| | |
12.08.2012 19:48 -
Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
2498808
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
...
...
|
|
12.08.2012 10:05 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
2498731
|
|
máca
|
|
|
Lidičky četli jste vůbec ve srazech návrh na uskutečnění srazu s prohlídkou muzea citroen a Paří? Koukejte se přihlaovat, přeci nepojedem s Jumepem sami.
Ale vlastně, proč mne to překvapuje, kdy na Slovač se nás hlásí také málo.Probuďte se, nebo se na pořádání srazů organizátoři vyprdnou, a vůbec bych se jim nedivila.Copak se vám to nelíbí???Koukejte se probrat a něco s tím udělat!!!!!
:-))Lidičky četli jste vůbec ve srazech návrh na uskutečnění srazu s prohlídkou muzea citroen a Paří? Koukejte se přihlaovat, přeci nepojedem s Jumepem sami.
Ale vlastně, proč mne to překvapuje, kdy na Slovač se nás hlásí také málo.Probuďte se, nebo se na pořádání srazů organizátoři vyprdnou, a vůbec bych se jim nedivila.Copak se vám to nelíbí???Koukejte se probrat a něco s tím udělat!!!!!:-(
|
|
12.08.2012 10:18 -
|
2498733
|
|
DOUFAK
|
|
|
Jo lidičky by se rádi probrali,ale lidičky nemají korunky a pokud je mají,tak na nich leí,uní,etří atp. a čekají co bude dál.Taková je doba a bude jistě o hodně hůř.Vidím to ve Varech na kadém kroku a o sezoně jako takové,nelze s vzpomínkou na léta minulá vůbec hovořit a to u tak min.třetí "sezonu".V hospodách a restauracích je po třech lidech,ne-li PRÁZDNO. Hezký zbytek prázdnin a srpna a pozdravuj s Jumepem v Paříi ...
Jo lidičky by se rádi probrali,ale lidičky nemají korunky a pokud je mají,tak na nich leí,uní,etří atp. a čekají co bude dál.Taková je doba a bude jistě o hodně hůř.Vidím to ve Varech na kadém kroku a o sezoně jako takové,nelze s vzpomínkou na léta minulá vůbec hovořit a to u tak min.třetí "sezonu".V hospodách a restauracích je po třech lidech,ne-li PRÁZDNO. Hezký zbytek prázdnin a srpna a pozdravuj s Jumepem v Paříi ...:-(
|
|
12.08.2012 10:22 -
|
2498734
|
|
C5stepan
|
|
|
Ono těch Tourerů mezi námi zas a tak moc není, ví? A víme my jedničky, dvojky, facelity jestli ty nae houpačky za dva roky (červenec 2014) vůbec jetě pojedou? Nekvaltuj na nás! Něco jiného je Zuberec, ten je za chviličku!!!!!
To Doufak: zajdi se podívat do makroobchodů a zjistí, kde ti lidi jsou......
Ono těch Tourerů mezi námi zas a tak moc není, ví:-(? A víme my jedničky, dvojky, facelity jestli ty nae houpačky za dva roky (červenec 2014) vůbec jetě pojedou? Nekvaltuj na nás;-)! Něco jiného je Zuberec, ten je za chviličku!!!!!
To Doufak: zajdi se podívat do makroobchodů a zjistí, kde ti lidi jsou......
|
|
12.08.2012 11:30 -
|
2498744
|
|
karneval
|
|
|
treba si uvedomi načo sa tu majorita uívatežov zaregistrovala - pomoc s technickými problémami a doplnkové informácie. To sú pasívni odberatelia obsahu a po vyrieení problému sú offline kým nepríde ďalí. Pre nich je auto dopravný prostriedok a mono je to ich jediný a posledný Citroen a vzah k značke im nič nehovorí.
