| | |
13.04.2016 21:26 -
Re: Srazy - obecně
|
2940768
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
citrus napsal(a): no neni to odveci akurat neviem či sa nam bude chce chodi oznackovany.
suhlas, pracujem na lokalitach, kde sa bez karty nedostanes ani do vedlajsej miestnosti, po fabrike chodia policajti v autach krokom a buzeruju kazdeho kdo nema viditelne kartu. Kariet mam ze by stacilo na sedmu. Som ten posledny, kdo to chce nosit aj mimo pracu.
Ale na druhu stranu naozaj nie som schopny si pametat tolko tvari. Som vdacny ludom, ktori mi to ulahcuju /pozdravujem Maxifika /
Ten papier s fotkami by som musel tahat zo sebou stale, ale aspon by som si zaradil nicky a osoby s ktorymi sa stretavam
suhlas, pracujem na lokalitach, kde sa bez karty nedostanes ani do vedlajsej miestnosti, po fabrike chodia policajti v autach krokom a buzeruju kazdeho kdo nema viditelne kartu. Kariet mam ze by stacilo na sedmu. Som ten posledny, kdo to chce nosit aj mimo pracu.
Ale na druhu stranu naozaj nie som schopny si pametat tolko tvari. Som vdacny ludom, ktori mi to ulahcuju /pozdravujem Maxifika:-d /
Ten papier s fotkami by som musel tahat zo sebou stale, ale aspon by som si zaradil nicky a osoby s ktorymi sa stretavam:-))))
|
|
13.04.2016 21:26 -
|
2940769
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Zdendo, a ako sa predstavujes?? Zdenda alebo aj s číslom??
Ja si pamatám ako sme sa v Zuberci na recepcii hlasili nickom. ale son sa cítil trápne, priatelka sa smiala
Zdendo, a ako sa predstavujes?? Zdenda alebo aj s číslom??:-d
Ja si pamatám ako sme sa v Zuberci na recepcii hlasili nickom. ale son sa cítil trápne, priatelka sa smiala :-))
|
|
13.04.2016 21:31 -
|
2940778
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vude tvrdím, e jsem nevlastní brácha předsedy, abych měl vechno nej.
Kecám, první sraz, tak jsem se tam představil 63zdenda, začal se smát, podal mi ruku a představil se také.
Citrusi, tebe sem tam chtěl také poznat, kvůli kabelům, pamatuje, no a pořád nevím, kterej vlastně jse na fotkách.
Vude tvrdím, e jsem nevlastní brácha předsedy, abych měl vechno nej. :-))))
Kecám, první sraz, tak jsem se tam představil 63zdenda, začal se smát, podal mi ruku a představil se také. :-))))
Citrusi, tebe sem tam chtěl také poznat, kvůli kabelům, pamatuje, no a pořád nevím, kterej vlastně jse na fotkách.
|
|
13.04.2016 21:35 -
|
2940779
|
|
citrus
|
|
|
a ktore je krstené meno???
a ktore je krstené meno??? :-d
|
|
13.04.2016 21:37 -
|
2940780
|
|
jumep
|
|
|
inak staci chodit castejsie na zraz a takyto problem nebudete mat, ja uz si pomaly zacinam ludi pamatat a novacikov sa uz potom lahsie pamata
inak staci chodit castejsie na zraz a takyto problem nebudete mat, ja uz si pomaly zacinam ludi pamatat a novacikov sa uz potom lahsie pamata :)
|
|
13.04.2016 21:37 -
|
2940781
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To snad pozná ne, první je jméno, druhé příjmení.
To snad pozná ne, první je jméno, druhé příjmení. :-))))
|
|
13.04.2016 21:44 -
|
2940788
|
|
citrus
|
|
|
63zdenda napsal(a): Vude tvrdím, e jsem nevlastní brácha předsedy, abych měl vechno nej.
Kecám, první sraz, tak jsem se tam představil 63zdenda, začal se smát, podal mi ruku a představil se také.
Moderator suae "co tomu poiarnemu autu sakra bolo?"
Moderator suae "co tomu poiarnemu autu sakra bolo?" :-))
|
|
13.04.2016 21:46 -
|
2940789
|
|
jumep
|
|
|
pozri, ked chces mat tvare naucene, vacsina je na zrazovych fotkach a novacikov sa potom naucis
pozri, ked chces mat tvare naucene, vacsina je na zrazovych fotkach a novacikov sa potom naucis :D
|
|
13.04.2016 21:51 -
|
2940791
|
|
citrus
|
|
|
No ono treba pozerat na tie zadne skla a hned budes mat jasnejsie kym nezabudnes
No ono treba pozerat na tie zadne skla a hned budes mat jasnejsie kym nezabudnes ;-)
|
|
13.04.2016 21:55 -
|
2940792
|
|
63zdenda
|
|
|
To ano, ale museli by vichni stát u zadních oken, ne skončim přehlídku.
