za listky do tomboly, bude urcena na nakup noveho hardwaroveho vybaveni pocitace, ktery slouzi jako server na kterem bezi stranky C5lubu.
Neni to tak dlouho, co vyhorela cast operacni pameti a nedavno take odesel jeden ze dvou HDD. Konfigurace stavajiciho pocitace je smesna a zastaqrala (proto take ty vypadky), tu by presneji doplnil tief, takze porizeni noveho \\\"zeleza\\\" je nevyhnutelne. Proto jsme radi, ze jste se na tom vsichni touto merou podileli a verim, ze zmenu k lepsimu co nevidet poznate sami jakmile dojde k jeho "obrozeni" :D
Jeste jednou vsem velky dik za ucast i prispeni ;)
Pocasi nam letos bohuzel nepralo, tak snad to priste bude lepsi :palec
|
|
01.06.2009 16:57 -
|
661167
|
|
máca
|
|
|
Také chci poděkovat organizátorům za skvělý víkend.Byla jsem na prvním velkém srazu a byla jsem nadená.Počasí mi nerozházelo.Bylo přece azuro.U se těím na přítí rok, tak zase vici ahooooj.
:palec Také chci poděkovat organizátorům za skvělý víkend.Byla jsem na prvním velkém srazu a byla jsem nadená.Počasí mi nerozházelo.Bylo přece azuro.U se těím na přítí rok, tak zase vici ahooooj.;-)
|
|
01.06.2009 17:12 -
|
661168
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
I já se přidávám s pochvalou a poděkováním vem organizátorům. Větru deti neporučíme - ale jinak bylo prostředí příjemné. A na toho vrchního jak píe Martin "byl nějakej divnej"
Po dlouhých nočních diskuzích jsem v neděli padl do postele vysílen, ale s dobrým pocitem krásně proitého výkendu.
S poděkováním se přidává i vagr Antonín, který není členem klubu, ale moc se mu tam líbylo.
I já se přidávám s pochvalou a poděkováním vem organizátorům. Větru deti neporučíme - ale jinak bylo prostředí příjemné. A na toho vrchního jak píe Martin "byl nějakej divnej"
Po dlouhých nočních diskuzích jsem v neděli padl do postele vysílen, ale s dobrým pocitem krásně proitého výkendu.
S poděkováním se přidává i vagr Antonín, který není členem klubu, ale moc se mu tam líbylo. :-d
|
|
01.06.2009 18:37 -
|
661170
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahoj vem, i přes nepřízeň počasí a onoho divného vrchního to bylo SUPR ! Moc rád jsem vás poznal a u se těím na dalí akce s vámi. Výe registračního poplatku se mi zdála v pohodě a pokud to jetě přispělo na nové počítačové elezo, tak bych klidně dal víc. Děkuji organizátorům za to, e si s tím vím dali pro nás ostatní práci. Taky bych chtěl poděkovat vem co mi pomáhali zvládat bariéry.
Zdraví vás vechny Vaek
Ahoj vem, i přes nepřízeň počasí a onoho divného vrchního to bylo SUPR ! Moc rád jsem vás poznal a u se těím na dalí akce s vámi. Výe registračního poplatku se mi zdála v pohodě a pokud to jetě přispělo na nové počítačové elezo, tak bych klidně dal víc. Děkuji organizátorům za to, e si s tím vím dali pro nás ostatní práci. Taky bych chtěl poděkovat vem co mi pomáhali zvládat bariéry.
Zdraví vás vechny Vaek
|
|
01.06.2009 19:16 -
|
661172
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
Jen pro info, Darjo, spanilku jelo 40 aut včetně C3, tzn bez BX a pak jetě nějaký C5 myslim přijely, take čtyřicítku si hravě překonala Akorát nevim jak to při tomhle stupňujícím tempu chce dělat přítí rok
Jen pro info, Darjo, spanilku jelo 40 aut včetně C3, tzn bez BX a pak jetě nějaký C5 myslim přijely, take čtyřicítku si hravě překonala:palec Akorát nevim jak to při tomhle stupňujícím tempu chce dělat přítí rok:-d
|
|
01.06.2009 20:18 -
|
661174
|
|
jumep
|
|
|
buduci rok bude policieeeee ako doprovod
buduci rok bude policieeeee ako doprovod :)
|
|
01.06.2009 20:30 -
|
661177
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
me se to take libylo no a pocasi co se da delat treba priste bude krasne
me se to take libylo no a pocasi co se da delat treba priste bude krasne :-)
|
|
01.06.2009 20:37 -
|
661179
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dit jsem byl celou dobu pritomen
dit jsem byl celou dobu pritomen :nevim
|
|
01.06.2009 21:13 -
|
661182
|
|
tief
|
|
|
hold autodiag je tichy a stydlivy chlapec
hold autodiag je tichy a stydlivy chlapec :)
|
|
02.06.2009 12:47 -
|
661187
|
|
js42
|
|
|
Já jsem se bohuel mohl celé akce zúčastnit pouze několik hodin. Dokonce se mi povedlo i nestihnout spanilou jízdu. Ale i za tu chvíli bych chtěl organizátorům poděkovat a vyslovit jim svůj obdiv a dík.
