| | |
27.04.2012 21:39 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2472451
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
:-((((
|
|
27.04.2012 22:56 -
|
2472485
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
prosím účastníky zájezdu aby nepodléhali panice, nějaký program bude, a spanilka samozřejmě taky, zatím se sice neví kdo to zařídí, ale BUDE!!!
a ádné přání na zruení programu nikdo nevznesl, a jestli se někdo 2-3 lidičky domluvili to neznamená VICHNI
a prosil bych aby se vnitřní problémy jedinců neprezentovaly veřejně a hlavně, aby se nedotýkaly nic netuících účastníků srazu a nevyvolávaly obavy o osud srazu, děkuji
prosím účastníky zájezdu aby nepodléhali panice, nějaký program bude, a spanilka samozřejmě taky, zatím se sice neví kdo to zařídí, ale BUDE!!!
a ádné přání na zruení programu nikdo nevznesl, a jestli se někdo 2-3 lidičky domluvili to neznamená VICHNI
a prosil bych aby se vnitřní problémy jedinců neprezentovaly veřejně a hlavně, aby se nedotýkaly nic netuících účastníků srazu a nevyvolávaly obavy o osud srazu, děkuji ;-)
|
|
28.04.2012 20:54 -
|
2472641
|
|
Darja
|
|
|
Tak to je masakr......
Tak to je masakr......
|
|
29.04.2012 01:02 -
|
2472773
|
|
Mirrra
|
|
|
ehe....frvgrrrrblikblik....joooo? a má teda cenu jet takovou dálku aby pak jeden zjistil e nic...?
ehe....frvgrrrrblikblik....joooo? a má teda cenu jet takovou dálku aby pak jeden zjistil e nic...? :-(
|
|
29.04.2012 02:29 -
|
2472775
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Darja napsal(a): Protoe mi bylo řečeno, e si na sraz vichni jedete za diagnostikou a servisem a nějaký program prý nemá anci, ruím vekerý program, sraz je volný, naprosto se nic dít nebude.
nebudu projídět okolí hotelu, který mam 120 kiláků od baráku, a věnovat večery úkolům na bodech, aby se toho pak zúčastnili 2 posádky.
Omlouvám se...
Rad by som vedel Darja na zaklade coho napriklad mna jak najk nazval "nic netusiciho ucastnika" hadzes do jednoho vreca (pytle) k tym vraj 2-3 co sa dohodli na diagnostike ci servise. Kto konkretne Ti o mne povedal ci napisal, ze tam ja idem za ucelom diagnostiky ci servisu ked pises "Protoze Ti bylo receno, ze vsichni ... "!!! Ja ked by som potreboval nieco take, tak urcite to mam k jumepovi blizsie ako na zraz k Vam do Ciech.
Cakam teda netrpezlivo na Tvoju odpoved a vysvetlenie, cim a ako sme my, nic netusiaci ucastnici ako ja, Tebe ublizili, ked si to o nas vsetkych, ktorych je urcite omnoho viac, tak tvrdo napisala a na nas sa ani neviem zaco nahnevala !!!
Ja sa napriklad velmi na zraz tesim, dovod mam presny ako máca a urcite aj vsetci ostatni nic netusiaci ucastnici a kludne by ma velmi potesilo aj ked by sa v programe objavili uz pre Vas starsich clenov opakovane akcie (konane pri prvych zrazoch napr. jednoruka jazda zrucnosti v druhej ruke telefon, rozne orientacne jazdy, chmatak, strelba, preteky modelov s dialkovym ovladanim a vyber z roznych sutazi), proste ked som este clenom klubu nebol a vidim to iba v galerii ci popise z akcie. Pre tych neskorsich clenov a i tych uplene novych by to bolo urcite zaujimave a ocenili by to a pre tych starych napriklad sanca vyhrat "mozno".
Rad by som vedel Darja na zaklade coho napriklad mna jak najk nazval "nic netusiciho ucastnika" hadzes do jednoho vreca (pytle) k tym vraj 2-3 co sa dohodli na diagnostike ci servise. Kto konkretne Ti o mne povedal ci napisal, ze tam ja idem za ucelom diagnostiky ci servisu ked pises "Protoze Ti bylo receno, ze vsichni ... "!!! Ja ked by som potreboval nieco take, tak urcite to mam k jumepovi blizsie ako na zraz k Vam do Ciech.
Cakam teda netrpezlivo na Tvoju odpoved a vysvetlenie, cim a ako sme my, nic netusiaci ucastnici ako ja, Tebe ublizili, ked si to o nas vsetkych, ktorych je urcite omnoho viac, tak tvrdo napisala a na nas sa ani neviem zaco nahnevala !!!
