| | |
30.05.2008 00:07 -
Re: 1. Letní sraz Citroenů C5 - ji probíhá :-)
|
168076
|
|
Darja
|
|
|
No, pry se ma pres vikend ma byt 26-29 stupnu a skorojasno az polojasno, misty bourky (to doufam, ze nas vynecha) a mirny vychodni vetrik. Prsankovat by melo na jihlavsku, v okoli CB a plzen, doufam, ze nas to obejde!
No, pry se ma pres vikend ma byt 26-29 stupnu a skorojasno az polojasno, misty bourky (to doufam, ze nas vynecha) a mirny vychodni vetrik. Prsankovat by melo na jihlavsku, v okoli CB a plzen, doufam, ze nas to obejde! :-)
|
|
30.05.2008 00:38 -
|
168077
|
|
Moucha
|
Město: Blovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Nazdar ahoj nadsenci!!!...Dnes jsem dostal echo o srazu, ani uz se nebudu tak na rychlo registrovat. Pokusim se dorazit v sobotu. Celkem mi to nadchlo. Na to ze koncim v patek ve 21.00 a jeste bych rad umyl karu tak nefim nefim .
Nazdar ahoj nadsenci!!!...Dnes jsem dostal echo o srazu, ani uz se nebudu tak na rychlo registrovat. Pokusim se dorazit v sobotu. Celkem mi to nadchlo. Na to ze koncim v patek ve 21.00 a jeste bych rad umyl karu tak nefim nefim :D.
|
|
30.05.2008 00:43 -
|
168078
|
|
Marina
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Počasí určitě vyjde, C5 to rozeene !!!!! Navečer jsem tam, je to u dnes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Počasí určitě vyjde, C5 to rozeene !!!!! Navečer jsem tam, je to u dnes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
30.05.2008 08:18 -
|
168079
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Bobo, LDS uz mam, tak ji kvuli me vozit nemusis, ale urcite ji od tebe vezme nekdo jinij. Vestredu jsem jel pres tak mi ji prodal PATaMAT.
Bobo, LDS uz mam, tak ji kvuli me vozit nemusis, ale urcite ji od tebe vezme nekdo jinij. Vestredu jsem jel pres tak mi ji prodal PATaMAT.
|
|
30.05.2008 23:03 -
|
168080
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Online zpravodajstvi:
pocasi na vybornou
nalada skvela
pivo a vinko tece proudem
14 pritomnych C5tek
Ocekavame na zitrek posily, doufam ze nas zitra podporite
Online zpravodajstvi:
pocasi na vybornou
nalada skvela
pivo a vinko tece proudem :-)
14 pritomnych C5tek
Ocekavame na zitrek posily, doufam ze nas zitra podporite ;-)
|
|
31.05.2008 06:44 -
|
168081
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
za 2-3 hodiny sem tam
za 2-3 hodiny sem tam
|
|
01.06.2008 17:57 -
|
168082
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
Ahoj, take snad někomu nebude vadit, e jsem se sem nakonec vetřela. Chtěla jsem jen říct, e sraz byl supr, mrzí mě jen, e jsem nestihla tu spanilku, ale i tak se mi moc líbilo. Poznala jsem spoustu supr lidiček a přítě určitě přijedu znovu ... teda doufám, e bude zase trampolína. Byla sem tam sice jenom chvilku, ale mooooooc se mi to líbilo.
Ahoj, take snad někomu nebude vadit, e jsem se sem nakonec vetřela. Chtěla jsem jen říct, e sraz byl supr, mrzí mě jen, e jsem nestihla tu spanilku, ale i tak se mi moc líbilo. Poznala jsem spoustu supr lidiček a přítě určitě přijedu znovu ... teda doufám, e bude zase trampolína. Byla sem tam sice jenom chvilku, ale mooooooc se mi to líbilo.
|
|
01.06.2008 18:16 -
|
168083
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
tak, uz sme doma. Sraz bol super, spoznali sme super ludi s ktorimi sa urcite radi (dufame ze skoro) stretneme .
Dalej chcem podakovat organizacnemu timu, na cele s Darjou, za skvele zvladnuty vikend. Hned ako sa trochu spamatame z cesty zavesime do fora zopar fotiek
zdravi vas IGLU (Igor a Lucia)
tak, uz sme doma. Sraz bol super, spoznali sme super ludi s ktorimi sa urcite radi (dufame ze skoro) stretneme :-).
