| | |
01.11.2013 17:40 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
2631754
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
No a co kompromis
.link.
No a co kompromis :-d
http://aeromobil.com
|
|
02.11.2013 18:45 -
|
2632096
|
|
jumep
|
|
|
zatial uvidim, snazim sa tak aby som to mal pozicane a rozdame si to, v parizi si to odovzdame
zatial to nijako neriesim priamo, lebo potrebujem najprv vybavit citroen a to bude az koncom tohoto mesiaca sa dat zacat riesit, kazdopadne potom hned dam vediet a tiez popisem co a ako
zatial uvidim, snazim sa tak aby som to mal pozicane a rozdame si to, v parizi si to odovzdame
zatial to nijako neriesim priamo, lebo potrebujem najprv vybavit citroen a to bude az koncom tohoto mesiaca sa dat zacat riesit, kazdopadne potom hned dam vediet a tiez popisem co a ako
|
|
02.11.2013 21:53 -
|
2632300
|
|
jumep
|
|
|
mno, letadlo bude problem, jedine fantomas, ale zatial mi citroen nedodal kridla ...
mno, letadlo bude problem, jedine fantomas, ale zatial mi citroen nedodal kridla ...
|
|
03.11.2013 19:52 -
|
2632762
|
|
jumep
|
|
|
to skusime na tvojom aute, nalejeme mu do nadrze red bull
a ked mu nenarastu kridla zazalujeme red bull za klamlivu reklamu
to skusime na tvojom aute, nalejeme mu do nadrze red bull :D
a ked mu nenarastu kridla zazalujeme red bull za klamlivu reklamu :D
|
|
03.11.2013 21:38 -
|
2632817
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Kdy jsem tam byl posledně, tak cesta byla na dva řidiče v pohodě. Bydlelo se kus od Paříe a cesta do muzea byla bez problémů. Muzeum bylo super, i tam nějakýmu neastníkovi od nás opravili tlakovou trubku od čerpadla (dělal jim tam na parkingu vzorky provozních kapalin.)
Paří pak byla taky úasný záitek, zrovna byla generální stávka veřejné dopravy - to se nedá popsat, to se musí zaít. Stávkovat kucí francouzský prostě uměj. Zas neuměj nastupovat do plného metra, které přijelo k Eifelce jediné po cca hodině. (to jsme jim po imko-Grossmannovsku ukázali - my Čechoslováci jsme nastoupili vichni - cca stejný počet Francouzů ostatními dveřmi vůz opustil )
Estli někde najdu, kde jsme to byli ubytovaní, tak to sem vlepim.
Kdy jsem tam byl posledně, tak cesta byla na dva řidiče v pohodě. Bydlelo se kus od Paříe a cesta do muzea byla bez problémů. Muzeum bylo super, i tam nějakýmu neastníkovi od nás opravili tlakovou trubku od čerpadla :-D (dělal jim tam na parkingu vzorky provozních kapalin.)
Paří pak byla taky úasný záitek, zrovna byla generální stávka veřejné dopravy - to se nedá popsat, to se musí zaít. Stávkovat kucí francouzský prostě uměj. Zas neuměj nastupovat do plného metra, které přijelo k Eifelce jediné po cca hodině. (to jsme jim po imko-Grossmannovsku ukázali - my Čechoslováci jsme nastoupili vichni - cca stejný počet Francouzů ostatními dveřmi vůz opustil :-)) )
|
|
03.11.2013 23:14 -
|
2632854
|
|
Alien
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Klokan napsal(a): Kdy jsem tam byl posledně, tak cesta byla na dva řidiče v pohodě. Bydlelo se kus od Paříe a cesta do muzea byla bez problémů. Muzeum bylo super, i tam nějakýmu neastníkovi od nás opravili tlakovou trubku od čerpadla (dělal jim tam na parkingu vzorky provozních kapalin.)
Paří pak byla taky úasný záitek, zrovna byla generální stávka veřejné dopravy - to se nedá popsat, to se musí zaít. Stávkovat kucí francouzský prostě uměj. Zas neuměj nastupovat do plného metra, které přijelo k Eifelce jediné po cca hodině. (to jsme jim po imko-Grossmannovsku ukázali - my Čechoslováci jsme nastoupili vichni - cca stejný počet Francouzů ostatními dveřmi vůz opustil )
Byl to BB hotel, mám pocit. A ta čtvr se jmenovala něco jako "Mortal Kombat", Mortail bla, bla, bla. Nějak tak to znělo. blízko carefour, hodně levná pumpa, celkem dobrá hospa Grill cosi, klidná čtvr. Cesta, jak píe Klokan v pohodě, jen dálnice, za 11 hodin v klidu jeden ofér.
Byl to BB hotel, mám pocit. A ta čtvr se jmenovala něco jako "Mortal Kombat", Mortail bla, bla, bla. Nějak tak to znělo. :-p blízko carefour, hodně levná pumpa, celkem dobrá hospa Grill cosi, klidná čtvr. Cesta, jak píe Klokan v pohodě, jen dálnice, za 11 hodin v klidu jeden ofér.
|
|
04.11.2013 09:29 -
|
2632951
|
|
Alien
|
|
|
Darja napsal(a): To není moc potěující Pamatuju si, e mortal kombat měl celkem sluný konce zápasu
Tak to ubytování jsem nael. Bylo to tady: .link.
Pontault-combault ,
Já říkal, e to je Mortal Combat.
