| | |
09.10.2011 22:41 -
Re: Podzimni sraz - Slovensko 2011 - Liptov - vseobecna diskusia
|
2418173
|
|
Ambi
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ambi napsal(a): Jo jooo, Prasák s P(r)assatem nám to tam pěkně prasil
Jinaak po odjezdu z hotelu jsme si udělali jetě výlet do Demanovké doliny - do jeskyně se kouknout, pak na Staré Strečno - zřícenina hradu a potom jsme pomáálu letěli domů ... A musím uznat, e spotřeba 6,2 mě velmi potěila, na to e mám automat
Jinaak po odjezdu z hotelu jsme si udělali jetě výlet do Demanovké doliny - do jeskyně se kouknout, pak na Staré Strečno - zřícenina hradu a potom jsme pomáálu letěli domů :-d ... A musím uznat, e spotřeba 6,2 mě velmi potěila, na to e mám automat :-)
|
|
09.10.2011 23:31 -
|
2418176
|
|
jumep
|
|
|
aky taky prierez z 533 fotiek aj odo mna uploadnuty ...
aky taky prierez z 533 fotiek aj odo mna uploadnuty ... :)
|
|
10.10.2011 00:13 -
|
2418179
|
|
Darja
|
|
|
posluně hlásím, e je to poprvé a naposled závidíme srazík btw co ty vítězné fotky ?
posluně hlásím, e je to poprvé a naposled :D závidíme srazík :D btw co ty vítězné fotky ? :D
|
|
10.10.2011 07:14 -
|
2418180
|
|
zico
|
|
|
dobra organizacia, foto prostredie, fajn ludia
pocasie za 2-
auta za 1 .. a ceny za hotel?
dobra organizacia, foto prostredie, fajn ludia
pocasie za 2-
auta za 1 .. a ceny za hotel? :-d
|
|
10.10.2011 07:26 -
|
2418181
|
|
BERY
|
|
|
Odpoledne taky přihodím výběr fotek (ze 700).
Organizace super - hlavně spanilka
Počasí univerzální pro vechny slunce, dé i sníh
Odpoledne taky přihodím výběr fotek (ze 700).
Organizace super - hlavně spanilka :palec
Počasí univerzální pro vechny slunce, dé i sníh :-))))
|
|
10.10.2011 08:27 -
|
2418186
|
|
C5stepan
|
|
|
flyteSVK: Ja som po ceste stretol pred Martinom strieborny berline s taznym, este sme sli kusok spolu cez MT (kto to bol? zabudol som nick).
Nestretol, ale dohnal a předehnal. Dlouho ses nevydrel na tu moji kouli dívat... Blikblik a byl jsi v nedohlednu.
flyteSVK: Ja som po ceste stretol pred Martinom strieborny berline s taznym, este sme sli kusok spolu cez MT (kto to bol? zabudol som nick).
Nestretol, ale dohnal a předehnal;-). Dlouho ses nevydrel na tu moji kouli dívat:-))))... Blikblik a byl jsi v nedohlednu:palec.
|
|
10.10.2011 08:47 -
|
2418189
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ja som potom zachvilku zastavil na pumpe a vyzliekal som si sveter Vtedy si ma predbehol a isiel som za tebou az za Vrutky, kde sa cesta zase rozdelila na 2 pruhy. Je fakt, ze si mal take vyletne tempo, ja rad chodim rychlejsie ked je prazdna cesta
Ja som potom zachvilku zastavil na pumpe a vyzliekal som si sveter :) Vtedy si ma predbehol a isiel som za tebou az za Vrutky, kde sa cesta zase rozdelila na 2 pruhy. Je fakt, ze si mal take vyletne tempo, ja rad chodim rychlejsie ked je prazdna cesta
|
|
10.10.2011 09:08 -
|
2418190
|
|
js42
|
|
|
Dojeli jsme taky v naprostém pořádku, jel jsme 300km spanilku se Zeusem a Mácou. Vechno v pohodě, jen nás před Martinem doslova přejel nějaký zlatý kombík (Najk) s namalovanou kytkou na pátých dveřích. Ale na jeho obranu musím říct, e zdravil a jeho předjíděcí manévr byl velice elegantní.
Připojuji se taky k díkům pro orgánizátory - bylo to O.K.
Nějakou fotku přidám a najdu kabel k foáku, nějak se při vybalování bagáe zatoulal.
