| | |
07.02.2012 20:32 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
2448758
|
|
Mirrra
|
|
|
tutáč,uděláme spanilou jízdu vnitrozemím ) třeba předevčírem jsme jeli z Ústí do Prahy ráno dva s C5 tourer celou cestu za sebou, jak romantické
tutáč,uděláme spanilou jízdu vnitrozemím :o) třeba předevčírem jsme jeli z Ústí do Prahy ráno dva s C5 tourer celou cestu za sebou, jak romantické
|
|
08.02.2012 00:18 -
|
2448829
|
|
Mirrra
|
|
|
zduř, záloha pojede přítí týden,ale nevim jetě jak budeme s noclehem,moná pojedu večer zpátky, nevím předem jak budu mít ichty
zduř, záloha pojede přítí týden,ale nevim jetě jak budeme s noclehem,moná pojedu večer zpátky, nevím předem jak budu mít ichty :-( :palec
|
|
10.02.2012 11:38 -
|
2449592
|
|
.45acp
|
|
|
Rád bych se taky zúčastnil. Ale od konce února do srazu je dost dlouhá doba a nejsem schopen s takovým předstihem odhadnout situaci. Co se týká práce, tam by problém být neměl-vzal bych si dovolenou. Větí problém je v tom, e se manelka stará o svoji mámu, které je 87let a potřebuje stálou péči. Na dojednání záskoku někým z rodiny je problém právě v tom, e to je a za dlouho. Take poslání nevratné zálohy do konce února je problém, protoe je moných několik variant od dva lidi a pes, přez já sám, a po nikdo.
Chápu, e hotel potřebuje vědět, s kolika pokoji můe počítat pro jiné zákazníky a e klubáci asi celý hotel neobsadí. Tak mi nezbyde asi nic jiného, ne čekat a jak se situace s hlídáním tchýně vyvrbí a pak v případě, e někdo odřekne vyuít jeho místo. Nebo individuálně vyjednat místo přímo s hotelem. Uvidíme!
Rád bych se taky zúčastnil. Ale od konce února do srazu je dost dlouhá doba a nejsem schopen s takovým předstihem odhadnout situaci. Co se týká práce, tam by problém být neměl-vzal bych si dovolenou. Větí problém je v tom, e se manelka stará o svoji mámu, které je 87let a potřebuje stálou péči. Na dojednání záskoku někým z rodiny je problém právě v tom, e to je a za dlouho. Take poslání nevratné zálohy do konce února je problém, protoe je moných několik variant od dva lidi a pes, přez já sám, a po nikdo.
Chápu, e hotel potřebuje vědět, s kolika pokoji můe počítat pro jiné zákazníky a e klubáci asi celý hotel neobsadí. Tak mi nezbyde asi nic jiného, ne čekat a jak se situace s hlídáním tchýně vyvrbí a pak v případě, e někdo odřekne vyuít jeho místo. Nebo individuálně vyjednat místo přímo s hotelem. Uvidíme!
|
|
10.02.2012 14:36 -
|
2449615
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
.45acp napsal(a): Rád bych se taky zúčastnil. Ale od konce února do srazu je dost dlouhá doba a nejsem schopen s takovým předstihem odhadnout situaci. Co se týká práce, tam by problém být neměl-vzal bych si dovolenou. Větí problém je v tom, e se manelka stará o svoji mámu, které je 87let a potřebuje stálou péči. Na dojednání záskoku někým z rodiny je problém právě v tom, e to je a za dlouho. Take poslání nevratné zálohy do konce února je problém, protoe je moných několik variant od dva lidi a pes, přez já sám, a po nikdo.
no asi tak
no asi tak :nevim
|
|
11.02.2012 21:33 -
|
2450010
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Ako si stojíme s izbami?
Ako si stojíme s izbami?
|
|
11.02.2012 22:38 -
|
2450031
|
|
dwarf
|
|
|
Vďaka, niečo u vymyslím
Vďaka, niečo u vymyslím :-)
|
|
14.02.2012 23:00 -
|
2451415
|
|
dwarf
|
|
|
stalo sa
stalo sa:palec
|
|
16.02.2012 22:05 -
|
2452109
|
|
jruze
|
|
|
No jak jsem koukal do registrace Jumep chce uetřit
No jak jsem koukal do registrace :-o Jumep chce uetřit :-))))
|
|
16.02.2012 22:06 -
|
2452110
|
|
jumep
|
|
|
ahaaa, neviem kto to tak vyplnil
ahaaa, neviem kto to tak vyplnil :D
|
|
24.02.2012 13:43 -
|
2453498
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Já bych rád dorazil, ale taky uvidím jak to bude v práci, dělám i víkendy a momentálně ani nevím s kým budu v tu dobu dělat (teď mi vybírají nového kolegu a jsme jenom 2, resp. 1,5 zaměstnance).
