| | |
12.04.2016 19:14 -
Re: Srazy - obecně
|
2940372
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
i to je názor.
:-o i to je názor.
|
|
12.04.2016 20:04 -
|
2940382
|
|
jruze
|
|
|
Jestli se nepletu jsem se původně zeptal jen na upřesnění programu - následně jsem odpovídal na kritiku toho e jsem se zeptal (pro mne je program zásadní pro mou účast) a to jsem psal i na začátku.
K připomínkám Zdendy - mohl bych asi vyhrabat jeho SZ proti programu srazu (jak jsem řekl je to soukromá záleitost ale nemám rád dvě tváře a i mřesto to neudělám) Toho e někdo pro club něco dělá si samo cením a vím e to není jen tak , ale mně a vím e i mnoha dalím také ne - to e o tom mluvím i za druhé jsem také u psal a e veřejně dělají mrtvé brouky ?? - jak jsem psal za sebe buď mi program bude vyhovovat a pojedu nebo nebude a nepojedu.Spamatovanej Najku jsem proto se raději ptám dopředu na průběh srazu nic víc nic méně.A určitě bych dovedl si tam najít program,ale nehodlám ničím naruovat něčí práci a stahovat lidi z programu - to není můj styl .
Jestli se nepletu jsem se původně zeptal jen na upřesnění programu - následně jsem odpovídal na kritiku toho e jsem se zeptal (pro mne je program zásadní pro mou účast) a to jsem psal i na začátku.
K připomínkám Zdendy - mohl bych asi vyhrabat jeho SZ proti programu srazu (jak jsem řekl je to soukromá záleitost ale nemám rád dvě tváře a i mřesto to neudělám) Toho e někdo pro club něco dělá si samo cením a vím e to není jen tak:palec , ale mně a vím e i mnoha dalím také ne - to e o tom mluvím i za druhé jsem také u psal a e veřejně dělají mrtvé brouky ?? :-(((( - jak jsem psal za sebe buď mi program bude vyhovovat a pojedu nebo nebude a nepojedu.Spamatovanej Najku jsem proto se raději ptám dopředu na průběh srazu nic víc nic méně.A určitě bych dovedl si tam najít program,ale nehodlám ničím naruovat něčí práci a stahovat lidi z programu - to není můj styl .
|
|
12.04.2016 20:58 -
|
2940394
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Koukám, e odpověď na svou otázku nedostanu.
Jak jsem mohl kritizovat nějaký program srazu, kdy jsem byl akorát na jednom a ten byl dobrý, jinak mám vechny SZ uloené, tak jdu hledat.
Vdycky jsi si stěoval na srazy, íkal jsi, e udělá sám, kdy jsem se na to zeptal, napsal jsi, e vyvolávám konflikt, kdy to samé napsali dalí, reakce ádná, takhle nejedná férovej chlap, akorát to chce tady ve rozvrátit, nechci to tady hnojit víc, ne to dělá ty, proto jsem psal, e to vyřeíme formou SZ, akorát se tady shazuje, tohle sem u stejně nepatří, omlouvám se a prosim o smazání, děkuji.
Koukám, e odpověď na svou otázku nedostanu.
Jak jsem mohl kritizovat nějaký program srazu, kdy jsem byl akorát na jednom a ten byl dobrý, jinak mám vechny SZ uloené, tak jdu hledat.
Vdycky jsi si stěoval na srazy, íkal jsi, e udělá sám, kdy jsem se na to zeptal, napsal jsi, e vyvolávám konflikt, kdy to samé napsali dalí, reakce ádná, takhle nejedná férovej chlap, akorát to chce tady ve rozvrátit, nechci to tady hnojit víc, ne to dělá ty, proto jsem psal, e to vyřeíme formou SZ, akorát se tady shazuje, tohle sem u stejně nepatří, omlouvám se a prosim o smazání, děkuji.
