| | |
30.09.2012 18:25 -
Re: Podzimní sraz 2012 Zuberec - VOLNÁ DISKUZE
|
2508978
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Tak uz jsem take doma, vsem diky, hlavne tatkovi
Galerie zalozena: .link. kdo bude prvni?
Tak uz jsem take doma, vsem diky, hlavne tatkovi ;)
Galerie zalozena: http://www.c5club.cz/galerie/srazy/podzimni-sraz-zuberec-29-9-2012 kdo bude prvni? :)
|
|
30.09.2012 18:25 -
|
2508979
|
|
C5stepan
|
|
|
zdenoc5 napsal(a): Parkovisko
Nonazdar lidičky! Stavění, focení, přestavování, focení. A nikdo si neviml, e taktak předvádíme takřka FauVé? Vdy naím znakem jsou obrácená Véčka. Jeí, já se stydím, e to vidím a teď.
Nonazdar lidičky! Stavění, focení, přestavování, focení. A nikdo si neviml, e taktak předvádíme takřka FauVé? Vdy naím znakem jsou obrácená Véčka. Jeí, já se stydím, e to vidím a teď.
|
|
30.09.2012 18:40 -
|
2508987
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Obrovské poděkování organizační jednotce v čele s naim oteckom Jumepem! Dorazil jsem domů v 17,20 hodin, auto i já OK. Plyový Maxipes za oknem to přeil také.
Obrovské poděkování organizační jednotce v čele s naim oteckom Jumepem! Dorazil jsem domů v 17,20 hodin, auto i já OK. Plyový Maxipes za oknem to přeil také.
|
|
30.09.2012 19:14 -
|
2509041
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
C5stepan napsal(a): Nonazdar lidičky! Stavění, focení, přestavování, focení. A nikdo si neviml, e taktak předvádíme takřka FauVé? Vdy naím znakem jsou obrácená Véčka. Jeí, já se stydím, e to vidím a teď.
Nevadí, tak přítě to lze postavit obráceně a bude ve OK. Jinak Vám to tam Vem moc sluí, milé C5 a i C6.
Je ance v té Francii v r. 2014 na pozadí atlantik. Co říkáte.
Nevadí, tak přítě to lze postavit obráceně a bude ve OK. Jinak Vám to tam Vem moc sluí, milé C5 a i C6.:palec
Je ance v té Francii v r. 2014 na pozadí atlantik. Co říkáte.
|
|
30.09.2012 19:16 -
|
2509046
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
My sme sa este zdrzali na Orave ale uz sme dorazilii domov. Dakujeme organizatorovi
My sme sa este zdrzali na Orave ale uz sme dorazilii domov. Dakujeme organizatorovi:palec
|
|
30.09.2012 20:17 -
|
2509083
|
|
jumep
|
|
|
Tak aj ja som uz konecne doma
- boli sme na cintorinoch a na obed ...
potom sme o 14:20 vyrazili z LM na cestu ... a ostali stat v kolone ktora stala od ivachnovej a nehybalo a nehybalo ... odbocili sme na Lucky hned ako sa naskytla prilezitost a vratili sa do Dolneho Kubina a sli cez Terchovu, predpokladam ze problem bol Ruzomberok a cervena na krizovatkach ...
- ad foto. uvedomili sme si to ked sme to nastavali - chcelo to plosinu a nafotit kolmo zvrchu ...
ale aj takto je to efektne a pripomina to letecku formaciu
Tak aj ja som uz konecne doma :)
potom sme o 14:20 vyrazili z LM na cestu ... a ostali stat v kolone ktora stala od ivachnovej a nehybalo a nehybalo ... odbocili sme na Lucky hned ako sa naskytla prilezitost a vratili sa do Dolneho Kubina a sli cez Terchovu, predpokladam ze problem bol Ruzomberok a cervena na krizovatkach ...
- ad foto. uvedomili sme si to ked sme to nastavali :) - chcelo to plosinu a nafotit kolmo zvrchu ...
ale aj takto je to efektne a pripomina to letecku formaciu :)
|
|
30.09.2012 20:23 -
|
2509095
|
|
Mali_nick
|
Město: Sopotnice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Na rezervě jsme dorazili v pořádku. Super víkend - díky moc organizátorům.
