| | |
24.06.2012 21:14 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2487044
|
|
ForteZH
|
Město: Ziar nad Hronom, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Jediná stojaca C5ka na parkovisku pred hotelom astlivo dorazila domov. Zraz bol super a teíme sa na jeseň.
Jediná stojaca C5ka na parkovisku pred hotelom astlivo dorazila domov. Zraz bol super a teíme sa na jeseň. :-d
|
|
24.06.2012 21:22 -
|
2487052
|
|
ForteZH
|
Město: Ziar nad Hronom, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Teraz to za mňa robí priatelka a nabudúce just budem spa v aute, ak nebude mrznú Ani kvapku som cestou nedolieval
Teraz to za mňa robí priatelka a nabudúce just budem spa v aute, ak nebude mrznú :D Ani kvapku som cestou nedolieval :-p
|
|
24.06.2012 21:24 -
|
2487053
|
|
jumep
|
|
|
a ktore vicko mas? )
ale dobre, nebudeme to riesit v zrazovom vlakne o tom potom za plotom ...
a ktore vicko mas? :)))))
ale dobre, nebudeme to riesit v zrazovom vlakne :) o tom potom za plotom ... :)
|
|
24.06.2012 22:22 -
|
2487078
|
|
.45acp
|
|
|
Videa z jízdy zručnosti nahrána na YouTube .link.
Na počítač jsem úplně blbej a ani manelka to líp nedokáe. Take pokud někdo poradí jak dát lepí odkaz, budu rád.
Tak koukám, e ten link se tam ukázal nejspí správně. Při psaní to vypadalo jinak.
Videa z jízdy zručnosti nahrána na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=xY4NtBowvlI&feature=relmfu
Na počítač jsem úplně blbej a ani manelka to líp nedokáe. Take pokud někdo poradí jak dát lepí odkaz, budu rád.
Tak koukám, e ten link se tam ukázal nejspí správně. Při psaní to vypadalo jinak.
|
|
24.06.2012 22:32 -
|
2487082
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
jumep napsal(a): a ktore vicko mas? )
ale dobre, nebudeme to riesit v zrazovom vlakne o tom potom za plotom ...
moje ne neeeeee
moje ne neeeeee:-))))
|
|
24.06.2012 22:32 -
|
2487083
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Odpověď na otázku jruzeho "Co znamená to S na fotografii ze srazu - .link.
Odpověď na otázku jruzeho "Co znamená to S na fotografii ze srazu - http://www.c5club.cz/showpic/srazy/5-oficialni-sraz-podlesi-23-6-2012/57713199
Přílohy: jruze2.jpg ( 781558b ) - e by to bylo tohle? |
|
24.06.2012 22:36 -
|
2487089
|
|
.45acp
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Já bych to tam s tím trojúhelníkem zrovna nedával... Co kdy ho někdo identifikuje,jako svůj a bude chtít hnát navigátora k odpovědnosti...?
Jinak jak tady čtu,tak vichni,a na mě měli bezva cestu domů... Mě nejdřív asi 5x za sebou,samozřejmě v těch nejmíň vhodných chvílích,vypadla navi,aby mi ve finále,poprvé za celou dobu,co mám auto,upadla celá telematika... No a abych toho stresu neměl málo,tak mě dorazil starí pán s Ochcáfkou,kterej,místo aby se plynule rozjel v připojovacím pruhu,tak mi to pustil přímo před auto a chcíplo mu to tam,uprostřed pruhu... Já jsem měl na tacho cca 110,proti jelo auto,take jsem brzdil i očima. Jetě teď je mám vykulený,hele
Je to tam i s tím trojúhelníkem, tak si připrav jako navigátor drobný.
Jinak mi není jasný na co potřebuje navigaci pro cestu zpátky, to si nepamatuje kudy si jel? Já si z cesty pamatuju jen tvoje brzdovky a domů jsem dojel bez bloudění. Moná je to tím, e jsem jel domů jetě ten samý den a tys to do rána zapoměl
Je to tam i s tím trojúhelníkem, tak si připrav jako navigátor drobný;-).
