| | |
13.04.2012 12:26 -
Re: Grilování a jiné neřesti....
|
2469521
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
hmm, ako pozerám, nie je to tak ďaleko, do hodiny no problem.
Ak budem ma čas, mono by som sa zastavil
hmm, ako pozerám, nie je to tak ďaleko, do hodiny no problem.
Ak budem ma čas, mono by som sa zastavil ;-)
|
|
13.04.2012 17:22 -
|
2469544
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
guláky umím vo tom ádná problém je ten e se teď nesmí nic flákat a já provozuju myslivost terciálního řádu (mám maso a vím jak ho serat), nemám nervy zabíjet zvířátka ale jak u to visí na háku je to kus masa take stáhnou rozbourat, vykostit a uvařit, upéct, grilovat to je moje parketa
guláky umím vo tom ádná problém je ten e se teď nesmí nic flákat :nevim a já provozuju myslivost terciálního řádu (mám maso a vím jak ho serat:-d), nemám nervy zabíjet zvířátka ale jak u to visí na háku je to kus masa take stáhnou rozbourat, vykostit a uvařit, upéct, grilovat to je moje parketa;-)
|
|
14.04.2012 08:12 -
|
2469638
|
|
tomikku
|
|
|
ono se tu dá taky sehnat toto, ale podotýkám e je to pro cca 10-15 lidí
ono se tu dá taky sehnat toto, ale podotýkám e je to pro cca 10-15 lidí:-d
Přílohy: koryto2008.gif ( 70051b ) - hami |
|
14.04.2012 09:11 -
|
2469646
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
jak říkám naloit ňáků potvoru 2dny předem a v sobotu to seerem!!!já osobně si vystačím i s krkovičkou od hruky...
jak říkám naloit ňáků potvoru 2dny předem a v sobotu to seerem!!!já osobně si vystačím i s krkovičkou od hruky...:-))
|
|
14.04.2012 10:16 -
|
2469653
|
|
tomikku
|
|
|
dlouhodobým výzkumem jsem zjisti e opravdu krkovička je na gril nejlepí a hlavně cenově velice příznivá
dlouhodobým výzkumem jsem zjisti e opravdu krkovička je na gril nejlepí a hlavně cenově velice příznivá
|
|
14.04.2012 16:06 -
|
2469674
|
|
C5stepan
|
|
|
Pánové a co tak obrat a serat toto?
Pánové a co tak obrat a serat toto?
Přílohy: bra2.jpg ( 290046b ) - |
|
15.04.2012 11:38 -
|
2470023
|
|
jumep
|
|
|
Plnený anciá
Potrebujeme (2 porcie): kuracie prsia 2 ks anglická slanina 100 g polovica cibule pivo 100 ml syr s bielou plesňou 2 ks čierne korenie korenie na grilovaný syr sož olej
Postup: Kuracie prsia nakrájame na medailóniky, alebo aj menie kúsky. Okoreníme a osolíme. Na kocky nakrájame slaninu a na väčie kocky cibužu. Vetko zmieame a zalejeme pivom. Dáme do chladničky odlea. Na panvici rozohrejeme olej, vloíme zmes a opečieme ju do mäkka, asi 10 15 min. Syry pozdĺne rozkrojíme, vnútro opatrne vydlabeme. Polovičky syra okoreníme z oboch strán a opatrne prehrejeme vo výpeku na panvici. Potom na tej istej panvici rozpustíme syr, ktorý nám zostal po vydlabaní. Aj takto vzniknutú omáčku môeme trochu okoreni. Na tanier poloíme spodnú polovičku syra, do nej naukladáme mäsovú zmes, zalejeme syrovou omáčkou a na vrch poloíme druhú polovičku syra.