Ja sa napriklad velmi na zraz tesim, dovod mam presny ako máca a urcite aj vsetci ostatni nic netusiaci ucastnici a kludne by ma velmi potesilo aj ked by sa v programe objavili uz pre Vas starsich clenov opakovane akcie (konane pri prvych zrazoch napr. jednoruka jazda zrucnosti v druhej ruke telefon, rozne orientacne jazdy, chmatak, strelba, preteky modelov s dialkovym ovladanim a vyber z roznych sutazi), proste ked som este clenom klubu nebol a vidim to iba v galerii ci popise z akcie. Pre tych neskorsich clenov a i tych uplene novych by to bolo urcite zaujimave a ocenili by to a pre tych starych napriklad sanca vyhrat "mozno".
|
|
29.04.2012 10:53 -
|
2472827
|
|
jruze
|
|
|
erste napsal(a): Rad by som vedel Darja na zaklade coho napriklad mna jak najk nazval "nic netusiciho ucastnika" hadzes do jednoho vreca (pytle) k tym vraj 2-3 co sa dohodli na diagnostike ci servise. Kto konkretne Ti o mne povedal ci napisal, ze tam ja idem za ucelom diagnostiky ci servisu ked pises "Protoze Ti bylo receno, ze vsichni ... "!!! Ja ked by som potreboval nieco take, tak urcite to mam k jumepovi blizsie ako na zraz k Vam do Ciech.
No já Darju trochu chápu je ve stresu kolem práce,jestli jsem to pochopil dobře i kolem bytu a kdo ví kolem čeho.A kolem diagnostiky padlo dost slov (PODLE MNE JEN VE SRANDĚ) - No nevím já tam aspoň za sebe jedu určitě za zábavou a lidičkama . Bohuel nejsem organizační typ a tak jsem nenabídl pomoc(mohu pomoct a tam pod něčím velením - tomu se nebráním,jestli bude chmatát přivezu hádanky tím bych asi vyčerpal své schopnosti) Na moc srazů jsem se nedostal,ale vdy byly fajn a bylo by koda kdyby se to mělo jakýmkoli způsobem zkazit.Omlouvám se za román - je to můj názor.
HLAVNĚ SE LIDIČKY NEHÁDEJTE
No já Darju trochu chápu je ve stresu kolem práce,jestli jsem to pochopil dobře i kolem bytu a kdo ví kolem čeho.A kolem diagnostiky padlo dost slov (PODLE MNE JEN VE SRANDĚ) - No nevím já tam aspoň za sebe jedu určitě za zábavou a lidičkama . Bohuel nejsem organizační typ a tak jsem nenabídl pomoc(mohu pomoct a tam pod něčím velením - tomu se nebráním,jestli bude chmatát přivezu hádanky tím bych asi vyčerpal své schopnosti) Na moc srazů jsem se nedostal,ale vdy byly fajn a bylo by koda kdyby se to mělo jakýmkoli způsobem zkazit.Omlouvám se za román - je to můj názor.
HLAVNĚ SE LIDIČKY NEHÁDEJTE
|
|
29.04.2012 11:14 -
|
2472851
|
|
Darja
|
|
|
Mě bylo řečeno, e MOJE akce se neshledala s pozitivní ozvou a e si lidi nali náhradní plán.
Najk mi nejmenoval nikoho konkrétního. Je pěkné, e alespoň Erste se sám prásknul a 5x zeditoval příspěvek, kdy jsem si četla půdovní znění, trochu mi začala bublat luč.... Nikdo nikoho nejmenoval. Mě jen najk napsal, e prej se budete motat kolem aut, servisvání a baru, e moje plánovaná projíďka se neshledala s ohlasem (nevím, kde na to přiel, ale asi má důvěryhodné zdroje).
Tudí mi vyvstává otázka: proč jezdit 160km tam a zpátky, abych projela spanilku? Proč jet dalí víkend 160km tam a zpátky abych připravila soutění body? Já uetřím benzín, nervy a čas.
Jediné, co slyím, tak je kritika, drahý hotel, drahé jídlo, e přítě radi chatky v kempu blabla.. Jasně, můeme udělat sraz ve stanech, k jídlu pytlíkovou polívku, to je u na vás. Já nevydělávám, abych spala na karimatce a rala z ohně.
Fascinuje mě, e Erste si mi napsal toto: "preco si to vsetkych nevinnych nic netusiacich ako ja, ktorych je omnoho viac, tak napisala. Cim sme Ti my ublizili !!!"
No, mě ublíila jedna věc. To, e mi najk napsal, e nemá cenu se s něčím dělat, protoe netuil, e já mam hotovo. A já se nasrala. Je to moje právo se nasrat, kdy trávím svůj volný čas a večery byznysem pro klub Bohuel mám dvě práce, take na klub mi zbývá jen obětovat spánek. A veřejně prohlauju, radi se vyspím, ne abych četla tohle, e jsem tady pohanila ějaké nevinné členy klubu. Jak sjem řekla, já nikoho nejmenovala, ani jsem jména nadostala.
Výe neadekvátní reakce jsou výplodem vaí iniciativy Já nic neřeila konkrétně. Já jsem skoro brečela, kdy jsem se dověděla, e se s něčím dělám na nic.
Mě bylo řečeno, e MOJE akce se neshledala s pozitivní ozvou a e si lidi nali náhradní plán.
