| | |
13.09.2011 21:06 -
Re: Podzimni sraz - Slovensko 2011 - Liptov - vseobecna diskusia
|
2413513
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
doplnění Jumepa: kdy dojede do Bytče od Makova, tak jed furt rovně, nevímaj si ádné ipky, jed a na konec - mostem nad Váhom a nad dálnici, pak křiovatka T, vlevo na ilinu, vpravo na Bratislavu - stará cesta, dá se vlevo. Jinak po projetí Ruomberku jede po normál silnici pak najede na dálnici - bez poplatku pár metrů a je to hned první odbočka vpravo - myslím ipka Beenová, Svatý Michal , sjede z dálnice a pak se drí vlevo směr Beenová a vlastně pojede nad dálnici a nad řekou Váh, z kopečka a na první křiovatve rovně pak do kopečka ponad el. tra a pak doprava a pak se u jenom dr hlavní a hlídej si odbočku na hotel
doplnění Jumepa: kdy dojede do Bytče od Makova, tak jed furt rovně, nevímaj si ádné ipky, jed a na konec - mostem nad Váhom a nad dálnici, pak křiovatka T, vlevo na ilinu, vpravo na Bratislavu - stará cesta, dá se vlevo. Jinak po projetí Ruomberku jede po normál silnici pak najede na dálnici - bez poplatku pár metrů a je to hned první odbočka vpravo - myslím ipka Beenová, Svatý Michal , sjede z dálnice a pak se drí vlevo směr Beenová a vlastně pojede nad dálnici a nad řekou Váh, ;-) z kopečka a na první křiovatve rovně pak do kopečka ponad el. tra a pak doprava a pak se u jenom dr hlavní a hlídej si odbočku na hotel
|
|
13.09.2011 21:08 -
|
2413514
|
|
jumep
|
|
|
nie, normalne pokracovat akoby na dialnicu a asi 300m pred cedulou dialnica je odbocka doprava
konkretne tu:
.link.
nie, normalne pokracovat akoby na dialnicu a asi 300m pred cedulou dialnica je odbocka doprava
konkretne tu:
http://maps.google.com/maps?q=49.093492,19.42417&sll=49.10021,19.43472&sspn=0.090809,0.17959&num=1&t=h&vpsrc=6&z=17
|
|
13.09.2011 21:18 -
|
2413521
|
|
C5stepan
|
|
|
Pánové myslím, e oba radíte stejně dobře, teď u trefím. 7 E = 6 piv a to není k zahození. Kdybych Vám teď poděkoval, byl bych pokárán za znečitění vlákna. Take a na místě.
Ale přece jen: "zpoplatněné cesty sk" ukazují, e poplatek začíná u pod Ivachnovou. Ale dalo by se to podjet po silnici č.18.
Pánové myslím, e oba radíte stejně dobře, teď u trefím:palec. 7 E = 6 piv a to není k zahození:-p. Kdybych Vám teď poděkoval, byl bych pokárán za znečitění vlákna. Take a na místě;-).
Ale přece jen: "zpoplatněné cesty sk" ukazují, e poplatek začíná u pod Ivachnovou. Ale dalo by se to podjet po silnici č.18.
|
|
15.09.2011 09:48 -
|
2413824
|
|
jumep
|
|
|
taky mensi prieskum, nakolko spanilka je v podstate celodnovka, myslite ze deti to zvladaju?
taky mensi prieskum, nakolko spanilka je v podstate celodnovka, myslite ze deti to zvladaju?
|
|
15.09.2011 19:16 -
|
2414029
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Libore, je to nějakých 140km, maximální průměr bude do 30km/h. Podle mne jen jízda 5-6 hodin, 1hod zastávka, to by se dalo za světla stihnout. Jen včas vyjet.
Libore, je to nějakých 140km, maximální průměr bude do 30km/h. Podle mne jen jízda 5-6 hodin, 1hod zastávka, to by se dalo za světla stihnout. Jen včas vyjet.
|
|
15.09.2011 19:20 -
|
2414030
|
|
jumep
|
|
|
plan bol vyrazit o 10:00, co by malo byt realne a do 18:00 by sme mali byt s5
tuto s fikom sme to boli prejst aj zo zastavkou na obed, na vsetkych miestach a este naviac sme stali a nebol to problem ...
idealne by bolo to jasne prejst este s vami predtym ... pripadne upravit alternativne trasu, chcem ist dohodnut na hotel veceru atd este .. ale to je na preberanie niekde inde ako vo vlakne, vratme sa teda skor k otazke, co deti
plan bol vyrazit o 10:00, co by malo byt realne a do 18:00 by sme mali byt s5
tuto s fikom sme to boli prejst aj zo zastavkou na obed, na vsetkych miestach a este naviac sme stali a nebol to problem ...
idealne by bolo to jasne prejst este s vami predtym ... pripadne upravit alternativne trasu, chcem ist dohodnut na hotel veceru atd este .. ale to je na preberanie niekde inde ako vo vlakne, vratme sa teda skor k otazke, co deti
|
|
16.09.2011 20:02 -
|
2414331
|
|
Darja
|
|
|
Jestli dojedu, tak tohle nejedu
u tak budu sedět v autě, aby se dojelo na SK v pátek, v sobotu zase celý den v autě, v neděli zas odjezd v autě.
