| | |
29.04.2012 22:01 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2473082
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vem se omlouvám za způsobené problémy, na sraze vysvětlím ve , u jenom dobré počasí
vem se omlouvám za způsobené problémy, na sraze vysvětlím ve , u jenom dobré počasí ;-)
|
|
29.04.2012 22:22 -
|
2473085
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Kali na to, kdo bude chtít přijet, přijede
Kali na to, kdo bude chtít přijet, přijede :-o
|
|
29.04.2012 22:25 -
|
2473087
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já budu chtít, tak přijedu.
Já budu chtít, tak přijedu. :-)
|
|
30.04.2012 00:12 -
|
2473120
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Myslim ze po prispevkoch ktore napisala Darja a Najk uz mame vsetci vysvetlene, ako sme sa ti co tam ideme za krasami prirody, za stretnutim sa so super ludmi ktori su spojeny s krasou nasich C5, dostali nevinne do skupiny vsetci tam idu za servisom a diagnostikou. Moja nova C5 je stale v zaruke a ani len myslienku som nemal, ze tam potrebujem riesit diagnostiku a zatial ani servis. Pretoze zraz je pre mna prvy v Cesku, o to viac sa tesim od zaciatku na tento zraz, vid .link. kedy som ako balzam zo Slovenska, poslal pochvalu pre Darju za super vyber a Najkovi potom vdaku za super organizaciu pri rozdelovani izieb. Necudujte sa nikto, ze v prvom momente po precitani prispevku ze nic sa tam okrem servisu a diagnostiky konat nebude, mi zacinala tiez bublat zlc.Velmi rychlo po vysvetleni aj prestavala a teraz verim, ze okrem planovaneho programu, este aj tam nieco spolocne vymyslime (vobec tam nie je treba ist nieco pripravovat vikend pred zrazom).
Sme super klub so super clenmi a super organizatormi oproti inym konkurencnym. Pocuvam nejeden krat rozhovor kde nasmu klubu clenovia inych klubov velmi zavidia. A vtedy sa zapojim pospominam akcie a su tak soknuti, ze by si najradsej isli kupit citronika.
Takze uz aby tu bol termin zrazu a super nalada medzi vsetkymi, co sa tam stretneme.
A prosim neda sa opravit ten nazov vlakna a dat tam ten povodny nazov ? Vdaka.
Myslim ze po prispevkoch ktore napisala Darja a Najk uz mame vsetci vysvetlene, ako sme sa ti co tam ideme za krasami prirody, za stretnutim sa so super ludmi ktori su spojeny s krasou nasich C5, dostali nevinne do skupiny vsetci tam idu za servisom a diagnostikou. Moja nova C5 je stale v zaruke a ani len myslienku som nemal, ze tam potrebujem riesit diagnostiku a zatial ani servis. Pretoze zraz je pre mna prvy v Cesku, o to viac sa tesim od zaciatku na tento zraz, vid http://www.c5club.cz/diskuze/single/2432462-re-v-oficialni-sraz-2012-info-a-diskuze kedy som ako balzam zo Slovenska, poslal pochvalu pre Darju za super vyber a Najkovi potom vdaku za super organizaciu pri rozdelovani izieb. Necudujte sa nikto, ze v prvom momente po precitani prispevku ze nic sa tam okrem servisu a diagnostiky konat nebude, mi zacinala tiez bublat zlc.Velmi rychlo po vysvetleni aj prestavala a teraz verim, ze okrem planovaneho programu, este aj tam nieco spolocne vymyslime (vobec tam nie je treba ist nieco pripravovat vikend pred zrazom).
Sme super klub so super clenmi a super organizatormi oproti inym konkurencnym. Pocuvam nejeden krat rozhovor kde nasmu klubu clenovia inych klubov velmi zavidia. A vtedy sa zapojim pospominam akcie a su tak soknuti, ze by si najradsej isli kupit citronika.
Takze uz aby tu bol termin zrazu a super nalada medzi vsetkymi, co sa tam stretneme.
|
|
30.04.2012 08:56 -
|
2473149
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky jsem pro zruení "zruení programu".
A těím se na sraz s programem i servisem, i kdy ten se mýho auta moc týkat nebude. Na kadým srazu se nějaká ta opravička provedla, diagnostikovali se nováčci a prohlíeli se nai krasavci. A vdycky jsem byl u toho, ale nikdy jsem nevynechal ani nic z programu. Take v servisování nevidím ani problém, ani překáku, spí bych to zařadil do programu jako neodmyslitelný standard. Jsme tu přece proto, aby jsme si pomáhali. Celej tenhle klub je o pomáhání.
Tak nám pomáhej Pánbůh, a se ve zdraví vrátíme domů a můeme si o srazu zase půl roku povídat jako o nevedním záitku.
