| | |
20.07.2014 23:36 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
2716749
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kde ses coural? Vichni u jsou doma a tobě to cestování nepřestává chutnat.
Kde ses coural? Vichni u jsou doma a tobě to cestování nepřestává chutnat. :-d
|
|
21.07.2014 02:39 -
|
2716773
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Zdravím vechny. Právě jsem dojel domů. Z Normandie 1280 km cca za 14 hodin. Jdu spát ostatní později.
Zdravím vechny. Právě jsem dojel domů. Z Normandie 1280 km cca za 14 hodin. Jdu spát ostatní později.
|
|
21.07.2014 09:13 -
|
2716804
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
My po sobotňajom prespaní v Plzni sme dorazili domov v nedežu podvečer. Z dvoch áut to bez straty "kytičky" zvládol len citroen, druhému autu blba klíma (niekedy la, niekedy nie...).
Inak také zhrnutie, nenazval by som to inak ako "záitková dovolenka". Ale boli záitky aj dobré, aj horie.
Hlavné je e sme (dúfam) vetci astne dorazili domov a je na čo spomína
PS: rada pre ostatných: robi neplánovanú spanilku 8-mych áut centrom Paría v dopravnej pičke a po 8 hodinách jazdy naozaj nie je dobrý nápad... Ak poznáte filmy, ako naháňajú policajti zlodejov v dopravnej pičke, tak nejako podobne vyzerala táto "spanilka"
BTW, celkový nájazd 3200 km.
My po sobotňajom prespaní v Plzni sme dorazili domov v nedežu podvečer. Z dvoch áut to bez straty "kytičky" zvládol len citroen, druhému autu blba klíma (niekedy la, niekedy nie...).
Inak také zhrnutie, nenazval by som to inak ako "záitková dovolenka". Ale boli záitky aj dobré, aj horie.
Hlavné je e sme (dúfam) vetci astne dorazili domov a je na čo spomína ;-)
PS: rada pre ostatných: robi neplánovanú spanilku 8-mych áut centrom Paría v dopravnej pičke a po 8 hodinách jazdy naozaj nie je dobrý nápad... Ak poznáte filmy, ako naháňajú policajti zlodejov v dopravnej pičke, tak nejako podobne vyzerala táto "spanilka" :-))))
BTW, celkový nájazd 3200 km.
|
|
21.07.2014 13:21 -
|
2716873
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tak prave jsme vysedli z auta a ochladili se v bazenu. Výlet byl krasny jen na nas trochu dobrodruzstvi. Ono prespavani v C6 neni zrovna med. Z Parize jsme jeli do Saint Tropez, Monte Carlo, Sanremo a projeli pobrezim domu. Celkovy najezd je 4058 km. Ale jak rikam vylet super a dekujeme Jumepovi za zorganizovani a zajisteni hotelu. Fotky nandame vecer nebo zitra.
Tak prave jsme vysedli z auta a ochladili se v bazenu. Výlet byl krasny jen na nas trochu dobrodruzstvi. Ono prespavani v C6 neni zrovna med. Z Parize jsme jeli do Saint Tropez, Monte Carlo, Sanremo a projeli pobrezim domu. Celkovy najezd je 4058 km. Ale jak rikam vylet super a dekujeme Jumepovi za zorganizovani a zajisteni hotelu. Fotky nandame vecer nebo zitra. :palec
|
|
21.07.2014 16:11 -
|
2716911
|
|
jumep
|
|
|
Tak ako bolo uz povedane, to nevymyslis, to sa musi stat
Ked ti navigacia zahlasi pod nohou eifelovky ze ste v cieli ...
Domov som startoval asi 9:30 a nakoniec siel cez cechy.
V nemecku som vyfukal pavuciny z vyfuku, kde sa dalo tak som sa drzal 180 ...
uz ma napada len jedina vec - aku sialenost spravime nabuduce?
S fotkami este pockajme kym nam spravia priecinok na ne (uz som o to poziadal )
Tak ako bolo uz povedane, to nevymyslis, to sa musi stat :)
Ked ti navigacia zahlasi pod nohou eifelovky ze ste v cieli ...
Domov som startoval asi 9:30 a nakoniec siel cez cechy.
