| | |
23.04.2015 09:27 -
Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
|
2813521
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ja som zase rád za sobotňají program, hlavne kvôli deom z ktorých sa stávajú citroeňáci u od mala a na kadý zraz sa teia. Neviem si predstavi, čo by tam inak celý deň robili.
Na druhú stranu, takto osobne spoznám aj kopu ciest aj pekných miest, kde som ete nebol.
@jruze: keď si tu u dal foto mojej osádky zo zrazu v Javorníku, tak len doplním e deti zaspali a cestou z posledného hradu. A to sa nie je čomu divi po celodennom behaní (opakujem behaní, deti moc nebaví chodi, radej behajú)
Podža mňa je na pokec času dos (piatkový a sobotňají večer). Mono by nebolo zlé da diskusiu, kto by mohol prís u v piatok do obeda a tým pádom by sa viacerí rozhodli prís skôr, keby vedeli e tam nebudú sami
Ja som zase rád za sobotňají program, hlavne kvôli deom z ktorých sa stávajú citroeňáci u od mala a na kadý zraz sa teia. Neviem si predstavi, čo by tam inak celý deň robili.
Na druhú stranu, takto osobne spoznám aj kopu ciest aj pekných miest, kde som ete nebol.
@jruze: keď si tu u dal foto mojej osádky zo zrazu v Javorníku, tak len doplním e deti zaspali a cestou z posledného hradu. A to sa nie je čomu divi po celodennom behaní (opakujem behaní, deti moc nebaví chodi, radej behajú) :-))))
Podža mňa je na pokec času dos (piatkový a sobotňají večer). Mono by nebolo zlé da diskusiu, kto by mohol prís u v piatok do obeda a tým pádom by sa viacerí rozhodli prís skôr, keby vedeli e tam nebudú sami ;-)
|
|
23.04.2015 09:58 -
|
2813527
|
|
jumep
|
|
|
Ja som tam vzdy o den skor a prist sa da vzdy o den skor s tym ze neni uplne ziaden program do piatku vecera, takze je to len o ludoch ci sa im chce alebo nie.
A este je si treba uvedomit ze na zraz nechodime len tuto clubaci, maxifik by mohol hovorit, nebyt programu tak by istel sam a to by mozno uz nesiel vobec, treba si uvedomit ze su tam deti, manzelky a nie len citroen addicted ludia a aj pre tychto treba mat nieco preco tam pojdu, lebo bez nich by vela ludi neslo, alebo slo len 1-2x.
Ja som tam vzdy o den skor a prist sa da vzdy o den skor s tym ze neni uplne ziaden program do piatku vecera, takze je to len o ludoch ci sa im chce alebo nie.
A este je si treba uvedomit ze na zraz nechodime len tuto clubaci, maxifik by mohol hovorit, nebyt programu tak by istel sam a to by mozno uz nesiel vobec, treba si uvedomit ze su tam deti, manzelky a nie len citroen addicted ludia a aj pre tychto treba mat nieco preco tam pojdu, lebo bez nich by vela ludi neslo, alebo slo len 1-2x.
