| | |
11.03.2012 22:05 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2457935
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): A teď jedna záludná otázka:kdo ze severu jedete v sobotu ráno? Právě,e bych nejel sááám...
Honzo, Honzo myslím e nikdo, protoe budou vyspávat páteční kocovinu
jinak jenom připomínam, e na spanilku se opravdu na nikoho nečeká, take vstálej opravdu, ale opravdu brzy, by si to stihnul
Honzo, Honzo myslím e nikdo, protoe budou vyspávat páteční kocovinu :-))))
jinak jenom připomínam, e na spanilku se opravdu na nikoho nečeká, take vstálej opravdu, ale opravdu brzy, by si to stihnul ;-)
|
|
19.03.2012 15:52 -
|
2459878
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
jj taky se přijedu na Vás ostatní v sobotu podívat, ale nevím jestli pojedu domů v sobotu nebo si z auta udělám malý hotýlek a pojedu domů a v neděli. Uvauju spí a o té neděli, sice nikoho osobně z klubu neznám ale není důvod to nezměnit, e jo
jj taky se přijedu na Vás ostatní v sobotu podívat, ale nevím jestli pojedu domů v sobotu nebo si z auta udělám malý hotýlek a pojedu domů a v neděli. Uvauju spí a o té neděli, sice nikoho osobně z klubu neznám ale není důvod to nezměnit, e jo:-))))
|
|
19.03.2012 19:52 -
|
2459943
|
|
najk
|
|
|
Shakal007 napsal(a): jj taky se přijedu na Vás ostatní v sobotu podívat, ale nevím jestli pojedu domů v sobotu nebo si z auta udělám malý hotýlek a pojedu domů a v neděli. Uvauju spí a o té neděli, sice nikoho osobně z klubu neznám ale není důvod to nezměnit, e jo
to e nikoho osobně nezná nevadí, ve je jednou poprvé, třeba se ti to zalíbí a přítě u bude starý mazák, u nás se nehjraje starý / nový, jinak jestli má zájem o bydlení tak dej vědět, skusím zavolat na hotel a třeba něco jetě pustí
to e nikoho osobně nezná nevadí, ve je jednou poprvé, třeba se ti to zalíbí a přítě u bude starý mazák, u nás se nehjraje starý / nový, jinak jestli má zájem o bydlení tak dej vědět, skusím zavolat na hotel a třeba něco jetě pustí ;-)
|
|
19.03.2012 20:18 -
|
2459953
|
|
Hanz 397
|
|
|
najk napsal(a): Honzo, Honzo myslím e nikdo, protoe budou vyspávat páteční kocovinu
jinak jenom připomínam, e na spanilku se opravdu na nikoho nečeká, take vstálej opravdu, ale opravdu brzy, by si to stihnul
Plánuju vyrazit kolem 7.ráno,tzn,e na místě bych mohl být kolem 10... To tam tak budete vstávat,ne ?
Plánuju vyrazit kolem 7.ráno,tzn,e na místě bych mohl být kolem 10... To tam tak budete vstávat,ne :-d ?
|
|
19.03.2012 20:32 -
|
2459957
|
|
najk
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Plánuju vyrazit kolem 7.ráno,tzn,e na místě bych mohl být kolem 10... To tam tak budete vstávat,ne ?
doufej, jinak zpravidla příprava na odjezd spanilky je od 10,00 a spanilka od 11,00 hod, záleí jak se postaví program, v jakém stylu, kolik km a kolik času na spanilku, a ani se neptej jak dlouho trvala spanilka v Tatrách a kolik to bylo km
doufej, jinak zpravidla příprava na odjezd spanilky je od 10,00 a spanilka od 11,00 hod, záleí jak se postaví program, v jakém stylu, kolik km a kolik času na spanilku, a ani se neptej jak dlouho trvala spanilka v Tatrách a kolik to bylo km :-))))
|
|
19.03.2012 20:38 -
|
2459958
|
|
Hanz 397
|
|
|
Aha,take vyrazím jetě o chvilku dřív,abych si stihnul ,a dorazím,dát aspoň cigáro,ne se pojede...
Aha,take vyrazím jetě o chvilku dřív,abych si stihnul ,a dorazím,dát aspoň cigáro,ne se pojede...
|
|
19.03.2012 20:41 -
|
2459960
|
|
najk
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Aha,take vyrazím jetě o chvilku dřív,abych si stihnul ,a dorazím,dát aspoň cigáro,ne se pojede...
to jsem chtěl přesně napsat, cígo, kafčo, pokafrat a ....
to jsem chtěl přesně napsat, cígo, kafčo, pokafrat a .... ;-)
|
|
24.03.2012 20:16 -
|
2461793
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
jj znám srazy z Xantiaclubu, kde jsem párkrát na sraze taky byl a je fakt e největí záitek udělala spanilá jízda, jednou jsme udělali takovou drobnou fintu e jsme vem autům dali svatební stuky, take nás vichni i poutěli aby jsme netrhali kolonu. A ani nebylo nikomu nápadný e kolonu tvoří na první pohled stejný auta
Ohledně nabídky na bydlení přijedu sám protoe se zrovna rozvádím tak zatím není s kým a jako kamioňák jsem zvyklej na auto take bez problému, ale velký dík za nabídku
Ale koukám a moc Moraváků tu nevidím nebo se mi to jenom zdá? Teda ptám se spí kvůli takové malinké koloně na sraz jestli někdo pojede v sobotu
najk napsal(a): to e nikoho osobně nezná nevadí, ve je jednou poprvé, třeba se ti to zalíbí a přítě u bude starý mazák, u nás se nehjraje starý / nový, jinak jestli má zájem o bydlení tak dej vědět, skusím zavolat na hotel a třeba něco jetě pustí
jj znám srazy z Xantiaclubu, kde jsem párkrát na sraze taky byl a je fakt e největí záitek udělala spanilá jízda, jednou jsme udělali takovou drobnou fintu e jsme vem autům dali svatební stuky, take nás vichni i poutěli aby jsme netrhali kolonu. A ani nebylo nikomu nápadný e kolonu tvoří na první pohled stejný auta
Ohledně nabídky na bydlení přijedu sám protoe se zrovna rozvádím tak zatím není s kým a jako kamioňák jsem zvyklej na auto take bez problému, ale velký dík za nabídku
Ale koukám a moc Moraváků tu nevidím nebo se mi to jenom zdá? Teda ptám se spí kvůli takové malinké koloně na sraz jestli někdo pojede v sobotu
|
|
05.04.2012 13:29 -
|
2466157
|
|
Darja
|
|
|
Tak to vypadá bledě. Se mnou. Dneska jsem se dozvěděla, e se plánuje stěhování poboček zrovna v termínu srazu. A zrovna na to připadá moje středisko a bez vedoucího to prej nejde.
