| | |
23.10.2016 22:54 -
Re: Jesenny zraz 2016 Teplice nad Metují - INFORMACE, DISKUZE
|
3005470
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Velké díky vem organizátorům , sraz neměl chybu, teda a na to, e se odhlasovali rozcvičky v 6 hodin SEČ a jediný kdo tam musel plnit za vechny jsem byl já.
Musim pochválit předsedu, Honzu a hlavně Naděnku za speciálně vyrobený jahodový koktejl pro mojí maličkost .
To mi opravdu vyrazilo dech, vzalo slova a kadý večer jsem slzel do poltáře.
Ale zase na druhou stranu, jako je Jarda nastaven na rychlost a nebezpečné situace za volantem, tak já jsem se na tento sraz nastavil na koktejl vanilkový .
Ten jahodový neměl jedinou chybičku, jenom koda e po pár hodinách doel, musel jsem vytáhnout vlastní zásoby, ale to se zase vůbec nedalo porovnat s tím od Naděnky, asi budu jezdit častěj do těchto končin, kde vědí, co je nejlepí pití na světě , opravdu smekám a svůj irák odhazuji v dály.
Jinak odjíděl jsem poslední, v okolí Trutnova nenalezen ádný bar s aspoň huhu koktejlem , tak jsem valil domů, manelka čekala před barákem a musel jsem jí pozvat za nepřítomnosti oslav jejích narozenin na kvalitní oběd, jahodové knedlíky neměli , tak samozřejmě kus masa přes celej talíř, pak u jenom objet pár přátel a následně jetě na večeři.
Jinak pro Ria, spotřeba 1.9 litrů , pro ostatní 4.9 po ujetí něco přes 400km.
Velké díky vem organizátorům :palec, sraz neměl chybu, teda a na to, e se odhlasovali rozcvičky v 6 hodin SEČ a jediný kdo tam musel plnit za vechny jsem byl já. :-)) :-d
Musim pochválit předsedu, Honzu a hlavně Naděnku za speciálně vyrobený jahodový koktejl pro mojí maličkost :palec.
To mi opravdu vyrazilo dech, vzalo slova a kadý večer jsem slzel do poltáře. :-d
Ale zase na druhou stranu, jako je Jarda nastaven na rychlost a nebezpečné situace za volantem, tak já jsem se na tento sraz nastavil na koktejl vanilkový :-)) :-d.
Ten jahodový neměl jedinou chybičku, jenom koda e po pár hodinách doel, musel jsem vytáhnout vlastní zásoby, ale to se zase vůbec nedalo porovnat s tím od Naděnky, asi budu jezdit častěj do těchto končin, kde vědí, co je nejlepí pití na světě :-d, opravdu smekám a svůj irák odhazuji v dály. :palec
Jinak odjíděl jsem poslední, v okolí Trutnova nenalezen ádný bar s aspoň huhu koktejlem :nevim, tak jsem valil domů, manelka čekala před barákem a musel jsem jí pozvat za nepřítomnosti oslav jejích narozenin na kvalitní oběd, jahodové knedlíky neměli :-((((, tak samozřejmě kus masa přes celej talíř, pak u jenom objet pár přátel a následně jetě na večeři. :-d
Jinak pro Ria, spotřeba 1.9 litrů :-d, pro ostatní 4.9 po ujetí něco přes 400km. :-)
|
|
23.10.2016 23:21 -
|
3005485
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Velké díky vem organizátorům , sraz neměl chybu, teda a na to, e se odhlasovali rozcvičky v 6 hodin SEČ a jediný kdo tam musel plnit za vechny jsem byl já.
Musim pochválit předsedu, Honzu a hlavně Naděnku za speciálně vyrobený jahodový koktejl pro mojí maličkost .
To mi opravdu vyrazilo dech, vzalo slova a kadý večer jsem slzel do poltáře.
Ale zase na druhou stranu, jako je Jarda nastaven na rychlost a nebezpečné situace za volantem, tak já jsem se na tento sraz nastavil na koktejl vanilkový .
Ten jahodový neměl jedinou chybičku, jenom koda e po pár hodinách doel, musel jsem vytáhnout vlastní zásoby, ale to se zase vůbec nedalo porovnat s tím od Naděnky, asi budu jezdit častěj do těchto končin, kde vědí, co je nejlepí pití na světě , opravdu smekám a svůj irák odhazuji v dály.