Taky jsem pro zruení "zruení programu".
A těím se na sraz s programem i servisem, i kdy ten se mýho auta moc týkat nebude. Na kadým srazu se nějaká ta opravička provedla, diagnostikovali se nováčci a prohlíeli se nai krasavci. A vdycky jsem byl u toho, ale nikdy jsem nevynechal ani nic z programu. Take v servisování nevidím ani problém, ani překáku, spí bych to zařadil do programu jako neodmyslitelný standard. Jsme tu přece proto, aby jsme si pomáhali. Celej tenhle klub je o pomáhání.
Tak nám pomáhej Pánbůh, a se ve zdraví vrátíme domů a můeme si o srazu zase půl roku povídat jako o nevedním záitku.
|
|
30.04.2012 10:43 -
|
2473186
|
|
C5stepan
|
|
|
Ani jsme si nevimli, e soutěení začalo 26.4. ve 22:33hod. Darji se podařilo rozpoutat soutě v psaní a my jsme jí to zblajzli. A tak píeme a píeme ..... Nejdelí vyhrává?
Ani jsme si nevimli, e soutěení začalo 26.4. ve 22:33hod. Darji se podařilo rozpoutat soutě v psaní a my jsme jí to zblajzli:-)))). A tak píeme a píeme ....;-). Nejdelí vyhrává?
|
|
30.04.2012 10:47 -
|
2473187
|
|
Darja
|
|
|
erste napsal(a): A prosim neda sa opravit ten nazov vlakna a dat tam ten povodny nazov ? Vdaka.
Jo, tak to já ani nevím, kdo to změnil. Já to nebyla.
Mluvila jsem se Simčou, přihlásila se jako jediná, e pomůe s programem. A docela mě pozitivně naladila.
Upřímně, pořád mám cukání, jestli do toho jít. Přeci jenom je to 500km, které najezdím, abych připravila něco, co se prý nesetkalo s úspěchem. To mě zamrzelo nejvíc. Tak se prosím vyjádřete, jestli se chcete dvě hodiny projet okolím a zasoutěit si, a nebo chcete sedět na hotelu. Já jsem volila tohle okolí, protoe je to častý cíl rekreace, kvůli přírodě a klidu. Věřím, e větina z nás ten klid a přírodu potřebuje a není nad to na víkend vypadnout od povinností.
A na sraze dám vyjádření k budoucnosti setkání. Chápu, e se nikomu do toho nechce, jsou to jen starosti navíc.. ale na jednoho člověka je to moc. A bombardování mě po skype, jestli jsem udělala to a to dva měsíce před srazem prostě věci neurychlí. Chtělo by to minimálně jednoho dalího člověka, co obětuje čas a peníze a bude objídět věci se mnou. Vak jenom projet spanilku mi zabralo 2 hodiny s koumáním kudy a během jízdy zakreslovat do mapy taky není ideální...
Jo, tak to já ani nevím, kdo to změnil. Já to nebyla.
Mluvila jsem se Simčou, přihlásila se jako jediná, e pomůe s programem. A docela mě pozitivně naladila.
Upřímně, pořád mám cukání, jestli do toho jít. Přeci jenom je to 500km, které najezdím, abych připravila něco, co se prý nesetkalo s úspěchem. To mě zamrzelo nejvíc. Tak se prosím vyjádřete, jestli se chcete dvě hodiny projet okolím a zasoutěit si, a nebo chcete sedět na hotelu. Já jsem volila tohle okolí, protoe je to častý cíl rekreace, kvůli přírodě a klidu. Věřím, e větina z nás ten klid a přírodu potřebuje a není nad to na víkend vypadnout od povinností.
A na sraze dám vyjádření k budoucnosti setkání. Chápu, e se nikomu do toho nechce, jsou to jen starosti navíc.. ale na jednoho člověka je to moc. A bombardování mě po skype, jestli jsem udělala to a to dva měsíce před srazem prostě věci neurychlí. Chtělo by to minimálně jednoho dalího člověka, co obětuje čas a peníze a bude objídět věci se mnou. Vak jenom projet spanilku mi zabralo 2 hodiny s koumáním kudy a během jízdy zakreslovat do mapy taky není ideální...
|
|
30.04.2012 11:51 -
|
2473200
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Darja napsal(a): C5stepan napsal(a): Ani jsme si nevimli, e soutěení začalo 26.4. ve 22:33hod. Darji se podařilo rozpoutat soutě v psaní a my jsme jí to zblajzli . A tak píeme a píeme .... . Nejdelí vyhrává? někdo díky téhle diskuzi zjistil, e máme sraz... negativní reklama, taky reklama ne? Jako helenka vondráčků já bych pomohl taky se tady tak nějak snaím dát to grilování do kupy jene ty jsi daleko-musí hledat dalí zodpovědnou osůbku k sobě...