V nemecku som vyfukal pavuciny z vyfuku, kde sa dalo tak som sa drzal 180 ...
uz ma napada len jedina vec - aku sialenost spravime nabuduce? :)
S fotkami este pockajme kym nam spravia priecinok na ne (uz som o to poziadal :) )
|
|
21.07.2014 16:28 -
|
2716918
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
S tím budoucím srazem, popřípadně cestou jsem taky zvědav
S tím budoucím srazem, popřípadně cestou jsem taky zvědav:nevim:nevim
|
|
21.07.2014 18:21 -
|
2716949
|
|
C5stepan
|
|
|
Vítejte doma, projeli jste se - jsem zvědavý na fotky. 3-4 tis. km po zemi je furt lepí, ne 10,7 tis.km ve vzduchu. Kdo to chtěl letět - letěl(a)?
Vítejte doma, projeli jste se - jsem zvědavý na fotky. 3-4 tis. km po zemi je furt lepí, ne 10,7 tis.km ve vzduchu. Kdo to chtěl letět - letěl(a)?
|
|
21.07.2014 18:27 -
|
2716962
|
|
jumep
|
|
|
ne, neletel nikto, bolo nas nakoniec len 9 aut ... kto nesiel jeho chyba ....
ps. tu je to co som ja siel centrom, modre machule znazornuju kde mi zahlasilo ze som v cieli a (sat mapa s vezou) kde som si hladal / nastavoval spravnu adresu
ne, neletel nikto, bolo nas nakoniec len 9 aut ... kto nesiel jeho chyba ....
ps. tu je to co som ja siel centrom, modre machule znazornuju kde mi zahlasilo ze som v cieli a (sat mapa s vezou) kde som si hladal / nastavoval spravnu adresu :)
Přílohy: celaobchadzka.jpg ( 1536507b ) - prejazdparizom.jpg ( 1034855b ) - prejazdparizomsat.jpg ( 1730430b ) - prejazdparizom-zadanieadresy.jpg ( 1353415b ) - |
|
21.07.2014 19:31 -
|
2717030
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Jestli je ta zelená co jsi jel, tak já byl k tomu eleznýmu monstru jetě blí. Já jel po Quai Branly.
Jestli je ta zelená co jsi jel, tak já byl k tomu eleznýmu monstru jetě blí. Já jel po Quai Branly.
|
|
21.07.2014 20:37 -
|
2717094
|
|
jruze
|
|
|
Já myslel e jste jeli společně a co e jste měli za navigaci a mapy? co mám já tak mne vodí vude správně a umí ukázat chodníky a pěinky.
Já myslel e jste jeli společně :-o a co e jste měli za navigaci a mapy? co mám já tak mne vodí vude správně a umí ukázat chodníky a pěinky.:palec
|
|
21.07.2014 20:50 -
|
2717098
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Tak ako vidím, viac ako polovica posádok mala blbú navigáciu. Moja ila na istotu (Here Drive na Nokii), bohuiaž som sa nechal unies stádovitým efektom
Tak keďe viacerí by radi vedeli nau story, dám to sem a mono to bude aj poučné.
Ili sme dve autá, dokopy 8 žudí (4 manelské páry). 3 páry sú citroeňáci - C5, Xantia, C4 picasso. Plán bol ís na C5 a bratovej C4 picasso - bohuiaž týdeň pred odjazdom uvaril motor, strácal vodu a do odjazdu to nestihol opravi, tak sa lo na A6 čo mal 4. pár.
Streda: V celku bezproblémová cesta z Plzňe do Paría aj so slávnou večernou spanilkou centrom mesta (počas "spanilky" kamoovi jeden nemec na Mercedese opžul auto, lebo ho nechcel pusti - dral sa ako klie C5 pred sebou, lebo bol bez navigácie a nechcel sa strati).
tvrtok: návteva múzea, večer výlet do Versailles, v celku vydarený deň
Piatok: Kamoovi s tou A6 na raňajkách o 7:00 (boli sme tam len my ôsmi, nikto iný) ukradli kapsičku so vetkým - občiansky, vodičský techničák, kreditky, kžúče od auta, hotovos - proste vetko. Ostal mu len mobil.
