| | |
09.05.2010 22:20 -
Re: III. Oficiální sraz 2010 - DISKUZE
|
2344410
|
|
Drahue
|
|
|
Nejoklivějí auto na sraze taky bylo, narvalo se mezi C5 a rychle zmizelo, ale nestihli jsme předat cenu ...DARJO-kdy něco napíe ve 21:57 tak by jsi si za tím měla stát a né to mazat.....je to docela trapný
Nejoklivějí auto na sraze taky bylo, narvalo se mezi C5 a rychle zmizelo, ale nestihli jsme předat cenu ...DARJO-kdy něco napíe ve 21:57 tak by jsi si za tím měla stát a né to mazat.....je to docela trapný:-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
|
|
09.05.2010 22:33 -
|
2344416
|
|
Darja
|
|
|
Kdybys tam byla, veděla bys, e se do řady C5 narval pasát s typickým osazením. Celkem jasme se jejich výrazu nasmáli.
Ale pak mi kluci psali, e by to někdo mohl patně pochopit, tak jsem to smazala. A potrefená husa zakejhala, myslím, e u by ses mohla vrátit na vá klub.
Kdybys tam byla, veděla bys, e se do řady C5 narval pasát s typickým osazením. Celkem jasme se jejich výrazu nasmáli.
Ale pak mi kluci psali, e by to někdo mohl patně pochopit, tak jsem to smazala. A potrefená husa zakejhala, myslím, e u by ses mohla vrátit na vá klub.
|
|
09.05.2010 22:41 -
|
2344417
|
|
vydraX
|
|
|
Tak včera jsem dost silně váhal, zda mám vůbec na tu chvilku jezdit. Bohuel provihl jsem spanilou jízdu, ale i tak, cením akci jako velmi vydařenou a pochvala by měla mířit k organizátorům, kteří to zvládli na výbornou! Účast byla té hojná a acelkově akci hodnotím, jako velmi zdařilou. Super atmosféra se super lidma. Doufám, e takový akce budou dalí a bude se nadále dařit, tak jako zde. Líbil se mi kladný přístup vekerých lidí, ochota s čímkoliv pomoc, poradit a tak obecně, nabrat spoustu nových poznatků a zkueností ostatních. Největím překvapením pro mne byla ta Jumepovo speciální cena s autíčkem, které se mi nikdy neporouchá, to byla opravdu originální výhra
Tak včera jsem dost silně váhal, zda mám vůbec na tu chvilku jezdit. Bohuel provihl jsem spanilou jízdu, ale i tak, cením akci jako velmi vydařenou a pochvala by měla mířit k organizátorům, kteří to zvládli na výbornou! Účast byla té hojná a acelkově akci hodnotím, jako velmi zdařilou. Super atmosféra se super lidma. :palec Doufám, e takový akce budou dalí a bude se nadále dařit, tak jako zde. Líbil se mi kladný přístup vekerých lidí, ochota s čímkoliv pomoc, poradit a tak obecně, nabrat spoustu nových poznatků a zkueností ostatních. Největím překvapením pro mne byla ta Jumepovo speciální cena s autíčkem, které se mi nikdy neporouchá, to byla opravdu originální výhra :-))))
|
|
09.05.2010 22:42 -
|
2344418
|
|
Darja
|
|
|
A i barva ti sedí u nerozbitného autíčka
A i barva ti sedí u nerozbitného autíčka :-):-d:-d
|
|
09.05.2010 22:42 -
|
2344419
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Sraz opět perfektní, děkujem organizátorům a těíme se na dalí.
Sraz opět perfektní, děkujem organizátorům a těíme se na dalí.:-))))
|
|
10.05.2010 08:02 -
|
2344433
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Vem co sraz organizovali posílám VELKÉ díky ! Bylo to ve včetně počasí moc fajn !
Díky Vaek
Vem co sraz organizovali posílám VELKÉ díky ! Bylo to ve včetně počasí moc fajn !
Díky Vaek
|
|
10.05.2010 08:28 -
|
2344434
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Velká spokojenost, kupodivu i ná pubo, i kdy tomu se nejvíc líbil nedělní paintboll
Velká spokojenost, kupodivu i ná pubo, i kdy tomu se nejvíc líbil nedělní paintboll:-d
|
|
10.05.2010 08:39 -
|
2344438
|
|
js42
|
|
|
Mi jsme se byli poprvé na celém srazu a vem organizátorům patří ná velký dík.