Plnený anciá
Potrebujeme (2 porcie): kuracie prsia 2 ks anglická slanina 100 g polovica cibule pivo 100 ml syr s bielou plesňou 2 ks čierne korenie korenie na grilovaný syr sož olej
Postup: Kuracie prsia nakrájame na medailóniky, alebo aj menie kúsky. Okoreníme a osolíme. Na kocky nakrájame slaninu a na väčie kocky cibužu. Vetko zmieame a zalejeme pivom. Dáme do chladničky odlea. Na panvici rozohrejeme olej, vloíme zmes a opečieme ju do mäkka, asi 10 15 min. Syry pozdĺne rozkrojíme, vnútro opatrne vydlabeme. Polovičky syra okoreníme z oboch strán a opatrne prehrejeme vo výpeku na panvici. Potom na tej istej panvici rozpustíme syr, ktorý nám zostal po vydlabaní. Aj takto vzniknutú omáčku môeme trochu okoreni. Na tanier poloíme spodnú polovičku syra, do nej naukladáme mäsovú zmes, zalejeme syrovou omáčkou a na vrch poloíme druhú polovičku syra.
|
|
15.04.2012 13:49 -
|
2470158
|
|
C5stepan
|
|
|
Paráda! Ale čím to zapije, kdy pivo napaple pod maso, anciáa Tvojho!
Paráda! Ale čím to zapije, kdy pivo napaple pod maso, anciáa Tvojho:-))))!
|
|
15.04.2012 18:58 -
|
2470325
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
pravda, soudek třeba .... Půlkou soudku se podlévá aktivně, půlkou pasivně ....
pravda, soudek třeba .... Půlkou soudku se podlévá aktivně, půlkou pasivně ....:-))
|
|
15.04.2012 19:07 -
|
2470350
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
jumep napsal(a): Plnený anciá Potrebujeme (2 porcie): kuracie prsia 2 ks anglická slanina 100 g polovica cibule pivo 100 ml syr s bielou plesňou 2 ks čierne korenie korenie na grilovaný syr sož olej Postup: Kuracie prsia nakrájame na medailóniky, alebo aj menie kúsky. Okoreníme a osolíme. Na kocky nakrájame slaninu a na väčie kocky cibužu. Vetko zmieame a zalejeme pivom. Dáme do chladničky odlea. Na panvici rozohrejeme olej, vloíme zmes a opečieme ju do mäkka, asi 10 15 min. Syry pozdĺne rozkrojíme, vnútro opatrne vydlabeme. Polovičky syra okoreníme z oboch strán a opatrne prehrejeme vo výpeku na panvici. Potom na tej istej panvici rozpustíme syr, ktorý nám zostal po vydlabaní. Aj takto vzniknutú omáčku môeme trochu okoreni. Na tanier poloíme spodnú polovičku syra, do nej naukladáme mäsovú zmes, zalejeme syrovou omáčkou a na vrch poloíme druhú polovičku syra. hele jumepe,nechce dojet taky na ermanice a dovézt naloené udělat nám to a mi to seerem...?zní to dobře-ten tvůj návod
Plnený anciá Potrebujeme (2 porcie): kuracie prsia 2 ks anglická slanina 100 g polovica cibule pivo 100 ml syr s bielou plesňou 2 ks čierne korenie korenie na grilovaný syr sož olej Postup: Kuracie prsia nakrájame na medailóniky, alebo aj menie kúsky. Okoreníme a osolíme. Na kocky nakrájame slaninu a na väčie kocky cibužu. Vetko zmieame a zalejeme pivom. Dáme do chladničky odlea. Na panvici rozohrejeme olej, vloíme zmes a opečieme ju do mäkka, asi 10 15 min. Syry pozdĺne rozkrojíme, vnútro opatrne vydlabeme. Polovičky syra okoreníme z oboch strán a opatrne prehrejeme vo výpeku na panvici. Potom na tej istej panvici rozpustíme syr, ktorý nám zostal po vydlabaní. Aj takto vzniknutú omáčku môeme trochu okoreni. Na tanier poloíme spodnú polovičku syra, do nej naukladáme mäsovú zmes, zalejeme syrovou omáčkou a na vrch poloíme druhú polovičku syra. hele jumepe,nechce dojet taky na ermanice a dovézt naloené udělat nám to a mi to seerem...?zní to dobře-ten tvůj návod:palec
|
|
| |
|
|