Jinak mi není jasný na co potřebuje navigaci pro cestu zpátky, to si nepamatuje kudy si jel? Já si z cesty pamatuju jen tvoje brzdovky a domů jsem dojel bez bloudění. Moná je to tím, e jsem jel domů jetě ten samý den a tys to do rána zapoměl:-))))
|
|
25.06.2012 00:53 -
|
2487114
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Takze po nedelnej thajskej masazi manzelky a syna sme stastlivo dorazili na Slovensko a neskutocne sme sa tesili z nadherne preziteho vikendu. Najkovi, alxovi a jumepovi vrele diky za SUPER zorganizovanie programu a vsetkym za prijemnu atmosferu v ktorej nebolo ani naznaku citit, ze by bol niekto s niecim pocas vsetkych dni na zraze nespokojny. Uz s radostou odkladam eurace na podzimny zraz a velmi sa na vsetkych znova tesim a ti co ste sa nemohli zucastnit teraz v Podlesi, urobte vsetko preto aby ste prisli, aby sme sa stretli este vo vacsom pocte dobrych strojov a tiez dobrych ludi ako v tento vikend.
Takze po nedelnej thajskej masazi manzelky a syna sme stastlivo dorazili na Slovensko a neskutocne sme sa tesili z nadherne preziteho vikendu. Najkovi, alxovi a jumepovi vrele diky za SUPER zorganizovanie programu a vsetkym za prijemnu atmosferu v ktorej nebolo ani naznaku citit, ze by bol niekto s niecim pocas vsetkych dni na zraze nespokojny. Uz s radostou odkladam eurace na podzimny zraz a velmi sa na vsetkych znova tesim a ti co ste sa nemohli zucastnit teraz v Podlesi, urobte vsetko preto aby ste prisli, aby sme sa stretli este vo vacsom pocte dobrych strojov a tiez dobrych ludi ako v tento vikend.
|
|
25.06.2012 06:24 -
|
2487119
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Díky vem organizátorům srazu! Parádní akce, klídek a pohoda, počasí jak na objednávku. Spanilka nádhera, člověk nevěděl jestli se kochat krajinou a nebo sledovat auto před sebou. Omluva těm, se kterými jsem se zapoměl rozloučit. U aby byl dalí
Díky vem organizátorům srazu! Parádní akce, klídek a pohoda, počasí jak na objednávku. Spanilka nádhera, člověk nevěděl jestli se kochat krajinou a nebo sledovat auto před sebou. Omluva těm, se kterými jsem se zapoměl rozloučit. U aby byl dalí :palec
|
|
25.06.2012 10:12 -
|
2487162
|
|
Darja
|
|
|
s vlhkým vokem jsem projela galerku....
s vlhkým vokem jsem projela galerku....:-((((
|
|
25.06.2012 10:47 -
|
2487171
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
No jo zdraví neporučí doufám,e na podzim se s vámi konečně poznám. Co jsem koukal na galerku tak to vypadá super. No snad přítě
No jo zdraví neporučí :nevim doufám,e na podzim se s vámi konečně poznám. Co jsem koukal na galerku tak to vypadá super. No snad přítě;-)
|
|
25.06.2012 10:51 -
|
2487172
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Jarouku striptére má po íalkách .link.
Jarouku striptére má po íalkách :-)))) http://www.c5club.cz/showpic/srazy/5-oficialni-sraz-podlesi-23-6-2012/57713286
|
|
25.06.2012 11:25 -
|
2487176
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Najku, kdes byl? U jsme vyhlaovali pátrání po C5 s připojeným sídlitěm.
Najku, kdes byl? U jsme vyhlaovali pátrání po C5 s připojeným sídlitěm.
|
|
25.06.2012 11:52 -
|
2487179
|
|
Mikra
|
|
|
Myslel jsem si to. Taky ses po celou dobu srazu skoro nezastavil, za co ti náleí patřičný poděkování.
A co se okna týká, netroubil na tebe náhodou někdo?
Myslel jsem si to. Taky ses po celou dobu srazu skoro nezastavil, za co ti náleí patřičný poděkování.
A co se okna týká, netroubil na tebe náhodou někdo? :-))))
|
|
25.06.2012 15:09 -
|
2487247
|
|
js42
|
|
|
Já včera po přijetí domů neměl čas a tak a teď. Domů jsme dorazili v pořádku. Sraz se nám moc líbil a u teď se těíme na jinou, pro nás neznámou destinaci srazu přítího. Bylo to opět moc fajn.
Mějte se krásně a zase na brzkou schledanou!!!
Honza
Já včera po přijetí domů neměl čas a tak a teď. Domů jsme dorazili v pořádku. Sraz se nám moc líbil a u teď se těíme na jinou, pro nás neznámou destinaci srazu přítího:-d. Bylo to opět moc fajn:palec.
Mějte se krásně a zase na brzkou schledanou!!!
Honza
|
|
| |
|
|