|
|
23.04.2015 17:09 -
|
2813698
|
|
máca
|
|
|
Souhlasím.Já tento typ srazu mám také ráda a u se teď no řeknu,ze se radi netěím, protoe,kdy se těím,tak do toho něco vleze.Kdy zorganizuje někdo jiný sraz jinak, tak dle moností také přijedu a kdy se mi to nebude lilbit, tak se podle toho zachovám.Pojedu na SVK a budu ráda za to, e něco nového zase uvidím,poznám trpeba nové tváře a potkám se se známými.Jsme tu tak straně krátce,ivot proteče zkrz prsty ani nevíme jak.Rozhovory u piva se můou dělat i třeba kadý měsíc,kdy lidi budou chtít,stačí se domluvit.Na druhou stranu jet takovou treku kvůli pokecání ikdy kvůli autům...Na druhou stranu je i dost lidí,kteří těm autům noc nerozumí nebo trpeba vbec ne,viz jal
Souhlasím.Já tento typ srazu mám také ráda a u se teď no řeknu,ze se radi netěím, protoe,kdy se těím,tak do toho něco vleze.Kdy zorganizuje někdo jiný sraz jinak, tak dle moností také přijedu a kdy se mi to nebude lilbit, tak se podle toho zachovám.Pojedu na SVK a budu ráda za to, e něco nového zase uvidím,poznám trpeba nové tváře a potkám se se známými.Jsme tu tak straně krátce,ivot proteče zkrz prsty ani nevíme jak.Rozhovory u piva se můou dělat i třeba kadý měsíc,kdy lidi budou chtít,stačí se domluvit.Na druhou stranu jet takovou treku kvůli pokecání ikdy kvůli autům...Na druhou stranu je i dost lidí,kteří těm autům noc nerozumí nebo trpeba vbec ne,viz jal
|
|
23.04.2015 17:40 -
|
2813704
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj. Tak u se nehádejte, vdy jsme snad vichni kamarádi . Kadý má jiný názor a představu o programu. Já jsem v klubu takřka nováčkem, teprve třetím rokem, a byl jsem v Paříi a v Harachově. Oba srazy byly super, kadý měl v sobě něco jiného, V Paříi jsem poznal skvělou partu lidí, to e mi vichni pomáhali kdy jsem bloudil jsem tu u psal mockrát, a k tomu tam byla zábava a viděl jsem něco co bych sám nikdy neviděl. V Harachově byla super zábava a spousta dobrých lidí. Pokec o vem moném i o naich autech, prostě také super. Já jsem přesvědčený, e to zase bude super. Smekám klobouk před Jumepem, e takovou akci dokáe naplánovat a zabezpečit. Musí to stát spoustu času a úsilí. A jetě jednu drobnou poznámku, PŘIJEDU KLIDNĚ V PÁTEK RÁNO, KDO SE PŘIDÁ ?????????
Ahoj. Tak u se nehádejte, vdy jsme snad vichni kamarádi . Kadý má jiný názor a představu o programu. Já jsem v klubu takřka nováčkem, teprve třetím rokem, a byl jsem v Paříi a v Harachově. Oba srazy byly super, kadý měl v sobě něco jiného, V Paříi jsem poznal skvělou partu lidí, to e mi vichni pomáhali kdy jsem bloudil jsem tu u psal mockrát, a k tomu tam byla zábava a viděl jsem něco co bych sám nikdy neviděl. V Harachově byla super zábava a spousta dobrých lidí. Pokec o vem moném i o naich autech, prostě také super. Já jsem přesvědčený, e to zase bude super. Smekám klobouk před Jumepem, e takovou akci dokáe naplánovat a zabezpečit. Musí to stát spoustu času a úsilí. A jetě jednu drobnou poznámku, PŘIJEDU KLIDNĚ V PÁTEK RÁNO, KDO SE PŘIDÁ ?????????
|
|
23.04.2015 17:46 -
|
2813705
|
|
máca
|
|
|
Taky chceme vyrazit co nejdřív,abysme tam byli také brzo.Vim jedno,po D1 nejedu
Taky chceme vyrazit co nejdřív,abysme tam byli také brzo.Vim jedno,po D1 nejedu
|
|
23.04.2015 18:35 -
|
2813712
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Petře, neposuzoval jsem srazy, byl jsem pouze na jednom, protoe mi do nich lezou sluby, stejně jako letos, pouze jsem se vyjádřil k programu a napsal, co mi někteří přiznávají v S.Z., nechtěl jsem nikoho urazit, jsem prostě společenskej typ a rád pokecám, ale sedět za volantem skoro celí den mne prostě a tolika nebere, vem se určitě nikdy nemůe zavděčit, klobouk dolů za organizaci celého srazu, jsem mezi vámi vemi rád, ale kdybych neměl v tento termín slubu, nevím zda bych se zúčastnil, enu bych na toto také nedostal, na druhou stranu mne bude mrzet, e se s nikým dalím nepoznám na srazu, poznávám zde dalí a dalí členy klubu, které bych rád poznal osobně, snad se zase někdy budu moct zúčastnit a poznat je, jinak fote, kamerujte a si to alespoň mohu prohlédnout, hlavně a vám výjde počasí.
