| | |
04.10.2016 21:58 -
Re: Jesenny zraz 2016 Teplice nad Metují - INFORMACE, DISKUZE
|
2999772
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ivan.pr napsal(a): Js42 - Honzo ted jsem dostal chu na pivko . Čím nás tam vůbec budou napájet ? ( Náchod , Pardubice nebo co tam máte nejraději ?
Co se asi tak na srazech pije, přece jako vdy, huhu koktejl, jahodovej koktejl, horká čokoláda a zajídá se to kyselou okurkou , vdy to je výběr jako blázen.
Jestli ze mne chcete udělat chůvu, začněte etřit, jsem hrozně moc drahej a větinou do 5 minut vyhlauju soutě, koho celej sraz z dětí neuvidim, dostane metál, děti jsou soutěivé a hned se toho chytí.
Nebo e bych zruil sraz a zůstal doma, ena mi připomněla, e má v tento termín narozeniny, je mi celkem trapný na tuto oslavu odjet pryč a nechat jí doma na pospas přátel a příbuzných.
Co se asi tak na srazech pije, přece jako vdy, huhu koktejl, jahodovej koktejl, horká čokoláda a zajídá se to kyselou okurkou :-d, vdy to je výběr jako blázen. :-))))
Jestli ze mne chcete udělat chůvu, začněte etřit, jsem hrozně moc drahej a větinou do 5 minut vyhlauju soutě, koho celej sraz z dětí neuvidim, dostane metál, děti jsou soutěivé a hned se toho chytí. :-p
Nebo e bych zruil sraz a zůstal doma, ena mi připomněla, e má v tento termín narozeniny, je mi celkem trapný na tuto oslavu odjet pryč a nechat jí doma na pospas přátel a příbuzných. :nevim
|
|
04.10.2016 22:08 -
|
2999775
|
|
jumep
|
|
|
tak problem vyrieseny, zober ju zo sebou a ako darcek k narodeninam dostane na krk starostlivost o deti
tak problem vyrieseny, zober ju zo sebou a ako darcek k narodeninam dostane na krk starostlivost o deti
|
|
04.10.2016 22:10 -
|
2999776
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tak vem manzelku, pratele a pribuzny ( ne buzny ) ssebou
Tak vem manzelku, pratele a pribuzny ( ne buzny ) ssebou :-)))):-))))
|
|
04.10.2016 22:15 -
|
2999777
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak jo, já je tam polu a zůstanu doma , doma také musí někdo hlídat, jinak to nejde.
Tak jo, já je tam polu a zůstanu doma :-d, doma také musí někdo hlídat, jinak to nejde. :palec
|
|
04.10.2016 23:54 -
|
2999831
|
|
jruze
|
|
|
Tu manelku nemůe - on na sraz jede kvůli svobodě a z manelky má jako kadý pořádný chlap respekt. Ono u je úspěch e máme tak dlouhé vycházky.Samozřejmě se nikdo znás manelek nebojíme ale proč drádit kobru bosou nohou.
Tu manelku nemůe - on na sraz jede kvůli svobodě a z manelky má jako kadý pořádný chlap respekt:-)))). Ono u je úspěch e máme tak dlouhé vycházky.Samozřejmě se nikdo znás manelek nebojíme ale proč drádit kobru bosou nohou.
|
|
05.10.2016 19:17 -
|
2999977
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Tu manelku nemůe - on na sraz jede kvůli svobodě a z manelky má jako kadý pořádný chlap respekt . Ono u je úspěch e máme tak dlouhé vycházky.Samozřejmě se nikdo znás manelek nebojíme ale proč drádit kobru bosou nohou.
Kdyby jenom respekt, ale strach z ní mám.
Jinak to vypadě slibně, řekl jsem jí, e Luki má také narozeniny, jede tam sám a oslavu tam dělá hlavně kvůly mě , e to potáhneme tři dny v kuse a e objednal stádo prasátek, hejno oveček a veze sud huhu koktejlu , tak snad to projde.
Kdyby jenom respekt, ale strach z ní mám. :-))))
Jinak to vypadě slibně, řekl jsem jí, e Luki má také narozeniny, jede tam sám a oslavu tam dělá hlavně kvůly mě :-d, e to potáhneme tři dny v kuse a e objednal stádo prasátek, hejno oveček a veze sud huhu koktejlu :-d, tak snad to projde. :-))))
:-d:-d
|
|
05.10.2016 19:42 -
|
2999980
|
|
Luki_C5
|
|
|
Mno narozky sice mam, ale uplne jindy Mam ale 18. svatek tak oslavit to muzeme i tak...
Mno narozky sice mam, ale uplne jindy :-) Mam ale 18. svatek tak oslavit to muzeme i tak... :-p
|
|
05.10.2016 21:22 -
|
2999995
|
|
63zdenda
|
|
|
Jejda, tak jsem to ale nemyslel.
Hlavně to nepi, nebo se přihlásí tolik lidí, e ani nebude stačit kapacita hotelu.
Já budu rád, e tebe a dalí známé tváře zase uvidím.
Jinak já jsem skromný, dám si akorát selátko a tři řádky brambor, k pití koktejl a kdy bude zima, tak horkou čokoládu a čaj.
