| | |
11.05.2016 22:35 -
Re: Letní C5 sraz 2016 - INFORMACE, DISKUZE
|
2950538
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): No já nevim, třeba bude chtít Hanz hlídat auto.
A izba, to je jedno, já se stejně chystám na lov medvědů, jako ve vtipu:
Otec se synem jedou na lov medvědů, kdy přijedou do srubu, domlouvají se, jak na to:
Syn- tati, zůstane ve srubu, rozdělá oheň, navaří vodu, nabrousí noe a já přivedu medvěda, ja řekli, tak udělali.
Otec, kde tak dlouho vězí, ve připraveno a synek nikde.
Najednou uslyí synův ohromný křik, vyběhne ven a vidí, jak synek utíká a pronásleduje ho statný medvěd, co teď, nechám do srubu vběhnout syna, pak zabouchnu před medvědem dveře a budeme zachráněni.
Kdy synek doběhne před dveře, uhne, nechá vběhnout medvěda do vnitř, zvenku zabouchne dveře a zařve.
Otče, zatím ho zabij, stáhni a vykuchej, hned přivedu dalího.
No a něco podobného bych chtěl vyzkouet i na srazu, jenom nevím, kde sehnat druhého do party, který by stahoval a kuchal.
...nechce místo srubu pouít moje auto,e ne
A hlídat ho nepotřebuju-je samohlídací
...nechce místo srubu pouít moje auto,e ne :-o:-o
A hlídat ho nepotřebuju-je samohlídací :-d
|
|
11.05.2016 22:43 -
|
2950540
|
|
jumep
|
|
|
inak vidis, oni su tam ochotny na vselico, mozno kuchara ukecas na stahovanie a kuchanie
inak vidis, oni su tam ochotny na vselico, mozno kuchara ukecas na stahovanie a kuchanie :)
|
|
12.05.2016 19:31 -
|
2950722
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jardo, můu počkat s Tebou?
Jardo, můu počkat s Tebou?
|
|
13.05.2016 20:38 -
|
2950924
|
|
jumep
|
|
|
zdendo: .link.
zdendo: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13151733_10206189725404550_3183237496967515965_n.jpg?oh=14607dd4ef8a70f29e639991358a4d7f&oe=57DDBA30
|
|
13.05.2016 20:58 -
|
2950929
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Koukám, e se to pomalu začíná sjídět na sraz , jednomu jetě kouká z tlamy bota, to asi nebudou vegetariáni, proč se válejí zrovna za hotelem a neví jakou rychlostí běhají?
Musíme tam přijet vichni zaregistrovaní?
:palec :-d
Koukám, e se to pomalu začíná sjídět na sraz :-d, jednomu jetě kouká z tlamy bota, to asi nebudou vegetariáni, proč se válejí zrovna za hotelem a neví jakou rychlostí běhají? :-)
Musíme tam přijet vichni zaregistrovaní? :-))))
|
|
17.05.2016 16:24 -
|
2952169
|
|
js42
|
|
|
Ahoj vichni.
Řeí se tu zajímavé a nutné věci, teď ovem jedna technická. Slovenská dálniční známka. Respektive její nákup. Dle mého etření je nákup u automatu na Slovensku prý vhodný pouze pro člověka velice trpělivého a klidného! Máte někdo zkuenost s nákupem Sl. el. známky ? Jde to i elektronicky, kdy jsem to zkoumal tak mi ovem nebyla jasná platba.
Neví někdo jestli jde poplatek zaplatit třeba někde na pumpě.
Pěkné odpoledne vem, Honza.
Ahoj vichni.
Řeí se tu zajímavé a nutné věci, teď ovem jedna technická. Slovenská dálniční známka. Respektive její nákup. Dle mého etření je nákup u automatu na Slovensku prý vhodný pouze pro člověka velice trpělivého a klidného! Máte někdo zkuenost s nákupem Sl. el. známky ? Jde to i elektronicky, kdy jsem to zkoumal tak mi ovem nebyla jasná platba.:nevim
|
|
17.05.2016 18:54 -
|
2952184
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Ahoj, najlepsie pre teba je asi pred cestou navstivit www.eznamka.sk . V kolonke 10 dnova 2016 je modre tlacitko Kupit. Zadas SPZ, krajinu registracie a pozadovany zaciatok platnosti. Dole doplnis svoj email, na ktory pride potvrdenka a cislo mobilu v medz. formate. Doplnis captchu a stlacis modre tlacidlo pokracovat. Platbu si vyber kartou, je to skoro to iste ako v eshope.
Nie su tam ziadne zaludnosti, len si dobre skontroluj, ci si vsetko spravne zadal, hlavne SPZ.
Platba je v eurach, tebe to strhnu v korunach podla kurzu tvojej banky.
Ahoj, najlepsie pre teba je asi pred cestou navstivit www.eznamka.sk . V kolonke 10 dnova 2016 je modre tlacitko Kupit. Zadas SPZ, krajinu registracie a pozadovany zaciatok platnosti. Dole doplnis svoj email, na ktory pride potvrdenka a cislo mobilu v medz. formate. Doplnis captchu a stlacis modre tlacidlo pokracovat. Platbu si vyber kartou, je to skoro to iste ako v eshope.