Zisovali sme ako najskôr posla náhradné kžúče, ale zásielkove sluby si za 24hod poslanie pýtali cez 1000, tak sme zorganizovali ďalieho kamoa, ktorý letel ete v ten deň večer lietadlom z Krakova do Paría, naspä iiel s nami. Ja som svojou C5 zatiaž blokoval jeho auto, do obeda s ním behal po policajtoch ako tlmočník, ostatní prehžadávali koe či niekde zlodeji nevyhodili aspoň doklady. Ale boli profici - z kamerového záznamu boli traja, kadý istil jeden priestor a z hotela utiekli mimo záber kamery.
A po obede sme sa teda rozhodli ís do Paría a na neuverenie sme stihli vetko čo sme chceli (Luxemburské záhrady, Notre Dame, Louverské záhrady, Víazný oblúk, Eiffelovku (len pod ňou, boli fronty jak blázen na výahy). Pred polnocou som ete zabehol autom po kamoa s náhradnými kžúčami na letisko.
Sobota: cesta domov, pri príchode do Plzňe na hotel konečne dobré pivo a za rozumnú cenu (v Paríi 0.25l za 5)
Tak ako vidím, viac ako polovica posádok mala blbú navigáciu. Moja ila na istotu (Here Drive na Nokii), bohuiaž som sa nechal unies stádovitým efektom ;-)
Tak keďe viacerí by radi vedeli nau story, dám to sem a mono to bude aj poučné.
Ili sme dve autá, dokopy 8 žudí (4 manelské páry). 3 páry sú citroeňáci - C5, Xantia, C4 picasso. Plán bol ís na C5 a bratovej C4 picasso - bohuiaž týdeň pred odjazdom uvaril motor, strácal vodu a do odjazdu to nestihol opravi, tak sa lo na A6 čo mal 4. pár.
Streda: V celku bezproblémová cesta z Plzňe do Paría aj so slávnou večernou spanilkou centrom mesta (počas "spanilky" kamoovi jeden nemec na Mercedese opžul auto, lebo ho nechcel pusti - dral sa ako klie C5 pred sebou, lebo bol bez navigácie a nechcel sa strati).
tvrtok: návteva múzea, večer výlet do Versailles, v celku vydarený deň ;-)
Piatok: Kamoovi s tou A6 na raňajkách o 7:00 (boli sme tam len my ôsmi, nikto iný) ukradli kapsičku so vetkým - občiansky, vodičský techničák, kreditky, kžúče od auta, hotovos - proste vetko. Ostal mu len mobil.
Zisovali sme ako najskôr posla náhradné kžúče, ale zásielkove sluby si za 24hod poslanie pýtali cez 1000, tak sme zorganizovali ďalieho kamoa, ktorý letel ete v ten deň večer lietadlom z Krakova do Paría, naspä iiel s nami. Ja som svojou C5 zatiaž blokoval jeho auto, do obeda s ním behal po policajtoch ako tlmočník, ostatní prehžadávali koe či niekde zlodeji nevyhodili aspoň doklady. Ale boli profici - z kamerového záznamu boli traja, kadý istil jeden priestor a z hotela utiekli mimo záber kamery.
A po obede sme sa teda rozhodli ís do Paría a na neuverenie sme stihli vetko čo sme chceli (Luxemburské záhrady, Notre Dame, Louverské záhrady, Víazný oblúk, Eiffelovku (len pod ňou, boli fronty jak blázen na výahy). Pred polnocou som ete zabehol autom po kamoa s náhradnými kžúčami na letisko.
Sobota: cesta domov, pri príchode do Plzňe na hotel konečne dobré pivo a za rozumnú cenu (v Paríi 0.25l za 5) ;-)
|
|
21.07.2014 20:55 -
|
2717107
|
|
jumep
|
|
|
no jo, aj moja mala ist spravne, netusim co sa stalo s tym waze
potom som siel podla google
kto bol v centre autom toto mu to nieco pripomenie
no jo, aj moja mala ist spravne, netusim co sa stalo s tym waze
potom som siel podla google
kto bol v centre autom toto mu to nieco pripomenie :))
|
|
22.07.2014 08:48 -
|
2717307
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem byl v Paříi před i po návtěvě muzea v pronajmutím bytě. Z nesčetně vycházek a i z jízdy autem mohu prohlásit, e nikde není tak málo C5 jako v Paříi!! Tady v Praze jich mám 5 jen obejdu pár ulic. Asi je to dáno tím, e se tam obecně vidí málo velkých aut, ani BMW, Mercedes...není tolik jako u nás.
