| | |
24.06.2012 15:38 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2486962
|
|
máca
|
|
|
Ahojky, my jsme téý dorazili domů. Jetě jsme se trochu projeli jinde, zali na obídek.Cesta bezva, kouličky se houpaly, paráda. Hlavně, e jsem na to včera nmyslela, ale samo jsem dnes zapomněla take touto cestou NAJKU, HONZO alias JS42 a ostatní Janové a Honzikové - vem přeju jen a jen to nejlepím, hlavně zdravíčko, těstíčko, prachy přijdou / nebo ne/ samy. A autíčko lape aspoň jako primky a uijte si dnení svátek.
Organizátorům díky moc za pěkný víkend a hurá na dalí sraz.
Byli jste vichni prima a jsem ráda, e jsem s vámi mohla být.
Ahojky, my jsme téý dorazili domů. Jetě jsme se trochu projeli jinde, zali na obídek.Cesta bezva, kouličky se houpaly, paráda. Hlavně, e jsem na to včera nmyslela, ale samo jsem dnes zapomněla take touto cestou NAJKU, HONZO alias JS42 a ostatní Janové a Honzikové - vem přeju jen a jen to nejlepím, hlavně zdravíčko, těstíčko, prachy přijdou / nebo ne/ samy. A autíčko lape aspoň jako primky a uijte si dnení svátek.
Organizátorům díky moc za pěkný víkend a hurá na dalí sraz.
Byli jste vichni prima a jsem ráda, e jsem s vámi mohla být.;-)
|
|
24.06.2012 15:43 -
|
2486964
|
|
máca
|
|
|
Foto dodám později, udělala jsem jich hodně, tak to musím trochu protřídit.
Foto dodám později, udělala jsem jich hodně, tak to musím trochu protřídit.
|
|
24.06.2012 16:24 -
|
2486972
|
|
Mirrra
|
|
|
Díkec převelikej na přítí dojedu i kdybych pěky měl jíti a moná u i s krátkou C5, ten kombajn je pro mě nějak moc velkej zjiuju
Díkec převelikej :-) na přítí dojedu i kdybych pěky měl jíti :-) a moná u i s krátkou C5, ten kombajn je pro mě nějak moc velkej zjiuju :-p
|
|
24.06.2012 16:57 -
|
2486982
|
|
jumep
|
|
|
ked nemas webasto, tak sa v zime v tom spi zle
musim povedat ze prechod z CZ D1 na SK D2 ma docela potesil ... celou cestou som hladal nieco slusne na obed a podarilo sa az doma (chcel som este minut nejake CZK ) a chcem aj inym doporucit, ked niekedy pojdete tak odpocivadlo malacky ( .link. )
fotky tiez prebereme a ked bude nieco tak nahrame, alx nam mozno doda nejake to video ktore sa mu podarilo natocit a tiez som zvedavy na najkov navrat domov
ked nemas webasto, tak sa v zime v tom spi zle :))
musim povedat ze prechod z CZ D1 na SK D2 ma docela potesil ... celou cestou som hladal nieco slusne na obed a podarilo sa az doma (chcel som este minut nejake CZK :) ) a chcem aj inym doporucit, ked niekedy pojdete tak odpocivadlo malacky ( http://www.motelm.sk )
fotky tiez prebereme a ked bude nieco tak nahrame, alx nam mozno doda nejake to video ktore sa mu podarilo natocit a tiez som zvedavy na najkov navrat domov :)
|
|
24.06.2012 17:29 -
|
2486985
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ahoj vsichni! Take dekuju vsem za skvelou atmosferu a povedeny vikend.
Stejne jako Jumep jsem zvedav na Najka, kdo nevi, tak se brzo dozvi
Jinak galerie pro sraz uz je zalozena, tak nahravejte fotky dle libosti. Kdo nebude vedet jak, napiste mi SZ
Galerie je zde: .link.
S videem se pokusim co nejdrive nejak poprat a zverejnit
Brzy zase navidenou pri podzimnim sraze na Slovensku
Ahoj vsichni! Take dekuju vsem za skvelou atmosferu a povedeny vikend.
