| | |
04.09.2016 22:21 -
Re: Jesenny zraz 2016 Teplice nad Metují - INFORMACE, DISKUZE
|
2991424
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): skus cuvat kompresor pripojeny za T148 zaplachtovanu - ked ho vidis tak uz je tak moc zalomeny ze ho nezrovnas tam kam potrebujes
Vozejček také nevidí , chodím se bavit(pomáhat) jízdou na ,,retraku" (taková divná věc zo jezdí vema směrama,otočí se to na místě-točí kolečkem dokola a ono to někam jede-kdy potřebuje opak zmáčkne tlačítko,zvedne to paletu asi do 15m atd.. - je to taková matějská
Vozejček také nevidí;-) , chodím se bavit(pomáhat) jízdou na ,,retraku" (taková divná věc zo jezdí vema směrama,otočí se to na místě-točí kolečkem dokola a ono to někam jede-kdy potřebuje opak zmáčkne tlačítko,zvedne to paletu asi do 15m atd.. - je to taková matějská:-d
|
|
04.09.2016 22:31 -
|
2991426
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
A te jsem si to prohlédl, to u jsou mistři, to je úplně jiná třída, ono stačí kdy máme kadý rok kolení řidičů, tak si poutíme videa, tak kdy zacouvává kamion s návěsem mezi ostatní kamiony a točí 90 stupňů, tak tam vlastně couvá chvilku poslepu, kdy to vdycky vidim, říkám si, stačil by jeden zaparkovanej osobák, nebo motorka a serotuje to.
A te jsem si to prohlédl, to u jsou mistři, to je úplně jiná třída, ono stačí kdy máme kadý rok kolení řidičů, tak si poutíme videa, tak kdy zacouvává kamion s návěsem mezi ostatní kamiony a točí 90 stupňů, tak tam vlastně couvá chvilku poslepu, kdy to vdycky vidim, říkám si, stačil by jeden zaparkovanej osobák, nebo motorka a serotuje to. :-)
|
|
04.09.2016 22:35 -
|
2991427
|
|
jumep
|
|
|
ked naves tak takto
.link.
ked naves tak takto
https://www.youtube.com/watch?v=nLTDef0oeuA
|
|
04.09.2016 22:42 -
|
2991428
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To u jsou profici.
Ale jetě jsem si vzpomněl na kámoe, měl za osobákem dlouhej karavan jak týden před výplatou, zajel na parkovitě, karavan odpojil, vytáhl ovladač a jezdil po parkoviti se samotnym karavanem, to se mi moc líbilo, pak není problém s couváním a parkováním.
To u jsou profici. :palec
Ale jetě jsem si vzpomněl na kámoe, měl za osobákem dlouhej karavan jak týden před výplatou, zajel na parkovitě, karavan odpojil, vytáhl ovladač a jezdil po parkoviti se samotnym karavanem, to se mi moc líbilo, pak není problém s couváním a parkováním. :-)
|
|
04.09.2016 22:59 -
|
2991435
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): To u jsou profici.
Ale jetě jsem si vzpomněl na kámoe, měl za osobákem dlouhej karavan jak týden před výplatou, zajel na parkovitě, karavan odpojil, vytáhl ovladač a jezdil po parkoviti se samotnym karavanem, to se mi moc líbilo, pak není problém s couváním a parkováním.
To ne ,,jsou" profici ale magoři no já znám jiné - kdy nechtějí poruit pravidla tak se tady u mne na tom jájezdu do sousedního podniku musí otočit a tak 4-5.x do roka jim sundají plot a musím ho opravovat - jinak bych se také mohl bavit tímto - jezdí to dva stálí co zaváí Makra a jeden dlouhodobě marodí - chtěl abych el jezdit s ním tak jsem nu řekl e tolik kamionů nemají ale zase kolikrát sem přijedou ,,telata" u jsem to nedavno nevydrel a zacouval jsem k rampě já sice stop na písknutí ale po jeho asi estém pokusu tak já napodruhý a to na to nemám noty a jsem samouk
To ne ,,jsou" profici ale magoři :palec no já znám jiné - kdy nechtějí poruit pravidla tak se tady u mne na tom jájezdu do sousedního podniku musí otočit a tak 4-5.x do roka jim sundají plot a musím ho opravovat:-(((( - jinak bych se také mohl bavit tímto - jezdí to dva stálí co zaváí Makra a jeden dlouhodobě marodí - chtěl abych el jezdit s ním tak jsem nu řekl e tolik kamionů nemají :-)))) ale zase kolikrát sem přijedou ,,telata" u jsem to nedavno nevydrel a zacouval jsem k rampě já sice stop na písknutí ale po jeho asi estém pokusu tak já napodruhý a to na to nemám noty a jsem samouk;-)
|
|
05.09.2016 20:48 -
|
2991892
|
|
jumep
|
|
|
teda ale panove, ucast na zraze je teda hodne biedna ...