Najk mi nejmenoval nikoho konkrétního. Je pěkné, e alespoň Erste se sám prásknul a 5x zeditoval příspěvek, kdy jsem si četla půdovní znění, trochu mi začala bublat luč.... Nikdo nikoho nejmenoval. Mě jen najk napsal, e prej se budete motat kolem aut, servisvání a baru, e moje plánovaná projíďka se neshledala s ohlasem (nevím, kde na to přiel, ale asi má důvěryhodné zdroje).
Tudí mi vyvstává otázka: proč jezdit 160km tam a zpátky, abych projela spanilku? Proč jet dalí víkend 160km tam a zpátky abych připravila soutění body? Já uetřím benzín, nervy a čas. :-)
Jediné, co slyím, tak je kritika, drahý hotel, drahé jídlo, e přítě radi chatky v kempu blabla.. Jasně, můeme udělat sraz ve stanech, k jídlu pytlíkovou polívku, to je u na vás. Já nevydělávám, abych spala na karimatce a rala z ohně.
Fascinuje mě, e Erste si mi napsal toto: "preco si to vsetkych nevinnych nic netusiacich ako ja, ktorych je omnoho viac, tak napisala. Cim sme Ti my ublizili !!!"
No, mě ublíila jedna věc. To, e mi najk napsal, e nemá cenu se s něčím dělat, protoe netuil, e já mam hotovo. A já se nasrala. Je to moje právo se nasrat, kdy trávím svůj volný čas a večery byznysem pro klub :-) Bohuel mám dvě práce, take na klub mi zbývá jen obětovat spánek. A veřejně prohlauju, radi se vyspím, ne abych četla tohle, e jsem tady pohanila ějaké nevinné členy klubu. Jak sjem řekla, já nikoho nejmenovala, ani jsem jména nadostala.
Výe neadekvátní reakce jsou výplodem vaí iniciativy :-)) Já nic neřeila konkrétně. Já jsem skoro brečela, kdy jsem se dověděla, e se s něčím dělám na nic.
|
|
29.04.2012 11:24 -
|
2472862
|
|
Darja
|
|
|
Ale tohle prostě nepatří do diskuze ke srazu. Nerada bych tady působila nějaké zmatky. Sraz bude, take s enebojte, e byste přijeli a ani jedna c5
stačí, e zmatky mám teď z klubu v hlavě já
Ale tohle prostě nepatří do diskuze ke srazu. Nerada bych tady působila nějaké zmatky. Sraz bude, take s enebojte, e byste přijeli a ani jedna c5 :-)):-))
stačí, e zmatky mám teď z klubu v hlavě já :-)
|
|
29.04.2012 11:51 -
|
2472875
|
|
jruze
|
|
|
Darjo mám tři práce(apořád prázdnou peněenku) : údrbu jednoho podniku,TAXI a dílnu.Doma se mnou začali mluvit trochu a dnes protoe jsem jaksi zapoměl na svůj svátek a já páč se snaím vem vyhovět a nesleduji a tak datum,ale volný termín tak jsem na svůj svátek vylezl z dílny v 22.oo ostatní je bez komentáře. A na sraz se jedu pobavit nic dělat nebudu!!!
Darjo mám tři práce(apořád prázdnou peněenku) : údrbu jednoho podniku,TAXI a dílnu.Doma se mnou začali mluvit trochu a dnes protoe jsem jaksi zapoměl na svůj svátek a já páč se snaím vem vyhovět a nesleduji a tak datum,ale volný termín tak jsem na svůj svátek vylezl z dílny v 22.oo ostatní je bez komentáře. A na sraz se jedu pobavit nic dělat nebudu!!!:-p
|
|
29.04.2012 11:56 -
|
2472880
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Darja napsal(a): no aspon se mi podařilo tě rozesmát ale nápad by to byl dobrý néééé?aspon by se probralo v reálu to co tady řeíme pracně "linkama"-nahla na hotelu e potřebujem vapex na posyp vyteklé provoz.kapaliny-já to z ostravy nepotáhnu
Rozborku zborku a na čas ?? :-) Jednou jsme zkoueli pit stop na heveru, nahoře má auto bez kol, pustí hever dolů a mus sithnout nazout vechna kola a dotáhnout matky/rouby :-)):-)):-)):-)) no aspon se mi podařilo tě rozesmát ale nápad by to byl dobrý néééé?aspon by se probralo v reálu to co tady řeíme pracně "linkama"-nahla na hotelu e potřebujem vapex na posyp vyteklé provoz.kapaliny-já to z ostravy nepotáhnu :-p
|
|
29.04.2012 17:21 -
|
2472959
|
|
jruze
|
|
|
Děkuji vem Za přání
Děkuji vem Za přání;-)
|
|
29.04.2012 17:47 -
|
2472978
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jardo, já asi taky na tebe zapoměl, promiň
Jardo, já asi taky na tebe zapoměl, promiň :-(
|
|
29.04.2012 18:46 -
|
2472998
|
|
Mirrra
|
|
|
No já dorazim kadopáďo i kdyby jen na den bez hajáního a rozhodně na spaniC5lou jízdu ) HOWGH
No já dorazim kadopáďo i kdyby jen na den bez hajáního a rozhodně na spaniC5lou jízdu :o) HOWGH :-)
|
|
| |
|
|