| | |
26.06.2012 09:12 -
Re: Grilování a jiné neřesti....
|
2487646
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
Zdravím přátelé,
Pablik mě nedávno SMSkou nauknul e bychom mohli spáchat pokračování Grillování a jiných neřestí.... a protoe jsem se na ermánkách poctivě vychrupkal tak jsem se rozhodl toto téma opět oivím, zatím máme na výběr dva moné termíny a 4-5. 8. nebo a 12-13.8. já jsem pro ten první, , tak vzhůru do toho a si dáme zase něco málo karcinogenů
Zdravím přátelé,
Pablik mě nedávno SMSkou nauknul e bychom mohli spáchat pokračování Grillování a jiných neřestí.... a protoe jsem se na ermánkách poctivě vychrupkal :-d tak jsem se rozhodl toto téma opět oivím, zatím máme na výběr dva moné termíny a 4-5. 8. nebo a 12-13.8. já jsem pro ten první, :palec, tak vzhůru do toho a si dáme zase něco málo karcinogenů ;-)
|
|
26.06.2012 09:39 -
|
2487652
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
jsem pro kadou patnost i ty karcinogeny beru(v práci mi za to dávají dokonce příplatek)
:palec jsem pro kadou patnost i ty karcinogeny beru(v práci mi za to dávají dokonce příplatek)
|
|
26.06.2012 10:31 -
|
2487672
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
tomikku napsal(a): Zdravím přátelé,
Pablik mě nedávno SMSkou nauknul e bychom mohli spáchat pokračování Grillování a jiných neřestí.... a protoe jsem se na ermánkách poctivě vychrupkal tak jsem se rozhodl toto téma opět oivím, zatím máme na výběr dva moné termíny a 4-5. 8. nebo a 12-13.8. já jsem pro ten první, , tak vzhůru do toho a si dáme zase něco málo karcinogenů
No prosím to není patný nápad udělat scukec a pokecat, já u budu mít auto po opravě tak e jsem pro a taky můeme naplánovat podzimní setkání, které budu na Slovensku
No prosím to není patný nápad udělat scukec a pokecat, já u budu mít auto po opravě tak e jsem pro a taky můeme naplánovat podzimní setkání, které budu na Slovensku
|
|
26.06.2012 20:00 -
|
2487976
|
|
tomikku
|
|
|
jo zapoměl jsem upřesnit místo ale měl by to být opět kemp Lučina na ermanické přehradě a pokud se nepřemnoí sinice tak je moné e to bude i na koupání
jo zapoměl jsem upřesnit místo ale měl by to být opět kemp Lučina na ermanické přehradě;-) a pokud se nepřemnoí sinice tak je moné e to bude i na koupání :-))
|
|
28.06.2012 11:21 -
|
2488494
|
|
tomikku
|
|
|
Pavle, místo nechám na tobě, s těma lyema to není patný nápad a Hlučíně je vlek taky
Pavle, místo nechám na tobě, s těma lyema to není patný nápad a Hlučíně je vlek taky ;-)
|
|
02.08.2012 20:19 -
|
2496569
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Dnes jsem byl vyzkouet lye v Hlučíně. Voda super čistá, ale příli měkká. Neunesla mě na lyích Po dvou startech jsem to vzdal. Jetě tam chystají nějakou akci 3-4.8 Já taky ale bohuel nemůu, jedeme k rodině.
Dnes jsem byl vyzkouet lye v Hlučíně. Voda super čistá, ale příli měkká. Neunesla mě na lyích :-)) Po dvou startech jsem to vzdal. Jetě tam chystají nějakou akci 3-4.8 Já taky ale bohuel nemůu, jedeme k rodině.
|
|
03.08.2012 06:53 -
|
2496618
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Céčkaři,já mám úplně zasekaný srpen(z 8 pecných jsou 2 úplně mimo hru důchod+rakovina)tak není kdo by dělal.Jen na srpen mám 12 přesčasů které budu papírově tlačit a do října.Ale myslím e i září je teplé,take by to mohlo vyjít.Jednak kempy budo volnějí,děcka u budou muset myslet na kolu tak jsem koukl do kalendáře a jsou tam dva víkendy:1+2.9.nebo8+9.9.tak zkusme nenechat vychladnout vlákno a sem tam tady přidat nějaké písmenko zatím hojki P.