Stejne jako Jumep jsem zvedav na Najka, kdo nevi, tak se brzo dozvi :-D
Jinak galerie pro sraz uz je zalozena, tak nahravejte fotky dle libosti. Kdo nebude vedet jak, napiste mi SZ ;)
Galerie je zde: http://www.c5club.cz/galerie/srazy/5-oficialni-sraz-podlesi-23-6-2012
S videem se pokusim co nejdrive nejak poprat a zverejnit :)
Brzy zase navidenou pri podzimnim sraze na Slovensku :palec
|
|
24.06.2012 17:57 -
|
2486989
|
|
BERY
|
|
|
Hlásíme přílet domů... i kultůra byla (Perntejn), průlet přes Brno a tradá domů
Sraz byl super, velké DÍKY vem
Hlásíme přílet domů... i kultůra byla (Perntejn), průlet přes Brno a tradá domů :-)
Sraz byl super, velké DÍKY vem :-)
|
|
24.06.2012 18:09 -
|
2486990
|
|
C5stepan
|
|
|
Tereza (GPS) neznalá objíděk a uzavírek nás nakonec v poho dostala do Otroček. Cestou jsme si prohlédli zámek pánů z Kuntátu a absolvovali obídek na křiovatce smrti (Brno - Svitavy vers. Kuntát - Boskovice). Dík pánům Najk, Alx a Jumep za organizaci, Máci s Luboem za krásnou odpolední projíďku a vem za vlídné zacházení. V lednici pok. č. 24 zůstal půllitr slivovice - bohuel asi pro pokojské. No co se dá dělat, Alzhaimrovi neporučí.......
Tereza (GPS) neznalá objíděk a uzavírek:-p nás nakonec v poho dostala do Otroček. Cestou jsme si prohlédli zámek pánů z Kuntátu a absolvovali obídek na křiovatce smrti (Brno - Svitavy vers. Kuntát - Boskovice). Dík pánům Najk, Alx a Jumep za organizaci, Máci s Luboem za krásnou odpolední projíďku a vem za vlídné zacházení. V lednici pok. č. 24 zůstal půllitr slivovice - bohuel asi pro pokojské:-)))). No co se dá dělat, Alzhaimrovi neporučí......;-).
|
|
24.06.2012 18:19 -
|
2486991
|
|
Hanz 397
|
|
|
Chtěl bych vem,hlavně organizátorům,poděkovat za super víkend a za to,e jim nevadilo,e jsem brzda(v so ráno). Najk bude mít určo radost . Jetě jednou díííííky
Chtěl bych vem,hlavně organizátorům,poděkovat za super víkend a za to,e jim nevadilo,e jsem brzda(v so ráno). Najk bude mít určo radost ;-). Jetě jednou díííííky :palec
|
|
24.06.2012 18:20 -
|
2486992
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
I za nai posádku děkuju vem organizátorům za skvěle odvedenou nevděčnou práci, mimo jiné i za počasí, který zařídili na výbornou. Prostředí úasný, účastníci zájezdu srdeční, ceny v Caravanservisu lepí ne minimální. Co víc si přát?
I cesta domů proběhla hladce bez provozu a bez bradavic. Psi nás přivítali těkáním, tchýně tentokrát ne, kočka mi podráela nohy, tchán tentokrát ne, take tady taky spokojenost.
U aby byl podzim na česko-slovenským pomezí.
I za nai posádku děkuju vem organizátorům za skvěle odvedenou nevděčnou práci, mimo jiné i za počasí, který zařídili na výbornou. Prostředí úasný, účastníci zájezdu srdeční, ceny v Caravanservisu lepí ne minimální. Co víc si přát?
I cesta domů proběhla hladce bez provozu a bez bradavic. Psi nás přivítali těkáním, tchýně tentokrát ne, kočka mi podráela nohy, tchán tentokrát ne, take tady taky spokojenost.
U aby byl podzim na česko-slovenským pomezí. :palec
|
|
24.06.2012 18:35 -
|
2486995
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Ahoj tak já smekám před organizátory a máte můj obdiv, děkujeme za pěkný víkend bylo to super a díky vem (a na Najka bych taky zat................ )ale nelo mi to asi kadý ví . Tak jetě jednou vem
Ahoj tak já smekám před organizátory a máte můj obdiv:palec, děkujeme za pěkný víkend bylo to super a díky vem (a na Najka bych taky zat................:-)))) )ale nelo mi to asi kadý ví . Tak jetě jednou vem;-):palec:palec
|
|
24.06.2012 18:38 -
|
2486996
|
|
.45acp
|
|
|
V profilu mám pár fotek ze včerejka.
