| | |
27.10.2011 22:27 -
Předvánoční severočeský minisrazík - 26.11.2011
|
2421841
|
|
Hanz 397
|
|
|
Chtěl jsem to dát do srazů,ale zřejmě díky rychlosti mého připojení to nějak nejde,tak zatím,ne se dostanu na rychlejí přípojku to dám sem. Pak napravím. Co byste řekli tomu,abychom se my ze severu(není podmínkou) srazili třeba 10.12.11 na Panské skále u Kamenického enova? Prohlídli bychom si krásnou přírodní památku a poté bychom mohli zajít na kus řeči,něco k jídlu a pití do nedaleké restaurace U koně,kde bychom mohli mít rezervovanou část jen pro sebe,pokud by nás bylo víc. No a kdyby bylo dost aut,tak bychom se mohli sejít v České Kamenici na parkoviti před prodejnou Lidl a vyrazit odsud na Panskou takovou malou spanilou jízdou... Připomínky a pozměňující návrhy samozřejmě vítány.
Chtěl jsem to dát do srazů,ale zřejmě díky rychlosti mého připojení to nějak nejde,tak zatím,ne se dostanu na rychlejí přípojku to dám sem. Pak napravím. Co byste řekli tomu,abychom se my ze severu(není podmínkou) srazili třeba 10.12.11 na Panské skále u Kamenického enova? Prohlídli bychom si krásnou přírodní památku a poté bychom mohli zajít na kus řeči,něco k jídlu a pití do nedaleké restaurace U koně,kde bychom mohli mít rezervovanou část jen pro sebe,pokud by nás bylo víc. No a kdyby bylo dost aut,tak bychom se mohli sejít v České Kamenici na parkoviti před prodejnou Lidl a vyrazit odsud na Panskou takovou malou spanilou jízdou...:palec Připomínky a pozměňující návrhy samozřejmě vítány.
|
|
28.10.2011 12:19 -
Re: Předvánoční severočeský minisrazík - 26.11.2011
|
2421969
|
|
.45acp
|
|
|
Asi bych se zúčastnil. Ten termín je u jistej? Potřeboval bych to včas vědět, protoe si musím v práci zajistit volno.
Asi bych se zúčastnil. Ten termín je u jistej? Potřeboval bych to včas vědět, protoe si musím v práci zajistit volno.
|
|
28.10.2011 12:30 -
|
2421970
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já osobně vás hrozně rád poznám . Take pokud mi do toho něco nevleze tak si datum rezervuji pro nai akci.
Neznám Českou Kamenici tak dobře, take bych to nechal Hanzovi aby nám udělal průběh akce .). Ale pokud bude nějak potřeba pomoci tak je jasný,e rád pomůu. Liberec je jen kousek.
U jsem zvědavej na podrobnosti
Já osobně vás hrozně rád poznám . Take pokud mi do toho něco nevleze tak si datum rezervuji pro nai akci.
Neznám Českou Kamenici tak dobře, take bych to nechal Hanzovi aby nám udělal průběh akce .). Ale pokud bude nějak potřeba pomoci tak je jasný,e rád pomůu. Liberec je jen kousek.
U jsem zvědavej na podrobnosti:palec
|
|
28.10.2011 12:57 -
|
2421972
|
|
.45acp
|
|
|
Já myslím, e by nás tady z Jizerek a okolí mohko jet víc a kolonu můem udělat i z této stany kopce, případně i sjet nejdřív do Kamenice.
Já myslím, e by nás tady z Jizerek a okolí mohko jet víc a kolonu můem udělat i z této stany kopce, případně i sjet nejdřív do Kamenice.
