| | |
13.11.2014 15:48 -
Re: Zraz 2014
|
2751229
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli ho pustí, tak ho hlídej, jestli bude chodit s metrem kolem manelky, je to patný, bere míry na koich, no a jestli bude mít mastnou pusu, tak je zle, ani domyslet nechci.
Jestli ho pustí, tak ho hlídej, jestli bude chodit s metrem kolem manelky, je to patný, bere míry na koich, no a jestli bude mít mastnou pusu, tak je zle, ani domyslet nechci. :-))))
|
|
13.11.2014 17:17 -
|
2751243
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jinak chlapci zitra jedeme s Cyrilem v 10 z Holesova a kolem 11 mame spicha se Zicem na Lukoilce v Mohelnici,takze kdo se chce pridat do kolony klidně můe.
Jinak chlapci zitra jedeme s Cyrilem v 10 z Holesova a kolem 11 mame spicha se Zicem na Lukoilce v Mohelnici,takze kdo se chce pridat do kolony klidně můe. :palec
|
|
13.11.2014 18:33 -
|
2751304
|
|
C5stepan
|
|
|
Konečně slovo na které se dá reagovat.
Lidičky C5 přejeme vám astnou cestu, nalezení cíle a hlavně: uijte si to ve zdraví - vy i vae stroje. Na čokly a tchýně zapomeňte - nakonec pejsků tam nikdy moc nebylo. A kdy, tak to byli mazlíci. A co se týká "moravské", tak ta nejlepí zůstala zapomenutá v lednici v hotelu Podlesí 2012. Ostatní jsou patoky.
Zdraví Pavel a Vlaďka C5 stepan.
Konečně slovo na které se dá reagovat.
Lidičky C5 přejeme vám astnou cestu, nalezení cíle a hlavně: uijte si to ve zdraví - vy i vae stroje. Na čokly a tchýně zapomeňte - nakonec pejsků tam nikdy moc nebylo. A kdy, tak to byli mazlíci. A co se týká "moravské", tak ta nejlepí zůstala zapomenutá v lednici v hotelu Podlesí 2012. Ostatní jsou patoky:-(.
Zdraví Pavel a Vlaďka C5 stepan.
|
|
13.11.2014 19:05 -
|
2751305
|
|
máca
|
|
|
Tak my u jsme broučka naletili, ale zítra má pret a já jetě jedu do práce, take asi čistý nebudem.
Jinak z domova budeme vyráet a okolo 16.hod., tak prosím o schování večeře, páč budem hladoví, jak vlci.
U se těím, a uvidím známé i neznámé Fantomasy, hehe.
Jo, a jedu na zimních.
Tak my u jsme broučka naletili, ale zítra má pret a já jetě jedu do práce, take asi čistý nebudem.
Jinak z domova budeme vyráet a okolo 16.hod., tak prosím o schování večeře, páč budem hladoví, jak vlci.
U se těím, a uvidím známé i neznámé Fantomasy, hehe.
Jo, a jedu na zimních.
|
|
13.11.2014 19:22 -
|
2751310
|
|
.45acp
|
|
|
Co se týká zimních gum, tak tady u nás na kopcích nemá cenu taktizovat. Obul jsem je na konci října.
No a mytí? Dnes i zítra jsem do deseti večer v práci, tak není kdy. Navíc není vyloučeno, e ze stříbrné metalízy budu mít černou matovou. Tady vedle depa je Ferex, který čas od času vypoutí černý saze a kdy trochu skrápne, tak je ztoho pěknej maglajz.
Co se týká zimních gum, tak tady u nás na kopcích nemá cenu taktizovat. Obul jsem je na konci října.
No a mytí? Dnes i zítra jsem do deseti večer v práci, tak není kdy. Navíc není vyloučeno, e ze stříbrné metalízy budu mít černou matovou. Tady vedle depa je Ferex, který čas od času vypoutí černý saze a kdy trochu skrápne, tak je ztoho pěknej maglajz.
|
|
13.11.2014 19:37 -
|
2751323
|
|
máca
|
|
|
Tak já u ani neměla znát barvu, jak to bylo pinavé, ale asi to nebude o moc lepí.Padá mlha a bordel se na autí pěkně lepí.
Zítra hurá do rodného kraje. Tanvald bydlitě a v Jablonci narozenitě . Stále vidím mámu, jak měla doma haldu korálků a celá rodina navlékala na keft za hluboké totality...
