| | |
11.10.2018 20:41 -
Re: Zraz 2018 - diskusia
|
3184341
|
|
jumep
|
|
|
dufam ze uz len na mieste, lebo ucet by sa uz dobre nestihal
dufam ze uz len na mieste, lebo ucet by sa uz dobre nestihal
|
|
21.10.2018 20:22 -
|
3185975
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Zdar pánové. Zvauji svou učast na srazu abych si mohl prohlédnout ty vae kočáry. Jeliko do budoucna zvauji koupě C5 X7 rád bych si ji podrobně prohlédnul a nejlépe se svezl s automatem 2.0 120kw, 2.2 150 kw. Má to vak háček, v sobotu máme sraz zakončení sezony cykloklubu Třinec a tam musím. Co kdybych se přijel podívat bud v pátek odpoledne nebo v sobotu dopoledne? Co bude na prohlídku vhodnějí? Nevyhodíte mě?
Zdar pánové. Zvauji svou učast na srazu abych si mohl prohlédnout ty vae kočáry. Jeliko do budoucna zvauji koupě C5 X7 rád bych si ji podrobně prohlédnul a nejlépe se svezl s automatem 2.0 120kw, 2.2 150 kw. Má to vak háček, v sobotu máme sraz zakončení sezony cykloklubu Třinec a tam musím. Co kdybych se přijel podívat bud v pátek odpoledne nebo v sobotu dopoledne? Co bude na prohlídku vhodnějí? Nevyhodíte mě?
|
|
21.10.2018 21:19 -
|
3185994
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak to bude mít asi těký, v pátek větina přijídí v odpoledních a večerních hodinách, třeba IvanPr, jestly to veme zase na Koice, můe přijet a v sobotu odpoledne .
No a v sobotu dopoledne by měla bít jako vdy spanilka, ale klidně se na tom kole můe přijet podívat.
Tak to bude mít asi těký, v pátek větina přijídí v odpoledních a večerních hodinách, třeba IvanPr, jestly to veme zase na Koice, můe přijet a v sobotu odpoledne :-)) :-d.
No a v sobotu dopoledne by měla bít jako vdy spanilka, ale klidně se na tom kole můe přijet podívat. :-))
|
|
23.10.2018 19:12 -
|
3186211
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Zdendo, to ví -já v těch končinách byl na vojně . Tak si nemůu pomoc - pořád mě ty krásné vzpomínky tam táhnou
Zdendo, to ví -já v těch končinách byl na vojně . Tak si nemůu pomoc - pořád mě ty krásné vzpomínky tam táhnou :-p
|
|
24.10.2018 22:56 -
|
3187025
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ivánku, a neví náhodou proč mě to tam táhlo také, kdy jsem tam sakra na vojně nebyl , jenom jestly jsi mě tam netahal nějakým magnetem na jahoďák.
Ivánku, a neví náhodou proč mě to tam táhlo také, kdy jsem tam sakra na vojně nebyl :-d, jenom jestly jsi mě tam netahal nějakým magnetem na jahoďák. :-p
|
|
25.10.2018 15:49 -
|
3187241
|
|
jumep
|
|
|
to mam zavolat veducej nech fakt ten sud jahodaku objedna?
to mam zavolat veducej nech fakt ten sud jahodaku objedna?
|
|
25.10.2018 16:05 -
|
3187249
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jasne, zdenda spekuluje ze si veme to moje sede Biturbo pro manzelku tak to by dojel s dvouma petkama a odjizdel by s plbnym kufrem jahodaku
Jasne, zdenda spekuluje ze si veme to moje sede Biturbo pro manzelku tak to by dojel s dvouma petkama a odjizdel by s plbnym kufrem jahodaku :-D
|
|
25.10.2018 16:23 -
|
3187252
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Problém je e on se bojí těch medvědů...
Přitom by ve svém věku mohl vědět e kadý sluný medvěd v půli Listopadu u dávno spí 😁
Na srazu se budou rozdávat nějaký C5 ?
No nevím jestli Biturbo potřebuju ale kdy bude v automatu tak by jsme si ho teda se enou vzali .
Akorát se teda budeme muset sakra snait v soutěích aby jsme se umístili na bedně a dostali ho .
Jen nevím na co si brousí zuby Zdenda kdy on jetě nic nevyhrál.
Nebo snad bude C5 i za pití jahoďáku?
Problém je e on se bojí těch medvědů...
Přitom by ve svém věku mohl vědět e kadý sluný medvěd v půli Listopadu u dávno spí 😁
Na srazu se budou rozdávat nějaký C5 ?
No nevím jestli Biturbo potřebuju ale kdy bude v automatu tak by jsme si ho teda se enou vzali .
Akorát se teda budeme muset sakra snait v soutěích aby jsme se umístili na bedně a dostali ho .