Céčkaři,já mám úplně zasekaný srpen(z 8 pecných jsou 2 úplně mimo hru důchod+rakovina)tak není kdo by dělal.Jen na srpen mám 12 přesčasů které budu papírově tlačit a do října.Ale myslím e i září je teplé,take by to mohlo vyjít.Jednak kempy budo volnějí,děcka u budou muset myslet na kolu :-d tak jsem koukl do kalendáře a jsou tam dva víkendy:1+2.9.nebo8+9.9.tak zkusme nenechat vychladnout vlákno a sem tam tady přidat nějaké písmenko zatím hojki P.
|
|
03.08.2012 14:30 -
|
2496707
|
|
tomikku
|
|
|
pokud nebude na dovči tak hlásím účast
pokud nebude na dovči tak hlásím účast :palec
|
|
03.08.2012 14:34 -
|
2496708
|
|
jumep
|
|
|
a co takto na zraz? aj tam mame ohnisko ...
a co takto na zraz? aj tam mame ohnisko ...
|
|
03.08.2012 22:44 -
|
2496847
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
přesně tak borci, máte to kousek
přesně tak borci, máte to kousek ;-)
|
|
04.08.2012 20:51 -
|
2496991
|
|
jumep
|
|
|
ja len narazam na to ze do konca augusta mi drzia cely hotel, mohli sme byt v nom samy keby ste sa rozhybali, takto budem zasa vypadat jak to pred nimi ...
ja len narazam na to ze do konca augusta mi drzia cely hotel, mohli sme byt v nom samy keby ste sa rozhybali, takto budem zasa vypadat jak to pred nimi ...
|
|
19.08.2012 18:00 -
|
2500116
|
|
hanz72
|
Město: Koařiska, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj kdybyste neco vymysleli 1,2-9 na ermankach tak se rad přidam.
Ahoj kdybyste neco vymysleli 1,2-9 na ermankach tak se rad přidam.
|
|
19.08.2012 18:26 -
|
2500117
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Tentokrat bych se rad pridal na sraz kdyby nejaky byl. Minule nebyl cas a politicka vule (rozumej jina akce v rodine).
Tentokrat bych se rad pridal na sraz kdyby nejaky byl. Minule nebyl cas a politicka vule (rozumej jina akce v rodine).
|
|
19.08.2012 21:18 -
|
2500157
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
To by bylo asi docela fajn, ale opet neni politicka vule :/ Sam bych bez rodiny nejel.
To by bylo asi docela fajn, ale opet neni politicka vule :/ Sam bych bez rodiny nejel.
|
|
20.08.2012 07:38 -
|
2500240
|
|
Pablik1
|
|
|
ermanice jsou zasekané:1,víkend tam má svatbu,2,víkend americké autka,3,víkend sraz motorkářů.Od Soběovic se nesmí parkovat u vody.Na Těrlicích(areál vodního lyování)je tak malé parkovitě e kdyby přijelo 6-8 C-5 tak je plné...Take poslední nápad je Hlučín-těrkovna kemp.A to zjistí TheOne jestli tam taky není volaká akcička 2nebo3víkend září.Jináč rodinku ber sebou,já pokud ena bude mít volno pojede i s malou.Ale na druhou stranu není problém jet i na jinou vodní plochu nebo k někomu na louku
ermanice jsou zasekané:1,víkend tam má svatbu,2,víkend americké autka,3,víkend sraz motorkářů.Od Soběovic se nesmí parkovat u vody.Na Těrlicích(areál vodního lyování)je tak malé parkovitě e kdyby přijelo 6-8 C-5 tak je plné...Take poslední nápad je Hlučín-těrkovna kemp.A to zjistí TheOne jestli tam taky není volaká akcička 2nebo3víkend září.Jináč rodinku ber sebou,já pokud ena bude mít volno pojede i s malou.Ale na druhou stranu není problém jet i na jinou vodní plochu nebo k někomu na louku :-d
|
|
20.08.2012 13:58 -
|
2500324
|
|
tomikku
|
|
|
bohuel ani jeden ze zamýlených termínu mi nesedí, je to prostě zasekané, 1. víkend dovolená, 2. víkend dovolená, 3 víkend "Festival Dřeva 2012" take pracovní víkend
bohuel ani jeden ze zamýlených termínu mi nesedí, je to prostě zasekané, 1. víkend dovolená, 2. víkend dovolená, 3 víkend "Festival Dřeva 2012" take pracovní víkend :-((((
|
|
| |
|
|