|
|
28.10.2011 13:10 -
|
2421974
|
|
Darja
|
|
|
Česká kamenice, tý jo, to je treka já jsem dálnicovej typ
Česká kamenice, tý jo, to je treka :D já jsem dálnicovej typ :D
|
|
28.10.2011 13:14 -
|
2421976
|
|
.45acp
|
|
|
Sudety - to u je jako konec světa
Sudety - to u je jako konec světa:-d
|
|
28.10.2011 13:41 -
|
2421978
|
|
DaveLbc
|
|
|
Ty jo,e bych poznal velkou DARJU Teda, tak to teda jsem fakt zvědavej kde to teda bude
Ty jo,e bych poznal velkou DARJU ;-) Teda, tak to teda jsem fakt zvědavej kde to teda bude
|
|
28.10.2011 13:47 -
|
2421980
|
|
Darja
|
|
|
vole, ti dám velkou darju, velkou mam leda prdel
Ale ldině bych to dala na listopad, prosinec budou mít vichni fofr v práci a i doma.
vole, ti dám velkou darju, velkou mam leda prdel :-))))
Ale ldině bych to dala na listopad, prosinec budou mít vichni fofr v práci a i doma.
|
|
28.10.2011 14:13 -
|
2421984
|
|
DaveLbc
|
|
|
Je fakt,e na tom něco bude- myslím ten datum Moná by nebylo od věci to prehodit na listopad.
Je fakt,e na tom něco bude- myslím ten datum :-)))) Moná by nebylo od věci to prehodit na listopad.
|
|
28.10.2011 18:42 -
|
2422038
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja jedu 17.11.2011 na SRAZ do Prahy, plynovou masku si beru, prý někde na Václaváku, "máme hole v ruce"
jinak do Kamenice co by kamenem hodil
ja jedu 17.11.2011 na SRAZ do Prahy, plynovou masku si beru, prý někde na Václaváku, "máme hole v ruce" :-)))) :-))));-)
|
|
29.10.2011 01:08 -
|
2422080
|
|
Hanz 397
|
|
|
najk napsal(a): ja jedu 17.11.2011 na SRAZ do Prahy, plynovou masku si beru, prý někde na Václaváku, "máme hole v ruce"
Jo,coby kamenem dohodil,doplivnul a zbytek doběhl . Docela mile mě překvapily reakce na můj návrh. S tím datem bychom to mohli udělat tak,e bychom se pokusili shodnout na jednom třeba z těchto:26.11,3.12 a nebo toho 10.12. A aby měli vichni,kteří by se chtěli zúčastnit dost času na to si zařídit volno,tak bychom se na tom mohli domluvit do úterý 1.listopadu,do 20:00. Co ? Jinak jsem přemýlel i o tom,e bychom se mohli sejít třeba v New Bor city a jet na Panskou odsud,ale z Kamenice vede cesta Kamenickým enovem,kde si kadý vimne,e jede několik Citroenů za sebou a spanilka bude mít asi větí efekt,kdeto z Boru se jede nahoru hustým lesem,kde nás uvidí max. lesní zvěř se sebevraednými sklony. Ale opět-i místo se můe přizpůsobit poadavkům větiny ...
Jo,coby kamenem dohodil,doplivnul a zbytek doběhl:-)))) . Docela mile mě překvapily reakce na můj návrh. S tím datem bychom to mohli udělat tak,e bychom se pokusili shodnout na jednom třeba z těchto:26.11,3.12 a nebo toho 10.12. A aby měli vichni,kteří by se chtěli zúčastnit dost času na to si zařídit volno,tak bychom se na tom mohli domluvit do úterý 1.listopadu,do 20:00. Co:-d ? Jinak jsem přemýlel i o tom,e bychom se mohli sejít třeba v New Bor city a jet na Panskou odsud,ale z Kamenice vede cesta Kamenickým enovem,kde si kadý vimne,e jede několik Citroenů za sebou a spanilka bude mít asi větí efekt,kdeto z Boru se jede nahoru hustým lesem,kde nás uvidí max. lesní zvěř se sebevraednými sklony:-). Ale opět-i místo se můe přizpůsobit poadavkům větiny:-d ...
|
|
29.10.2011 11:35 -
|
2422111
|
|
jumep
|
|
|
par rad od ludi co maju par zrazov za sebou:
1. termin nikdy nedavaj na vyber ...
