| | |
06.05.2010 09:26 -
Plzeňácí jedou na sraz, kdo se přidá?
|
2344210
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Vem z Plzně a okolí
Já a Dutch jsme předběně domluvení, e se sjedeme v sobotu ráno na osmou k Olympii a odtud vyrazíme ke Kladnu společně. Tak jestli někdo máte v plánu jet taky v tenhle čas, přidejte se, uděláme kolonu
Vem z Plzně a okolí :-)
Já a Dutch jsme předběně domluvení, e se sjedeme v sobotu ráno na osmou k Olympii a odtud vyrazíme ke Kladnu společně. Tak jestli někdo máte v plánu jet taky v tenhle čas, přidejte se, uděláme kolonu :-))
|
|
06.05.2010 10:26 -
Re: Plzeňácí jedou na sraz, kdo se přidá?
|
2344214
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
koda, e a v sobotu. My jedeme v pátek.
koda, e a v sobotu. My jedeme v pátek.
|
|
06.05.2010 17:18 -
|
2344231
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Já s Mouchou jedem s váma. Kde přesněj se sejdem u ty olympie? třeba u vjezdu do podzemek?
Já s Mouchou jedem s váma. Kde přesněj se sejdem u ty olympie? třeba u vjezdu do podzemek?
|
|
06.05.2010 20:13 -
|
2344244
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Ahoj,jestli můu poradit nejezděte přes Beroun!Jezdím do Plzně často a nejideálněí je ject a do Prahy,sject na Chomutov,nejezděte ale a k letiti.Sjedete na Karlovy Vary!Pojedete a bude sjezd na Velkou Dobrou!Ve Velké Dobré projedete na kulaáku rovně a na na dalí Y křiovatce doleva!Pojedete pořád rovně a dojedete do Kladna,pojedete pořád po hlavní a na prvních semaforech se dáte doleva a na Y křiovatce doleva okolo benzínky Cobalt!Dále pořád směr na Rakovník z kopce dolu,za přejezdem mírně do kopce a na první křiovatce doprava,odtud pořád rovně a přijedete do SRB!!!Časově nejrychlejí
Ahoj,jestli můu poradit nejezděte přes Beroun!Jezdím do Plzně často a nejideálněí je ject a do Prahy,sject na Chomutov,nejezděte ale a k letiti.Sjedete na Karlovy Vary!Pojedete a bude sjezd na Velkou Dobrou!Ve Velké Dobré projedete na kulaáku rovně a na na dalí Y křiovatce doleva!Pojedete pořád rovně a dojedete do Kladna,pojedete pořád po hlavní a na prvních semaforech se dáte doleva a na Y křiovatce doleva okolo benzínky Cobalt!Dále pořád směr na Rakovník z kopce dolu,za přejezdem mírně do kopce a na první křiovatce doprava,odtud pořád rovně a přijedete do SRB!!!:palecČasově nejrychlejí
|
|
06.05.2010 22:35 -
|
2344264
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Krtek napsal(a): Já s Mouchou jedem s váma. Kde přesněj se sejdem u ty olympie? třeba u vjezdu do podzemek?
Buď tam, nebo jsem myslela někde hned u těch krajních obchodů, jak je tam tuím ten"zelený domov", loni jsme tam stáli po spanilce...střihněte si, jak to komu bude víc vyhovovat
Buď tam, nebo jsem myslela někde hned u těch krajních obchodů, jak je tam tuím ten"zelený domov", loni jsme tam stáli po spanilce...střihněte si, jak to komu bude víc vyhovovat ;-)
|
|
07.05.2010 08:08 -
|
2344276
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
No tak tam u toho Zelenýho domova to je hned na kraji
No tak tam u toho Zelenýho domova to je hned na kraji
|
|
07.05.2010 22:41 -
|
2344307
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak se bohuzel sraziku nezucastnime Nejak nam to nevychazi... Drzime palecky, aby vam vyslo pocasi a tesime se na fotky a video!
Tak se bohuzel sraziku nezucastnime :( Nejak nam to nevychazi... Drzime palecky, aby vam vyslo pocasi a tesime se na fotky a video!
|
|
08.05.2010 19:14 -
|
2344318
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja se taky omlouvam, jak jste si vsimili, odpadl jsem na sjezdu na Holoubkov a mastil jsem to zpet k nemocne dceri - tak priste
Ja se taky omlouvam, jak jste si vsimili, odpadl jsem na sjezdu na Holoubkov a mastil jsem to zpet k nemocne dceri - tak priste
|
|
| |
|
|