Dalej chcem podakovat organizacnemu timu, na cele s Darjou, za skvele zvladnuty vikend. Hned ako sa trochu spamatame z cesty zavesime do fora zopar fotiek :-)
zdravi vas IGLU (Igor a Lucia)
|
|
01.06.2008 18:49 -
|
168084
|
|
rekki
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Aj daleky vychod dorazil,a pripajam sa k igokovi BOLO SUPER,SUPER LUDIA vetkych zdravia rekki a jana
ps:kto nebol moe lutovat
Aj daleky vychod dorazil,a pripajam sa k igokovi BOLO SUPER,SUPER LUDIA vetkych zdravia rekki a jana
ps:kto nebol moe lutovat
|
|
02.06.2008 00:02 -
Re: 1. Letní sraz Citroenů C5 - zhodnocení
|
168085
|
|
Darja
|
|
|
Já se přiznám, já se bála. Neměla jsem ani ponětí, jaká bude parta lidí, jak si sedneme a aby sraz vyel.
A byla jsem sakra překvapená, takovou bandu pohodářů jsem snad nezaila Počasí nám přálo a moc, bylo krásně, přijely nás tři desítky nádherných aut, večer jsme se nasmáli a dobře najedli. Já v tom nevidím chybičku (i přes fakt, e čerstvě naletěné auto zmizelo pod vrstvou prachu z cesty ).
Doufám, e se vám líbila "jízda zručnosti", která by si spíe zaslouila název "jízda důvěry", a e jste se pobavili při spanilé jízdě, kde jsme vyváděli v údiv kadého
Zároveň chci poděkovat vem, kdo pomohl se srazem, s přípravou jídla, či přivezl dary do soutěe, vínko, a za laserovou střelnici, která nám zpestřila večer Myslím, e díky patří vem, kdo vytvářel tu pohodovou atmosféru na srazu a kdo nebyl, prohloupil... take se těím na přístě!
P.S. Fotky ode mne jsou nahrané, kdyby někdo měl o nějakou zájem ve větí kvalitě, ráda zalu.
P.P.S. Kdo točil videa, a mě kontaktuje, zkompletizujeme, vystříháme a dáme na klub
Já se přiznám, já se bála. Neměla jsem ani ponětí, jaká bude parta lidí, jak si sedneme a aby sraz vyel.
A byla jsem sakra překvapená, takovou bandu pohodářů jsem snad nezaila:-) Počasí nám přálo a moc, bylo krásně, přijely nás tři desítky nádherných aut, večer jsme se nasmáli a dobře najedli. Já v tom nevidím chybičku (i přes fakt, e čerstvě naletěné auto zmizelo pod vrstvou prachu z cesty:-D ).
Doufám, e se vám líbila "jízda zručnosti", která by si spíe zaslouila název "jízda důvěry", a e jste se pobavili při spanilé jízdě, kde jsme vyváděli v údiv kadého :-)
Zároveň chci poděkovat vem, kdo pomohl se srazem, s přípravou jídla, či přivezl dary do soutěe, vínko, a za laserovou střelnici, která nám zpestřila večer :-) Myslím, e díky patří vem, kdo vytvářel tu pohodovou atmosféru na srazu a kdo nebyl, prohloupil... take se těím na přístě!
P.S. Fotky ode mne jsou nahrané, kdyby někdo měl o nějakou zájem ve větí kvalitě, ráda zalu.
P.P.S. Kdo točil videa, a mě kontaktuje, zkompletizujeme, vystříháme a dáme na klub :-)
|
|
02.06.2008 00:06 -
|
168086
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj Darjo a vichni C5-áci. Tak jsme si doprohlédli první část fotek a protoe je půlnoc a ráno musíme vstávat v 5, necháme zbytek na zítra. První letní sraz C5 se opravdu vydařil a i spanilou jízdu naí miláčkové zvládli bez větích potíí (zaregistroval jsem jeden defekt ) Bohuel jsme museli odjet v sobotu večer, tak nevíme, jak se zábava rozjela po večeři. Přítě to snad vyjde na oba dny. U dnes se těíme. Čau, Jarda - Breaka a Dáa
Ahoj Darjo a vichni C5-áci. Tak jsme si doprohlédli první část fotek a protoe je půlnoc a ráno musíme vstávat v 5, necháme zbytek na zítra. První letní sraz C5 se opravdu vydařil a i spanilou jízdu naí miláčkové zvládli bez větích potíí (zaregistroval jsem jeden defekt :-( ) Bohuel jsme museli odjet v sobotu večer, tak nevíme, jak se zábava rozjela po večeři. Přítě to snad vyjde na oba dny. U dnes se těíme. Čau, Jarda - Breaka a Dáa
|
|
02.06.2008 18:09 -
|
168087
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
DARJO A OSTATNÍ ORGANIZÁTOŘI. Za Radarovic rodinu, chci poděkovat za velmi krásně strávený den, ve společnosti perfektních aut a perfektních lidí. Okolnosti nám dovolily strávit s vámi jen jeden den a ji se těíme na jakékoliv přítí setkání. Jetě jednou MOC DĚKUJEM.