2. program nikdy nedavaj na vyber
3. premysli si trasu dopredu a prejdi ju .... mysli na to ze mas za sebou kolonu 300m a ludia to tam nemusia poznat
4. zabezpec miesto (najtazsia cast, nikdy nevies ci ti niekto pride / kolko vas bude, vela ludi slubi a nakonec nepride )
bod 1 a 2 je sice pekne ponukat, ale dost nerealne uskutocnit (vsetko uz skusane, z velmi zlym vysledkom, dokonca pri inych - masovejsich akciach)
par rad od ludi co maju par zrazov za sebou:
1. termin nikdy nedavaj na vyber ...
2. program nikdy nedavaj na vyber
3. premysli si trasu dopredu a prejdi ju .... mysli na to ze mas za sebou kolonu 300m a ludia to tam nemusia poznat
4. zabezpec miesto (najtazsia cast, nikdy nevies ci ti niekto pride / kolko vas bude, vela ludi slubi a nakonec nepride :) )
bod 1 a 2 je sice pekne ponukat, ale dost nerealne uskutocnit :) (vsetko uz skusane, z velmi zlym vysledkom, dokonca pri inych - masovejsich akciach)
|
|
29.10.2011 12:47 -
|
2422130
|
|
.45acp
|
|
|
Mě osobně nejmíň vyhovuje 3.12. to u něco mám. Jen co se týká kolon v tomto regionu mám obavu, aby to nevyvolalo nějakou odezvu u orgánů a firma, která nám pomáhá a chrání si to patně vevyloila a v rámci ochrany naí bezpečnosti nám nenaordinovala nějakou gumo, nebo vodoléčbu
Mě osobně nejmíň vyhovuje 3.12. to u něco mám. Jen co se týká kolon v tomto regionu mám obavu, aby to nevyvolalo nějakou odezvu u orgánů a firma, která nám pomáhá a chrání si to patně vevyloila a v rámci ochrany naí bezpečnosti nám nenaordinovala nějakou gumo, nebo vodoléčbu:-))))
|
|
29.10.2011 15:10 -
|
2422151
|
|
Hanz 397
|
|
|
Dám tedy aspoň částečně na radu zkuenějího Jumepa a sraz bude na pevno v Č. Kamenici na parkoviti prodejny Lidl- v Novém Boru jsou policisté na tvoření hloučků asi citlivějí. Debatu o výběru data zatím necháme,protoe výběr je dost zúený na ty tři termíny. S pomocníky a ochránci by u nás problém být neměl,protoe si myslím,e se tady třistametrová kolona určitě nepovede(nebo jo ?) . A kdyby,jsme malé město a vichni,včetně orgánů se tu známe. Trasa je taky OK-stále po hlavní a na začátku i konci dostatečně velké parkovitě.
Dám tedy aspoň částečně na radu zkuenějího Jumepa a sraz bude na pevno v Č. Kamenici na parkoviti prodejny Lidl- v Novém Boru jsou policisté na tvoření hloučků asi citlivějí. Debatu o výběru data zatím necháme,protoe výběr je dost zúený na ty tři termíny. S pomocníky a ochránci by u nás problém být neměl,protoe si myslím,e se tady třistametrová kolona určitě nepovede(nebo jo :-d ?) . A kdyby,jsme malé město a vichni,včetně orgánů se tu známe. Trasa je taky OK-stále po hlavní a na začátku i konci dostatečně velké parkovitě.
|
|
29.10.2011 16:11 -
|
2422161
|
|
Darja
|
|
|
Rada od člověka, co dělaá srazy citroenu u 7 let.
add 1) Vyprdněte se na kolonu, spanilku a podobný věci, speciálně v zimě. Nemá to cenu, spí ten čas investujte do výběru místa.
add 2) Najděte dobrou restauraci, na úrovni, kde dobře vaří a dá se tam zaparkovat, kde si vichni pohodlně sedneme ke stolu a hlavně se uslyíme.
add 3) Neřete nic jinýho, regionálky jsou stejně o tom očumět si auta na parkáči, pokecat a narat se .