Jinak odjíděl jsem poslední, v okolí Trutnova nenalezen ádný bar s aspoň huhu koktejlem , tak jsem valil domů, manelka čekala před barákem a musel jsem jí pozvat za nepřítomnosti oslav jejích narozenin na kvalitní oběd, jahodové knedlíky neměli , tak samozřejmě kus masa přes celej talíř, pak u jenom objet pár přátel a následně jetě na večeři.
Jinak pro Ria, spotřeba 1.9 litrů , pro ostatní 4.9 po ujetí něco přes 400km.
Ty jsi jel domů přes Bratislavu?
Ty jsi jel domů přes Bratislavu?
|
|
23.10.2016 23:25 -
|
3005486
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vyjímečně přez Brno.
Já byl doma kolem 13 té hodiny, ale u baráku ena naskočila a valili sme dál.
Vyjímečně přez Brno. :palec :-d
Já byl doma kolem 13 té hodiny, ale u baráku ena naskočila a valili sme dál. :-)
|
|
24.10.2016 00:24 -
|
3005506
|
|
jumep
|
|
|
zatial 2 videa
.link.
.link.
dalsie zajtra
zatial 2 videa
https://www.youtube.com/watch?v=PRuqDEDeWFk&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=9JVLxKFW-MU&feature=youtu.be
dalsie zajtra
|
|
24.10.2016 04:48 -
|
3005514
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a):
Dovolil jsem si přidat .
Dovolil jsem si přidat .
|
|
24.10.2016 13:00 -
|
3005675
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Tak ja a dnes, nie preto e by som a teraz dorazil domov, ale večer po príchode domov som zistil e nejde internet a po nedelných večerných telefonátoch mi naskočil a dnes doobeda. Take som tu a hodnotím:
Zase dalí SUPER zraz v nádhernom prostredí s úasnými žudmi a s ďalími novými akciami jak na spanilke cez Polsko s pocitom e moje autíčko mohlo vyplni spodnú čas písmena C v obrazci "-C5-", tak v pretekoch s prívesom. Hlavne zacúvanie do garáe ma presvedčilo e mám v tom vežké medzery a mám sa čo uči. Ďakujem hlavnému organizátorovi a vetkým kto pomáhal oranizova tento zraz a prispieval svojimi aktivitami k obohateniu programu. Ete raz vežká vďaka
Tak ja a dnes, nie preto e by som a teraz dorazil domov, ale večer po príchode domov som zistil e nejde internet a po nedelných večerných telefonátoch mi naskočil a dnes doobeda. Take som tu a hodnotím:
Zase dalí SUPER zraz v nádhernom prostredí s úasnými žudmi a s ďalími novými akciami jak na spanilke cez Polsko s pocitom e moje autíčko mohlo vyplni spodnú čas písmena C v obrazci "-C5-", tak v pretekoch s prívesom. Hlavne zacúvanie do garáe ma presvedčilo e mám v tom vežké medzery a mám sa čo uči. Ďakujem hlavnému organizátorovi a vetkým kto pomáhal oranizova tento zraz a prispieval svojimi aktivitami k obohateniu programu. Ete raz vežká vďaka :palec
|
|
24.10.2016 13:25 -
|
3005683
|
|
jumep
|
|
|
ty si sa nezaprel a klasicky zramoval kuzeli co ti stali v ceste
ty si sa nezaprel a klasicky zramoval kuzeli co ti stali v ceste :)
|
|
24.10.2016 16:31 -
|
3005696
|
|
63zdenda
|
|
|
Přítě by mohl Jarda půjčit do soutěe drona , letěl by se slalóm mezi lustry , vichni máme nějaké zkuenosti, tak nic hrozného by se stát nemělo.
Přítě by mohl Jarda půjčit do soutěe drona :-)), letěl by se slalóm mezi lustry :-d, vichni máme nějaké zkuenosti, tak nic hrozného by se stát nemělo. :-))))
|
|
24.10.2016 18:42 -
|
3005718
|
|
jumep
|
|
|
tak to zober 2 a spravime sutaz v pretahovani sa dronmi
tak to zober 2 a spravime sutaz v pretahovani sa dronmi :D
|
|
24.10.2016 20:44 -
|
3005798
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a):
Myslím e nejhorí čas jsem měl asi já
Natěstí to zachránila Emma, take opět rodina bodovala - druhý sraz a 2 x první misto v jízdě zručnosti
Jetě chvilku a nikdo s na Lukiho a jeho pravidelné vítězství nevzpomene
A zjioval jsi Lukiho čas?