Lze někam nahrát i nějaké krátké video? Hlavně z vypečené jízdy zručnosti, kde zadním kolem drtím výstraný troúhelník a páchám i jiné kody. Ale ostatní na tom nejsou o moc lépe. Nejsou tam ale vichni, máme jen asi 7 zoufalců.
V profilu mám pár fotek ze včerejka.
Lze někam nahrát i nějaké krátké video? Hlavně z vypečené jízdy zručnosti, kde zadním kolem drtím výstraný troúhelník a páchám i jiné kody. Ale ostatní na tom nejsou o moc lépe. Nejsou tam ale vichni, máme jen asi 7 zoufalců;-).
|
|
24.06.2012 18:42 -
|
2486997
|
|
jumep
|
|
|
video je idealne hodit na youtube a poslat linky
video je idealne hodit na youtube a poslat linky
|
|
24.06.2012 18:43 -
|
2486998
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
No, my zase museli vypálit hned ráno, take s kým jsem se nerozloučila, tak se omlouvám.
Jinak, kluci, povedlo se Vám to, myslím e ve klaplo
Tak zase někdy
No, my zase museli vypálit hned ráno, take s kým jsem se nerozloučila, tak se omlouvám.
Jinak, kluci, povedlo se Vám to, myslím e ve klaplo:palec
Tak zase někdy
|
|
24.06.2012 18:52 -
|
2486999
|
|
Hanz 397
|
|
|
.45acp napsal(a): V profilu mám pár fotek ze včerejka.
Lze někam nahrát i nějaké krátké video? Hlavně z vypečené jízdy zručnosti, kde zadním kolem drtím výstraný troúhelník a páchám i jiné kody. Ale ostatní na tom nejsou o moc lépe. Nejsou tam ale vichni, máme jen asi 7 zoufalců .
Já bych to tam s tím trojúhelníkem zrovna nedával... Co kdy ho někdo identifikuje,jako svůj a bude chtít hnát navigátora k odpovědnosti...?
Jinak jak tady čtu,tak vichni,a na mě měli bezva cestu domů... Mě nejdřív asi 5x za sebou,samozřejmě v těch nejmíň vhodných chvílích,vypadla navi,aby mi ve finále,poprvé za celou dobu,co mám auto,upadla celá telematika... No a abych toho stresu neměl málo,tak mě dorazil starí pán s Ochcáfkou,kterej,místo aby se plynule rozjel v připojovacím pruhu,tak mi to pustil přímo před auto a chcíplo mu to tam,uprostřed pruhu... Já jsem měl na tacho cca 110,proti jelo auto,take jsem brzdil i očima. Jetě teď je mám vykulený,hele
Já bych to tam s tím trojúhelníkem zrovna nedával... Co kdy ho někdo identifikuje,jako svůj a bude chtít hnát navigátora k odpovědnosti...?
Jinak jak tady čtu,tak vichni,a na mě měli bezva cestu domů... Mě nejdřív asi 5x za sebou,samozřejmě v těch nejmíň vhodných chvílích,vypadla navi,aby mi ve finále,poprvé za celou dobu,co mám auto,upadla celá telematika... No a abych toho stresu neměl málo,tak mě dorazil starí pán s Ochcáfkou,kterej,místo aby se plynule rozjel v připojovacím pruhu,tak mi to pustil přímo před auto a chcíplo mu to tam,uprostřed pruhu... Já jsem měl na tacho cca 110,proti jelo auto,take jsem brzdil i očima. Jetě teď je mám vykulený,hele :-o
|
|
24.06.2012 18:55 -
|
2487000
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Taky díky, myslím, e líp to vyjít nemohlo , na Vysočině je krásně, koda, e sem nemoh zůstat do neděle a nevím kdo byl nejlepí slepý řidič (no já ne)
Tak přítě zas
Taky díky, myslím, e líp to vyjít nemohlo :palec, na Vysočině je krásně, koda, e sem nemoh zůstat do neděle a nevím kdo byl nejlepí slepý řidič (no já ne:-d)
Tak přítě zas:palec
|
|
24.06.2012 21:10 -
|
2487042
|
|
.45acp
|
|