| | |
16.11.2014 11:10 -
Re: Zraz 2014
|
2752202
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Tak toto byl jeden z mých nejlepích víkendů. První sraz a naprosto super.
Splnilo to naprosto vechny mé očekávání.
Potvrdilo se, e lidi se kterými si zde píu jsou opravdu super i v reálném světě,ne jen v tom virtuálním.
Jako bonus jsem si odvezl vítězství v soutěi na parkoviti. Co stále nemůu pochopit ,e já jezdec stylu "pane doktore vy jste se zase kochal" zajel nejlepí čas. Pořád tě Petře podezřívám e to musela být nějaká cena útěchy
No a večer jsem musel zmizet na ten koncert a ten se také opravdu vydařil!!!
Nakonec jsem si odnesl dalí cenný suvenýr viz příloha...
Na tento víkend prostě dlouho nezapomenu...
A se u mne staví vrátím turbo a spol do dřívějího stavu - abys nebyl tak rychlej
A se u mne staví vrátím turbo a spol do dřívějího stavu - abys nebyl tak rychlej:-p
|
|
16.11.2014 11:32 -
|
2752207
|
|
máca
|
|
|
Tak hlasime prijezd do slunecneho Malkova.Cesta destiva,ale v poho.Cas 2 hod.Celkem za vikend necelych 400km.Spotreba 6l.Vsem moc diky za bezva sraz a samo nejvetsi dik predsedovi a spol za organizaci,atd.Napis na okne vydrzel i ten dest a je nenaruseny.😉
Tak hlasime prijezd do slunecneho Malkova.Cesta destiva,ale v poho.Cas 2 hod.Celkem za vikend necelych 400km.Spotreba 6l.Vsem moc diky za bezva sraz a samo nejvetsi dik predsedovi a spol za organizaci,atd.Napis na okne vydrzel i ten dest a je nenaruseny.😉
|
|
16.11.2014 12:12 -
|
2752251
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já ne ale ten telefon asi jo.
U to zase udělal...Nechápu
Já ne ale ten telefon asi jo.
U to zase udělal...Nechápu :nevim
|
|
16.11.2014 12:39 -
|
2752294
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Cesta detivá, na dálnici provoz na bodu mrazu, jelo se dobře, v Praze momentálně sluníčko a krásné počasí..Sraz byl super....
Cesta detivá, na dálnici provoz na bodu mrazu, jelo se dobře, v Praze momentálně sluníčko a krásné počasí..Sraz byl super....
|
|
16.11.2014 13:09 -
|
2752324
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Celou cestu dé, 80 minut, spotřeba 4.8l, ze Cvikova jsem před sebou tlačil ve 130 Forda Fugiona a e mi cákal na přední okno vodu, tak jsem zpomalil na 90, za chvíli tmavě modrý passat a maják, jaké překvapení e mne nechal, pravdpodobně nicko na zadním okně, vydrelo celou cestu, a asi po kilometru odstavenej onen Ford, jo rychlost se má dodrovat
Vzpomněl jsem si na Jaroue, zda by ho také dohonili a nebo jestli by k němu nepotřebovali zajet na dílnu ohledně chiptuningu.
Jinak stejné pocity jak píe HELLMUT, lidi s kterými si píu nezklamali ba jetě naopak a seznámení s ostatními jsem se také rád seznámil, jediné co mne mrzí, e Peterovi při napojení diagnostiky umřela baterka, tak jsme to nemohli prohlédnout, ale na konec dal pár uitečných rad, no kadý den nemůe bít posvícení, sraz se povedl a líbil se mi, vem kdo se podíleli na organizaci tohoto srazu děkuji.
Celou cestu dé, 80 minut, spotřeba 4.8l, ze Cvikova jsem před sebou tlačil ve 130 Forda Fugiona a e mi cákal na přední okno vodu, tak jsem zpomalil na 90, za chvíli tmavě modrý passat a maják, jaké překvapení e mne nechal, pravdpodobně nicko na zadním okně, vydrelo celou cestu, a asi po kilometru odstavenej onen Ford, jo rychlost se má dodrovat :-))))
Vzpomněl jsem si na Jaroue, zda by ho také dohonili a nebo jestli by k němu nepotřebovali zajet na dílnu ohledně chiptuningu. :-))))
Jinak stejné pocity jak píe HELLMUT, lidi s kterými si píu nezklamali ba jetě naopak a seznámení s ostatními jsem se také rád seznámil, jediné co mne mrzí, e Peterovi při napojení diagnostiky umřela baterka, tak jsme to nemohli prohlédnout, ale na konec dal pár uitečných rad, no kadý den nemůe bít posvícení, sraz se povedl a líbil se mi, vem kdo se podíleli na organizaci tohoto srazu děkuji.
|
|
16.11.2014 13:27 -
|
2752352
|
|
jruze
|
|
|
Slíbyl jsem drahé polovici e pojedu pomalu , v levím se stejně pořád někdo motal take jen do 170km/h malé jsme zapoměli dát kinedril tak s pauzou na benzínce ne zabral,sraz dobrej (váím dost tak mne to neodfouklo). Jinak dík organizátorům za ve.
Slíbyl jsem drahé polovici e pojedu pomalu , v levím se stejně pořád někdo motal take jen do 170km/h malé jsme zapoměli dát kinedril tak s pauzou na benzínce ne zabral,sraz dobrej (váím dost tak mne to neodfouklo). Jinak dík organizátorům za ve.:palec
|
|
16.11.2014 13:34 -
|
2752353
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To chce říct, e také svojí drahou polovičku někdy poslouchá, divný.
Přeju jí brzké uzdravení a hlavně výdr.