Jejda, tak jsem to ale nemyslel. :-)
Hlavně to nepi, nebo se přihlásí tolik lidí, e ani nebude stačit kapacita hotelu. :-d
Já budu rád, e tebe a dalí známé tváře zase uvidím. :-)
Jinak já jsem skromný, dám si akorát selátko a tři řádky brambor, k pití koktejl a kdy bude zima, tak horkou čokoládu a čaj. :-d
|
|
05.10.2016 21:34 -
|
3000000
|
|
Luki_C5
|
|
|
Mno já plánoval,e dojedu na praseti a odráet se budu demionama slivovice
Mno já plánoval,e dojedu na praseti a odráet se budu demionama slivovice :-p
|
|
05.10.2016 21:42 -
|
3000001
|
|
63zdenda
|
|
|
To by bylo moc hezký a uitečný , jene co cesta zpět, bez prasete a s prázdnýma demiónama?
:palec
To by bylo moc hezký a uitečný :-d, jene co cesta zpět, bez prasete a s prázdnýma demiónama? :-p
|
|
05.10.2016 21:51 -
|
3000003
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A hlavně - na čem bys jel spanilku, kdy by jsme ti vozidlo serali u v pátek večer?
A hlavně - na čem bys jel spanilku, kdy by jsme ti vozidlo serali u v pátek večer? :-))
|
|
05.10.2016 22:03 -
|
3000005
|
|
63zdenda
|
|
|
Kdy neseerem i kůi s hlavou, můe se tam vystříkat celá sada na opravu kol, tak sme vlastně nic neserali.
Kdy neseerem i kůi s hlavou, můe se tam vystříkat celá sada na opravu kol, tak sme vlastně nic neserali. :-)) :-d
|
|
07.10.2016 17:40 -
|
3000251
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Kdy to tady tak sleduju - tak mám kliku e se mnou jede mladej a e bude řídit., Kdo bude pánové za vás řídit na spanilce ? Nebo spanilka bude odloena ? Jo Zdendo a co huhu koktejl s tou slivovicí ? - nebude se to hádat?
Kdy to tady tak sleduju - tak mám kliku e se mnou jede mladej a e bude řídit., Kdo bude pánové za vás řídit na spanilce ? Nebo spanilka bude odloena ? Jo Zdendo a co huhu koktejl s tou slivovicí ? - nebude se to hádat?
|
|
07.10.2016 18:13 -
|
3000253
|
|
jumep
|
|
|
to akoze mlademu zakazes chlastat?
luki by ti to vysvetlil, toho keby na spanilke onehda zastavili tak aj rodny list mu zoberu ... dost mozne ze tak polke kolony
to akoze mlademu zakazes chlastat?
luki by ti to vysvetlil, toho keby na spanilke onehda zastavili tak aj rodny list mu zoberu ... dost mozne ze tak polke kolony :)
|
|
07.10.2016 19:38 -
|
3000259
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jo to bejvavaly casy, to se psal rok 2009 a to jeste bylava kolona dlouha jak tyden pred vyplatou...
Jo to bejvavaly casy, to se psal rok 2009 a to jeste bylava kolona dlouha jak tyden pred vyplatou...
|
|
08.10.2016 14:52 -
|
3000474
|
|
jumep
|
|
|
inak dame sutaz kto prekona toto?
.link.
inak dame sutaz kto prekona toto?
https://www.youtube.com/watch?v=DL5j3Bel6LI
|
|
08.10.2016 15:25 -
|
3000476
|
|
63zdenda
|
|
|
To se asi překonat nedá.
To je řev, e ani není slyet prokluzující spojku, znám jednoho, co mu odela.
To se asi překonat nedá. :-d :palec
To je řev, e ani není slyet prokluzující spojku, znám jednoho, co mu odela. :-))
|
|
08.10.2016 17:59 -
|
3000586
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ve čtvrtek měnili tchánovi na hrobu jeho rodičů vrchní ulovou desku. Odpoledne mi zavolal, abych za ním přijel na hřbitov a pomohl mu starou desku naloit do auta a odvézt domů. Kdy jsem přijel na hřbitov, tak jsem viděl tchána s Xsarou v půli kopečka před pomníkem, jak leze kolem auta a kouká pod kola. Z pod kapoty se hulilo. Kdy jsem přiel blí, tak jsem cítil smrad ze spojky. On tam couval a couval a pořád se nemohl vykrábat nahoru, protoe prej bylo kluzko. Prdlajs kluzko. Stál na suchým asfaltu. Prostě se bál pustit spojku a tak to nejelo, jen prokluzovala spojka, a ji totálně ukvařil. Ale fakt totálně. Do rána musel stát s autem před garáí a smrdí to jetě dnes. Domů dojel jako s dýmovnicí.
Myslím, e on by moná měl anci tuhle babu porazit.
Ve čtvrtek měnili tchánovi na hrobu jeho rodičů vrchní ulovou desku. Odpoledne mi zavolal, abych za ním přijel na hřbitov a pomohl mu starou desku naloit do auta a odvézt domů. Kdy jsem přijel na hřbitov, tak jsem viděl tchána s Xsarou v půli kopečka před pomníkem, jak leze kolem auta a kouká pod kola. Z pod kapoty se hulilo. Kdy jsem přiel blí, tak jsem cítil smrad ze spojky. On tam couval a couval a pořád se nemohl vykrábat nahoru, protoe prej bylo kluzko. Prdlajs kluzko. Stál na suchým asfaltu. Prostě se bál pustit spojku a tak to nejelo, jen prokluzovala spojka, a ji totálně ukvařil. Ale fakt totálně. Do rána musel stát s autem před garáí a smrdí to jetě dnes. Domů dojel jako s dýmovnicí. :-(
Myslím, e on by moná měl anci tuhle babu porazit. :-))))
|
|
| |
|
|