| | |
20.08.2012 21:07 -
Re: Podzimní sraz 2012 Zuberec - VOLNÁ DISKUZE
|
2500420
|
|
jumep
|
|
|
ps. odporucam aby sobotny program posadku tvorili minimalne 2ja ludia (aby ten jeden co nesoferuje mohol fotit )
ps. odporucam aby sobotny program posadku tvorili minimalne 2ja ludia (aby ten jeden co nesoferuje mohol fotit :) )
|
|
21.08.2012 21:08 -
|
2500592
|
|
Darja
|
|
|
jumep napsal(a):
Sociál s hypotékou děkuje
Sociál s hypotékou děkuje :-)))):-))))
|
|
22.08.2012 23:28 -
|
2500864
|
|
jumep
|
|
|
1.9. nam konci rezervacia celeho hotela a neobsadene izby zacnu ponukat normalne, kto ste sa este nerozhybali, tak si svihnite - nech potom nespite mimo
jo a na piatok a sobotu mame mensie prekvapenie, este to dohadujem, takze neupresnujem ...
1.9. nam konci rezervacia celeho hotela a neobsadene izby zacnu ponukat normalne, kto ste sa este nerozhybali, tak si svihnite - nech potom nespite mimo
jo a na piatok a sobotu mame mensie prekvapenie, este to dohadujem, takze neupresnujem ... :)
|
|
03.09.2012 21:49 -
|
2502838
|
|
Jajala9334
|
Město: Hořice, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojky lidičky, tak nám se snad povede přijet zálohu jsem zatím neplatil je to ve jetě otázka co ef - jak mne pustí - mám to na hotel z práce 1500 km tak jsme zvědavej jak to budem stíhat.
Ahojky lidičky, tak nám se snad povede přijet zálohu jsem zatím neplatil je to ve jetě otázka co ef - jak mne pustí - mám to na hotel z práce 1500 km tak jsme zvědavej jak to budem stíhat. :-))))
|
|
06.09.2012 20:36 -
|
2503593
|
|
jumep
|
|
|
pridavam sice neskoro, ale predsa, info letak
pridavam sice neskoro, ale predsa, info letak
Přílohy: zraz_2012_1600x1200.jpg ( 1004861b ) - |
|
07.09.2012 15:00 -
|
2503784
|
|
jogcar
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
No naparadu vidime sa tam.
No naparadu :) vidime sa tam.
|
|
10.09.2012 15:23 -
|
2504236
|
|
flyteSVK
|
|
|
Nevidime Zjavne zostanem zabetonovany v robote kvoli migracii systemov. Dnes vrchnost rozhodla.
Akcia na ktoru som sa fakt tesil
edit: ak niekto chce ubytko, mali sme rezervovane dvojlozko pi-ne
Nevidime :( Zjavne zostanem zabetonovany v robote kvoli migracii systemov. Dnes vrchnost rozhodla.
Akcia na ktoru som sa fakt tesil :(
|
|
18.09.2012 22:20 -
|
2506237
|
|
jumep
|
|
|
vsetkym ktory budu prichadzat davam do pozornosti jeden prejazd:
.link.
a to presne tadeto, ak si to mozete naplanovat a mate na to chut, silno odporucam (mozno brat ako malu sucast programu )
ps. citrus: teba sa to netyka, ty to poznas
vsetkym ktory budu prichadzat davam do pozornosti jeden prejazd:
https://maps.google.com/maps?q=49.366948,19.102421&hl=en&sll=37.0625,-95.677068&sspn=58.206849,59.589844&t=h&z=14
a to presne tadeto, ak si to mozete naplanovat a mate na to chut, silno odporucam (mozno brat ako malu sucast programu :) )
ps. citrus: teba sa to netyka, ty to poznas :)
|
|
18.09.2012 22:21 -
|
2506238
|
|
jumep
|
|
|
flyteSVK napsal(a): Nevidime Zjavne zostanem zabetonovany v robote kvoli migracii systemov. Dnes vrchnost rozhodla.
Akcia na ktoru som sa fakt tesil
doriesime na mieste s ostatnymi, potom ti dam vedet co a ako s tym
doriesime na mieste s ostatnymi, potom ti dam vedet co a ako s tym
|
|
19.09.2012 19:22 -
|
2506309
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
jumep napsal(a): vsetkym ktory budu prichadzat davam do pozornosti jeden prejazd: .link. a to presne tadeto, ak si to mozete naplanovat a mate na to chut, silno odporucam (mozno brat ako malu sucast programu ) ps. citrus: teba sa to netyka, ty to poznas
vsetkym ktory budu prichadzat davam do pozornosti jeden prejazd: https://maps.google.com/maps?q=49.366948,19.102421&hl=en&sll=37.0625,-95.677068&sspn=58.206849,59.589844&t=h&z=14 a to presne tadeto, ak si to mozete naplanovat a mate na to chut, silno odporucam (mozno brat ako malu sucast programu :) ) ps. citrus: teba sa to netyka, ty to poznas :)
:-d
|
|
21.09.2012 09:13 -
|
2506795
|
|
C5stepan
|
|
|
Tak nevím. Přezout či nepřezout? Vloni se v Tatrách zimáky hodily. Pravda, bylo to o týden později, ale Orava je vyhláená jako nejstudenějí oblast SK. Vá názor?