Potom sú tu žudia ktorí aktívne vytvárajú obsah, píu aspoň skúsenosti ak nie rieenia, vedú a moderujú fórum, organizujú zrazy a aj sú nejakým spôsobom zainteresovaní v predaji/servise Citroen a pod. Tých u je len zlomok a k tomu si pridaj e mono nemajú čas, nemajú peniaze alebo to jednoducho neberú ako záitok za ktorý sa im oplatí ten čas a peniaze utrati. Majú skrátka iné priority.
treba si uvedomi načo sa tu majorita uívatežov zaregistrovala - pomoc s technickými problémami a doplnkové informácie. To sú pasívni odberatelia obsahu a po vyrieení problému sú offline kým nepríde ďalí. Pre nich je auto dopravný prostriedok a mono je to ich jediný a posledný Citroen a vzah k značke im nič nehovorí.
Potom sú tu žudia ktorí aktívne vytvárajú obsah, píu aspoň skúsenosti ak nie rieenia, vedú a moderujú fórum, organizujú zrazy a aj sú nejakým spôsobom zainteresovaní v predaji/servise Citroen a pod. Tých u je len zlomok a k tomu si pridaj e mono nemajú čas, nemajú peniaze alebo to jednoducho neberú ako záitok za ktorý sa im oplatí ten čas a peniaze utrati. Majú skrátka iné priority.
|
|
12.08.2012 12:36 -
|
2498749
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
hmm,karnevale a napadlo tě e jsou i lidé co opravdu nemají kačky na to aby mohli jet do francie zkouknout muzeum,přestoe by třeba i rádi jeli???nebo to mají řeit přes provident a jiné rychlé půjčky?já mám jedno ofic zaměstnání+dvě co dělám více méně příleitostně:1.opravy aut,2.zednickou a nemít manelku(která jako prodavačka v Hruce-má 12tis.kč čistého)tak se jdu pást!máme společný odtah do banky cca.20tis.kč(odkup bytu,byt.zařízení)+sluby s bytem,mobil,malá,kočky...tak těch peněz není na vyhazování a musím zhodnotit priority jet někam anebo nakrmit,oblíknout atd. rodinu.zkus se na to kouknout i z druhé strany=očima těch co fakt nemají...neznamená to jestli ty jsi za vodou e vichni členové z čr+sk jsou za vodou taky!!!
hmm,karnevale a napadlo tě e jsou i lidé co opravdu nemají kačky na to aby mohli jet do francie zkouknout muzeum,přestoe by třeba i rádi jeli???nebo to mají řeit přes provident a jiné rychlé půjčky?já mám jedno ofic zaměstnání+dvě co dělám více méně příleitostně:1.opravy aut,2.zednickou a nemít manelku(která jako prodavačka v Hruce-má 12tis.kč čistého)tak se jdu pást!máme společný odtah do banky cca.20tis.kč(odkup bytu,byt.zařízení)+sluby s bytem,mobil,malá,kočky...tak těch peněz není na vyhazování a musím zhodnotit priority jet někam anebo nakrmit,oblíknout atd. rodinu.zkus se na to kouknout i z druhé strany=očima těch co fakt nemají...neznamená to jestli ty jsi za vodou e vichni členové z čr+sk jsou za vodou taky!!!
