| | |
31.08.2009 20:47 -
Re: Podzimní citronáda 23.10-25.10
|
1105226
|
|
Darja
|
|
|
Trochu se nám namnoily případy, kdy se někdo snail registrovat na sraz jako nepřihláený, nejde to. Pro zápis do registračního formuláře se musíte přihláasit na klub.
tak up up, říjen je tady za chvíli
Trochu se nám namnoily případy, kdy se někdo snail registrovat na sraz jako nepřihláený, nejde to. Pro zápis do registračního formuláře se musíte přihláasit na klub.
tak up up, říjen je tady za chvíli :-)
|
|
02.09.2009 09:21 -
|
1105265
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Mám dotaz k ceně ubytování zda bude stejná pro mé dva známé nečleny klubu. Doufám e ano chci tím předejít případnému nedorozumění. Díky organizátorům za odpověď.
Mám dotaz k ceně ubytování zda bude stejná pro mé dva známé nečleny klubu. Doufám e ano chci tím předejít případnému nedorozumění. Díky organizátorům za odpověď.
|
|
02.09.2009 11:04 -
|
1105268
|
|
Darja
|
|
|
nová formulace: ceny platí pro účastníky srazu, nikoli jen pro členy
nová formulace: ceny platí pro účastníky srazu, nikoli jen pro členy :-)
|
|
02.09.2009 12:00 -
|
1105269
|
|
Liborsali
|
Město: Břeclav, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vechny, chci se jenom zeptat zda je moné se srazu účastnit i třeba jenom jeden či dva dny? Moje přítelkyně bude mimo domov a bude se vracet ten samý den co sraz začíná, tudí bych se mohl dostavit a v sobotu ráno.
Zdravím vechny, chci se jenom zeptat zda je moné se srazu účastnit i třeba jenom jeden či dva dny? Moje přítelkyně bude mimo domov a bude se vracet ten samý den co sraz začíná, tudí bych se mohl dostavit a v sobotu ráno.
|
|
02.09.2009 14:10 -
|
1105272
|
|
jumep
|
|
|
neni problem prist v sobotu rano .... treba len uviest ze jeden den
neni problem prist v sobotu rano .... treba len uviest ze jeden den
|
|
03.09.2009 12:27 -
|
1105297
|
|
zico
|
|
|
Oooo .. super !! Poradim sa doma s polovickou ci pojde aj ona, pac cakame maleho citronistu. Zotrikrat si precitam instrukcie, pochopim ich a potom prihlasim sa
Oooo .. super !! Poradim sa doma s polovickou ci pojde aj ona, pac cakame maleho citronistu. Zotrikrat si precitam instrukcie, pochopim ich a potom prihlasim sa :palec
|
|
03.09.2009 21:15 -
|
1105308
|
|
Darja
|
|
|
Liborsali napsal(a): Zdravím vechny, chci se jenom zeptat zda je moné se srazu účastnit i třeba jenom jeden či dva dny? Moje přítelkyně bude mimo domov a bude se vracet ten samý den co sraz začíná, tudí bych se mohl dostavit a v sobotu ráno.
To, e je sraz 3 dny, neznamená, e tam člověk musí 3 dny být... je to pohodlnějí a víc se pobaví
Pokud budete chtít dorazit v sobotu, tak to zkuste před 10, a stihnete spanilku
To, e je sraz 3 dny, neznamená, e tam člověk musí 3 dny být... je to pohodlnějí a víc se pobaví :-)
Pokud budete chtít dorazit v sobotu, tak to zkuste před 10, a stihnete spanilku :-)
|
|
03.09.2009 21:24 -
|
1105310
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak holá holá, kde jste moravané a slezané, těch přihláek na sraz je poněkud málo z Vaeho regionu. Čeká Vás relax, pohoda, pokec. A máte to hodně blízko, lepí ne na Seči. Kdyby náhodou blblo počasí, tak super vyití, hezký víkend v hezkém městě (plavky přibalit). Zase ty stejní blázni se angaují a organizují, tak si zaslouí naí účast. I kdy to mám snad nejdál ze vech tak jedu. Taky se mi to moc nehodí, ale u se těím na známé drky. Bytná má kecy, ale nakonec mně pustila . Take koukejte se přihlásit a nashledanou v Pieanech. Ucpem jim tam to město.