|
|
12.04.2016 23:14 -
|
2940451
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jo, myslel jsem ze tato diskuze bude trochu konstruktivnejsi, ale zase se to zvrhlo, tak jako posledni dobou skoro vsude
Takze bych vas chtel poprosit aby se dalsi diskuze venovala uz jen zamyslenemu tematu: Srazy - pripominky, vylepseni, namety apod.
jo, myslel jsem ze tato diskuze bude trochu konstruktivnejsi, ale zase se to zvrhlo, tak jako posledni dobou skoro vsude :-((((
Takze bych vas chtel poprosit aby se dalsi diskuze venovala uz jen zamyslenemu tematu: Srazy - pripominky, vylepseni, namety apod. :palec
|
|
13.04.2016 00:35 -
|
2940505
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
jruze napsal(a): Jestli se nepletu jsem se původně zeptal jen na upřesnění programu ...
Já myslím, e tady ti Jardo nikdo neodpoví, protoe nikdo nic neví.
Asi jediný, kdo ví, je Jumep a ten u napsal:
Program je planovany:
Piatok: prichod, vecer obdoba chmataka a instrukcie k sobote
Sobota: ranajky, 10:00 odjazd na spanilku
cca 12:00 obed
po obede individualny odjazd na program - nebudem rozvadzat, nech je nejake prekvapenie
vecer vyhodnotenie a odovzdanie cien
Nedela: ranajky, odchod
Take, pokud chce vědět víc (třeba kolik se odpoledne najezdí), tak jedině SZ na něj.
Já myslím, e tady ti Jardo nikdo neodpoví, protoe nikdo nic neví.
Program je planovany:
po obede individualny odjazd na program - nebudem rozvadzat, nech je nejake prekvapenie
Take, pokud chce vědět víc (třeba kolik se odpoledne najezdí), tak jedině SZ na něj.
|
|
13.04.2016 06:53 -
|
2940532
|
|
jruze
|
|
|
TomasT napsal(a): Já myslím, e tady ti Jardo nikdo neodpoví, protoe nikdo nic neví.
Program je planovany:
No právě e z toho se dá vyvodit (nebo si to vysvětlit tak) e od 10.oo do +-19.oo trávit čas v autě a to nehodlám absolvovat - take za tu dobu jsem někde u moře,nebo v alpách a jediné co mi bude chybět jsou někteří členové a pokec.
No právě e z toho se dá vyvodit (nebo si to vysvětlit tak) e od 10.oo do +-19.oo trávit čas v autě a to nehodlám absolvovat - take za tu dobu jsem někde u moře,nebo v alpách a jediné co mi bude chybět jsou někteří členové a pokec.
|
|
13.04.2016 12:08 -
|
2940624
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hoi hoi, co tady blbnete? Jak malý děcka.....
hoi hoi, co tady blbnete? :-o Jak malý děcka..... :nevim
|
|
13.04.2016 17:42 -
|
2940684
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Spanilka od 10h, ve 12h oběd a potom indivindi odjezd na program, jeho obsah je připraven jako překvapení ... večer potom vyhodnocení atd. ... Problém je asi v tom, e jruze nechce být překvapený ... asi I kdy se na tento sraz nejspí nedostanu, tak ale mě se takhle pojatý program zamlouvá ...
Spanilka od 10h, ve 12h oběd a potom indivindi odjezd na program, jeho obsah je připraven jako překvapení ... večer potom vyhodnocení atd. ... Problém je asi v tom, e jruze nechce být překvapený ... asi :-d I kdy se na tento sraz nejspí nedostanu, tak ale mě se takhle pojatý program zamlouvá ...
|
|
13.04.2016 18:57 -
|
2940699
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já bych jeden návrh měl, moná blbost, ale dost lidem by to mohlo pomoci v orientaci. Byl jsem na jednom srazu, kecal s hodně lidmi, do dnes nevím s kým, nebylo by moné nechat udělat nějaké jednoduché vysačky s nicem zde na klubu, které by nosili účastníci zájezdu přicvaklé na nějaké části oblečení nebo pověené na krku?