Moc se nám to líbilo.
Honza.
Mi jsme se byli poprvé na celém srazu a vem organizátorům patří ná velký dík:palec.
Moc se nám to líbilo.
Honza.
|
|
10.05.2010 09:49 -
|
2344452
|
|
máca
|
|
|
, také se připojuji k díkům za zdařilý a dobře organizovaný sraz.koda, e to vdycky tak rychle uteče.Doufám, e se nás dost objeví za 14 dní na jihu Čech.
:palec, také se připojuji k díkům za zdařilý a dobře organizovaný sraz.koda, e to vdycky tak rychle uteče.Doufám, e se nás dost objeví za 14 dní na jihu Čech.;-)
|
|
10.05.2010 10:17 -
|
2344456
|
|
Janc
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
I já se připojuji s díky. Bylo to bezva. Bohuel jsem musel odjet u v sobotu, tak jsem se nemohl se vema rozloučit. Tak to napravuji teď.
I já se připojuji s díky. Bylo to bezva. Bohuel jsem musel odjet u v sobotu, tak jsem se nemohl se vema rozloučit. Tak to napravuji teď.
|
|
10.05.2010 14:33 -
|
2344469
|
|
Pavel C5
|
|
|
vetko bolo v pohode aj cez tu dialku ktorú sme ili tak sa nám to oplatilo,boli sme spokojný a hlavne som spoznal veža dobrých žudí ktorý majú
niečo spoločné,program pol fajn,víkend sme si uily a ďakujeme organizátorom a dúfam e sa zase uvidímre na ďalom zraze
:palec:palecvetko bolo v pohode aj cez tu dialku ktorú sme ili tak sa nám to oplatilo,boli sme spokojný a hlavne som spoznal veža dobrých žudí ktorý majú
niečo spoločné,program pol fajn,víkend sme si uily a ďakujeme organizátorom a dúfam e sa zase uvidímre na ďalom zraze:palec:palec
|
|
10.05.2010 17:34 -
|
2344480
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Díky vem organizátorům za pořádný kus práce, za smyčku na spanilce (to myslím váně), za důkaz, e telefonovat s "dotěrnou manelkou" za jízdy je nebezpečné a vůbec za letoní můj nejhezčí víkend!
Díky vem organizátorům za pořádný kus práce, za smyčku na spanilce (to myslím váně), za důkaz, e telefonovat s "dotěrnou manelkou" za jízdy je nebezpečné a vůbec za letoní můj nejhezčí víkend!:palec
|
|
10.05.2010 22:24 -
|
2344525
|
|
luki2001
|
Město: Trutnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Připojuji svůj chvalozpěv k ostaním, ač jsem se mohl zastavit jen na pár hodin. Veobecná pohoda a veselí mě opět utvrdilo v tom,e nae "komunita" je parta pohodářů, kteří mají společný zájem a snaí si i navzájem si pomoct,co se v dnení době často nevidí. Poklona organizátorům a pozdrav vem účastníkům.
Připojuji svůj chvalozpěv k ostaním, ač jsem se mohl zastavit jen na pár hodin. Veobecná pohoda a veselí mě opět utvrdilo v tom,e nae "komunita" je parta pohodářů, kteří mají společný zájem a snaí si i navzájem si pomoct,co se v dnení době často nevidí. Poklona organizátorům a pozdrav vem účastníkům.
|
|
11.05.2010 08:01 -
|
2344537
|
|
ok1dub
|
|
|
Děkuji vem za prima sraz. Mělo to pro mě takovou zvlátní atmosféru, protoe jsem měl vechno "za barákem". Díky tomu jsem taky propás' oboje vyhlaování výsledků soutěí, jak jsem pořád odbíhal k rodině Pro ostatní na rádiu v koloně: fajn spolupráce, měl jsem z toho dobrej pocit... Pro Jeffreyho: Ten fix na sklo je dost slunej, jetě mi neoprel
Děkuji vem za prima sraz. Mělo to pro mě takovou zvlátní atmosféru, protoe jsem měl vechno "za barákem". Díky tomu jsem taky propás' oboje vyhlaování výsledků soutěí, jak jsem pořád odbíhal k rodině :-) Pro ostatní na rádiu v koloně: fajn spolupráce, měl jsem z toho dobrej pocit... Pro Jeffreyho: Ten fix na sklo je dost slunej, jetě mi neoprel :palec
|
|
| |
|
|