|
|
12.08.2012 12:45 -
|
2498750
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
:palec:palec:palec
|
|
12.08.2012 14:24 -
|
2498771
|
|
jumep
|
|
|
1. pariz ma este cas a nejaku hojnu ucast nepredpokladam, ale dufam ze sa nazbiera aspon par nadsencov a bude to realizovatelne, pocitam s tym tak do buduceho roka ze sa bude vediet (co ma tesi je, ze maca dala jasny priklad ze to ide )
2. je pravda ze som sklamany z nizkej ucasti zrazu v zuberci, predpokladal som ze ten hotel zaplnime a uzijeme si to ako vzdy ... stav v akom to teraz je ma moc netesi ... ale co uz ... asi sa budu muset prehodnotit organizacie zrazov a pripadne to obmedzit ... cimdalej tym je ucast nizsia
3. ad pariz, ked sa dohodnete s niekym ze pojdete v jednom aute, kludne to tak spravte, tu ide cisto o zazitok z toho - zato som zatial k tomu nic nezakladal, mate to na rozmyslenie, vlakno specialne k tomu zalozim ked na to bude vhodna doba
1. pariz ma este cas a nejaku hojnu ucast nepredpokladam, ale dufam ze sa nazbiera aspon par nadsencov a bude to realizovatelne, pocitam s tym tak do buduceho roka ze sa bude vediet (co ma tesi je, ze maca dala jasny priklad ze to ide :) )
2. je pravda ze som sklamany z nizkej ucasti zrazu v zuberci, predpokladal som ze ten hotel zaplnime a uzijeme si to ako vzdy ... stav v akom to teraz je ma moc netesi ... ale co uz ... asi sa budu muset prehodnotit organizacie zrazov a pripadne to obmedzit ... cimdalej tym je ucast nizsia
3. ad pariz, ked sa dohodnete s niekym ze pojdete v jednom aute, kludne to tak spravte, tu ide cisto o zazitok z toho - zato som zatial k tomu nic nezakladal, mate to na rozmyslenie, vlakno specialne k tomu zalozim ked na to bude vhodna doba
|
|
12.08.2012 17:36 -
|
2498780
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
mno ono pokud nejede do Parize plne auto lidi, je levnejsi, pohodlnejsi a rychlejsi pouzit leteckou dopravu....
mno ono pokud nejede do Parize plne auto lidi, je levnejsi, pohodlnejsi a rychlejsi pouzit leteckou dopravu....:-)
|
|
12.08.2012 19:27 -
|
2498805
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Kruci, já nevím, co se mnou bude za měsíc - a tady bych se měl rozhodovat na dva roky dopředu, navíc s "AK SA TU NIEKTO ZAREGISTRUJE BEREM TO AKO ZÁVÄZNÉ..." na krku Mám takovéhle nápady rád, tři tisíce km za tejden (dejme tomu) mě rozhodně neděsí, návtěva musea Citroen mě láká. Ale rozhodnout se budu moci tak za dva roky v dubnu.
Kruci, já nevím, co se mnou bude za měsíc - a tady bych se měl rozhodovat na dva roky dopředu, navíc s "AK SA TU NIEKTO ZAREGISTRUJE BEREM TO AKO ZÁVÄZNÉ..." na krku :-) Mám takovéhle nápady rád, tři tisíce km za tejden (dejme tomu) mě rozhodně neděsí, návtěva musea Citroen mě láká. Ale rozhodnout se budu moci tak za dva roky v dubnu. :-)
|
|
12.08.2012 20:54 -
|
2498812
|
|
Darja
|
|
|
Tohle jsem plánovala jetě za dob bxclubu... domluvit exkurzi a výlet do Fr. Dokonce jsme byli pozvaní i na mezinárodní sraz BX v Dornes. Jeli jsme tam nakonec jen dvě posádky, já a bývalý manel a kamarád.
Já bych jela, ale v roce 2014 bůhví co bude. Tenhle rok bych si to dovolit nemohla, ale co vím... i kdy... raději bych letěla, nezlobte se na mě, ale za volantem trávím času dost a ač je to "o autech", letadlo mě láká víc...
Tohle jsem plánovala jetě za dob bxclubu... domluvit exkurzi a výlet do Fr. Dokonce jsme byli pozvaní i na mezinárodní sraz BX v Dornes. Jeli jsme tam nakonec jen dvě posádky, já a bývalý manel a kamarád.