Blízko je příměstská dráha a myslím, e na "luté" metro. K metru se dá dojet autem a parkovat. Tehdy ta stávka, to byl masakr, ale dalo se. Frantíci jsou zvyklý. To metro právě bez přestupů jede a do centra, na tu hlavní třídu éé Avenue des Champs-Élysées, pod oblouk. Doporučuji také návtěvu citroen salůnu, přímo na té ulici, směrem zespoda k oblouku, pravá strana. Nelze neminout. No a potom doporučuji návtěvu Versaille, to je nechutné rádlo. Co se týče cest autem, byli tam tací, co parkovali přímo v centru, pod Champs-Élysées, pamatuji si, ceny 10e za hodinu, myslím s umytím auta od nějakého arabáe. Celodenní lístek snad 4e na metro. Do "konzervatóre" se jede autem, parkovit mnoholi a obrovská. Je to tam boí, je tam auto se sériovým číslem 1, no prostě, je na co se koukat. DS25 Pallas, prezidenstský, co zachránil od atentátu de Gaulla, jako bomba prostě. Chce to někoho, kdo umí výborně la france, neb ten pán tam povídá velmi zajimavé věci a potom nechá návtěvníky chodit a kochat se.
Tak to ubytování jsem nael. Bylo to tady: http://www.hotel-bb.com/en/hotels/pontault-combault.htm
Pontault-combault , ;-)
Já říkal, e to je Mortal Combat. :-))))
Blízko je příměstská dráha a myslím, e na "luté" metro. K metru se dá dojet autem a parkovat. Tehdy ta stávka, to byl masakr, ale dalo se. Frantíci jsou zvyklý. To metro právě bez přestupů jede a do centra, na tu hlavní třídu éé Avenue des Champs-Élysées, pod oblouk. Doporučuji také návtěvu citroen salůnu, přímo na té ulici, směrem zespoda k oblouku, pravá strana. Nelze neminout. No a potom doporučuji návtěvu Versaille, to je nechutné rádlo. Co se týče cest autem, byli tam tací, co parkovali přímo v centru, pod Champs-Élysées, pamatuji si, ceny 10e za hodinu, myslím s umytím auta od nějakého arabáe. ;-) Celodenní lístek snad 4e na metro. Do "konzervatóre" se jede autem, parkovit mnoholi a obrovská. Je to tam boí, je tam auto se sériovým číslem 1, no prostě, je na co se koukat. DS25 Pallas, prezidenstský, co zachránil od atentátu de Gaulla, jako bomba prostě. Chce to někoho, kdo umí výborně la france, neb ten pán tam povídá velmi zajimavé věci a potom nechá návtěvníky chodit a kochat se.
|
|
04.11.2013 09:59 -
|
2632960
|
|
jumep
|
|
|
preco mi tu kazis prekvapenia?
hotel si chcem riesit po vlasnej ose (mam vo fr spojku )
preco mi tu kazis prekvapenia? :D
hotel si chcem riesit po vlasnej ose (mam vo fr spojku :) )
|
|
04.11.2013 10:10 -
|
2632962
|
|
Alien
|
|
|
jumep napsal(a): preco mi tu kazis prekvapenia?
hotel si chcem riesit po vlasnej ose (mam vo fr spojku )
Jééé, tak to se omlouvám, to jsem nechtěl.
Jetě dodatek, pár lidí skutečně přiletělo érem a říkali, e se dalo v pohodě dojet do Mortal Combat právě tím vláčkem, který jezdí hnedle vedle.
Jééé, tak to se omlouvám, to jsem nechtěl.
Jetě dodatek, pár lidí skutečně přiletělo érem a říkali, e se dalo v pohodě dojet do Mortal Combat právě tím vláčkem, který jezdí hnedle vedle.
|
|
04.11.2013 10:15 -
|
2632963
|
|
jumep
|
|
|
jazda autom je prave o nejakej propagacii klubu a o tom ze je to zraz
jazda autom je prave o nejakej propagacii klubu a o tom ze je to zraz
|
|
17.12.2013 20:09 -
|
2647169
|
|
zico
|
|
|
pozeral som, ci nenajdeme sposob dopravy vhodny pre vsetkych (vid priloha). zial to pokrytie autovlakovych tras ide uuplne mimo CS ..
mohlo by to byt vsak vhodne pre tych, ktori to chcu spojit s navstevou fr.riviery
>>
Pardon, opravujem: este jazdi autovlak Wien - Feldkirch .. ale to usetri max. polku cesty
pozeral som, ci nenajdeme sposob dopravy vhodny pre vsetkych (vid priloha). zial to pokrytie autovlakovych tras ide uuplne mimo CS ..
mohlo by to byt vsak vhodne pre tych, ktori to chcu spojit s navstevou fr.riviery :-d
>>
Pardon, opravujem: este jazdi autovlak Wien - Feldkirch .. ale to usetri max. polku cesty
Přílohy: Motorail-train-map.jpg ( 114199b ) - |
|
26.01.2014 23:51 -
|
2662576
|
|
jumep
|
|
|
Takze info je nasledovne
17.7. o 13:00 musime byt na mieste
idem si premyslet priebeh cesty tam a rozhodnut sa ci sme schopny o 9:00 byt na ceste z plzne
cesta by sa mala dat zvladnut za 10 hodin
cize momentalne poprosim vsetkych aby upresnili svoj zamer zucastnit sa
Takze info je nasledovne
17.7. o 13:00 musime byt na mieste
idem si premyslet priebeh cesty tam a rozhodnut sa ci sme schopny o 9:00 byt na ceste z plzne
cesta by sa mala dat zvladnut za 10 hodin
cize momentalne poprosim vsetkych aby upresnili svoj zamer zucastnit sa
|
|
27.01.2014 17:45 -
|
2662826
|
|
máca
|