Proto bych předběně asi poprosila, jestli je někdo ochotný se toho ujmout. Na 60% nebudu moci jet. Těch 40% by byla z prdele klika, jestli dostanu volno, nebo se změní datum.
Tak to vypadá bledě. Se mnou. Dneska jsem se dozvěděla, e se plánuje stěhování poboček zrovna v termínu srazu. A zrovna na to připadá moje středisko a bez vedoucího to prej nejde.
Proto bych předběně asi poprosila, jestli je někdo ochotný se toho ujmout. Na 60% nebudu moci jet. Těch 40% by byla z prdele klika, jestli dostanu volno, nebo se změní datum.
|
|
05.04.2012 16:08 -
|
2466207
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
Darjo, no to nemyslí váně ... nějak to udělej - jakýmkoli způsobem
Zejtra Ti zavolám a vysvětlím Ti to, e musí jet
Darjo, no to nemyslí váně:-o:-(((( ... nějak to udělej - jakýmkoli způsobem
Zejtra Ti zavolám a vysvětlím Ti to, e musí jet:-d
|
|
05.04.2012 17:07 -
|
2466222
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Darjo, a já se na Tebe tak těil . koda, člověk míní a zaměstnavatel mění.
Darjo, a já se na Tebe tak těil ;-). koda, člověk míní a zaměstnavatel mění.
|
|
05.04.2012 19:31 -
|
2466255
|
|
Darja
|
|
|
To potvrzeno... do 1.7. musí bejt vechno přestěhovaný... já se pos*ru
To potvrzeno... do 1.7. musí bejt vechno přestěhovaný... já se pos*ru:-(:-(
|
|
05.04.2012 19:56 -
|
2466261
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dobrej nápad. Se střevní chřipkou tě tam potřebovat nebudou a nám na srazu nějakej ten odskok do křoví vadit nebude. Hlavně kdy tam bude, třeba i pos...ná.
Dobrej nápad. Se střevní chřipkou tě tam potřebovat nebudou a nám na srazu nějakej ten odskok do křoví vadit nebude. Hlavně kdy tam bude, třeba i pos...ná. :-D
|
|
05.04.2012 21:03 -
|
2466315
|
|
Darja
|
|
|
Moná se vykroutím, kdy to vechno nějak připravím dohromady, ale stěhovat sklad za 3 mega (a to je ten mení) není úplně jendoduchý
Moná se vykroutím, kdy to vechno nějak připravím dohromady, ale stěhovat sklad za 3 mega (a to je ten mení) není úplně jendoduchý :(
|
|
05.04.2012 21:05 -
|
2466321
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Řekni kdy a kde a my ti ho vystěhujeme do hodiny .
Řekni kdy a kde a my ti ho vystěhujeme do hodiny :-D.
|
|
05.04.2012 21:30 -
|
2466348
|
|
C5stepan
|
|
|
Týden? Za tu dobu Pavel Pavel přestěhoval ručně skoro celý Velikonoční ostrov! Tel.: 602 480 557.
Týden? Za tu dobu Pavel Pavel přestěhoval ručně skoro celý Velikonoční ostrov:-p! Tel.: 602 480 557:-)))):palec.
|
|
05.04.2012 22:40 -
|
2466413
|
|
Darja
|
|
|
ftipálci
Samosebou, e by se mi líbilo, to udělat přes týden, ale nemůeme si dovolit ztratit dva dny, moc peněz... take víkend.. zkusím to jetě uhrát na ten dřívějí víkend...
A to jsem ráda, e můj sklad za 12mio se nestěhuje, to u by mi praskla cééfka
:D ftipálci :D
Samosebou, e by se mi líbilo, to udělat přes týden, ale nemůeme si dovolit ztratit dva dny, moc peněz... take víkend.. zkusím to jetě uhrát na ten dřívějí víkend...
A to jsem ráda, e můj sklad za 12mio se nestěhuje, to u by mi praskla cééfka :D:D
|
|
06.04.2012 07:49 -
|
2466438
|
|
C5stepan
|
|
|
Na cévky si dej pozor, stěhování (zejména firmy) není ádná sranda. Od Tvých éfů je navýsost nezodpovědné naplánovat stěhování zrovinka v termínu srazu. Zkus to s nimi skoulet a splnit plán o týden dříve, na srazu dostane pochvalu!
Na cévky si dej pozor, stěhování (zejména firmy) není ádná sranda:-)). Od Tvých éfů je navýsost nezodpovědné naplánovat stěhování zrovinka v termínu srazu:-((((. Zkus to s nimi skoulet a splnit plán o týden dříve;-), na srazu dostane pochvalu:palec!
|
|
| |
|
|