| | |
14.03.2009 12:09 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
659272
|
|
Darja
|
|
|
No, ta mista asi nechame otevrena, kdyz o ne zatim nidko nejevi zajem.
A muzeme rozjet diskuzi primo ke srazu (co se tyka ubytka viz prvni stranka, vse bylo napsano)
---> Co chceme na srazu, co naopak nechceme?
---> Souteze pro deti?
---> Dame Toi Toi na parkoviste?
---> Vecerni zabava, chceme kapelu, nebo CDcka?
---> Opet bude grilovani masicka!
No, ta mista asi nechame otevrena, kdyz o ne zatim nidko nejevi zajem.
A muzeme rozjet diskuzi primo ke srazu (co se tyka ubytka viz prvni stranka, vse bylo napsano)
---> Co chceme na srazu, co naopak nechceme?
---> Souteze pro deti?
---> Dame Toi Toi na parkoviste?
---> Vecerni zabava, chceme kapelu, nebo CDcka?
---> Opet bude grilovani masicka!
|
|
14.03.2009 18:20 -
|
659275
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
co nechceme: karohlídy, dé, bláto,zimu, nic jiného mne nenapadá. Soutěe pro děcka - proč ne, je jich tam dost přihláených, asi by nebylo od věci, kdyby ti, kteří děti berou, někam napsali, jak jsou staré. Puberáci skákat v pytli asi nebudou chtít...
WC asi jo
Jinak my se ubytovali kdesi poblí zatím.
co nechceme: karohlídy, dé, bláto,zimu, nic jiného mne nenapadá. Soutěe pro děcka - proč ne, je jich tam dost přihláených, asi by nebylo od věci, kdyby ti, kteří děti berou, někam napsali, jak jsou staré. Puberáci skákat v pytli asi nebudou chtít...
WC asi jo
Jinak my se ubytovali kdesi poblí zatím.
|
|
14.03.2009 19:38 -
|
659276
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
no, hlavně a vyjde to počasí, těim se na ten bazen, včera jsem si po 8 letech koupila nový plavky, tak je musim prubnout ( to bude veřejnej horor ), masíčko taky určitě jo ( vemu ty okurky ) a kdy to pude tak i nějaký limo na osvěení na parkovitě
no, hlavně a vyjde to počasí, těim se na ten bazen, včera jsem si po 8 letech koupila nový plavky, tak je musim prubnout ( to bude veřejnej horor ), masíčko taky určitě jo ( vemu ty okurky:palec ) a kdy to pude tak i nějaký limo na osvěení na parkovitě
|
|
14.03.2009 22:25 -
|
659277
|
|
Darja
|
|
|
Limo vezmu, i nejake vody, a kdyz se mi podari sehnat i ten chytrej mrazici boxik, tak bude piti chladne
Z plavek si nic nedelej, okurky vem.
Add detske hry Uz jsem to nadhodila na Plzenskem srazu, je potreba nekdo, kdo by si to vzal na starosti Samozrejme bychom se domluvili na tom, co by se hralo, co by decka vyhrala (drobnosti pro ne bych sehnala), ale musi si to nekdo vzit na starosti
Limo vezmu, i nejake vody, a kdyz se mi podari sehnat i ten chytrej mrazici boxik, tak bude piti chladne :-)
Add detske hry Uz jsem to nadhodila na Plzenskem srazu, je potreba nekdo, kdo by si to vzal na starosti ;-) Samozrejme bychom se domluvili na tom, co by se hralo, co by decka vyhrala (drobnosti pro ne bych sehnala), ale musi si to nekdo vzit na starosti
|
|
15.03.2009 19:03 -
|
659305
|
|
jumep
|
|
|
ak pomoze, berem autochladnicku
a isto by sme chceli dobre pocasie a dobru naladu
ak pomoze, berem autochladnicku :)
a isto by sme chceli dobre pocasie a dobru naladu :)
|
|
16.03.2009 07:35 -
|
659323
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Darja napsal(a): Limo vezmu, i nejake vody, a kdyz se mi podari sehnat i ten chytrej mrazici boxik, tak bude piti chladne
Add detske hry Uz jsem to nadhodila na Plzenskem srazu, je potreba nekdo, kdo by si to vzal na starosti Samozrejme bychom se domluvili na tom, co by se hralo, co by decka vyhrala (drobnosti pro ne bych sehnala), ale musi si to nekdo vzit na starosti
mám takovou docela solidní ledníčku do auta. Není nějak extrémně velká, ale něco se do ní vejde. Take pokud by byl zájem, můu ji vzít
mám takovou docela solidní ledníčku do auta. Není nějak extrémně velká, ale něco se do ní vejde. Take pokud by byl zájem, můu ji vzít :-d
|
|
16.03.2009 14:02 -
|
659331
|
|
jumep
|
|
|
to uz su dve ladnicky, kto bere nahradnu baterku do auta?