tak holá holá, kde jste moravané a slezané, těch přihláek na sraz je poněkud málo z Vaeho regionu. Čeká Vás relax, pohoda, pokec. A máte to hodně blízko, lepí ne na Seči. Kdyby náhodou blblo počasí, tak super vyití, hezký víkend v hezkém městě (plavky přibalit). Zase ty stejní blázni se angaují a organizují, tak si zaslouí naí účast. I kdy to mám snad nejdál ze vech tak jedu. Taky se mi to moc nehodí, ale u se těím na známé drky. Bytná má kecy, ale nakonec mně pustila :-d. Take koukejte se přihlásit a nashledanou v Pieanech. Ucpem jim tam to město.:-))))
|
|
04.09.2009 17:59 -
|
1105331
|
|
jumep
|
|
|
mame aj letak propagujuci akciu, vsetkych co sa zucastnia ale aj ty co nemozu zucastnit / nechcu zucastnit atd. a su ochotny pomoct - poprosim vylacte si par ks. a dajte c5tkam co stretnete za stierac ....
spropagujeme tak troska club ....
mame aj letak propagujuci akciu, vsetkych co sa zucastnia ale aj ty co nemozu zucastnit / nechcu zucastnit atd. a su ochotny pomoct - poprosim vylacte si par ks. a dajte c5tkam co stretnete za stierac ....
spropagujeme tak troska club ....
Přílohy: letak_A5_2.jpg ( 883195b ) - |
|
06.09.2009 23:10 -
|
1105417
|
|
jumep
|
|
|
pre vsetkych ktory maju dotaz ohladom ubytovania atd. a nechcu to riesit mailom alebo SZ davam svoje tel. cislo
+42I9O56OO884
padali dotazi na SKYPE - bohuzial nie - mam svoje vyhrady voci skype a nepouzivam ho, iba ICQ ktore je v profile
navod ako trafit do penzionu dam dostatocne vcas na web, ale pre vsetkych ktory by mali problem a nevedeli to najst, poznacte si ho uz dopredu, aby som vas pripadne vedel ist vyzdvihnut
pre vsetkych ktory maju dotaz ohladom ubytovania atd. a nechcu to riesit mailom alebo SZ davam svoje tel. cislo
+42I9O56OO884
padali dotazi na SKYPE - bohuzial nie - mam svoje vyhrady voci skype a nepouzivam ho, iba ICQ ktore je v profile
navod ako trafit do penzionu dam dostatocne vcas na web, ale pre vsetkych ktory by mali problem a nevedeli to najst, poznacte si ho uz dopredu, aby som vas pripadne vedel ist vyzdvihnut :)
|
|
07.09.2009 16:38 -
|
1105441
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Jeden leták jsem dnes osobně předal příjemně, doufám , překvapené řidičce ve Vlaimi.
Na cestu si plánuji půjčit GPS (já mám jen mapu ČR) a tak snad do penziónu trefím. Jenom malý dotaz - platí se na Slovensku na dálnici nějaké poplatky? Jestli jo, tak bych ji raději objel, na těch pár km by se to asi nevyplatilo.
Jeden leták jsem dnes osobně předal příjemně, doufám :-) , překvapené řidičce ve Vlaimi.
Na cestu si plánuji půjčit GPS (já mám jen mapu ČR) a tak snad do penziónu trefím. Jenom malý dotaz - platí se na Slovensku na dálnici nějaké poplatky? Jestli jo, tak bych ji raději objel, na těch pár km by se to asi nevyplatilo.
|
|
07.09.2009 20:14 -
|
1105445
|
|
jumep
|
|
|
kupuje sa znamka .. tieto info dam vsetky pred akciou asi 2 tyzdne, aj s najvhodnejsimi trasami ...
kupuje sa znamka .. tieto info dam vsetky pred akciou asi 2 tyzdne, aj s najvhodnejsimi trasami ...
|
|
08.09.2009 21:32 -
|
1105471
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Hurá se vsichni registrujte. Uz se na Vas moc tesime
Hurá se vsichni registrujte. Uz se na Vas moc tesime :palec
|
|
08.09.2009 22:39 -
|
1105475
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jsem trochu mimo - nevím kde najít identifikační číslo uivatele coby VS při placení. Poraďte.