Petře, neposuzoval jsem srazy, byl jsem pouze na jednom, protoe mi do nich lezou sluby, stejně jako letos, pouze jsem se vyjádřil k programu a napsal, co mi někteří přiznávají v S.Z., nechtěl jsem nikoho urazit, jsem prostě společenskej typ a rád pokecám, ale sedět za volantem skoro celí den mne prostě a tolika nebere, vem se určitě nikdy nemůe zavděčit, klobouk dolů za organizaci celého srazu, jsem mezi vámi vemi rád, ale kdybych neměl v tento termín slubu, nevím zda bych se zúčastnil, enu bych na toto také nedostal, na druhou stranu mne bude mrzet, e se s nikým dalím nepoznám na srazu, poznávám zde dalí a dalí členy klubu, které bych rád poznal osobně, snad se zase někdy budu moct zúčastnit a poznat je, jinak fote, kamerujte a si to alespoň mohu prohlédnout, hlavně a vám výjde počasí. ;-)
|
|
23.04.2015 21:36 -
|
2813793
|
|
jruze
|
|
|
sgt napsal(a): Ja som zase rád za sobotňají program, hlavne kvôli deom z ktorých sa stávajú citroeňáci u od mala a na kadý zraz sa teia. Neviem si predstavi, čo by tam inak celý deň robili.
@jruze: keď si tu u dal foto mojej osádky zo zrazu v Javorníku, tak len doplním e deti zaspali a cestou z posledného hradu. A to sa nie je čomu divi po celodennom behaní (opakujem behaní, deti moc nebaví chodi, radej behajú)
Podža mňa je na pokec času dos (piatkový a sobotňají večer). Mono by nebolo zlé da diskusiu, kto by mohol prís u v piatok do obeda a tým pádom by sa viacerí rozhodli prís skôr, keby vedeli e tam nebudú sami
Omlouvám se za zveřejnění toho fota. chtěl jsem své,ale nenael(a malá spala celej den a velká se obětovala a lezla po strmích kopcích- za mne já bych asi vypustil dui - byl jsem na dvou výstupech a stačilo mi)před stráveným časem přípravou a veho kolem já smekám také - jen jsem řekl e sraz citroen clubu by měl být se členy a kolem citroenu a né poznávací kraje a turistiký - mělo pro mne kouzlo.Na zmiňovaném srazu se vyjelo ráno(spanilka - to OK) po obědě se zase vyrazilo a přijezd byl kolem 19.oo - navečeřet a zase jít spát. - take celej den v autě ??? to mi z mé strany nepřilo vůči dětem fér (4.roky)
A omouvám se vem za zveřejnění svého názoru (a některých v utajení) - přítě se to nebude opakovat - jen se omluvím , nebo se jen přijedu podívat a pokecat a na eventuální pokec se členy.
Omlouvám se za zveřejnění toho fota. chtěl jsem své,ale nenael(a malá spala celej den a velká se obětovala a lezla po strmích kopcích- za mne já bych asi vypustil dui - byl jsem na dvou výstupech a stačilo mi)před stráveným časem přípravou a veho kolem já smekám také - jen jsem řekl e sraz citroen clubu by měl být se členy a kolem citroenu a né poznávací kraje a turistiký;-) - mělo pro mne kouzlo.Na zmiňovaném srazu se vyjelo ráno(spanilka - to OK) po obědě se zase vyrazilo a přijezd byl kolem 19.oo - navečeřet a zase jít spát. - take celej den v autě ??? to mi z mé strany nepřilo vůči dětem fér (4.roky)
A omouvám se vem za zveřejnění svého názoru (a některých v utajení) - přítě se to nebude opakovat - jen se omluvím , nebo se jen přijedu podívat a pokecat a na eventuální pokec se členy.
|
|
23.04.2015 22:02 -
|
2813811
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jruze: nie je dôvod sa ospravedlňova, fotku som dal do galérie zrazu take je dostupná kadému registrovanému členovi
S demi je to komplikované, to a chápem - sám mám 3. Aj preto som napríklad zatiaž najmenieho nebral.
Ale ak sú na dlhej jazde dos vežké prestávky, deti to zvládajú v pohode.
jruze: nie je dôvod sa ospravedlňova, fotku som dal do galérie zrazu take je dostupná kadému registrovanému členovi ;-)
S demi je to komplikované, to a chápem - sám mám 3. Aj preto som napríklad zatiaž najmenieho nebral.