Ahoj a vem pěkný den.
Honza
Dojeli jsme taky v naprostém pořádku, jel jsme 300km spanilku se Zeusem a Mácou. Vechno v pohodě, jen nás před Martinem doslova přejel nějaký zlatý kombík (Najk) s namalovanou kytkou na pátých dveřích:-)))). Ale na jeho obranu musím říct, e zdravil a jeho předjíděcí manévr byl velice elegantní:palec.
Připojuji se taky k díkům pro orgánizátory - bylo to O.K.
Nějakou fotku přidám a najdu kabel k foáku, nějak se při vybalování bagáe zatoulal.
Ahoj a vem pěkný den.
Honza
|
|
10.10.2011 15:03 -
|
2418219
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Díky organizátorům a také vem účastníkům za parádní sraz. Domů jsme dorazili v pořádku a v pohodě asi v 19,30 hodin. Nakonec i to počasí na sraze a spanilce bylo OK. DÍKY!
Díky organizátorům a také vem účastníkům za parádní sraz. Domů jsme dorazili v pořádku a v pohodě asi v 19,30 hodin. Nakonec i to počasí na sraze a spanilce bylo OK. DÍKY!:-p
|
|
10.10.2011 17:45 -
|
2418231
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pro Jumepa - myslím, e kdyby bylo lepí počasí bez detě, byli bychom venku a koukali na Jumepa jak dává dohromady auta ostatním a vydeli bychom déle pak i v hospodě. Takhle nás i to počasí utahávalo
Pro Jumepa - myslím, e kdyby bylo lepí počasí bez detě, byli bychom venku a koukali na Jumepa jak dává dohromady auta ostatním a vydeli bychom déle pak i v hospodě. Takhle nás i to počasí utahávalo :-))))
|
|
11.10.2011 09:43 -
|
2418275
|
|
flyteSVK
|
|
|
c5Stepan: este som si spomenul... Skontroluj si, ci ti svietia zadne svetla (tie, ktore mas v kufrovych dvrach). Zdalo sa mi ze nesvietia, ale mohlo to byt aj slnkom.
c5Stepan: este som si spomenul... Skontroluj si, ci ti svietia zadne svetla (tie, ktore mas v kufrovych dvrach). Zdalo sa mi ze nesvietia, ale mohlo to byt aj slnkom.
|
|
13.10.2011 18:54 -
|
2418747
|
|
zdenoc5
|
|
|
Pôvodne som nechcel hodnoti tento sraz pretoze som tam bol ako novačik / teda 1x / ale neda mi to lebo bolo fajn. Nabuduce pokial bude monost is tak určite pojdem / čas, financie a pojazne auto /
Pôvodne som nechcel hodnoti tento sraz pretoze som tam bol ako novačik / teda 1x / ale neda mi to lebo bolo fajn. Nabuduce pokial bude monost is tak určite pojdem / čas, financie a pojazne auto :-) /
|
|
13.10.2011 20:57 -
|
2418810
|
|
máca
|
|
|
tak jsem konečně přidala nějaké fotky
;-) tak jsem konečně přidala nějaké fotky
|
|
14.10.2011 06:28 -
|
2418857
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
achich,achich... jsem z toho celkem natvaný e mi to nevylo dorazit(finančně i časově)vem účastníkům jen tie závidím tolik "pjekných kár"najednou vidět hmm parádička.mi u jen zbývá vyčkávat a bude dalí takováhle akcička třeba i v mením provedení....tak a to vem bublá pod kapotou bez problémů Pája.
achich,achich...:-( jsem z toho celkem natvaný e mi to nevylo dorazit(finančně i časově)vem účastníkům jen tie závidím tolik "pjekných kár"najednou vidět hmm parádička.mi u jen zbývá vyčkávat a bude dalí takováhle akcička třeba i v mením provedení....tak a to vem bublá pod kapotou bez problémů Pája.
|
|
21.10.2011 09:16 -
|
2420337
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Tak jsem si kooonečně prohlédl krásné fotečky ze srazu,nádhera.A pokud probíhá nebo proběhla soutě o nej.kola dávám hlas vozu se spz:6U5 2240
Tak jsem si kooonečně prohlédl krásné fotečky ze srazu,nádhera.A pokud probíhá nebo proběhla soutě o nej.kola dávám hlas vozu se spz:6U5 2240 :palec
|
|
| |
|
|