Kdy bude na srazu dejme tomu 25 lidí, osobně budu znát 5, zbytek se mi představí vlastním jménem, za deset minut zase nebudu vědět s kým kecám, s hodně lidmi si píu, aní jsem je někdy viděl, pak by se mohlo stát, e budu kecat s nepřítelem , to bych nerad.
Já bych jeden návrh měl, moná blbost, ale dost lidem by to mohlo pomoci v orientaci. Byl jsem na jednom srazu, kecal s hodně lidmi, do dnes nevím s kým, nebylo by moné nechat udělat nějaké jednoduché vysačky s nicem zde na klubu, které by nosili účastníci zájezdu přicvaklé na nějaké části oblečení nebo pověené na krku? :-)
Kdy bude na srazu dejme tomu 25 lidí, osobně budu znát 5, zbytek se mi představí vlastním jménem, za deset minut zase nebudu vědět s kým kecám, s hodně lidmi si píu, aní jsem je někdy viděl, pak by se mohlo stát, e budu kecat s nepřítelem :-)) :-d, to bych nerad. :-))))
|
|
13.04.2016 19:45 -
|
2940718
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Já bych jeden návrh měl, moná blbost, ale dost lidem by to mohlo pomoci v orientaci. Byl jsem na jednom srazu, kecal s hodně lidmi, do dnes nevím s kým, nebylo by moné nechat udělat nějaké jednoduché vysačky s nicem zde na klubu, které by nosili účastníci zájezdu přicvaklé na nějaké části oblečení nebo pověené na krku?
Kdy bude na srazu dejme tomu 25 lidí, osobně budu znát 5, zbytek se mi představí vlastním jménem, za deset minut zase nebudu vědět s kým kecám, s hodně lidmi si píu, aní jsem je někdy viděl, pak by se mohlo stát, e budu kecat s nepřítelem , to bych nerad.
To kdysi bylo(myslím),ale kadý bude mít na z. okně označení tak musí mírovat - dodnes neznám spoustu lidí a větina se mi při debatě představovala.
To kdysi bylo(myslím),ale kadý bude mít na z. okně označení tak musí mírovat:-)))) - dodnes neznám spoustu lidí a větina se mi při debatě představovala.
|
|
13.04.2016 19:52 -
|
2940720
|
|
jumep
|
|
|
bud si malo alebo moc pil, vysacky ti nepomozu
uz sme ich mali, ale to je znova to najmenej spravit, len musim zohnat snurky
bud si malo alebo moc pil, vysacky ti nepomozu :)
|
|
13.04.2016 20:12 -
|
2940724
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Mam na mena extremne zlu pamet, alkohol uz prakticky v tomto smere nema co zkazit. Snurky netreba, stacia len plastove ramceky s klipom, do ktorych sa nasuva vizitka.
Ja sa k prosbe tiez pripajam.
Mam na mena extremne zlu pamet:nevim, alkohol uz prakticky v tomto smere nema co zkazit. Snurky netreba, stacia len plastove ramceky s klipom, do ktorych sa nasuva vizitka.
Ja sa k prosbe tiez pripajam.
|
|
13.04.2016 20:25 -
|
2940733
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
no neni to odveci akurat neviem či sa nam bude chce chodi oznackovany.
Mono spravi zoznam nickov aj s jednoduchou fotkou a učastníkom zajazdu rozosla mailom a doma sa uči. Len by to chcelo spoluprácu vetkych a tu u som si nie isty či by to fungovalo
Ale mírovanie ako píe Jarda je tie celkom dobra metoda, sam ju vyuívam
no neni to odveci akurat neviem či sa nam bude chce chodi oznackovany.
Mono spravi zoznam nickov aj s jednoduchou fotkou a učastníkom zajazdu rozosla mailom a doma sa uči. Len by to chcelo spoluprácu vetkych a tu u som si nie isty či by to fungovalo:nevim
Ale mírovanie ako píe Jarda je tie celkom dobra metoda, sam ju vyuívam :-d
|
|
13.04.2016 20:44 -
|
2940752
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
A čo sa týka programu a e Jardovi nevyhovuje dlhe trmácanie v aute, myslím e nemusí to kadému vyhovova to je pravda.