to uz su dve ladnicky, kto bere nahradnu baterku do auta? :)
|
|
16.03.2009 19:52 -
|
659340
|
|
Darja
|
|
|
Ja beru startovaci kabely
lednicky vemte, pokud se tam vejde par malych lahvi, bude to fajn Jestliv yjde pocasi, jako loni, budeme ogrilovani
Ja beru startovaci kabely :-))))
lednicky vemte, pokud se tam vejde par malych lahvi, bude to fajn :-) Jestliv yjde pocasi, jako loni, budeme ogrilovani :-))))
|
|
16.03.2009 20:21 -
|
659344
|
|
máca
|
|
|
Já bych byla klíďo pro CD, pokud by byla solidní kapela, tak i pro ni,ale asi by to bylo moc starostí.ideální by bylo, pokud někdo hraje na kytaru,ap.Z účastníků zájezdu.
Já bych byla klíďo pro CD, pokud by byla solidní kapela, tak i pro ni,ale asi by to bylo moc starostí.ideální by bylo, pokud někdo hraje na kytaru,ap.Z účastníků zájezdu.:-d
|
|
16.03.2009 20:41 -
|
659346
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
Darjo, ty limči omrknem ten tejden před tim, a tady bude, něco vyberem , a k tý kytaře, já jí klidně vemu, ale potřebuju tahouna, abych hrála jen doprovod. Moc to neumim a 12tka je prostě doprovodná, take kdo mě potahne? Jinak jsem taky radi pro CD, nač to komplikovat
Darjo, ty limči omrknem ten tejden před tim, a tady bude, něco vyberem:-)) , a k tý kytaře, já jí klidně vemu, ale potřebuju tahouna, abych hrála jen doprovod. Moc to neumim a 12tka je prostě doprovodná, take kdo mě potahne? Jinak jsem taky radi pro CD, nač to komplikovat:-p
|
|
16.03.2009 20:43 -
|
659348
|
|
jumep
|
|
|
ja som to povodne chcel tiez, ale myslel som ze to bude zavrhnute, ale tiez som za gitaru a ohnisko
ja som to povodne chcel tiez, ale myslel som ze to bude zavrhnute, ale tiez som za gitaru a ohnisko :)
|
|
16.03.2009 20:45 -
|
659349
|
|
Darja
|
|
|
Proc sis myslel, ze kytara je zavrhnuta? Kdepak, hudebnikum se meze nekladou
Proc sis myslel, ze kytara je zavrhnuta? :-) Kdepak, hudebnikum se meze nekladou ;-)
|
|
16.03.2009 22:09 -
|
659356
|
|
karlos.8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj já jsem pro ivou kapelu, protoe CD mi lezou krkem. Ale záleí na náladě. Jestli chcete muu přivízt nějaký nealko nápoje!
Hlavně aby byla sranda!
A jinak já mám kytaru a zahrál bych ale nemuu protoe by jste asi utekli.
