| | |
03.09.2012 16:33 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
2502780
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Pořád mám pocit, e o prázdninách muzeum má zavřeno a také bude v 2014 v Paříi autosalon, co to termínově propojit ?
Pořád mám pocit, e o prázdninách muzeum má zavřeno a také bude v 2014 v Paříi autosalon, co to termínově propojit ?
|
|
08.10.2012 10:19 -
|
2511271
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak já bych se tedy taky oficiálně připojil k expedici Kdy u tam budu, sjedu si pak jetě do Londýna, u je to kousek, tak se třeba jetě někdo přidá
Tak já bych se tedy taky oficiálně připojil k expedici :-) Kdy u tam budu, sjedu si pak jetě do Londýna, u je to kousek, tak se třeba jetě někdo přidá :palec
|
|
26.10.2013 21:39 -
|
2630263
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
pánove kdyby byla expedice do naí sladké Francie tak bych jse přidal
pánove kdyby byla expedice do naí sladké Francie tak bych jse přidal
|
|
26.10.2013 22:22 -
|
2630284
|
|
jumep
|
|
|
informacie k expedicii su tam kde su, dalsie info a uz realne datumi atd zacnem po dohode riesit az koncom novembra - stay tuned
informacie k expedicii su tam kde su, dalsie info a uz realne datumi atd zacnem po dohode riesit az koncom novembra - stay tuned
|
|
27.10.2013 13:34 -
|
2630353
|
|
Darja
|
|
|
btw bude někdo, kdo chce letět do Fr?
btw bude někdo, kdo chce letět do Fr?
|
|
27.10.2013 21:59 -
|
2630430
|
|
zico
|
|
|
ja chcem letiet. ale po nemeckych dialniciach
ja chcem letiet. ale po nemeckych dialniciach :-))))
|
|
28.10.2013 13:07 -
|
2630504
|
|
Darja
|
|
|
No, jak chcete, já letim, letenka mě vyjde stejně jako podle voka propočítaný palivo a to jsem nepočítala dílniční poplatky... a za dvě hoďky je člověk tam
P.S. Letos měla cesta na expedici trvat 12 hodin, místo toho trvala 24hodin... 24 hodin za volantem, já nebudu riskovat, letadlo se mnou maximálně spadne, ale rozhodně neskončí v zácpě
No, jak chcete, já letim, letenka mě vyjde stejně jako podle voka propočítaný palivo a to jsem nepočítala dílniční poplatky... :( a za dvě hoďky je člověk tam :)
P.S. Letos měla cesta na expedici trvat 12 hodin, místo toho trvala 24hodin... 24 hodin za volantem, já nebudu riskovat, letadlo se mnou maximálně spadne, ale rozhodně neskončí v zácpě :D
|
|
28.10.2013 13:14 -
|
2630505
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Darja napsal(a): No, jak chcete, já letim, letenka mě vyjde stejně jako podle voka propočítaný palivo a to jsem nepočítala dílniční poplatky... a za dvě hoďky je člověk tam
P.S. Letos měla cesta na expedici trvat 12 hodin, místo toho trvala 24hodin... 24 hodin za volantem, já nebudu riskovat, letadlo se mnou maximálně spadne, ale rozhodně neskončí v zácpě
Já určitě jedu svou C5, aby Frantíci viděli e jim dělám dobré jméno!
Já určitě jedu svou C5, aby Frantíci viděli e jim;-) dělám dobré jméno!;-)
|
|
28.10.2013 16:19 -
|
2630533
|
|
jumep
|
|
|
zamer bol a je - autami spolocne
zamer bol a je - autami spolocne
|
|
28.10.2013 18:31 -
|
2630561
|
|
Zdenál
|
|
|
Pokud se zde diskutuje o návtěvě tohoto muzea
.link.
které je u Paříe (v Aulney), pak je tu odkaz, kde je potřeba zaádat (zaprosit) a v posledním odstavci je zmínka o 5 za osobu a skupině 20 osob..O "zavírací době" není zmínka.
Jinak s francoiztinou pomůu - nedělá mi problém..
Objevil jsem jetě jiné muzeum citroenu, ale je trochu víc z ruky - a na jihu :
.link.
pozn. pro ZICO - na německých dálnicích směrem ke Francii si moc nezalítá - je to tam dost hustý..