Niekto tuím písal, e program neni povinny. Komu sa nechce, odjazdí spanilku kolko uzna za vhodneé a otočka na hotel alebo podla chuti... Tí najlenivejí nemusia ani na spanilku ak uváia.
Či u lenivci budu ma aj s kým trávi čas je otázne... vtedy treba zvái či ís alebo nie
Ozaj, ja pravidelne odignorujem chmataka ak čo u tam nachmatam... ale komu nevadi e sa znemoni tak nech si chmatá
A čo sa týka programu a e Jardovi nevyhovuje dlhe trmácanie v aute, myslím e nemusí to kadému vyhovova to je pravda.
Niekto tuím písal, e program neni povinny. Komu sa nechce, odjazdí spanilku kolko uzna za vhodneé a otočka na hotel alebo podla chuti... Tí najlenivejí nemusia ani na spanilku ak uváia.
Či u lenivci budu ma aj s kým trávi čas je otázne... vtedy treba zvái či ís alebo nie:)
Ozaj, ja pravidelne odignorujem chmataka ak čo u tam nachmatam... :) ale komu nevadi e sa znemoni tak nech si chmatá :D
|
|
13.04.2016 21:14 -
|
2940765
|
|
63zdenda
|
|
|
jumep napsal(a): bud si malo alebo moc pil, vysacky ti nepomozu
8 fofol, sem se rozjel.
Kdo nebude mít kaničky do bot, na pověení vysačky na krk, nechá si nicko vytetovat na čelo, při změně značky auta si to nechá vybrousit.
V tom Harrachově mi ty vysačky fakt scházely, přijel jsem myslím v poledne, venku stříbrná C6, nevím čí to byla , nikde nikdo, pak přijel Richard, hezky sme si poklábosily, kdy se otevřel hotel, vejdu do vnitř, sedí tam pán za stolem, před sebou papíry, říkám si, to bude předseda, příjdu k němu, představím se nickem e hlásím příchod, začal se smát i se servírkou a e patří k hotelu, říkal jsem si, to to hezky začíná , kdyby měl vysačku hoteliér, bylo by ve jasné.
8 fofol, sem se rozjel. :-d
Kdo nebude mít kaničky do bot, na pověení vysačky na krk, nechá si nicko vytetovat na čelo, při změně značky auta si to nechá vybrousit. :-))))
V tom Harrachově mi ty vysačky fakt scházely, přijel jsem myslím v poledne, venku stříbrná C6, nevím čí to byla :-d, nikde nikdo, pak přijel Richard, hezky sme si poklábosily, kdy se otevřel hotel, vejdu do vnitř, sedí tam pán za stolem, před sebou papíry, říkám si, to bude předseda, příjdu k němu, představím se nickem e hlásím příchod, začal se smát i se servírkou a e patří k hotelu, říkal jsem si, to to hezky začíná :-d, kdyby měl vysačku hoteliér, bylo by ve jasné. :-))))
|
|
13.04.2016 21:23 -
|
2940766
|
|
máca
|
|
|
Kdysi Darja nechala dělat trička s klubovým znakem a nickem. Dosud to tričko mám a na sraz jej nosím. Není problém, aby si tričko s nickem nechal bkadý udělat.já si nechala udělat triko s fotkou auta,logem klubu a nápisem citroen včetně bundy a i s koupí trika a soft.bundy mi to v reklamce vylo na litr.
Kdysi Darja nechala dělat trička s klubovým znakem a nickem. Dosud to tričko mám a na sraz jej nosím. Není problém, aby si tričko s nickem nechal bkadý udělat.já si nechala udělat triko s fotkou auta,logem klubu a nápisem citroen včetně bundy a i s koupí trika a soft.bundy mi to v reklamce vylo na litr.
|
|
13.04.2016 21:23 -
|
2940767
|
|
jumep
|
|
|
ono bez toho ale potom prichadzas o taketo zazitky
ono bez toho ale potom prichadzas o taketo zazitky :)
|
|
| |
|
|