DARJO A OSTATNÍ ORGANIZÁTOŘI. Za Radarovic rodinu, chci poděkovat za velmi krásně strávený den, ve společnosti perfektních aut a perfektních lidí. Okolnosti nám dovolily strávit s vámi jen jeden den a ji se těíme na jakékoliv přítí setkání. Jetě jednou MOC DĚKUJEM.
|
|
02.06.2008 20:59 -
|
168088
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Ahoj, chci za nás za oba poděkovat za super víkend. Moc jsme si to uili. U se moc těíme na dalí sraz. Dík moc.
Ahoj, chci za nás za oba poděkovat za super víkend. Moc jsme si to uili. U se moc těíme na dalí sraz. Dík moc.
|
|
02.06.2008 21:08 -
|
168089
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
sraz byl super i dobra organizace vcetne jirkovi lesni cesty i kdyz jsem si ho moc neuzil tak se tesim napriste
sraz byl super i dobra organizace vcetne jirkovi lesni cesty :) i kdyz jsem si ho moc neuzil tak se tesim napriste
|
|
02.06.2008 21:43 -
|
168090
|
|
bobika
|
|
|
Bóbikovi taky moc líbilo.
Bóbikovi taky moc líbilo.
|
|
03.06.2008 18:32 -
|
168091
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
I já s manelkou jsme byli a jsme velice nadení, tak troku jsem si to myslel, e to vyjde, ale reál předčil vechna očekávání. Darja jako organizátor (i jako člověk) je vynikající vy vichni taky, moc se těím na dalí sraz. Jedinou snad vadu na kráse vidím v tom, e u jsme nevypili ten druhý demión s červeným portugalem a musel jsem ho potupně vézt zpátky domů, to u se víckrát nesmí opakovat
I já s manelkou jsme byli a jsme velice nadení, tak troku jsem si to myslel, e to vyjde, ale reál předčil vechna očekávání. Darja jako organizátor (i jako člověk) je vynikající vy vichni taky, moc se těím na dalí sraz. Jedinou snad vadu na kráse vidím v tom, e u jsme nevypili ten druhý demión s červeným portugalem a musel jsem ho potupně vézt zpátky domů, to u se víckrát nesmí opakovat :-)
|
|
03.06.2008 19:30 -
|
168092
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
ja, za nas kolektiv IGLU (igok+luca) slubujem, ze nabuduce nepojdeme domov kym nebude vsetko vypite
ja, za nas kolektiv IGLU (igok+luca) slubujem, ze nabuduce nepojdeme domov kym nebude vsetko vypite :-)
|
|
04.06.2008 00:49 -
|
168093
|
|
Marina
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Opravdu velice vydařený víkend, super lidi, super prostředí, super vechno. U aby byl dalí sraz !!! Na tomto srazu dolo k velice zajímavému a nečekanému setkání s Tondou "sservis" - a teď se drte - po téměř 23 letech !!!!! Co dodat ?
Opravdu velice vydařený víkend, super lidi, super prostředí, super vechno. U aby byl dalí sraz !!! Na tomto srazu dolo k velice zajímavému a nečekanému setkání s Tondou "sservis" - a teď se drte - po téměř 23 letech !!!!! Co dodat ?
|
|
04.06.2008 10:52 -
|
168094
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Ahoj vicí... Mám teď kapánek jinčí starosti, ale musim se taky přidat, abych nevypadnul z kolektivu Srazík dopadl opravdu na výtečnou. Teda krom té offroad show made by Jirka Seč Pak jetě ta sobotní paráda na parkoviti u byla na děcka troku moc horká, ale s tím nic nenaděláme. Take jetě jednou děkuji a gratuluji organizátorům.... U se těíme na přítě
...vzkaz pre tych dvoch eskymakov zo Slovenska... máte těstí, e jsme si nedali na vznik nicku copyright) ZULU (ZUzka & LUká)
Ahoj vicí... Mám teď kapánek jinčí starosti, ale musim se taky přidat, abych nevypadnul z kolektivu:) Srazík dopadl opravdu na výtečnou. Teda krom té offroad show made by Jirka Seč:) Pak jetě ta sobotní paráda na parkoviti u byla na děcka troku moc horká, ale s tím nic nenaděláme. Take jetě jednou děkuji a gratuluji organizátorům.... U se těíme na přítě :)
...vzkaz pre tych dvoch eskymakov zo Slovenska... máte těstí, e jsme si nedali na vznik nicku copyright:))) ZULU (ZUzka & LUká)
|
|
04.06.2008 11:05 -
|
168095
|
|
Darja
|
|
|
zulu a 2 a 3 znamena 2 chlapi a 3 zensky?
zulu a 2 a 3 znamena 2 chlapi a 3 zensky? :-)
|
|
| |
|
|