Já bych jela, ale v roce 2014 bůhví co bude. Tenhle rok bych si to dovolit nemohla, ale co vím... i kdy... raději bych letěla, nezlobte se na mě, ale za volantem trávím času dost a ač je to "o autech", letadlo mě láká víc... :)
|
|
12.08.2012 22:33 -
|
2498818
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Lidičky, neperte se. Neomlouvejte se za to, e se nehlásíte. Nevysvětlujte nikomu, proč se nehlásíte. Nikdo tady nic nemusí. Ale vichni mějme na vědomí, e ta monost bezva výletu existuje a kdy se vám v dubnu 2014 bude zdát, e by jste se mohli a chtěli zůčastnit, tak reagujte. Dřív to nemá smysl, pokud nemáte jistotu, e to potom půjde. Někdo ji má u teď a tomu já závidím - máca. Já taky nevím, co bude za týden a proto se nehlásím. Ale mám to v patrnosti a kdy budu řeit dovolenou v roce 2014, tak nad tím zauvauju. Do Francie společně, potom společná návtěva muzea a pak u třeba sám týden u vody někde na jihu, nebo dalí cesta za kanál ke chlapům v sukních, nebo víc na jih za bejkama do arény... Těch moností je dost a proč pořád jezdit jen do Chorvatska k móři? Vdy se to pro jednou bez nás na Balkáně nepos*re.
No a kdy k tomu připočítám, e se třeba na cestě do Francie nějaký organizátor postará o program, tak v tom nevidím nic ne velký plus.
Lidičky, neperte se. Neomlouvejte se za to, e se nehlásíte. Nevysvětlujte nikomu, proč se nehlásíte. Nikdo tady nic nemusí. Ale vichni mějme na vědomí, e ta monost bezva výletu existuje a kdy se vám v dubnu 2014 bude zdát, e by jste se mohli a chtěli zůčastnit, tak reagujte. Dřív to nemá smysl, pokud nemáte jistotu, e to potom půjde. Někdo ji má u teď a tomu já závidím - máca. Já taky nevím, co bude za týden a proto se nehlásím. Ale mám to v patrnosti a kdy budu řeit dovolenou v roce 2014, tak nad tím zauvauju. Do Francie společně, potom společná návtěva muzea a pak u třeba sám týden u vody někde na jihu, nebo dalí cesta za kanál ke chlapům v sukních, nebo víc na jih za bejkama do arény... Těch moností je dost a proč pořád jezdit jen do Chorvatska k móři? Vdy se to pro jednou bez nás na Balkáně nepos*re.
No a kdy k tomu připočítám, e se třeba na cestě do Francie nějaký organizátor postará o program, tak v tom nevidím nic ne velký plus.
|
|
12.08.2012 22:58 -
|
2498822
|
|
jumep
|
|
|
zhruba ako mikra hovori ...
je to tu preto, aby ked sa niekto najde ako maca sa prihlasil, ak nas bude viac ako 2, pojdem to organizovat, ak nas nebude ... tak to organizovat nepojdem .. cize buduci rok by som rad vedel ci sa najde aspon 5 ludi co to chcu ist a vedia ze vsetko si budu moct usposobit terminu ktory dostaneme
s macou to preberem v zuberci osobne a s ostatnymi pripadne tiez, ked pridu, preto to nechcem ani viac rovijat, zacnem az ked to bude realne
zhruba ako mikra hovori ...
je to tu preto, aby ked sa niekto najde ako maca sa prihlasil, ak nas bude viac ako 2, pojdem to organizovat, ak nas nebude ... tak to organizovat nepojdem .. cize buduci rok by som rad vedel ci sa najde aspon 5 ludi co to chcu ist a vedia ze vsetko si budu moct usposobit terminu ktory dostaneme
s macou to preberem v zuberci osobne a s ostatnymi pripadne tiez, ked pridu, preto to nechcem ani viac rovijat, zacnem az ked to bude realne
|
|
12.08.2012 23:12 -
|
2498824
|
|
zico
|
|
|
ja za seba ze porozmyslam, znie to lakavo.
