04.06.2008 12:04 -
Re: 1. Letní sraz Citroenů C5 - zhodnocení
|
168096
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Otázka pro numerologika! Viděla jsi film "Number 23"? ...tam je odpověď Ba ne... Je to den mejch narozenin, den seznamení se Zuzou, prostě astný čísílko. Ale Tvoje spojitost je taky fajn )
Otázka pro numerologika! Viděla jsi film "Number 23"? ...tam je odpověď:) Ba ne... Je to den mejch narozenin, den seznamení se Zuzou, prostě astný čísílko. Ale Tvoje spojitost je taky fajn :)))
|
|
04.06.2008 18:00 -
|
168097
|
|
Johnney
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
I ja chci podekovat za skvely vikend. Ja, Radunka i nasi dva coklici se celou dobu skvele bavili. Organizace bomba. A ta off-road vlozka? No co aspon je na co vzpominat ne? Uz se moc tesime na pristi setkanicko, treba na Lipne at to nemame tak trapne blizko :->>
I ja chci podekovat za skvely vikend. Ja, Radunka i nasi dva coklici se celou dobu skvele bavili. Organizace bomba. A ta off-road vlozka? No co aspon je na co vzpominat ne? Uz se moc tesime na pristi setkanicko, treba na Lipne at to nemame tak trapne blizko :->>
|
|
05.06.2008 19:32 -
|
168098
|
|
schrek
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj musím i za mne říct , e fakt dobrý. Sice jsme nedaly teplo na parkoviti , ale zatím koukám , e offroad třeba mne velmi bavil. Výborně jsem pokecal a musím pochválit i penzion fakt dobrý sluby. Bezva víkend.
Ahoj musím i za mne říct , e fakt dobrý. Sice jsme nedaly teplo na parkoviti , ale zatím koukám , e offroad třeba mne velmi bavil. Výborně jsem pokecal a musím pochválit i penzion fakt dobrý sluby. Bezva víkend.
|
|
08.06.2008 23:30 -
|
168099
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Ahojky,taky musíím jen a jen pochválit organizaci a dobré nápady na zpestření,počasí mám přálo a bylo nás taky hodně!Hlavně potom nenělo chybu e vichni byli v poho a super lidičky,dobrej pokec a bezva rady,,noo skvělíí a u se těím na dalí.P.S.gratuluji...usbéčko..
Ahojky,taky musíím jen a jen pochválit organizaci a dobré nápady na zpestření,počasí mám přálo a bylo nás taky hodně!Hlavně potom nenělo chybu e vichni byli v poho a super lidičky,dobrej pokec a bezva rady,,noo skvělíí a u se těím na dalí.P.S.gratuluji...usbéčko..
|
|
| |