najpvrv nejsme schopny vyjest hotel a potom uz ani sa prihlasit?
tymto hladam agitatora roty
teda ale panove, ucast na zraze je teda hodne biedna ...
najpvrv nejsme schopny vyjest hotel a potom uz ani sa prihlasit?
tymto hladam agitatora roty
|
|
05.09.2016 21:58 -
|
2991966
|
|
63zdenda
|
|
|
Já bych ho vyjedl, ale neměl jsem jahoďák na zapijení a bez něj jsem to nemohl dát.
Tak co vy bando líná, to vás mám vechny objídět a rozdávat pozvánky osobně , to by se vám líbilo, hezky se zaregistrujte a budu se na vás těit jako vy na mne , up up, a nejste poslední, ty budou mejt na konci srazu ostatním auta.
Já bych ho vyjedl, ale neměl jsem jahoďák na zapijení a bez něj jsem to nemohl dát. :-))))
Tak co vy bando líná, to vás mám vechny objídět a rozdávat pozvánky osobně :-d, to by se vám líbilo, hezky se zaregistrujte a budu se na vás těit jako vy na mne :-d, up up, a nejste poslední, ty budou mejt na konci srazu ostatním auta. :-))))
|
|
07.09.2016 22:03 -
|
2992585
|
|
63zdenda
|
|
|
Trhač si dá občas retbull a pak 3 hodiny honí letadla , drona by zlikvidoval během mikrosekundy, já pak nebudu platit nějakého komára i s ovládačem.
Navíc mi ho ena nepůjčí, e by napáchal velké kody a není pojitěn proti ivelným pohromám, které by způsobil.
Trhač si dá občas retbull a pak 3 hodiny honí letadla :-d, drona by zlikvidoval během mikrosekundy, já pak nebudu platit nějakého komára i s ovládačem. :-))))
Navíc mi ho ena nepůjčí, e by napáchal velké kody a není pojitěn proti ivelným pohromám, které by způsobil. :-d
|
|
09.09.2016 15:51 -
|
2992908
|
|
Devilian
|
|
|
Ahoj
Prosim Vas, kde najdem nejake blizsie info o tom, kam sa vlastne ide a kedy? Nejako to v tych dvoch topikoch neviem najst..
Ahoj
Prosim Vas, kde najdem nejake blizsie info o tom, kam sa vlastne ide a kedy? Nejako to v tych dvoch topikoch neviem najst..
|
|
09.09.2016 20:09 -
|
2992957
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/srazy/jesenny-zraz-2016-teplice-nad-metuji#.V9L6jVR9600 ;-)
|
|
10.09.2016 22:01 -
|
2993089
|
|
63zdenda
|
|
|
Hola hola, sraz volá, u přítí měsíc .
Tak hezky zaregistrovat, zaplatit a u za pár dní na pořádný sraz , aspoň doufám, e to není vechno.
Poslední patřil mezi nejpočetnějí, tak snad tento nebude nejslabí minisraz, to by byla ostuda vech citroeňáků.
Co vy na to, bando jedna?
Hola hola, sraz volá, u přítí měsíc :-).
Tak hezky zaregistrovat, zaplatit a u za pár dní na pořádný sraz ;-), aspoň doufám, e to není vechno.
Poslední patřil mezi nejpočetnějí, tak snad tento nebude nejslabí minisraz, to by byla ostuda vech citroeňáků. :-d
Co vy na to, bando jedna? ;-)
|
|
11.09.2016 00:55 -
|
2993124
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Hola hola, sraz volá, u přítí měsíc .
Tak hezky zaregistrovat, zaplatit a u za pár dní na pořádný sraz , aspoň doufám, e to není vechno.
Poslední patřil mezi nejpočetnějí, tak snad tento nebude nejslabí minisraz, to by byla ostuda vech citroeňáků.
Co vy na to, bando jedna?
