| | |
26.10.2009 20:53 -
Re: Podzimní Citronáda v Pieanoch - zhodnocení
|
1108396
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
No, Darjo, na mě si zapoměla - já tam byla taky
to má teda u mě schovaný
No, Darjo, na mě si zapoměla - já tam byla taky:-o
to má teda u mě schovaný:-p
|
|
26.10.2009 23:42 -
|
1108450
|
|
karlos.8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Omlouvám se e píu a teď, dřív jsem to nestihnul.
Sraz byl moc pěkný, moc se nám to líbilo. Byl bych rád kdyby jsme se tu viděli přítí rok! koda e jsem nic nevyhrál!! hm..
Jinak bylo krásné ubytování (přímo luxus). Hlavně to Darja s Jumepem dobře s zorganizovali. Akorát čekání na oběd bylo opravdu hrozné no...
Omlouvám se e píu a teď, dřív jsem to nestihnul.
Sraz byl moc pěkný, moc se nám to líbilo. Byl bych rád kdyby jsme se tu viděli přítí rok! :-( koda e jsem nic nevyhrál!! hm..:-((((
Jinak :-d bylo krásné ubytování (přímo luxus). Hlavně to Darja s Jumepem dobře s zorganizovali. Akorát čekání na oběd bylo opravdu hrozné no...:-p
|
|
27.10.2009 07:02 -
|
1108454
|
|
stano1
|
|
|
Peo,Darja, gratulujem, vyzerá to podla foto, aj podla ohlasov e to bol super zraz(a znovu na to počasie),len koda e nám to nevylo.
Dúfam e nabudúce.
Peo,Darja, gratulujem,:palec :palec :palec vyzerá to podla foto, aj podla ohlasov e to bol super zraz(a znovu na to počasie),len koda e nám to nevylo.
Dúfam e nabudúce. :-))
|
|
27.10.2009 12:16 -
|
1108468
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Díky za příjemně strávený víkend akorát jsme museli hodně brzo odcestovat kvůli dětem( nezvládali časoví posun a u ve 4:15 byli vzhůru tak jme raději jeli a nikoho nebudíme).
Díky za příjemně strávený víkend akorát jsme museli hodně brzo odcestovat kvůli dětem( nezvládali časoví posun a u ve 4:15 byli vzhůru tak jme raději jeli a nikoho nebudíme). ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
|
|
27.10.2009 13:05 -
|
1108469
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Chci taky poděkovat organizátorům a vem kteří se dokáí zůčastnit tak skvělé akce a za kadého počasí . koda, e čekání na oběd malého maxíka změnilo na nezvladatelnýho čerta, take jsme museli odjet .
Chci taky poděkovat organizátorům :palec a vem kteří se dokáí zůčastnit tak skvělé akce a za kadého počasí :palec. koda, e čekání na oběd malého maxíka změnilo na nezvladatelnýho čerta, take jsme museli odjet :-((((.
|
|
28.10.2009 16:41 -
|
1108507
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
No.... pěkný ...koukám, e se Vám zadařilo
Procházíme teď nějakým c5klubo útlumem, ale na nadcházejícím letním srazu u se doufejme takté objevíme. Jen tak nějak mám pocit, e u se tam asi s legendami klubu (lemone, schrek, tomikm, apod.) asi nesetkám
Jetěe to jádro zůstává beze změn
...tak či tak u se těíme
No.... pěkný;-) ...koukám, e se Vám zadařilo:palec
Procházíme teď nějakým c5klubo útlumem, ale na nadcházejícím letním srazu u se doufejme takté objevíme. Jen tak nějak mám pocit, e u se tam asi s legendami klubu (lemone, schrek, tomikm, apod.) asi nesetkám:nevim
Jetěe to jádro zůstává beze změn:-d
...tak či tak u se těíme:-))
|
|
28.10.2009 18:53 -
|
1108510
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
zulu23, neboj na letní sraz doufám přijedu, mám v posledních měsících dost velký rodinný problémy, tak nejsem tady moc aktivní, ale doufám, e se to časem zlepí.
Jooo, určo byl sraz v Pietanech lepí, ne letoní jarní a doufám, e jste si to do sytosti uili
zulu23, neboj na letní sraz doufám přijedu, mám v posledních měsících dost velký rodinný problémy, tak nejsem tady moc aktivní, ale doufám, e se to časem zlepí. :-)
Jooo, určo byl sraz v Pietanech lepí, ne letoní jarní a doufám, e jste si to do sytosti uili:palec
|
|
28.10.2009 21:38 -
|
1108521
|
|
Darja
|
|
|
Lepí horí. Těko se soudí. No neprelo celý sraz, take lepí v tomhle ohledu
Jinak celý sraz byl pojatý trochu jinak, spí na pohodu a relax a pokec
Lepí horí. Těko se soudí. No neprelo celý sraz, take lepí v tomhle ohledu :-)
Jinak celý sraz byl pojatý trochu jinak, spí na pohodu a relax a pokec :-)
|
|
28.10.2009 21:57 -
|
1108524
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Vzkaz od Lenky Puberačky: Vichni co neodevzdali čísla z auta je MUSÍ osobně dovézt na přítí sraz a do té doby je nemáte ztratit. (37, 36, 31, 29, 28, 24, 21 a 18). No a tím pádem u máme 8 posádek na přítí sraz
Vzkaz od Lenky Puberačky: Vichni co neodevzdali čísla z auta je MUSÍ osobně dovézt na přítí sraz a do té doby je nemáte ztratit. (37, 36, 31, 29, 28, 24, 21 a 18). No a tím pádem u máme 8 posádek na přítí sraz :-)))):-)))):-)))):palec
|
|
28.10.2009 22:49 -
|
1108529
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mno ja jsem ji odevzdal ale uz ted se registruji na dalsi sraz at je kdekoliv. Kam mam poslat zalohu ?
