| | |
09.05.2012 19:49 -
Re: Grilování a jiné neřesti....
|
2476510
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
maso z masny jsem u nejedl ani nepamatuju, to ví kdy je přísun hovězího z hor, zvěřiny z místních hvozdů a vepřového ze zabijaček
maso z masny jsem u nejedl ani nepamatuju, to ví kdy je přísun hovězího z hor, zvěřiny z místních hvozdů a vepřového ze zabijaček :palec
|
|
09.05.2012 20:02 -
|
2476519
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
dlavem napsal(a):
laik se diví, odborník............. ale to sem nepatří, tady se griluje
laik se diví, odborník............. :-o ale to sem nepatří, tady se griluje:-p
|
|
10.05.2012 14:38 -
|
2476870
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Pablik1 napsal(a): jětě malý náup foteček...
Ahoj,
tentokrat tady ty fotky jeste necham, ale priste to budu v takovem mnostvi bez milosti mazat.
Na fotky je tu fotogalerie!!! Pokud to nebude kam dat, klidne mi napis a ja udelam novy chlivek, ale do diskuzniho fora prosim NE!
Ano, obcas nejakou fotku jako doplneni textu, navod a podobne ano, ale toto uz je prilis, to do fora nepatri.
Dekuji za pochopeni
Ahoj,
tentokrat tady ty fotky jeste necham, ale priste to budu v takovem mnostvi bez milosti mazat.
Na fotky je tu fotogalerie!!! Pokud to nebude kam dat, klidne mi napis a ja udelam novy chlivek, ale do diskuzniho fora prosim NE!
Ano, obcas nejakou fotku jako doplneni textu, navod a podobne ano, ale toto uz je prilis, to do fora nepatri.
Dekuji za pochopeni :palec
|
|
10.05.2012 20:01 -
|
2476991
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
alx napsal(a): Ahoj, tentokrat tady ty fotky jeste necham, ale priste to budu v takovem mnostvi bez milosti mazat. Na fotky je tu fotogalerie!!! Pokud to nebude kam dat, klidne mi napis a ja udelam novy chlivek, ale do diskuzniho fora prosim NE! Ano, obcas nejakou fotku jako doplneni textu, navod a podobne ano, ale toto uz je prilis, to do fora nepatri. Dekuji za pochopeni hmm sem nevěděl=pardooOoon(snad se moc nestalo...
Ahoj, tentokrat tady ty fotky jeste necham, ale priste to budu v takovem mnostvi bez milosti mazat. Na fotky je tu fotogalerie!!! Pokud to nebude kam dat, klidne mi napis a ja udelam novy chlivek, ale do diskuzniho fora prosim NE! Ano, obcas nejakou fotku jako doplneni textu, navod a podobne ano, ale toto uz je prilis, to do fora nepatri. Dekuji za pochopeni :palec hmm sem nevěděl=pardooOoon(snad se moc nestalo...:-(
|
|
10.05.2012 21:13 -
|
2477025
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Pablik1 napsal(a): tomikm napsal(a): laik se diví, odborník............. ale to sem nepatří, tady se griluje no prostě svítí=jede.nesvítí trápí se take neřeím a grilek,krkovička=papka=dojed nebud máslo...
dík za pozvání, ale mám to k tobě celkem z ruky. Ale krkovička na grilu, to je moje, to je dortíček
dík za pozvání, ale mám to k tobě celkem z ruky. Ale krkovička na grilu, to je moje, to je dortíček:palec
|
|
11.05.2012 14:24 -
|
2477173
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
váení účastníci grilování,jak chcete jet na ermanice skupinka(peleton)anebo po vlastní ose.pokud kolona tak ostrava a dalí příznivci co se tak srazit opět parkovitě koupalitě ostrava-zábřeh 13hod???odjezd do 14hodiny?nebo tak něco...já se přizpůsobím Pája
váení účastníci grilování,jak chcete jet na ermanice skupinka(peleton)anebo po vlastní ose.pokud kolona tak ostrava a dalí příznivci co se tak srazit opět parkovitě koupalitě ostrava-zábřeh 13hod???odjezd do 14hodiny?nebo tak něco...já se přizpůsobím Pája:-)
|
|
11.05.2012 18:55 -
|
2477234
|
|
tomikku
|
|
|
ja su z havru pro mě je to kontraproduktivní
ja su z havru pro mě je to kontraproduktivní;-)
|
|
11.05.2012 19:06 -
|
2477241
|
|
Darja
|
|
|
Kurňa... já bych udělala klíďo grilování na baráku, ale dy vono se sem dá zajet normálním autam tak 30 dní v roce, jinak člověk musí ofroudem
Udělejte někdo něco na vysočíně... havlbrod, ledeč, jihlava.. kurnik Dala bych si... kotletku, vogrilovanou kukuřičku.... hmmmm sakra... takhle mě tady rozvánit..