Jsem trochu mimo - nevím kde najít identifikační číslo uivatele coby VS při placení. Poraďte.
|
|
08.09.2009 22:46 -
|
1105476
|
|
Darja
|
|
|
uivatelský panel- osobní údaje- tam to je.. uivatelský panel má uprostřed pod články a galerií
jinak předem hlásím, e s jumepem jsme zákeřní, máte se na co těit
uivatelský panel- osobní údaje- tam to je.. uivatelský panel má uprostřed pod články a galerií:palec
jinak předem hlásím, e s jumepem jsme zákeřní, máte se na co těit :-d
|
|
08.09.2009 23:41 -
|
1105479
|
|
jumep
|
|
|
otazka na vsetkych zucastnenych, mozete si vsetci zobrat digitalny fotak ? Bola by jedna zabavka pri ktorej by ho kazda posadka vedela upotrebit ...
ak nie, nevadi .. len dajte vedet - asi najlepsie ty co nechcu / neberu / nemaju digitalny fotak (verim ze tych bude menej alebo nebudu ziadny )
otazka na vsetkych zucastnenych, mozete si vsetci zobrat digitalny fotak ? Bola by jedna zabavka pri ktorej by ho kazda posadka vedela upotrebit ...
ak nie, nevadi .. len dajte vedet - asi najlepsie ty co nechcu / neberu / nemaju digitalny fotak :) (verim ze tych bude menej alebo nebudu ziadny :) )
|
|
09.09.2009 09:26 -
|
1105484
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
myslim ze ma dnes uz skoro kazdy bud digifotak, nebo alespon fotak v telefonu, at se prihlasi nekdo kdo ne?
myslim ze ma dnes uz skoro kazdy bud digifotak, nebo alespon fotak v telefonu, at se prihlasi nekdo kdo ne? :D
|
|
09.09.2009 14:15 -
|
1105490
|
|
Darja
|
|
|
Samozřejmě, e v dnení době mobil bez foáku není kůl a in, ale předpokládáme nějakou kvalitu fotek, take lepí foák, mobil v nouzi
Stačí jeden foák / mobil s lepím foákem na posádku (tj. jedno vozidlo)
Samozřejmě, e v dnení době mobil bez foáku není kůl a in, ale předpokládáme nějakou kvalitu fotek, take lepí foák, mobil v nouzi:palec
Stačí jeden foák / mobil s lepím foákem na posádku (tj. jedno vozidlo);-)
|
|
09.09.2009 16:55 -
|
1105499
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Dovolím si parafrázovat Terazkyho: Posluchajte Darjo, čo také si predstavujete pod pojmom "lepí foák"?
Dovolím si parafrázovat Terazkyho: Posluchajte Darjo, čo také si predstavujete pod pojmom "lepí foák"?
|
|
09.09.2009 18:00 -
|
1105502
|
|
Darja
|
|
|
jáj, slovíčko lepí bylo bráno jako, e je lepí vzít si foák, ale i mobil dostačuje. Bohuel jsem vynechala přísudek a u ta věta vypadá jinak.
Budete potřebovat prostě něco, co dokáe vyfotit objekt a bude na té fotce poznat, e ten objekt je přesně ten, který jsme mysleli
Myslím, e kadý současný mobil to zvládne
jáj, slovíčko lepí bylo bráno jako, e je lepí vzít si foák, ale i mobil dostačuje. Bohuel jsem vynechala přísudek a u ta věta vypadá jinak.
Budete potřebovat prostě něco, co dokáe vyfotit objekt a bude na té fotce poznat, e ten objekt je přesně ten, který jsme mysleli:-)
Myslím, e kadý současný mobil to zvládne :-)
|
|
| |
|
|