Nic proti, ale to nemusím jezdit na SK, ale můu se točit na praským okruhu celej víkend.
Myslim, e max jsou 3 hodiny na spanilku s nějakým záitkem.
Jestli dojedu, tak tohle nejedu :)
u tak budu sedět v autě, aby se dojelo na SK v pátek, v sobotu zase celý den v autě, v neděli zas odjezd v autě.
Nic proti, ale to nemusím jezdit na SK, ale můu se točit na praským okruhu celej víkend.
Myslim, e max jsou 3 hodiny na spanilku s nějakým záitkem.
|
|
16.09.2011 20:05 -
|
2414337
|
|
jumep
|
|
|
pobyt v aute odhadujem tak na 4 hod ... ostatne budeme "mrznut" vonku
pobyt v aute odhadujem tak na 4 hod ... ostatne budeme "mrznut" vonku :)
|
|
16.09.2011 20:12 -
|
2414341
|
|
Darja
|
|
|
(osobní názor) Je to prostě přehnaný... nechci celej den někde courat autem. Lidi jedou kvůli lidem, si řízení uiju přes pracovní týden.. o víkendu se chci bavit, dělat ílený soutěe, jezdit autíčkem na dálkový ovládání nebo tak něco
(osobní názor) Je to prostě přehnaný... nechci celej den někde courat autem. Lidi jedou kvůli lidem, si řízení uiju přes pracovní týden.. o víkendu se chci bavit, dělat ílený soutěe, jezdit autíčkem na dálkový ovládání nebo tak něco :palec
|
|
16.09.2011 20:14 -
|
2414342
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Darjo, ale na praským okruhu nemá tak krásný výhledy A navíc tvrdí, e si Tvoje prdýlka v Tvém pohodlném autě jen spokojeně pobrukuje
Darjo, ale na praským okruhu nemá tak krásný výhledy :-)))) A navíc tvrdí, e si Tvoje prdýlka v Tvém pohodlném autě jen spokojeně pobrukuje :-d
|
|
16.09.2011 20:19 -
|
2414345
|
|
Darja
|
|
|
Já jsem spokojená s autem a komfortem...
Nepojedu 300 km abych se projela 140km a zas 300km zpět.
Jako řidič budu mít z krajinek prd, kdy musím čučet na cestu.
Vím, e z toho budu protivná, snaím se víkendy trávit aktivně a řízení mám fakt plný zuby z práce
Já jsem spokojená s autem a komfortem...
Nepojedu 300 km abych se projela 140km a zas 300km zpět.
Jako řidič budu mít z krajinek prd, kdy musím čučet na cestu.
Vím, e z toho budu protivná, snaím se víkendy trávit aktivně a řízení mám fakt plný zuby z práce :-))))
|
|
16.09.2011 22:13 -
|
2414380
|
|
Darja
|
|
|
těch 300Km jsem střelila od boku.. nekoukala jsem, jak je to daleko.
Prostě jen si myslím, e to můe bejt kratí a víc interaktivnějí. soukromej názor mno
těch 300Km jsem střelila od boku.. nekoukala jsem, jak je to daleko.
Prostě jen si myslím, e to můe bejt kratí a víc interaktivnějí. soukromej názor mno :D
|
|
17.09.2011 08:41 -
|
2414394
|
|
C5stepan
|
|
|
Kdy ujede 300km, tak bude přesně u nás. Stav se na kafe a dál můeme v koloně. No a kdy se přidají Čecháčci, Moraváci a Slezané, uděláme si spanilku u v pátek. Zdenoc5 nás můe protáhnout z Púchova do iliny mimo dálnici a Jumepovi se přihlásíme pěkně hromadně......
Kdy ujede 300km, tak bude přesně u nás:palec. Stav se na kafe a dál můeme v koloně;-). No a kdy se přidají Čecháčci, Moraváci a Slezané, uděláme si spanilku u v pátek. Zdenoc5 nás můe protáhnout z Púchova do iliny mimo dálnici a Jumepovi se přihlásíme pěkně hromadně......
|
|
17.09.2011 11:58 -
|
2414413
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
v sobotu dojedu sem tam.. vyjedu kolem 6-7 rano...
v sobotu dojedu :-) sem tam.. vyjedu kolem 6-7 rano... ;-)
|
|
19.09.2011 01:28 -
|
2414602
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
jumep napisal:
mapa s gps bodmi atd bude dodana kazdemu ucastnikovi, link na trasu je len informacny
Aj bod G je len informacny? Alebo je tam nejaky super otoc ked z Tatranskej Strby neodbocujeme na Strbske pleso ale este najprv ideme tam? Alebo ze by tam bolo nejake parkovisko co na mape nie je vidiet? Akysi zacarovany a tajomny je ten bod G
jumep napisal:
mapa s gps bodmi atd bude dodana kazdemu ucastnikovi, link na trasu je len informacny
Aj bod G je len informacny? Alebo je tam nejaky super otoc ked z Tatranskej Strby neodbocujeme na Strbske pleso ale este najprv ideme tam? Alebo ze by tam bolo nejake parkovisko co na mape nie je vidiet?:palec Akysi zacarovany a tajomny je ten bod G :-))))
|
|
| |
|
|