To chce říct, e také svojí drahou polovičku někdy poslouchá, divný. :-))))
Přeju jí brzké uzdravení a hlavně výdr.:palec
|
|
16.11.2014 14:06 -
|
2752368
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A dostává to blokově, nebo ve správním řízení se večer rozhoduje, jestli ti dá a nebo jestli ti dá pokutu?
Nauč se smutný psí voči a bude bez pokut, jako já.
A dostává to blokově, nebo ve správním řízení se večer rozhoduje, jestli ti dá a nebo jestli ti dá pokutu? :-d
Nauč se smutný psí voči a bude bez pokut, jako já. :-))))
|
|
16.11.2014 14:17 -
|
2752374
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): A dostává to blokově, nebo ve správním řízení se večer rozhoduje, jestli ti dá a nebo jestli ti dá pokutu?
Nauč se smutný psí voči a bude bez pokut, jako já.
Pokutu mám vdy - u ostatního je to o tom jak vysoká byla pokuta,jak dlouho jsem klečel,jakou má v danou chvíli náladu a ,,potřebu", a jaké hrozí momentální monost náhrady
Pokutu mám vdy - u ostatního je to o tom jak vysoká byla pokuta,jak dlouho jsem klečel,jakou má v danou chvíli náladu a ,,potřebu", a jaké hrozí momentální monost náhrady:-d
|
|
16.11.2014 14:30 -
|
2752375
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak to je jetě dobrý. A nastoupí donucovací prostředky, pak teprve začne peklo.
Tak to je jetě dobrý. A nastoupí donucovací prostředky, pak teprve začne peklo. :-))))
|
|
16.11.2014 15:49 -
|
2752409
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tak jsme doma a právě dopíjíme své kafíčko. Velké poděkování Mikrovi za zvolení perfektního místa - bez výhrad, spanilka která byla také super, Cyrilovi za super sparing partnera na cestách, vem zúčastněným členům za super atmosféru a v neposlední řadě celému personálu a hlavně Marii, e s náma v pátek vydrela a do 4 do rána. U teď se těíme na květen 2015 do BB. S láskou Luká & Lea . C5 4Ever
Tak jsme doma a právě dopíjíme své kafíčko. Velké poděkování Mikrovi za zvolení perfektního místa - bez výhrad, spanilka která byla také super, Cyrilovi za super sparing partnera na cestách, vem zúčastněným členům za super atmosféru a v neposlední řadě celému personálu a hlavně Marii, e s náma v pátek vydrela a do 4 do rána. U teď se těíme na květen 2015 do BB. S láskou Luká & Lea . C5 4Ever :palec
|
|
16.11.2014 16:04 -
|
2752430
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jih u také dorazil domů do Č. Krumlova. Moce se nám líbilo bylo to fajn. Děkujeme "předsedovi" a dalím za super akci
Jih u také dorazil domů do Č. Krumlova. Moce se nám líbilo bylo to fajn. Děkujeme "předsedovi" a dalím za super akci :-d
|
|
16.11.2014 16:38 -
|
2752432
|
|
jruze
|
|
|
Ale malej nedostatek to mělo (MIKRA ,,Paráda. U obvolávám holky a uděláme si mejdlo. ")
No pravda jak jsem si vimnul nikdo tomu moc nevěřil a vzal si raději z domova
Ale malej nedostatek to mělo (MIKRA ,,Paráda. U obvolávám holky a uděláme si mejdlo. "):nevim
No pravda jak jsem si vimnul nikdo tomu moc nevěřil a vzal si raději z domova:-d
|
|
16.11.2014 16:47 -
|
2752434
|
|
63zdenda
|
|
|
Proč si nepřiel na 11tku pokoj, tam byli mejdla vdy a do rána, nebo e by Tě Mikra nepozval? A nebo nechtěl, aby jsi měl průvih, já jsem mu také nevěřil, ale pak jsem zase nevěřil v jaké zvíře se mění po půlnoci.
Somozřejmě s holkama.
Proč si nepřiel na 11tku pokoj, tam byli mejdla vdy a do rána, nebo e by Tě Mikra nepozval? A nebo nechtěl, aby jsi měl průvih, já jsem mu také nevěřil, ale pak jsem zase nevěřil v jaké zvíře se mění po půlnoci. :-))))
Somozřejmě s holkama.
|
|
16.11.2014 16:47 -
|
2752435
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Vechny jsme vás moc rádi viděli a pokecali s vámi. Vem, kteří pro nás připravili dalí pěkný sraz, velké díky.
Vaek
Vechny jsme vás moc rádi viděli a pokecali s vámi. Vem, kteří pro nás připravili dalí pěkný sraz, velké díky.
Vaek
|
|
16.11.2014 17:14 -
|
2752439
|
|
63zdenda
|
|
|
Mikra napsal(a):
A těch deset holek na pokoji Ti nestačilo? Moná proto jsi nepozval Jardu, na nás by nic nezbylo.
A těch deset holek na pokoji Ti nestačilo? Moná proto jsi nepozval Jardu, na nás by nic nezbylo. :-))))
|
|
16.11.2014 17:32 -
|
2752441
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak jsme dnes s dcerou hráli pexeso Citroen.Poprvé v ivotě jsem jí porazil !!!
Tento víkend mám nějakou neskutečnou formu,koda e se nekonala olympiáda.Mohl bych vyhrát medaili,hned jí prodat a bylo by na novou C5
Tak jsme dnes s dcerou hráli pexeso Citroen.Poprvé v ivotě jsem jí porazil !!!:-o
Tento víkend mám nějakou neskutečnou formu,koda e se nekonala olympiáda.Mohl bych vyhrát medaili,hned jí prodat a bylo by na novou C5 :-))))
|
|
| |
|
|