Jen nevím na co si brousí zuby Zdenda kdy on jetě nic nevyhrál.
Nebo snad bude C5 i za pití jahoďáku?
|
|
25.10.2018 16:25 -
|
3187253
|
|
63zdenda
|
|
|
Předsedo, tys ten jahoďák jetě neobjednal?
Luki říkal, e veme toho toulavýho medvěda, chytil ho a má ho zavřenýho v tom biturbu pro mou enu, a otevře kufr, chudák medvěd, znám to z vlastní zkuenosti.
Luki, biturbo toho jahoďáku odveze víc, bo je silnějí , ale jestly se nedomluvíme, ena mě nikam nepustí, má to v rukách , jak chce.
Předsedo, tys ten jahoďák jetě neobjednal? :-o :-))
Luki říkal, e veme toho toulavýho medvěda, chytil ho a má ho zavřenýho v tom biturbu pro mou enu, a otevře kufr, chudák medvěd, znám to z vlastní zkuenosti. :-))))
Luki, biturbo toho jahoďáku odveze víc, bo je silnějí :-d, ale jestly se nedomluvíme, ena mě nikam nepustí, má to v rukách :-d, jak chce. :palec
|
|
28.10.2018 12:34 -
|
3188015
|
|
63zdenda
|
|
|
U se ví něco konkrétnějího ke srazu?
Je nějaký termín uzavření registrace, je u upřesněno menu, můe se přijet dřív jak v 15 hodin, bude tam u někdo jak z klubáků tak s personálu, platit se bude na místě, počasí je objednané, bude k dispozici ohříváček na jahodový koktejl, nějaký rozumný, aby neskákal ze sudu jahodový popcorn, zdá se mi, e je nějak málo informací, teda pokud se to neřeí SZ.
U se ví něco konkrétnějího ke srazu?
Je nějaký termín uzavření registrace, je u upřesněno menu, můe se přijet dřív jak v 15 hodin, bude tam u někdo jak z klubáků tak s personálu, platit se bude na místě, počasí je objednané, bude k dispozici ohříváček na jahodový koktejl, nějaký rozumný, aby neskákal ze sudu jahodový popcorn, zdá se mi, e je nějak málo informací, teda pokud se to neřeí SZ. :nevim
|
|
28.10.2018 15:45 -
|
3188058
|
|
jumep
|
|
|
kkz, tolko otazok
- termin uzavretia, zatial nie je, v najhorsom bude uz len de luxe izba (drahsia)
- menu je upresnene, dozvies sa na mieste
- ja pocitam ze tam budem hned ako sa bude dat, pojdem zavesit parkovaciu cedulku (cize uz pred obedom, ak mlady dovoli )
- personal je tam stale, ked prides prvy, budes ustanoveny regulovcikom
- platit na mieste
- pocasie - nemal som kedy objednat, spolahneme sa na to co bude (bazen je kryty )
- kokteil sa zasadne pije studeny ! - ak budes potrebovat, poziciam ti mladeho ohrievacku na mlieko
dufam, ze som zodpovedal tvoje otazky, ak mas dalsie, sem s nimi
kkz, tolko otazok
- termin uzavretia, zatial nie je, v najhorsom bude uz len de luxe izba (drahsia)
- menu je upresnene, dozvies sa na mieste
- ja pocitam ze tam budem hned ako sa bude dat, pojdem zavesit parkovaciu cedulku :) (cize uz pred obedom, ak mlady dovoli :) )
- personal je tam stale, ked prides prvy, budes ustanoveny regulovcikom :D
- platit na mieste
- pocasie - nemal som kedy objednat, spolahneme sa na to co bude (bazen je kryty :) )
- kokteil sa zasadne pije studeny ! - ak budes potrebovat, poziciam ti mladeho ohrievacku na mlieko
dufam, ze som zodpovedal tvoje otazky, ak mas dalsie, sem s nimi
|
|
28.10.2018 17:41 -
|
3188115
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
63zdenda napsal(a): U se ví něco konkrétnějího ke srazu?
Je nějaký termín uzavření registrace, je u upřesněno menu, můe se přijet dřív jak v 15 hodin, bude tam u někdo jak z klubáků tak s personálu, platit se bude na místě, počasí je objednané, bude k dispozici ohříváček na jahodový koktejl, nějaký rozumný, aby neskákal ze sudu jahodový popcorn, zdá se mi, e je nějak málo informací, teda pokud se to neřeí SZ.
Pořád tu rejpe a jetě nejsi přihláenej...
Pořád tu rejpe a jetě nejsi přihláenej...
|
|
28.10.2018 17:43 -
|
3188116
|
|
jumep
|
|
|
on to uz forte stihol za neho 2x
on to uz forte stihol za neho 2x :D
|
|
28.10.2018 20:51 -
|
3188180
|
|
63zdenda
|
|
|
Otázek habakuk.