Já jsem byl v Paříi před i po návtěvě muzea v pronajmutím bytě. Z nesčetně vycházek a i z jízdy autem mohu prohlásit, e nikde není tak málo C5 jako v Paříi!! Tady v Praze jich mám 5 jen obejdu pár ulic. Asi je to dáno tím, e se tam obecně vidí málo velkých aut, ani BMW, Mercedes...není tolik jako u nás.
|
|
23.07.2014 22:08 -
|
2717881
|
|
jumep
|
|
|
okrem SGT nikto nic fotky?
ziadna diskusia ... normalne strasne s vami ... nebudme taky lenivy, sak nam ten club tu umre
okrem SGT nikto nic fotky? :)
ziadna diskusia ... normalne strasne s vami ... nebudme taky lenivy, sak nam ten club tu umre
|
|
23.07.2014 22:26 -
|
2717887
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Caute cestovatelia. Ja som po ceste cez viadukt Millau, Nimes, kupanim v St.Tropez a Cannes este len pred Nice v F1. S Karin a C5 pojdeme cez Monaco a Milano smer A na SK. Sorry mam malu klavesnicu na mt. Silvo
Caute cestovatelia. Ja som po ceste cez viadukt Millau, Nimes, kupanim v St.Tropez a Cannes este len pred Nice v F1. S Karin a C5 pojdeme cez Monaco a Milano smer A na SK. Sorry mam malu klavesnicu na mt. Silvo
|
|
23.07.2014 22:29 -
|
2717888
|
|
jumep
|
|
|
nemam ta rad, na Millau som chcel ist, ale nevydalo
snad inokedy ... ale fotky z Millau chcem
nemam ta rad, na Millau som chcel ist, ale nevydalo :)
snad inokedy ... ale fotky z Millau chcem :))))
|
|
23.07.2014 23:09 -
|
2717905
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Sorry, Samsung sa zbláznil a foto nepridal.
Sorry, Samsung sa zbláznil a foto nepridal.
|
|
23.07.2014 23:12 -
|
2717906
|
|
jumep
|
|
|
staci ked budes doma
staci ked budes doma :)
|
|
24.07.2014 00:45 -
|
2717916
|
|
Jan_Ko
|
Město: Dolny Kubin, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Pozdravujem cestovatelov. "Oravec" dnes dorazil stastne domov na Oravu.
teda 23.07. okolo 21.00 a najazdil presne 4119 km. Po Parizi som
"tahal" k moru do Normandie na OMAHA BEATCH. Potom nasledoval
ostrovcek ci skor poloostrovcek "Le Mont-Saint-Michel". Dalej nasledoval
Remes a "srdce" sampanskeho mestecka EPERNAY a CRAMANT. Cez NANCY a
Strasbourg /ten jediny som "prefrcal" a ani nezastavil/ po nemeckej A5 a A6
do Ceska. Tam som si dal zo srandy stretavku v NYRANOCH presne na tej istej
pumpe z ktorej sme vsteci spolocne odchadzali JA moja C5 ozaj a este moja zena.
No a to je zatial vsteko, bo som utahany jak kon a to som nic netahal.....
Pozdravujem cestovatelov. "Oravec" dnes dorazil stastne domov na Oravu.
teda 23.07. okolo 21.00 a najazdil presne 4119 km. Po Parizi som
"tahal" k moru do Normandie na OMAHA BEATCH. Potom nasledoval
ostrovcek ci skor poloostrovcek "Le Mont-Saint-Michel". Dalej nasledoval
Remes a "srdce" sampanskeho mestecka EPERNAY a CRAMANT. Cez NANCY a
Strasbourg /ten jediny som "prefrcal" a ani nezastavil/ po nemeckej A5 a A6
do Ceska. Tam som si dal zo srandy stretavku v NYRANOCH presne na tej istej
pumpe z ktorej sme vsteci spolocne odchadzali JA moja C5 ozaj a este moja zena.
No a to je zatial vsteko, bo som utahany jak kon a to som nic netahal.....
|
|
| |
|
|