Tak já u ani neměla znát barvu, jak to bylo pinavé, ale asi to nebude o moc lepí.Padá mlha a bordel se na autí pěkně lepí.
Zítra hurá do rodného kraje. Tanvald bydlitě a v Jablonci narozenitě :-d. Stále vidím mámu, jak měla doma haldu korálků a celá rodina navlékala na keft za hluboké totality...
|
|
13.11.2014 20:36 -
|
2751357
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Snad to jetě také zítra opráím, pokud ne, tak to teoreticky otřou servisáci a se budou pohybovat kolem auta, pokud se teda nali.
Snad to jetě také zítra opráím, pokud ne, tak to teoreticky otřou servisáci a se budou pohybovat kolem auta, pokud se teda nali. :-)) :-))))
|
|
13.11.2014 20:40 -
|
2751359
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Servisák u je ubytovaný a chystá si na zítra montérky. Viděl jsem ho, jak si na stehna natlouká cvoky. e prej u ho nebaví, věčně lidem zadara letit kalhotama popelnice.
Servisák u je ubytovaný a chystá si na zítra montérky. Viděl jsem ho, jak si na stehna natlouká cvoky. e prej u ho nebaví, věčně lidem zadara letit kalhotama popelnice. :-))))
|
|
13.11.2014 20:47 -
|
2751366
|
|
63zdenda
|
|
|
Asi vezmu sebou jorkíra, je to statnej trhač a snad se mne poprvé v ivotě zastane a vyřídí to za mne.
Od kolika hodin bude pan doktor ordinovat, já jenom abych nezaspal a nepřiel o začátek.
Asi vezmu sebou jorkíra, je to statnej trhač a snad se mne poprvé v ivotě zastane a vyřídí to za mne. :-))))
Od kolika hodin bude pan doktor ordinovat, já jenom abych nezaspal a nepřiel o začátek. :-))))
|
|
13.11.2014 20:56 -
|
2751368
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na dopoledne to moc nevypadá. Protoe se dnes zdreli na českých silnicích, tak si musí trasu spanilky projet zítra. A protoe je zdatnej v navigaci, tak bude mít co dělat, aby byl večer zpět na hotelu.
Ale bude tam odpoledne Jarou. Jestli chce bejt první na řadě, abys zase nebrečel, e jsi vzadu, tak si přivstaň a čekej od svítání před hotelem a vyhlíej prezidentskej kočár. Buď se dočká předsedy, nebo MP a bude jim vysvětlovat, e nečumí do oken na baby, ale e číhá na předsedu s koíkem vestiček.
Na dopoledne to moc nevypadá. Protoe se dnes zdreli na českých silnicích, tak si musí trasu spanilky projet zítra. A protoe je zdatnej v navigaci, tak bude mít co dělat, aby byl večer zpět na hotelu. :-))))
Ale bude tam odpoledne Jarou. Jestli chce bejt první na řadě, abys zase nebrečel, e jsi vzadu, tak si přivstaň a čekej od svítání před hotelem a vyhlíej prezidentskej kočár. Buď se dočká předsedy, nebo MP a bude jim vysvětlovat, e nečumí do oken na baby, ale e číhá na předsedu s koíkem vestiček. :-))))
|
|
13.11.2014 21:18 -
|
2751388
|
|
63zdenda
|
|
|
A to mám s Tebou jeden pokoj, jetě k tomu na dva dny, takové provokace, já slunej, tichej, nenápadnej, nezkaenej, to bude ena koukat a se vrátím jak jsem se změnil, jetě mi zakáe členství na klubu a to bych nepřeil, budu spát na recepci.
A to mám s Tebou jeden pokoj, jetě k tomu na dva dny, takové provokace, já slunej, tichej, nenápadnej, nezkaenej, to bude ena koukat a se vrátím jak jsem se změnil, jetě mi zakáe členství na klubu a to bych nepřeil, budu spát na recepci. :-))))
|
|
13.11.2014 21:22 -
|
2751389
|
|
jumep
|
|
|
Zasa ma tu ohovarate? Pisem sem za roamingove data, wifi mi do izby nedociahne.