Pokud se zde diskutuje o návtěvě tohoto muzea
http://www.franceinfo.fr/loisirs/la-pratique-de-l-auto/musee-citroen-que-de-tresors-caches-988003-2013-05-15
které je u Paříe (v Aulney), pak je tu odkaz, kde je potřeba zaádat (zaprosit) a v posledním odstavci je zmínka o 5 za osobu a skupině 20 osob..O "zavírací době" není zmínka.
Jinak s francoiztinou pomůu - nedělá mi problém..
Objevil jsem jetě jiné muzeum citroenu, ale je trochu víc z ruky - a na jihu :
http://www.citromuseum.com/index.php?id=presentation
pozn. pro ZICO - na německých dálnicích směrem ke Francii si moc nezalítá - je to tam dost hustý..
|
|
29.10.2013 19:33 -
|
2630873
|
|
zico
|
|
|
pridavam sa k nazoru, ze Cesta je ciel .. takze ja urcite autom.
navyse mam taky **** pocit, ze sa odtial budem viezt v inej kare, ako cestou tam ))
pridavam sa k nazoru, ze Cesta je ciel :palec .. takze ja urcite autom.
navyse mam taky **** pocit, ze sa odtial budem viezt v inej kare, ako cestou tam ))
|
|
29.10.2013 20:27 -
|
2630896
|
|
jumep
|
|
|
zamer je ist autom, kto sa tomu chce vyhnut bud nech sa s niekym dohodne alebo nejde ale nech to napise dost skoro
zamer je ist autom, kto sa tomu chce vyhnut bud nech sa s niekym dohodne alebo nejde ale nech to napise dost skoro
|
|
30.10.2013 17:46 -
|
2631158
|
|
máca
|
|
|
Kdy do Francie tak já tedy auitem, a je mi jedno, jestli budu někde v kolonách.Ono to u je stejně skoro vude, aspoň si lidi můou v klidu ty nae káry prohlídnout hehe. Prostě jsem cvok a je mi to fuk.
Doufám, e ve bude v poho.
Kdy do Francie tak já tedy auitem, a je mi jedno, jestli budu někde v kolonách.Ono to u je stejně skoro vude, aspoň si lidi můou v klidu ty nae káry prohlídnout hehe. Prostě jsem cvok a je mi to fuk.
Doufám, e ve bude v poho. ;-)
|
|
30.10.2013 19:26 -
|
2631167
|
|
C5stepan
|
|
|
No a na dalí srazy - protoe toto měla být náhrada srazu 2014 - někdo poletí letadlem, někdo pojede vlakem, autobusem, jiný(á) pěky a výjimečně C5kou (můj případ). Na Paří jsem se nepřihlásil - prostě jsem se na to necítil (dálka, finance, doba jízdy...). A letadlo není o C5, ale o Paříi jako takové.
No a na dalí srazy - protoe toto měla být náhrada srazu 2014 - někdo poletí letadlem, někdo pojede vlakem, autobusem, jiný(á) pěky a výjimečně C5kou (můj případ). Na Paří jsem se nepřihlásil - prostě jsem se na to necítil (dálka, finance, doba jízdy...). A letadlo není o C5, ale o Paříi jako takové;-).
|
|
30.10.2013 20:00 -
|
2631172
|
|
Darja
|
|
|
Hlavně je to záitek. Z toho muzea nás budou muset vyvést násilím
Hlavně je to záitek. Z toho muzea nás budou muset vyvést násilím:-))))
|
|
30.10.2013 20:06 -
|
2631186
|
|
C5stepan
|
|
|
Dvě hodiny v letadle? Záitek?
Dvě hodiny v letadle? Záitek?:-))))
|
|
30.10.2013 21:11 -
|
2631203
|
|
jumep
|
|
|
presne ako maca hovori, dalsia vec je ze chcem aby sme mali vsetci vysielacky a drzali sa kolonovo, cize taka megaspanilka
presne ako maca hovori, dalsia vec je ze chcem aby sme mali vsetci vysielacky a drzali sa kolonovo, cize taka megaspanilka
|
|
| |
|
|