Luki by musel jet 5 koleček, aby se mu za jedno odjeté někdo přiblíil.
Vak já měl druhý pokus za 20 vteřin , jene tam nikdo čas neměřil, tak nebyl uznán a nikdo mi nevěřil, divný, přitom jsem tak pravdomluvný.
No ale kdyby nedoel ten koktejl, jezdil bych klidně i po slepu mezi těma palmama, které se tam nakonec postavili , to by byli ty pravé kuely pro drona.
A zjioval jsi Lukiho čas? :-o
Luki by musel jet 5 koleček, aby se mu za jedno odjeté někdo přiblíil. :-p
Vak já měl druhý pokus za 20 vteřin :-)), jene tam nikdo čas neměřil, tak nebyl uznán a nikdo mi nevěřil, divný, přitom jsem tak pravdomluvný. :-d
No ale kdyby nedoel ten koktejl, jezdil bych klidně i po slepu mezi těma palmama, které se tam nakonec postavili :-d, to by byli ty pravé kuely pro drona. :-))))
|
|
24.10.2016 21:00 -
|
3005826
|
|
63zdenda
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Tady je důvod proč jsme vás museli předčasně opustit u v sobotu v noci. Take pergola ale neumím se dřevem tak je elezná
Hezké.
Kůrovec tam nějaký byl?
Tys byl tak rychlej, e i pyamo jsi tam nechal , dvakrát jsem ho vyklepával, jestli jsi nezůstal přece jenom s náma, zná to, naděje umírá poslední.
Hezké. :palec
Kůrovec tam nějaký byl? :-d
Tys byl tak rychlej, e i pyamo jsi tam nechal :-)), dvakrát jsem ho vyklepával, jestli jsi nezůstal přece jenom s náma, zná to, naděje umírá poslední. :-)
|
|
24.10.2016 21:22 -
|
3005841
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): A zjioval jsi Lukiho čas?
Luki by musel jet 5 koleček, aby se mu za jedno odjeté někdo přiblíil.
Vak já měl druhý pokus za 20 vteřin , jene tam nikdo čas neměřil, tak nebyl uznán a nikdo mi nevěřil, divný, přitom jsem tak pravdomluvný.
No ale kdyby nedoel ten koktejl, jezdil bych klidně i po slepu mezi těma palmama, které se tam nakonec postavili , to by byli ty pravé kuely pro drona.
Jestli to nebylo tím,e Luki jel určitě první a tím fofrem dojebal tu vysílačku , ty páčky byly vyčvachtaný jak páčka blinkrů u C5. Mě to točilo a jezdilo úplně jinak ne já chtěl Pak má člověk něco dokázat ,kdy mu to jiní rozbijou
Jestli to nebylo tím,e Luki jel určitě první a tím fofrem dojebal tu vysílačku , ty páčky byly vyčvachtaný jak páčka blinkrů u C5. Mě to točilo a jezdilo úplně jinak ne já chtěl :-)) Pak má člověk něco dokázat ,kdy mu to jiní rozbijou :-)))) :-)))):-))))
|
|
24.10.2016 21:28 -
|
3005847
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a):
Já to od tebe čekal , výmluvy, to ostatní jezdili kdy svítilo sluníčko a ty za silného větru, ve sněhu a s letními pneu, nespravedlnost, já bych to reklamoval a nastávající víkend repete za stejných podmínek.
Já to od tebe čekal :-)), výmluvy, to ostatní jezdili kdy svítilo sluníčko a ty za silného větru, ve sněhu a s letními pneu, nespravedlnost, já bych to reklamoval a nastávající víkend repete za stejných podmínek. :-))))
:-))))
|
|
24.10.2016 21:29 -
|
3005848
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Přiznám se bez mučení. Dříve jsem jezdil profi závody s RC modely a s vozíkem na auta jezdím temeř denně a couvat do dvora musím 10cm v kadé straně 40m daleko... Asi to bude tím.
Přiznám se bez mučení. Dříve jsem jezdil profi závody s RC modely a s vozíkem na auta jezdím temeř denně a couvat do dvora musím 10cm v kadé straně 40m daleko... Asi to bude tím. :palec
|
|
| |
|
|