Zasa ma tu ohovarate? Pisem sem za roamingove data, wifi mi do izby nedociahne.
|
|
13.11.2014 21:25 -
|
2751391
|
|
63zdenda
|
|
|
Já nechci práskat, ale Mikra psal, e Tě sebrali na hranicích, a jetě pomlouval Tvoje auto.
Já nechci práskat, ale Mikra psal, e Tě sebrali na hranicích, a jetě pomlouval Tvoje auto. :-))))
|
|
13.11.2014 21:30 -
|
2751392
|
|
zico
|
|
|
My s kyslikovym operatorom v CZ neroamujeme)
Inak, len mne sa moze stat ze dva dni pred zrazom my zaspaty sofer o 4'rano lizne moje zaparkovane auto .. Poviem vam neni jednoduche behom par hodin vybavit obhliadku v poistovni + v Citroene prelakovanie predneho naraznika )) Uff uz je hotovy a auto ready!
Hurrrrrraaaa na zraz !!
My s kyslikovym operatorom v CZ neroamujeme)
Inak, len mne sa moze stat ze dva dni pred zrazom my zaspaty sofer o 4'rano lizne moje zaparkovane auto .. Poviem vam neni jednoduche behom par hodin vybavit obhliadku v poistovni + v Citroene prelakovanie predneho naraznika )) Uff uz je hotovy a auto ready!
Hurrrrrraaaa na zraz !!
|
|
13.11.2014 21:35 -
|
2751394
|
|
Mikra
|
|
|
Podle Lukiho je D1 několikrát ucpaná. Tak doporučuju jet z Brna na Svitavy, Hradec Králové, Jičín, Turnov, Jablonec nad Nisou, Harrachov.
Podle Lukiho je D1 několikrát ucpaná. Tak doporučuju jet z Brna na Svitavy, Hradec Králové, Jičín, Turnov, Jablonec nad Nisou, Harrachov.
|
|
13.11.2014 21:41 -
|
2751400
|
|
jumep
|
|
|
Ja osobne by som tou trasou nesiel, plne cesty a max 80 .... 20x unavnejsie ako hodinova kolona na d1 si myslim
Ja osobne by som tou trasou nesiel, plne cesty a max 80 .... 20x unavnejsie ako hodinova kolona na d1 si myslim
|
|
13.11.2014 22:24 -
|
2751437
|
|
Mikra
|
|
|
My ti ji schováme, e u ji nikdo nenajde.
My ti ji schováme, e u ji nikdo nenajde. :-))))
|
|
13.11.2014 22:33 -
|
2751439
|
|
jruze
|
|
|
Večeře bude - zdenda bere ,,králíčka" z nějakou parádou a čistotou absolutně nestíhám - dodělávám C8 tu mám zítra přidat , pobalit nějaké díly (a hlavně je najít),dojet do Citroenu pro díly(jestli přijdou),vymést kotětem bordel , pobalit to nejnutnějí co bude potřeba atd... s lakem ? no někdo mi předevčírem zúil vrata tak jsem ho trochu přeletil jak jsem pospíchal no vůbec nevím jak to stihnu
Jestli někdo něco jetě bude chtít tak nejdéle do 10.oo / chtěl bych tak kolem druhé vyjet abych tam do třech byl.
Večeře bude - zdenda bere ,,králíčka" z nějakou parádou a čistotou absolutně nestíhám - dodělávám C8 tu mám zítra přidat , pobalit nějaké díly (a hlavně je najít),dojet do Citroenu pro díly(jestli přijdou),vymést kotětem bordel , pobalit to nejnutnějí co bude potřeba atd... s lakem ? no někdo mi předevčírem zúil vrata tak jsem ho trochu přeletil jak jsem pospíchal :-(((( no vůbec nevím jak to stihnu :-o
Jestli někdo něco jetě bude chtít tak nejdéle do 10.oo;-) / chtěl bych tak kolem druhé vyjet abych tam do třech byl.:-o
|
|
13.11.2014 22:45 -
|
2751453
|
|
63zdenda
|
|
|
Jardo, ty bude vyjídět kolem druhé abys tam ve tři byl? Kdy jede biturbem, tak se bude někde stavovat na kávě nebo e veze rodinu tak jede tak pomalu?
Jardo, ty bude vyjídět kolem druhé abys tam ve tři byl? Kdy jede biturbem, tak se bude někde stavovat na kávě nebo e veze rodinu tak jede tak pomalu? :-))))
|
|
| |
|
|