Kdy kecám večer před hospodou u cigára, tam u to tak jasné není.
To ano, ale museli by vichni stát u zadních oken, ne skončim přehlídku. :palec
Kdy kecám večer před hospodou u cigára, tam u to tak jasné není. ;-)
|
|
14.04.2016 02:27 -
|
2940859
|
|
jruze
|
|
|
No Zdenda je vyčůranej - on chce vysačky na krk (nebo na klipsnu) ? a nestačili by Zdendo jen pro dámi? - je to nenápadná pomůcka jak si v klidu prohlédnout dámské přednosti a mít to zdůvodněné
A jinak kolik lidí si myslí e znám já? A to mám výhodu e mi jich xx jezdí jetě i na dílnu - jednak jsem sklerotik,jednak u vidím jak se ti někdo bude představovat jménem,příjmením,přezdívkou,popř.s autem a adresou bydlitě - ne to dopoví tak u nevím - do toho se ti zamotají jejich protějky - po hodině v hospodě ti to bude úplně jedno kdo jak se jmenuje a manelku pozná-abys nedělal blbosti kdy bude na její dohled nebo?
No Zdenda je vyčůranej:-) - on chce vysačky na krk (nebo na klipsnu) ? a nestačili by Zdendo jen pro dámi? - je to nenápadná pomůcka jak si v klidu prohlédnout dámské přednosti a mít to zdůvodněné:-))))
A jinak kolik lidí si myslí e znám já? A to mám výhodu e mi jich xx jezdí jetě i na dílnu - jednak jsem sklerotik,jednak u vidím jak se ti někdo bude představovat jménem,příjmením,přezdívkou,popř.s autem a adresou bydlitě - ne to dopoví tak u nevím - do toho se ti zamotají jejich protějky:-o - po hodině v hospodě ti to bude úplně jedno kdo jak se jmenuje:-)))) a manelku pozná-abys nedělal blbosti kdy bude na její dohled nebo?
|
|
14.04.2016 21:27 -
|
2941049
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Tak do té jeho kofoli něco... co třeba mu tam přimíchat viagru a potom můete mít nádherné jak foto tak idejko s rozuřeným býčkem (jen ho musí hlídat.) Kdybys věděl co za legrácky se dělali v ,,závodnické rodině" - to by tato komunita nezkousla ani náhodou - tam si musel být neustále ve střehu i ve spánku.
Jezdil jsem léta na tábory s dětma...
Co tam se dělo po tom,co ly děti spát... A hlavně na tzv předávkách (víkendy,kdy se měnily turnusy-v sobotu děti odjely a daí dorazily a v neděli). Někteří nováčci to taky občas nedali
Mě nikdy nikdo nic neudělal,protoe jsem jezdil,jako kuchař,take jsem vstával,jako první a měl bych dost času na pípadnou odvetu,ale ostatní trpěli paranoiou jetě dlouho pop skončení svého turnusu
Jezdil jsem léta na tábory s dětma... ;-)
Co tam se dělo po tom,co ly děti spát... A hlavně na tzv předávkách (víkendy,kdy se měnily turnusy-v sobotu děti odjely a daí dorazily a v neděli). Někteří nováčci to taky občas nedali :-d
Mě nikdy nikdo nic neudělal,protoe jsem jezdil,jako kuchař,take jsem vstával,jako první a měl bych dost času na pípadnou odvetu,ale ostatní trpěli paranoiou jetě dlouho pop skončení svého turnusu :-d
|
|
14.04.2016 22:52 -
|
2941107
|
|
63zdenda
|
|
|
Ale jo, já jsem pro kadou srandu, teda kdy se to týká druhých.
Hanzi, fakt jsi nezail ádný ertík, na srazu vařit nebude, tak to napravíme , to se musí zaít na vlastní kůi.
Ale jo, já jsem pro kadou srandu, teda kdy se to týká druhých. :-d
Hanzi, fakt jsi nezail ádný ertík, na srazu vařit nebude, tak to napravíme :-d, to se musí zaít na vlastní kůi. :-))
|
|
| |
|
|