Ale ak sú na dlhej jazde dos vežké prestávky, deti to zvládajú v pohode.
|
|
23.04.2015 23:48 -
|
2813858
|
|
jruze
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 24.04.15 08:57 Důvod: Jardo, nevim co si pod temito prispevky mam predstavit, zadny tvuj komentar k tomu neni, takze mazu, pokud se melo jednat o pozvanku na sraz jineho klubu, tak muzes zalozit prislusnou diskuzi samostatne. diky. | | |
|
23.04.2015 23:59 -
|
2813859
|
|
jruze
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 24.04.15 08:58 Důvod: Jardo, nevim co si pod temito prispevky mam predstavit, zadny tvuj komentar k tomu neni, takze mazu, pokud se melo jednat o pozvanku na sraz jineho klubu, tak muzes zalozit prislusnou diskuzi samostatne. diky. | | |
|
24.04.2015 15:25 -
|
2813985
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Berte to, jak to je. Jednou je to s výletama a turistikou, jindy o grilovačce a posezení v hospodě. Kadý a si jede na takový sraz, jaký se mu líbí. Já zail i Liptov, i Brejlov a dalí, kadý byl úplně jiný a líbily se mi vechny. Taky jsem na Liptově odpadl dost brzo, ale nelituju. Výlet po Tatrách byl super. Kdybych mohl, jel bych letos moc rád.
A to, e srazy pořádá jumep, nemusí být pravidlo. Kdy někdo objevíte lokalitu, o které si myslíte, e by se dala vyuít na sraz, tak se pochlubte. Můeme se sejít zase třeba na podzim. Jumep kadému poradí a pomůe s organizací.
Berte to, jak to je. Jednou je to s výletama a turistikou, jindy o grilovačce a posezení v hospodě. Kadý a si jede na takový sraz, jaký se mu líbí. Já zail i Liptov, i Brejlov a dalí, kadý byl úplně jiný a líbily se mi vechny. Taky jsem na Liptově odpadl dost brzo, ale nelituju. Výlet po Tatrách byl super. Kdybych mohl, jel bych letos moc rád.
A to, e srazy pořádá jumep, nemusí být pravidlo. Kdy někdo objevíte lokalitu, o které si myslíte, e by se dala vyuít na sraz, tak se pochlubte. Můeme se sejít zase třeba na podzim. Jumep kadému poradí a pomůe s organizací.
|
|
24.04.2015 18:04 -
|
2814065
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Moje účast je asi takováhle:
akce bez dlouhého výletu viz jruze - jel bych klidně sám, enu to nebaví
akce s dlouhým výletem jako je v plánu - sám bych nejel, jako řidič bych z toho moc neměl, ale se enou je to jiná, ta se těí. Liptov ji namlsal .
Moje účast je asi takováhle:
akce s dlouhým výletem jako je v plánu - sám bych nejel, jako řidič bych z toho moc neměl, ale se enou je to jiná, ta se těí. Liptov ji namlsal :-).
|
|
24.04.2015 18:56 -
|
2814072
|
|
jruze
|
|
|
Nebyla to pozvánka, ale jen popis jaké jsou srazy jiných clubů (z programu mi příjde e tam na sebe mají clubáci víc času a o tom podle mne ten sraz by měl být)- je načase ukončit debatu o tom jak by měl sraz být podle mích představ(alespoň z mé strany) - pokud by byl sraz třeba 4.-5. dnů tak bych určitě nebyl proti výletům .
Nebyla to pozvánka, ale jen popis jaké jsou srazy jiných clubů (z programu mi příjde e tam na sebe mají clubáci víc času a o tom podle mne ten sraz by měl být)- je načase ukončit debatu o tom jak by měl sraz být podle mích představ(alespoň z mé strany) - pokud by byl sraz třeba 4.-5. dnů tak bych určitě nebyl proti výletům .:nevim
|
|
24.04.2015 19:56 -
|
2814089
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jen takovej malej nápad - co to rozdělit, a si kadej vybere? Jedna skupina, která chce výletovat by jela výletovat, druhá by zůstala na místě a věnovala se čemu chce, např. těm autum..