Take to nechám osudu, kdy nebude místo na hotelu, vejdu se se svými 175 cm v pohodě i do auta
Já bych rád dorazil, ale taky uvidím jak to bude v práci, dělám i víkendy a momentálně ani nevím s kým budu v tu dobu dělat (teď mi vybírají nového kolegu a jsme jenom 2, resp. 1,5 zaměstnance).
Take to nechám osudu, kdy nebude místo na hotelu, vejdu se se svými 175 cm v pohodě i do auta :-d
|
|
25.02.2012 20:36 -
|
2453778
|
|
najk
|
|
|
Výběr záloh a rezervace končí k 29.2.2012!!!!! Zálohy a zabukované pokoje budou odeslané na hotel v pondělí 5.3.2012.
Případní dalí zájemci (po tomto termínu) si budou muset ji bydlení řeit sami přímo na hotelu. Nevím jak, a zda-li bude hotel poskytovat vyjednanou slevu i na pozdějí individuélní poadavky.
Výběr záloh a rezervace končí k 29.2.2012!!!!! Zálohy a zabukované pokoje budou odeslané na hotel v pondělí 5.3.2012.
Případní dalí zájemci (po tomto termínu) si budou muset ji bydlení řeit sami přímo na hotelu. Nevím jak, a zda-li bude hotel poskytovat vyjednanou slevu i na pozdějí individuélní poadavky. ;-)
|
|
26.02.2012 11:44 -
|
2453975
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
U mě je problém,e plánovat takhle daleko nejde. Kdy ve půjde dobře tak pojedu ikdybych měl spát v autě.
Musím vás poznat osobně. Prostě mi to nedá. No uvidíme
U mě je problém,e plánovat takhle daleko nejde. Kdy ve půjde dobře tak pojedu ikdybych měl spát v autě.
Musím vás poznat osobně:-)). Prostě mi to nedá. No uvidíme
|
|
26.02.2012 13:50 -
|
2454056
|
|
.45acp
|
|
|
DaveLbc napsal(a): U mě je problém,e plánovat takhle daleko nejde. Kdy ve půjde dobře tak pojedu ikdybych měl spát v autě.
Musím vás poznat osobně . Prostě mi to nedá. No uvidíme
No, vidí, tak to budem asi dva. Taky to nedokáu tak dopředu přesně říct.
No, vidí, tak to budem asi dva. Taky to nedokáu tak dopředu přesně říct.
|
|
26.02.2012 21:11 -
|
2454248
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Moná nás tam bude spát více v autě mám to podobné a do srazu zatím daleko.
Moná nás tam bude spát více v autě mám to podobné a do srazu zatím daleko.:nevim
|
|
26.02.2012 21:44 -
|
2454271
|
|
najk
|
|
|
kluci ja vím, e je to sloité, ale ja potřebuji zájemce, ne informace kdo nejede, on ten sraz se nemůe organizovat ze dne na den, hotel se objednává hodně dopředu - je to přece jenom docela dost lůek, a navíc hotel, a není se mu co divit chce zálohu, nechci Vám do toho kafrat, je to Vae rozhodnutí, já kdy jsem se dověděl datum srazu (nevybíral jsem), tak jediná problematika byla: jedu x nejedu. Kdyby byl problém s tím, e je to brzo, tak se ádné srazy nekonají. Potřebuji info kdo jede a zálohu, díky za pochopení.
kluci ja vím, e je to sloité, ale ja potřebuji zájemce, ne informace kdo nejede, on ten sraz se nemůe organizovat ze dne na den, hotel se objednává hodně dopředu - je to přece jenom docela dost lůek, a navíc hotel, a není se mu co divit chce zálohu, nechci Vám do toho kafrat, je to Vae rozhodnutí, já kdy jsem se dověděl datum srazu (nevybíral jsem), tak jediná problematika byla: jedu x nejedu. Kdyby byl problém s tím, e je to brzo, tak se ádné srazy nekonají. Potřebuji info kdo jede a zálohu, díky za pochopení. ;-)
|
|
11.03.2012 13:47 -
|
2457792
|
|
thefly
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Jsem zcela novým majitelem C5ky a rád se srazu zůčastním. Jak ale někteří napsali je problém si to takhle dopředu naplánovat. Proto kdy přijedu tak budu klidně spát v autě. Moc se těím na ostatní citroenáře..
Jsem zcela novým majitelem C5ky a rád se srazu zůčastním. Jak ale někteří napsali je problém si to takhle dopředu naplánovat. Proto kdy přijedu tak budu klidně spát v autě. Moc se těím na ostatní citroenáře..
|
|
| |
|
|