Mno ja jsem ji odevzdal ale uz ted se registruji na dalsi sraz at je kdekoliv. :palec Kam mam poslat zalohu ?:-))))
|
|
28.10.2009 23:48 -
|
1108530
|
|
kosta
|
Město: Mnichov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 22 |
|
|
A ja si objednavam opat cislo 13
A ja si objednavam opat cislo 13 :palec
|
|
29.10.2009 10:46 -
|
1108539
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Já jsem připraven č.31 stále za oknem
Já jsem připraven č.31 stále za oknem
|
|
29.10.2009 20:07 -
|
1108578
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
Hlásím těm co psali, e video bylo dnes odesláno. Tak snad příde, u českých členů mám pivo a u těch slovenských houbičku
Hlavně dejte vědět, e to přilo
Hlásím těm co psali, e video bylo dnes odesláno. Tak snad příde, u českých členů mám pivo:-)))) a u těch slovenských houbičku:-))
Hlavně dejte vědět, e to přilo;-)
|
|
30.10.2009 17:00 -
|
1108591
|
|
Drahue
|
|
|
děkujem Simčo DVD dnes dorazilo....fakt jsem se musela smát-opravdu vydařené záběry....
:palecděkujem Simčo DVD dnes dorazilo....fakt jsem se musela smát-opravdu vydařené záběry....:-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
|
|
30.10.2009 18:23 -
|
1108595
|
|
Darja
|
|
|
Přesně jako Drahue, dnes dorazilo DVDčko, no nařechtala jsem se
Chmatáka zopakujeme dalí rok, ta soutě za to stojí
P.S. Simčo, teď si nejsem jistá, ale fakt martin na kameru pulil zadek v bazénu?
Přesně jako Drahue, dnes dorazilo DVDčko, no nařechtala jsem se :-d
Chmatáka zopakujeme dalí rok, ta soutě za to stojí :-))))
P.S. Simčo, teď si nejsem jistá, ale fakt martin na kameru pulil zadek v bazénu? :-))))
|
|
30.10.2009 20:00 -
|
1108596
|
|
Simča
|
|
|
no, to je rychlost, to se ČP překonala
no Darjo, ale aspoň trochu jsem to musela ustřihnout, ač video jinak nestřihám, tak tohle jsem musela, ne e mu to někdo přítě řeknete , ale usekla jsem to decentně, ne
no, to je rychlost, to se ČP překonala:-o
no Darjo, ale aspoň trochu jsem to musela ustřihnout, ač video jinak nestřihám, tak tohle jsem musela, ne e mu to někdo přítě řeknete;-) , ale usekla jsem to decentně, ne:-))))
|
|
30.10.2009 23:50 -
|
1108610
|
|
zico
|
|
|
najk napsal(a):
Ehm, odkaz pre Lenku Puberačku: na zadnej strane čísla nebolo napísané NAVRÁTIL a tak sa obávam, e číslo 18 zrejme môe vyradi z pouívania
Vzkaz od Lenky Puberačky: Vichni co neodevzdali čísla z auta je MUSÍ osobně dovézt na přítí sraz a do té doby je nemáte ztratit. (37, 36, 31, 29, 28, 24, 21 a 18). No a tím pádem u máme 8 posádek na přítí sraz :-)))):-)))):-)))):palec
Ehm, odkaz pre Lenku Puberačku: na zadnej strane čísla nebolo napísané NAVRÁTIL a tak sa obávam, e číslo 18 zrejme môe vyradi z pouívania :nevim
|
|
31.10.2009 19:35 -
|
1108639
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Já jsem rád, kdy se lidé sdruují a mám z toho radost a vemoně se to snaím podporovat. Proto si myslím, e sraz byl prima bez ohledu na počasí a podobné maličkosti. Jumep a spol. odvedl velký kus práce a patří mu díky. Docela jsem koukal na asistenci Městské policie, to by u nás asi neprolo. Pokud mi tam něco scházelo, tak moná troku víc "spíkrování". Jetě maličkost, já vem lidem na srazech automaticky tykám, i kdy je vidím poprvé v ivotě a toté předpokládám i naopak bez ohledu na věk. Pokud to někomu vadí, tak se omlouvám.
Já jsem rád, kdy se lidé sdruují a mám z toho radost a vemoně se to snaím podporovat. Proto si myslím, e sraz byl prima bez ohledu na počasí a podobné maličkosti. Jumep a spol. odvedl velký kus práce a patří mu díky. Docela jsem koukal na asistenci Městské policie, to by u nás asi neprolo. Pokud mi tam něco scházelo, tak moná troku víc "spíkrování". Jetě maličkost, já vem lidem na srazech automaticky tykám, i kdy je vidím poprvé v ivotě a toté předpokládám i naopak bez ohledu na věk. Pokud to někomu vadí, tak se omlouvám.
|
|
| |
|
|