Já jsem se bohuel mohl celé akce zúčastnit pouze několik hodin. Dokonce se mi povedlo i nestihnout spanilou jízdu. Ale i za tu chvíli bych chtěl organizátorům poděkovat a vyslovit jim svůj obdiv a dík. :palec
|
|
02.06.2009 15:21 -
|
661192
|
|
Darja
|
|
|
Ták...
Upřímně... byla jsem v oku, e se nalo toliko bláznů bláznivých, kteří se i v tom příerném počasí vydali na sraz Myslím, e to chce řádnou dávku nadení pro věc, protoe tamějí klima bylo fákt nepřejícné, studené a oklivé.
Add autodiagnostika: tady se schovává za doutníka, ale ten je mu malej .link.
Ták...
Upřímně... byla jsem v oku, e se nalo toliko bláznů bláznivých, kteří se i v tom příerném počasí vydali na sraz :-) Myslím, e to chce řádnou dávku nadení pro věc, protoe tamějí klima bylo fákt nepřejícné, studené a oklivé.
Add autodiagnostika: tady se schovává za doutníka, ale ten je mu malej :palec http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/galeria/preview_800x600/12437914914a22c083476a1.JPG
|
|
02.06.2009 20:06 -
|
661196
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Jo jo, bylo to pěkný, počasí mě nepřekvapilo, v pátek jsem si u nás dělal sněhové koule. Jen malého maxíka to u moc neba, deset hodin v autosedačce, ale díky js42 se vidí na moňasu a je spokojen. Taky chci poděkovat lidem, kteří tohle umí dát dohromady. Jinak ten silvestr není vůbec patný nápad.
Jo jo, bylo to pěkný, počasí mě nepřekvapilo, v pátek jsem si u nás dělal sněhové koule. Jen malého maxíka to u moc neba, deset hodin v autosedačce, ale díky js42 se vidí na moňasu a je spokojen. Taky chci poděkovat lidem, kteří tohle umí dát dohromady. Jinak ten silvestr není vůbec patný nápad.
|
|
02.06.2009 20:42 -
|
661200
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Darja napsal(a): Ták...
Upřímně... byla jsem v oku, e se nalo toliko bláznů bláznivých, kteří se i v tom příerném počasí vydali na sraz Myslím, e to chce řádnou dávku nadení pro věc, protoe tamějí klima bylo fákt nepřejícné, studené a oklivé.
Add autodiagnostika: tady se schovává za doutníka, ale ten je mu malej .link.
bonzaku
bonzaku :-))
|
|
02.06.2009 23:31 -
|
661209
|
|
bobika
|
|
|
Upřímně loni spanilá jízda nic moc ,letos ani nic ani moc.A je to základ.Ale kadý má jinou představu.Ale stejně je dobré se sejít.
Upřímně loni spanilá jízda nic moc ,letos ani nic ani moc.A je to základ.Ale kadý má jinou představu.Ale stejně je dobré se sejít.:-((((;-)
|
|
03.06.2009 07:01 -
|
661210
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Darja napsal(a): Ták... Upřímně... byla jsem v oku, e se nalo toliko bláznů bláznivých, kteří se i v tom příerném počasí vydali na sraz Myslím, e to chce řádnou dávku nadení pro věc, protoe tamějí klima bylo fákt nepřejícné, studené a oklivé. .JPG
Ale no táák, přece nejsme z cukru....
Ták... Upřímně... byla jsem v oku, e se nalo toliko bláznů bláznivých, kteří se i v tom příerném počasí vydali na sraz :-) Myslím, e to chce řádnou dávku nadení pro věc, protoe tamějí klima bylo fákt nepřejícné, studené a oklivé. .JPG
Ale no táák, přece nejsme z cukru....
|
|
| |
|
|