Na rezervě jsme dorazili v pořádku. Super víkend - díky moc organizátorům.
|
|
30.09.2012 20:23 -
|
2509098
|
|
Hanz 397
|
|
|
Fotky,fotky,chci vidět fotky,hodně fotek... Kdy u jsem tam nebyl
Fotky,fotky,chci vidět fotky,hodně fotek... :-d Kdy u jsem tam nebyl :-((((
|
|
30.09.2012 20:41 -
|
2509127
|
|
jumep
|
|
|
tak ti treba ze si nebol
tak ti treba ze si nebol :P
|
|
30.09.2012 20:57 -
|
2509137
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Aj my sme uz doma, spustili sme sa cez Kralovany na Turcianskoteplicku teplu mineralku, spojene s prechadzkou po kupelnom parku a este do Budisa na original rovnomenny pramen. Uz pri cakani na vodu Budis sme si tam vsetci cakajuci davali otazky typu kto odkial prisiel k pramenu, az sme sa dostali k teme z akej SUPER AKCIE prave idem okolo ja s manzelkou. Niektori hned zacali, i ked asi v ramci humoru, nahlas uvazovat, ze si asi kupia C5, z coho my sme mali samozrejme velmi dobry pocit. Touto cestou dakujeme celemu organizacnemu timu , hlavne vsak predsedovi Jumepovi (s velkym J) za originalnost perfektne zorganizovaneho celeho vikendu a tiez velka vdaka patri aj jeho rodinke za vsetko v com mu pomahala. Tesim sa na dalsi zraz.
Aj my sme uz doma, spustili sme sa cez Kralovany na Turcianskoteplicku teplu mineralku, spojene s prechadzkou po kupelnom parku a este do Budisa na original rovnomenny pramen. Uz pri cakani na vodu Budis sme si tam vsetci cakajuci davali otazky typu kto odkial prisiel k pramenu, az sme sa dostali k teme z akej SUPER AKCIE prave idem okolo ja s manzelkou. Niektori hned zacali, i ked asi v ramci humoru, nahlas uvazovat, ze si asi kupia C5, z coho my sme mali samozrejme velmi dobry pocit. Touto cestou dakujeme celemu organizacnemu timu , hlavne vsak predsedovi Jumepovi (s velkym J) za originalnost perfektne zorganizovaneho celeho vikendu a tiez velka vdaka patri aj jeho rodinke za vsetko v com mu pomahala. Tesim sa na dalsi zraz.
|
|
30.09.2012 21:14 -
|
2509147
|
|
karneval
|
|
|
Ja som doiel domov o pol desiatej ale tak aspoň na chvížu som sa ukázal Dúfam e nabudúce mi to vyjde lepie a pojdem aspoň na spanilku
Btw na kriovatke pred hotelom som sa míňal s Erstem?
Ja som doiel domov o pol desiatej ale tak aspoň na chvížu som sa ukázal :) Dúfam e nabudúce mi to vyjde lepie a pojdem aspoň na spanilku :D
Btw na kriovatke pred hotelom som sa míňal s Erstem?
|
|
30.09.2012 22:19 -
|
2509211
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
sak som myslel ze ostanes. Len co sme sa ubytovali, dali pivo a teba uz nebolo
sak som myslel ze ostanes. Len co sme sa ubytovali, dali pivo a teba uz nebolo
|
|
30.09.2012 22:37 -
|
2509223
|
|
epleta
|
|
|
jumep napsal(a): Tak aj ja som uz konecne doma
- ad foto. uvedomili sme si to ked sme to nastavali - chcelo to plosinu a nafotit kolmo zvrchu ...
ale aj takto je to efektne a pripomina to letecku formaciu
mal si zavola, povedal by som ti ako to elegantne obís a vyiel by si v polke RK smerom na ilinu
mal si zavola, povedal by som ti ako to elegantne obís a vyiel by si v polke RK smerom na ilinu
|
|
30.09.2012 22:38 -
|
2509224
|
|
jumep
|
|
|
ked som stal uz v tej kolone moc tam spravit neslo ... prva mozna odbocka som siel
ked som stal uz v tej kolone moc tam spravit neslo ... prva mozna odbocka som siel :)
|
|
30.09.2012 23:00 -
|
2509231
|
|
jumep
|
|
|
ozaj, kto odstranil stuzky z Frantiskovej Huty?
ozaj, kto odstranil stuzky z Frantiskovej Huty?
|
|
30.09.2012 23:01 -
|
2509232
|
|
epleta
|
|
|
jo a ten raut bola perfetkná vec, hody jak sa patrí
jo a ten raut bola perfetkná vec, hody jak sa patrí ;)
|
|
| |
|
|