add 4) termín dej jeden, kdo bude moct, přijede, kdo ne, nepřijede. Já třeba konec listopadu nemůu, mám fotoworkshop v jednom hotelu. Nic nikdy nebude perfektní
Rada od člověka, co dělaá srazy citroenu u 7 let.
add 1) Vyprdněte se na kolonu, spanilku a podobný věci, speciálně v zimě. Nemá to cenu, spí ten čas investujte do výběru místa.
add 2) Najděte dobrou restauraci, na úrovni, kde dobře vaří a dá se tam zaparkovat, kde si vichni pohodlně sedneme ke stolu a hlavně se uslyíme.
add 3) Neřete nic jinýho, regionálky jsou stejně o tom očumět si auta na parkáči, pokecat a narat se :D.
add 4) termín dej jeden, kdo bude moct, přijede, kdo ne, nepřijede. Já třeba konec listopadu nemůu, mám fotoworkshop v jednom hotelu. Nic nikdy nebude perfektní :)
|
|
29.10.2011 22:14 -
|
2422301
|
|
Hanz 397
|
|
|
Popravdě ten Lidl se lidem,kteří nekoukají za jízdy po krásách vlasti(vy jste se zase kochal,pane doktore)bude hledat líp,ne Panská,která je sice taky u silnice,ale mám vyzkoueno,e docela dost lidí si jí prostě nevimne. Sice si opravdu cením rad od lidí,kteří vědí o čem to je a děkuju za ně,ale tady je přejezd v koloně asi jednoduí,ne dát sraz přímo tam.
Popravdě ten Lidl se lidem,kteří nekoukají za jízdy po krásách vlasti(vy jste se zase kochal,pane doktore)bude hledat líp,ne Panská,která je sice taky u silnice,ale mám vyzkoueno,e docela dost lidí si jí prostě nevimne. Sice si opravdu cením rad od lidí,kteří vědí o čem to je a děkuju za ně,ale tady je přejezd v koloně asi jednoduí,ne dát sraz přímo tam.
|
|
29.10.2011 22:41 -
|
2422325
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a trasu projet předem i dvakrát, a pak stejně nemá vyhráno, něco jako uzavření mostu v noci před spanilkou v Liptovským Mikulái a vichni pěkně v řadě před zákazem
a trasu projet předem i dvakrát, a pak stejně nemá vyhráno, něco jako uzavření mostu v noci před spanilkou v Liptovským Mikulái a vichni pěkně v řadě před zákazem :-))))
|
|
29.10.2011 22:43 -
|
2422326
|
|
Darja
|
|
|
jetě kdy nebyl C5 klub, tak nám jednou JéZéDé zruilo sprinty na srazu na slepé cestě, protoe na ni vyvezli hnůj.. cesty boí jsou nevyzpytatelné
jetě kdy nebyl C5 klub, tak nám jednou JéZéDé zruilo sprinty na srazu na slepé cestě, protoe na ni vyvezli hnůj.. cesty boí jsou nevyzpytatelné :-))))
|
|
31.10.2011 20:38 -
|
2422684
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak koukám,e stejně,jak se diskuse o srazu rozjela,tak stejně i skončila. Take debatu o termínu ukončím předčasně u dnes a vyhlauji ,e srazík bude dne 26.11. ve 14:00 na parkoviti u Lidlu v České Kamenici,odkud se potom vydáme společně na Panskou skálu. Během zítřka se mi snad v práci povede dostat na počítač,tak to dám do srazů. Doufám,e se sejdeme v co největím počtu...
Tak u se mi podařilo dát to do srazů. Take u se můete hlááásit
Tak koukám,e stejně,jak se diskuse o srazu rozjela,tak stejně i skončila:-(. Take debatu o termínu ukončím předčasně u dnes a vyhlauji;-) ,e srazík bude dne 26.11. ve 14:00 na parkoviti u Lidlu v České Kamenici,odkud se potom vydáme společně na Panskou skálu. Během zítřka se mi snad v práci povede dostat na počítač,tak to dám do srazů. Doufám,e se sejdeme v co největím počtu...:-))
Tak u se mi podařilo dát to do srazů. Take u se můete hlááásit :-)
|
|
| |
|
|