Tak nevím. Přezout či nepřezout:nevim? Vloni se v Tatrách zimáky hodily. Pravda, bylo to o týden později, ale Orava je vyhláená jako nejstudenějí oblast SK. Vá názor;-)?
|
|
21.09.2012 14:06 -
|
2506839
|
|
jumep
|
|
|
idem na letnych, ak sa nepokazi pocasie za tyzden tak pohoda
idem na letnych, ak sa nepokazi pocasie za tyzden tak pohoda
|
|
21.09.2012 17:20 -
|
2506861
|
|
js42
|
|
|
for jumep - dobrý tip, určitě, pokud nepojedu přes PL, tak kolem přehrady Nová Bystrica pojedu. Doporučil mi to i jeden známý, navíc je tam prý nová silnice přes celé údolí. Ty "panorama" za to prý fakt stojí!
for C5stepan -jedu určitě na letních, maximálně hodím do kufru reaze, má se opět oteplovat, neviděl bych to tak zle.
Vem přeji pěkný večer a krásný víkend. Honza
for jumep - dobrý tip, určitě, pokud nepojedu přes PL, tak kolem přehrady Nová Bystrica pojedu. Doporučil mi to i jeden známý, navíc je tam prý nová silnice přes celé údolí. Ty "panorama" za to prý fakt stojí:palec!
for C5stepan -jedu určitě na letních, maximálně hodím do kufru reaze:-d, má se opět oteplovat, neviděl bych to tak zle.
Vem přeji pěkný večer a krásný víkend. Honza
|
|
23.09.2012 22:09 -
|
2507294
|
|
zico
|
|
|
má by pekne, tak neblbnite so zimnými gumami .. na hoteli vidim ze pozicavaju MTB, tak dufam sa mi najde niekto do partie
má by pekne, tak neblbnite so zimnými gumami :-o .. na hoteli vidim ze pozicavaju MTB, tak dufam sa mi najde niekto do partie :-))
|
|
24.09.2012 23:35 -
|
2507452
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
C5stepan napsal(a): My bychom raději individ. večeři .
To Jumep:
Ako vyzýva v popise zrazu o vyjadrenie sa k rautu, tak veža členov sa vo fóre nevyjadrilo, a preto aby som sa aj ja vedel rozhodnú čo si vybra, prosím o presnejie vysvetlenie popisu o strave a ubytovaní a hlavne čo znamená e: večera - raut = 25,50 EUR/osoba - raňajky sú v cene aj nedeža. Čo sa tam do rautu pletú raňajky? Buď som to iba ja nepochopil, lebo kdekožvek som bol v hoteli ubytovaný boli raňajky bufetovými stolmi u v cene ubytovania. A ďalej čo mi nie je jasné, niie je oznámené, e ak zameníme raut za klasickú večeru uetríme 5 / osoba. Preto vraj plánuje raut a ten je v cene. Nerozumiem: v cene čoho? Najlepie bude ak sa budeme môc rozhodnú a presne na mieste podža toho čo a aké ceny v Tatraweste pre nás naozaj ponúknu.
To Jumep:
Ako vyzýva v popise zrazu o vyjadrenie sa k rautu, tak veža členov sa vo fóre nevyjadrilo, a preto aby som sa aj ja vedel rozhodnú čo si vybra, prosím o presnejie vysvetlenie popisu o strave a ubytovaní a hlavne čo znamená e: večera - raut = 25,50 EUR/osoba - raňajky sú v cene aj nedeža. Čo sa tam do rautu pletú raňajky? Buď som to iba ja nepochopil, lebo kdekožvek som bol v hoteli ubytovaný boli raňajky bufetovými stolmi u v cene ubytovania. A ďalej čo mi nie je jasné, niie je oznámené, e ak zameníme raut za klasickú večeru uetríme 5 / osoba. Preto vraj plánuje raut a ten je v cene. Nerozumiem: v cene čoho? Najlepie bude ak sa budeme môc rozhodnú a presne na mieste podža toho čo a aké ceny v Tatraweste pre nás naozaj ponúknu.
|
|
25.09.2012 08:59 -
|
2507465
|
|
jumep
|
|
|
celkova stravovacia jednotka na osobu za vikend = 25.50
tj. 2x ranajky, 1x obed, vecerny raut
kedze sa tu vyjadrilo mizive percento ludi, bral som to tak ze to nechavate na mna a vybavil som raut (kde mi pride jednoduchsie ze si kazdy vyberie podla chuti) - menit to 2 dni pred akciou neni mozne
ak niekto prichadza v sobotu po ranajkach bude to mat o ne lacnejsie (tj. neni ubytovany z piatka na sobotu)
ak ti to neni jasne, cislo na mna mas, zavolaj
@Henry: ak toto bola jedina pricina preco nejdes, mal si to tak aj napisat, vzdy sa da na niecom dohodnut, je to tu 3 mesiace zavesene, nikto nic, 2 dni pred akciou tu zacnete nieco riesit, teraz sa tak maximalne ma riesit kto ked a ako pride ...
celkova stravovacia jednotka na osobu za vikend = 25.50
tj. 2x ranajky, 1x obed, vecerny raut
kedze sa tu vyjadrilo mizive percento ludi, bral som to tak ze to nechavate na mna a vybavil som raut (kde mi pride jednoduchsie ze si kazdy vyberie podla chuti) - menit to 2 dni pred akciou neni mozne
ak niekto prichadza v sobotu po ranajkach bude to mat o ne lacnejsie (tj. neni ubytovany z piatka na sobotu)
ak ti to neni jasne, cislo na mna mas, zavolaj
@Henry: ak toto bola jedina pricina preco nejdes, mal si to tak aj napisat, vzdy sa da na niecom dohodnut, je to tu 3 mesiace zavesene, nikto nic, 2 dni pred akciou tu zacnete nieco riesit, teraz sa tak maximalne ma riesit kto ked a ako pride ...
|
|
| |
|
|