Dnes jsem zahnal dvě rogala, jednoho velkého ptáka(nevim co to bylo - nechal jsem si doma kartu tak jsem nevyfotil) , dva psi (nesnáí ultrazvukové čidla) a jednoho malého prcka (syna sestry mé eny) - měl bys vzít trhače a u by jsi ho měl učit cestu domů ze srazu(místo agitace) aby se ti v tom trapu a stresu neztratil (to není Lasie)
Dnes jsem zahnal dvě rogala, jednoho velkého ptáka(nevim co to bylo - nechal jsem si doma kartu tak jsem nevyfotil) , dva psi (nesnáí ultrazvukové čidla) a jednoho malého prcka (syna sestry mé eny) - měl bys vzít trhače a u by jsi ho měl učit cestu domů ze srazu(místo agitace) aby se ti v tom trapu a stresu neztratil:-)))) (to není Lasie)
|
|
11.09.2016 13:10 -
|
2993201
|
|
63zdenda
|
|
|
Je lepí agitovat, ne provokovat.
Já si vystačím i s těma, co jsou přihláení a mají zaplaceno , ale ostatní co nejsou přihláeni, neví o co můou přijít.
Jinak jak u jsem psal před tím, ena mi trhače nepůjčí, protoe nebude platit zničení nějakého komára a kdo by hlídal doma ná majetek, řvát umí pěkně.
Je lepí agitovat, ne provokovat. :-p
Já si vystačím i s těma, co jsou přihláení a mají zaplaceno :-)), ale ostatní co nejsou přihláeni, neví o co můou přijít. :-d
Jinak jak u jsem psal před tím, ena mi trhače nepůjčí, protoe nebude platit zničení nějakého komára :-d a kdo by hlídal doma ná majetek, řvát umí pěkně. :-))))
|
|
11.09.2016 18:58 -
|
2993273
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Je lepí agitovat, ne provokovat.
Já si vystačím i s těma, co jsou přihláení a mají zaplaceno , ale ostatní co nejsou přihláeni, neví o co můou přijít.
Jinak jak u jsem psal před tím, ena mi trhače nepůjčí, protoe nebude platit zničení nějakého komára a kdo by hlídal doma ná majetek, řvát umí pěkně.
Tebe mohu - ty jsi z jiného těsta a tím řvaním myslí manelku nebo trhače? Ale zase by jsme mu mohli udělat posez jako na rogalu a troku se s ním proletět, nafotit a poslat manelce pár fotek (pro tebe zadara - nic za to nechci - a můem udělat pár snímků dronem a i ze země)
Tebe mohu - ty jsi z jiného těsta;-) a tím řvaním myslí manelku nebo trhače? Ale zase by jsme mu mohli udělat posez jako na rogalu a troku se s ním proletět, nafotit a poslat manelce pár fotek (pro tebe zadara - nic za to nechci - a můem udělat pár snímků dronem a i ze země):palec
|
|
13.09.2016 08:03 -
|
2993684
|
|
gull
|
|
|
Já pořád nevím jestli zrovna nebudu muset být v práci. Take jedině a 3 dny před srazem potvrdím účast.
Já pořád nevím jestli zrovna nebudu muset být v práci. Take jedině a 3 dny před srazem potvrdím účast.:nevim
|
|
14.09.2016 19:11 -
|
2994102
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
za tu slabou účast určitě můe Jumep, vdyt po tom minulým racím víkendu nikdo nemůe mít náladu na dalí takovou obézní akci
za tu slabou účast určitě můe Jumep, vdyt po tom minulým racím ví:paleckendu nikdo nemůe mít náladu na dalí takovou obézní akci:palec
|
|
14.09.2016 19:22 -
|
2994105
|
|
jumep
|
|
|
ja som len zadavatel akcie, vybavuje to externa osoba, teraz za nic nemozem
a to ze sme neboli schopny zozrat veceru je teda pruser, nabuduce upozornim ze treba zobrat kyselinu
ja som len zadavatel akcie, vybavuje to externa osoba, teraz za nic nemozem
a to ze sme neboli schopny zozrat veceru je teda pruser, nabuduce upozornim ze treba zobrat kyselinu :)
|
|
14.09.2016 19:31 -
|
2994107
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Doufám e vám nevadí e jsme se přihlásili pouze 2 kusy a ted jsem zaplati za 3 kusy - nakonec chce jet i manelka . Chce toti jetě jednou vidět e u nemůu pít a jdu raději spát . To přerání minule fakt byla síla . Na to budou asi vichni dlouho vzpomínat
Doufám e vám nevadí e jsme se přihlásili pouze 2 kusy a ted jsem zaplati za 3 kusy - nakonec chce jet i manelka . Chce toti jetě jednou vidět e u nemůu pít a jdu raději spát . To přerání minule fakt byla síla . Na to budou asi vichni dlouho vzpomínat ;-);-)
|
|
| |
|
|