Nie su tam ziadne zaludnosti, len si dobre skontroluj, ci si vsetko spravne zadal, hlavne SPZ.
Platba je v eurach, tebe to strhnu v korunach podla kurzu tvojej banky.
|
|
17.05.2016 19:08 -
|
2952187
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
viem e sa daju kupi na nete alebo na benzinkach.
Počul som ale e niev etky benzinky ich predavaju a moe by problem. Preto net je istota
viem e sa daju kupi na nete alebo na benzinkach.
Počul som ale e niev etky benzinky ich predavaju a moe by problem. Preto net je istota
|
|
17.05.2016 19:36 -
|
2952196
|
|
jumep
|
|
|
vacsinou to maju slovnafty, ale to som chcel pisat v dohladnej dobe, predbehli ste ma - pouzite to eznamka.sk
vacsinou to maju slovnafty, ale to som chcel pisat v dohladnej dobe, predbehli ste ma - pouzite to eznamka.sk
|
|
17.05.2016 20:02 -
|
2952204
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Bude potřeba na tento sraz SK dálniční známka (spanilka)?
Na cestu na sraz ji nijak zvlá nepotřebuji.
vlkr
Bude potřeba na tento sraz SK dálniční známka (spanilka)?
Na cestu na sraz ji nijak zvlá nepotřebuji.
vlkr
|
|
17.05.2016 20:03 -
|
2952205
|
|
jumep
|
|
|
no, dialnica nikdy nie je sucastou programu - nemozem nikoho nutit kupit si dialnicnu, je to kazdeho rozhodnutie
no, dialnica nikdy nie je sucastou programu - nemozem nikoho nutit kupit si dialnicnu, je to kazdeho rozhodnutie
|
|
17.05.2016 20:48 -
|
2952220
|
|
Hanz 397
|
|
|
js42 napsal(a): Ahoj vichni.
Řeí se tu zajímavé a nutné věci, teď ovem jedna technická. Slovenská dálniční známka. Respektive její nákup. Dle mého etření je nákup u automatu na Slovensku prý vhodný pouze pro člověka velice trpělivého a klidného! Máte někdo zkuenost s nákupem Sl. el. známky ? Jde to i elektronicky, kdy jsem to zkoumal tak mi ovem nebyla jasná platba.
Já vloni,cestou do Maďarska zkusmo zastavil v Brně,někde u takovýho velkýho shopping parku,byla tam OMV a měli jí tam. Tuím za 280kč,nebo tak. Take sk známku bych asi neviděl,jako nějakou tragédii na shánění
Já vloni,cestou do Maďarska zkusmo zastavil v Brně,někde u takovýho velkýho shopping parku,byla tam OMV a měli jí tam. Tuím za 280kč,nebo tak. Take sk známku bych asi neviděl,jako nějakou tragédii na shánění ;-)
|
|
17.05.2016 21:34 -
|
2952242
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Já vloni,cestou do Maďarska zkusmo zastavil v Brně,někde u takovýho velkýho shopping parku,byla tam OMV a měli jí tam. Tuím za 280kč,nebo tak. Take sk známku bych asi neviděl,jako nějakou tragédii na shánění
To bola este nalepovacia, teraz uz je ako v Madarsku - len zaznam v databaze. Nespoliehal by som sa nato, ze maju terminal.
To bola este nalepovacia, teraz uz je ako v Madarsku - len zaznam v databaze. Nespoliehal by som sa nato, ze maju terminal.
|
|
23.05.2016 14:17 -
|
2953919
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Zdar,
znamku by si mal vediet kupit elekrtonicky na eznamka.sk vyberies aku chces, zapises znacku, republiku a cislo na mobil a zaplatis kreditkou. Znamka by mala platit okamzite, dostanes myslim neake potvrdenie na sms alebo email ktory tam zadavas.
Ja som tak kupoval rocnu a je to bez problemov.
Zdar,
znamku by si mal vediet kupit elekrtonicky na eznamka.sk vyberies aku chces, zapises znacku, republiku a cislo na mobil a zaplatis kreditkou. Znamka by mala platit okamzite, dostanes myslim neake potvrdenie na sms alebo email ktory tam zadavas.
Ja som tak kupoval rocnu a je to bez problemov.
|
|
23.05.2016 14:39 -
|
2953925
|
|
jumep
|
|
|
znamku staci kupit do polnoci konkretneho dna v ktorom sa slo po dialnici, tj. ak pojdes rano po dialnici bez znamky a do 23:59 v tom dni ju kupis / zaplatis s platnostou v dany den tak je vsetko vporiadku
znamku staci kupit do polnoci konkretneho dna v ktorom sa slo po dialnici, tj. ak pojdes rano po dialnici bez znamky a do 23:59 v tom dni ju kupis / zaplatis s platnostou v dany den tak je vsetko vporiadku
|
|
| |
|
|