Bude dámská obsluha nahoře bez , je tam sauna, Luki psal, e pojede elektromobilem s otevřenou střechou, tak aby se měl kde rozmrazit , ten ohříváček od malého si popřípadě půjčím, jsem přichcíplej, ale myslel jsem si, e u papa příborem nějaký kus masa , jak to bude v pátek se stravou, budou u normálně vařit a dá se tam koupit jídlo, nebo si kadý poveze svůj proviant jak za totáče , odkud nude značená cesta, u ze severních čech , samozčejmě kadým dnem bude otázek přibívat.
Otázek habakuk. :-d
Bude dámská obsluha nahoře bez :-)), je tam sauna, Luki psal, e pojede elektromobilem s otevřenou střechou, tak aby se měl kde rozmrazit :-d, ten ohříváček od malého si popřípadě půjčím, jsem přichcíplej, ale myslel jsem si, e u papa příborem nějaký kus masa :-)), jak to bude v pátek se stravou, budou u normálně vařit a dá se tam koupit jídlo, nebo si kadý poveze svůj proviant jak za totáče :nevim, odkud nude značená cesta, u ze severních čech :-d, samozčejmě kadým dnem bude otázek přibívat. :-d
|
|
28.10.2018 21:07 -
|
3188191
|
|
jumep
|
|
|
- damska obsluha hore bez, jedine ak si zadovazis
- sauna neviem v akom stave je, myslim ale ze je
- piatocna strava je ako vzdy ala card podla toho kto kedy pride a bude chciet
- na cestu pouzijes navigaciu (waze dovedie na presne urcene miesto) a na mieste az bude znacenie na parkovisko
znamena to ze uz vies ze ides?
ps. inak tieto info nejako (tie co su vazne) uz ani nepisem, lebo sa stale opakuju kazdy zraz
- damska obsluha hore bez, jedine ak si zadovazis
- sauna neviem v akom stave je, myslim ale ze je
- piatocna strava je ako vzdy ala card podla toho kto kedy pride a bude chciet
- na cestu pouzijes navigaciu (waze dovedie na presne urcene miesto) a na mieste az bude znacenie na parkovisko
znamena to ze uz vies ze ides?
ps. inak tieto info nejako (tie co su vazne) uz ani nepisem, lebo sa stale opakuju kazdy zraz
|
|
28.10.2018 21:10 -
|
3188201
|
|
63zdenda
|
|
|
Během přítího týdne to lékaři rozseknou.
Během přítího týdne to lékaři rozseknou. :nevim
|
|
29.10.2018 03:34 -
|
3188258
|
|
ForteZH
|
Město: Ziar nad Hronom, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Síce som sa stihol prihlási 2krat no neviem este na čom prídem... e Jumepko... berlingo zhorelo, 5ka je podtaktovana na 1.2 HTP a 6tka je u doktora...
Síce som sa stihol prihlási 2krat no neviem este na čom prídem... e Jumepko... berlingo zhorelo, 5ka je podtaktovana na 1.2 HTP a 6tka je u doktora...
|
|
29.10.2018 09:25 -
|
3188270
|
|
js42
|
|
|
ForteZH napsal(a): Síce som sa stihol prihlási 2krat no neviem este na čom prídem... e Jumepko... berlingo zhorelo, 5ka je podtaktovana na 1.2 HTP a 6tka je u doktora...
Jak to sleduji tak problémy se kupí, ,ale jak se říká "nač stahovat kalhoty, kdy brod je jetě daleko" . Mi u s drahou polovičkou taky víme, e nevyjedeme dříve jak v 16 hodin. Paní učitelka má řodičák ! Tak to vypadá, e při naem příjezdu bude vzhůru snad jedině Luki ve výřivce, a večeře bude cestou na pumpě. No co hlavně kdy je sranda.
Jak to sleduji tak problémy se kupí, :nevim ,ale jak se říká "nač stahovat kalhoty, kdy brod je jetě daleko" :-d. Mi u s drahou polovičkou taky víme, e nevyjedeme dříve jak v 16 hodin. Paní učitelka má řodičák ! Tak to vypadá, e při naem příjezdu bude vzhůru snad jedině Luki ve výřivce:palec, a večeře bude cestou na pumpě. No co hlavně kdy je sranda. :palec
|
|
29.10.2018 15:45 -
|
3188327
|
|
63zdenda
|
|
|
A náčelníku, kolik stojí ta izba de luxe, je v ní i výřivka a mléčný bar, malej by mi jí nezaplatil v rámci zápisného, jenom mě , klidně to sem napi, já to nikomu neřeknu.
A náčelníku, kolik stojí ta izba de luxe, je v ní i výřivka a mléčný bar, malej by mi jí nezaplatil v rámci zápisného, jenom mě :-)), klidně to sem napi, já to nikomu neřeknu. :-d
|
|
| |
|
|