Kurňa... já bych udělala klíďo grilování na baráku, ale dy vono se sem dá zajet normálním autam tak 30 dní v roce, jinak člověk musí ofroudem :D:D:D
Udělejte někdo něco na vysočíně... havlbrod, ledeč, jihlava.. kurnik :D:D Dala bych si... kotletku, vogrilovanou kukuřičku.... hmmmm sakra... takhle mě tady rozvánit..
|
|
11.05.2012 20:11 -
|
2477273
|
|
tomikku
|
|
|
a taková zvěřinová játřička to je pouňáníčko, stejky z dančí kýty, kančí ebírka uuuuuaaaaaa a u je sezóna, srnčí začíná u 15.5, dančí a v srpnu já se snad nedočkám, mraák skoro zeje prázdnotou
a taková zvěřinová játřička to je pouňáníčko, stejky z dančí kýty, kančí ebírka uuuuuaaaaaa a u je sezóna, srnčí začíná u 15.5, dančí a v srpnu já se snad nedočkám, mraák skoro zeje prázdnotou :-((((
|
|
11.05.2012 22:14 -
|
2477321
|
|
Darja
|
|
|
provokace!
provokace!
|
|
11.05.2012 22:48 -
|
2477337
|
|
tomikku
|
|
|
nee to to je morava
nee to to je morava:-))))
|
|
12.05.2012 08:00 -
|
2477413
|
|
Pablik1
|
|
|
tomikku napsal(a): a taková zvěřinová játřička to je pouňáníčko, stejky z dančí kýty, kančí ebírka uuuuuaaaaaa a u je sezóna, srnčí začíná u 15.5, dančí a v srpnu já se snad nedočkám, mraák skoro zeje prázdnotou 15.je úterý to stihne cosik picnout a naloit a co tak se připojit v enově na tom plácku jak je elezniční most-věčně tam stávají komisaři z mikrovlnkou-poli tel.č.a já ti polu holuba(sms)jak budem vyjídět...
a taková zvěřinová játřička to je pouňáníčko, stejky z dančí kýty, kančí ebírka uuuuuaaaaaa a u je sezóna, srnčí začíná u 15.5, dančí a v srpnu já se snad nedočkám, mraák skoro zeje prázdnotou :-(((( 15.je úterý to stihne cosik picnout a naloit :-p a co tak se připojit v enově na tom plácku jak je elezniční most-věčně tam stávají komisaři z mikrovlnkou-poli tel.č.a já ti polu holuba(sms)jak budem vyjídět...
|
|
12.05.2012 13:09 -
|
2477451
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Jak 15. Srnec se loví od 16.5. .link. A jen tak naokraj minulý týden jsem střelil divočáka a vzhledem k tomu, e Myslivci v Lískovci měli málo zvěřiny na hody v červnu - kňourek putoval do jejich mrazáku. . Před tím jsem jej svezl v autě, protoe byl uloven kousek od Litomyle, kde si pronajímáme se třemi kamarády honitbu.
Jak 15. Srnec se loví od 16.5. http://www.myslivost.cz/Informace-pro-myslivce/Doby-lovu-zvere.aspx A jen tak naokraj minulý týden jsem střelil divočáka a vzhledem k tomu, e Myslivci v Lískovci měli málo zvěřiny na hody v červnu - kňourek putoval do jejich mrazáku. :palec. Před tím jsem jej svezl v autě, protoe byl uloven kousek od Litomyle, kde si pronajímáme se třemi kamarády honitbu.
|
|
12.05.2012 17:49 -
|
2477498
|
|
tomikku
|
|
|
jasně e od 16.5 ale chlapi u větinou 15 sedí s kukrama na posedech nebo oulají a hledají
jasně e od 16.5 ale chlapi u větinou 15 sedí s kukrama na posedech nebo oulají a hledají :-d
|
|
| |
|
|