Jen takovej malej nápad - co to rozdělit, a si kadej vybere? Jedna skupina, která chce výletovat by jela výletovat, druhá by zůstala na místě a věnovala se čemu chce, např. těm autum.. ;)
|
|
24.04.2015 20:39 -
|
2814103
|
|
Henry
|
|
|
Maxifik napsal(a): Moje účast je asi takováhle:
akce s dlouhým výletem jako je v plánu - sám bych nejel, jako řidič bych z toho moc neměl, ale se enou je to jiná, ta se těí. Liptov ji namlsal .
To je přesně můj případ. Byl jsem s manelkou v Liptově a moc se nám to líbilo. Sice jsem měl několik výhrad, ale celkový dojem byl SUPER.
Problém je v tom, e jedu sluebně do A a nevím kdy se vrátím, pokud bych přijel včas mám chu si letos zajet pokecat s dobrými lidmi a prohlédnou krásný kus Slovenska.
Nevím jak to udělat - bojím se poslat zálohu - co kdybych se nestihl vrátit z A.
To je přesně můj případ. Byl jsem s manelkou v Liptově a moc se nám to líbilo. :palec Sice jsem měl několik výhrad, :-( ale celkový dojem byl SUPER.
Problém je v tom, e jedu sluebně do A a nevím kdy se vrátím, pokud bych přijel včas mám chu si letos zajet pokecat s dobrými lidmi a prohlédnou krásný kus Slovenska.
Nevím jak to udělat - bojím se poslat zálohu - co kdybych se nestihl vrátit z A.
|
|
27.04.2015 22:45 -
|
2815509
|
|
jumep
|
|
|
Som rad ze sa AMBI pridal, nikto viac?
Som rad ze sa AMBI pridal, nikto viac?
|
|
28.04.2015 09:52 -
|
2815586
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Nevím jak ostatní, já se velmi těím, je to můj/ná první Citroën sraz a rád si ho uiju. Kdyby se mi nelíbil program tak bych se nepřihlásil ne? Jsem rád e se najde někdo kdo dokáe takovou věc pro ostatní zorganizovat.
Na Slovensko jezdím, máme tam rodinu, ale v Kremnici a okolí jsem jetě nebyl a rád se tam podívám.
Kromě toho sbíráme turistické známky a zrovna se tam nějaké vyskytují take pro mě dalí plus.
Take přítí víkend se těím na setkání s ostatními kolegy!
vlkr
Nevím jak ostatní, já se velmi těím, je to můj/ná první Citroën sraz a rád si ho uiju. Kdyby se mi nelíbil program tak bych se nepřihlásil ne? Jsem rád e se najde někdo kdo dokáe takovou věc pro ostatní zorganizovat.
Na Slovensko jezdím, máme tam rodinu, ale v Kremnici a okolí jsem jetě nebyl a rád se tam podívám.
Kromě toho sbíráme turistické známky a zrovna se tam nějaké vyskytují take pro mě dalí plus.
Take přítí víkend se těím na setkání s ostatními kolegy! :-)
vlkr
|
|
28.04.2015 10:01 -
|
2815588
|
|
jumep
|
|
|
Takze este raz.
Obed na spanilke:
Polievka: Vyvar
Jedlo na vyber: Madarsky gulas s knedlou (bravcovy)
Vyprazany syr.
Poprosim do SZ popisat kto co chce.
Takze este raz.
Obed na spanilke:
Polievka: Vyvar
Jedlo na vyber: Madarsky gulas s knedlou (bravcovy)
Vyprazany syr.
Poprosim do SZ popisat kto co chce.
|
|
30.04.2015 21:56 -
|
2816290
|
|
jozicoupe
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
V piatok nezáväzne prídem aj ja s malov a s velkov. V sobotu mám pracovné záleitosti tak zato som sa nehlásil oficiálne na zraz.Toto bude prvý kontakt s Vami c5-kármi.
Teím
V piatok nezáväzne prídem aj ja s malov a s velkov. V sobotu mám pracovné záleitosti tak zato som sa nehlásil oficiálne na zraz.Toto bude prvý kontakt s Vami c5-kármi.
Teím:-))
|
|
| |
|
|