Ahoj:-)))) já jsem pro ivou kapelu, protoe CD mi lezou krkem. Ale záleí na náladě. Jestli chcete muu přivízt nějaký nealko nápoje!:palec
Hlavně aby byla sranda!;-)
A jinak já mám kytaru a zahrál bych ale nemuu protoe by jste asi utekli.:-d
|
|
17.03.2009 07:48 -
|
659358
|
|
máca
|
|
|
Já si myslím, e antitalentů bude víc, ale vdy jde o srandu.Hlavně se jedem pobavit, ne?
Já si myslím, e antitalentů bude víc, ale vdy jde o srandu.Hlavně se jedem pobavit, ne?:-p
|
|
17.03.2009 10:17 -
|
659361
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Tak jo. U máme asi 5 ledniček, 10 kytar a tak 20 kartónů limonád. Stíhá si to Darjo v tomhle zmatku zaznamenávat? Co se her pro prcky týče, budem ochotni dělat asistenty vedoucích Jen by fakt chtělo mít jasno o tom, v jakém věkovém rozmezí se nám to tam sejde, take zakládám novej topic jen na tohle téma. Prosím vechny, co berou své poklady sebou (nemyslím tím manelky, milenky či milence) aby upřesnili věk
Taky by nebylo vůbec zlý, kdyby se na sservisův projektor rozchodilo karaoke
Tak jo. U máme asi 5 ledniček, 10 kytar a tak 20 kartónů limonád. Stíhá si to Darjo v tomhle zmatku zaznamenávat?:-)) Co se her pro prcky týče, budem ochotni dělat asistenty vedoucích:) Jen by fakt chtělo mít jasno o tom, v jakém věkovém rozmezí se nám to tam sejde, take zakládám novej topic jen na tohle téma. Prosím vechny, co berou své poklady sebou (nemyslím tím manelky, milenky či milence) aby upřesnili věk:palec
Taky by nebylo vůbec zlý, kdyby se na sservisův projektor rozchodilo karaoke:-))))
|
|
01.04.2009 12:54 -
|
659753
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Karaoke není problém, je to krmené z počítače, take to stačí jenom na cedu nebo na flece. Stejně předpokládám, e bychom si promítali nějaká videa z minulého roku a tak. Navíc mi jetě v kanceláři zahálí harmonika, kterou jsem měl sice vloni sebou, ale zaseklo se mi několik basů, take bych to letos lépe promazal a vyhnal z měchů pavouky.
Karaoke není problém, je to krmené z počítače, take to stačí jenom na cedu nebo na flece. Stejně předpokládám, e bychom si promítali nějaká videa z minulého roku a tak. Navíc mi jetě v kanceláři zahálí harmonika, kterou jsem měl sice vloni sebou, ale zaseklo se mi několik basů, take bych to letos lépe promazal a vyhnal z měchů pavouky. :-))))
|
|
04.04.2009 14:55 -
|
659807
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Pane boe karaoke to budu muset abstinovat
Pane boe karaoke to budu muset abstinovat:-d
|
|
07.04.2009 20:57 -
|
659907
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
.link.
.link.
.link.
.link.
...stačí, ne??? Třeba se na to ani nedostane, ale kdyby náhodou, tak si někdo vzpomeňte na mikrofón. ...jestli teda nemá sservis vlastní. ...u laďte hlasivky
http://www.dvdsvet.cz/shop_scr_image.aspimg?id=104039&time=20090407204955
http://www.dvdsvet.cz/shop_scr_image.aspimg?id=104032&time=20090407205051
http://www.dvdsvet.cz/shop_scr_image.aspimg?id=104038&time=20090407205200
http://www.dvdsvet.cz/shop_scr_image.aspimg?id=104034&time=20090407205300
...stačí, ne??? :) Třeba se na to ani nedostane, ale kdyby náhodou, tak si někdo vzpomeňte na mikrofón. ...jestli teda nemá sservis vlastní. ...u laďte hlasivky:-p
|
|
| |
|
|