kedze som uz absolvoval tri dovolenky v Parizi, odporucam pripadnym ucastnikom zvazit ten julovy termin, lebo z prehliadky mesta sa vam stanu galeje. To mesto je pre turistu, ktory chce spoznat jeho zakutia ***** horuce.
ja za seba ze porozmyslam, znie to lakavo.
kedze som uz absolvoval tri dovolenky v Parizi, odporucam pripadnym ucastnikom zvazit ten julovy termin, lebo z prehliadky mesta sa vam stanu galeje. To mesto je pre turistu, ktory chce spoznat jeho zakutia ***** horuce.
|
|
13.08.2012 16:47 -
|
2498938
|
|
Henry
|
|
|
Mikra
Sám za sebe, udělám ve abych mohl jet. Bohuel jsem ve věku, kdy nevím jestli budu já, C5 bude určitě a těch pár kiláků určitě dojede. U 10 let bych se rád podíval do muzea v Mulhouse, ale na otočku je to daleko a organizovat něco na tu dálku si netroufám. Proto dík Jumepovi za to, e má odvahu něco takového zorganizovat.
Mikra :palec
Sám za sebe, udělám ve abych mohl jet. Bohuel jsem ve věku, kdy nevím jestli budu já, C5 bude určitě a těch pár kiláků určitě dojede. U 10 let bych se rád podíval do muzea v Mulhouse, ale na otočku je to daleko a organizovat něco na tu dálku si netroufám. Proto dík Jumepovi za to, e má odvahu něco takového zorganizovat.
|
|
13.08.2012 17:58 -
|
2498959
|
|
Darja
|
|
|
Jak říkám, dva roky je dlouhá doba... bůh ví, kde budu.
Ale je to můj sen od roku 2004, kdy jsem si koupila prvního citróna Take já bych jela a ráda opráila francouztinu.. jen jestli to situace dovolí, třeba si pořídim svitě, bo su u stará raple
Jak říkám, dva roky je dlouhá doba... bůh ví, kde budu.
Ale je to můj sen od roku 2004, kdy jsem si koupila prvního citróna:palec Take já bych jela a ráda opráila francouztinu.. jen jestli to situace dovolí, třeba si pořídim svitě, bo su u stará raple :-))))
|
|
13.08.2012 19:18 -
|
2498966
|
|
máca
|
|
|
no já nevím, asi jsem moc velký optimista, ale já koukám do budoucna tak, e tu prostě budu/a to jsem si prodělala nemoc, u které bych mohla předpovídat, e nebudu/,prostě iju a budu ít,nic jiného si nepřipoutím.Peněz taky moc nemám,pracuju na částečný úvazek,manel podniká a také to ádná sláva není.Na auto jsem peníze dostala z dědictví. Ale výlet do Paříe je za 2 roky a do té= doby mám monost si peníze naetřit.Jak se píe výe, nepojedu do Chorvatska, ale pojedu do Paříe, teda doufám, e se to uskuteční. Prostě iju a ivot si budu uívat a ýádné stresy, e tu za 2 roky nemusím být.
no já nevím, asi jsem moc velký optimista, ale já koukám do budoucna tak, e tu prostě budu/a to jsem si prodělala nemoc, u které bych mohla předpovídat, e nebudu/,prostě iju a budu ít,nic jiného si nepřipoutím.Peněz taky moc nemám,pracuju na částečný úvazek,manel podniká a také to ádná sláva není.Na auto jsem peníze dostala z dědictví. Ale výlet do Paříe je za 2 roky a do té= doby mám monost si peníze naetřit.Jak se píe výe, nepojedu do Chorvatska, ale pojedu do Paříe, teda doufám, e se to uskuteční. Prostě iju a ivot si budu uívat a ýádné stresy, e tu za 2 roky nemusím být.;-)
|
|
13.08.2012 19:38 -
|
2498968
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|