Ani jsme si nevimli, e soutěení začalo 26.4. ve 22:33hod. Darji se podařilo rozpoutat soutě v psaní a my jsme jí to zblajzli:-)))). A tak píeme a píeme ....;-). Nejdelí vyhrává? někdo díky téhle diskuzi zjistil, e máme sraz... negativní reklama, taky reklama ne? :-)))) Jako helenka vondráčků já bych pomohl taky se tady tak nějak snaím dát to grilování do kupy jene ty jsi daleko-musí hledat dalí zodpovědnou osůbku k sobě...:-(
|
|
30.04.2012 12:05 -
|
2473202
|
|
jumep
|
|
|
akoze sa nedivte ze ja som sa neprihlasil
ak by ma niekto poziadal nemam problem pomoct, ale chciet odo mna aby som riesil zraz v CZ je troska odveci, jak dialka tak pomery, znamka atd.
a ponamka na okraj: liptov som riesil kompletne sam a nemal som problem ...
akoze sa nedivte ze ja som sa neprihlasil
ak by ma niekto poziadal nemam problem pomoct, ale chciet odo mna aby som riesil zraz v CZ je troska odveci, jak dialka tak pomery, znamka atd.
a ponamka na okraj: liptov som riesil kompletne sam a nemal som problem ...
|
|
30.04.2012 12:17 -
|
2473205
|
|
Maxifik
|
|
|
mno
mno :-))
|
|
30.04.2012 12:54 -
|
2473213
|
|
Maxifik
|
|
|
A chytil se . Only joke
A chytil se :-d. Only joke:-))
|
|
30.04.2012 19:45 -
|
2473250
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
"program zruen" jsem na ádost zruil a doplnil první příspěvek, jinak ja to nepsal, alx taky ne, Tief taky ne tak u jenom zbývá Anonymus
a tady oprávnění nemám .link. tak jsem to nemohl napsat, e je sraz bez programu
"program zruen" jsem na ádost zruil a doplnil první příspěvek, jinak ja to nepsal, alx taky ne, Tief taky ne tak u jenom zbývá Anonymus :nevim
a tady oprávnění nemám http://www.c5club.cz/srazy/oficialni-sraz-2012 tak jsem to nemohl napsat, e je sraz bez programu
|
|
30.04.2012 19:49 -
|
2473252
|
|
máca
|
|
|
Darja napsal(a): Mluvila jsem se Simčou, přihlásila se jako jediná, e pomůe s programem. A docela mě pozitivně naladila.
Darjo také pomůu, ozvi se kdy bude něco potřebovat, pokud nebudu v práci, pojedu s tebou a s programem také vypomůu.
Darjo také pomůu, ozvi se kdy bude něco potřebovat, pokud nebudu v práci, pojedu s tebou a s programem také vypomůu.
|
|
30.04.2012 22:54 -
|
2473284
|
|
jruze
|
|
|
No problém je v tom e Darja ke srazu patří,vichni ji-to berem jako samozřejmost no a teď má problémy a ve vázne a jetě si do toho asi nevím někdo ouchl.A u je to tak nebo tak asi by nebylo od věci vybrat nějaký peníz(třeba na srazu) a a tam bude nebo ne ji poslat za přípravu srazu.(nejde o to jestli to někdo dělá z lasky ke klubu nebo proč,ale něco to stojí jak čas tak peníze a ty větina z nás nemá na zbyt a času také ne). Já se nenabídnu z toho důvodu e mi dělá problém si zorganizovat i termíny oprav v dílně - tak mne k tomu puste a....
Teď se na chvilku odmlčím- jdu se naobědvat,navečeřet bo sem to dnes jetě nestihl a potom se moná podívám na své abych mněl čím jet na sraz.
No problém je v tom e Darja ke srazu patří,vichni ji-to berem jako samozřejmost no a teď má problémy a ve vázne a jetě si do toho asi nevím někdo ouchl.A u je to tak nebo tak asi by nebylo od věci vybrat nějaký peníz(třeba na srazu) a a tam bude nebo ne ji poslat za přípravu srazu.(nejde o to jestli to někdo dělá z lasky ke klubu nebo proč,ale něco to stojí jak čas tak peníze a ty větina z nás nemá na zbyt a času také ne). Já se nenabídnu z toho důvodu e mi dělá problém si zorganizovat i termíny oprav v dílně - tak mne k tomu puste a....
Teď se na chvilku odmlčím- jdu se naobědvat,navečeřet bo sem to dnes jetě nestihl a potom se moná podívám na své abych mněl čím jet na sraz.
|
|
01.05.2012 00:31 -
|
2473289
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
taky jsem pro kazdou srandu
:palec:palec:palec
taky jsem pro kazdou srandu
|
|
| |
|
|