jumep
|
15.07.2009 15:32 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
|

|
to co pisal tomik je ze mu to pise malo aditiva, co treba zresetovat, v autorizovanych servisoch je to casto krat nad ich sili a to mu autodiag zresetoval ..
tj, ako pises
dulo1 napsal(a): "Aditívum sme doliali a podža pokynov servisu som mal natankova viacej krát a potom prís na diagnostiku.Na diagnostike ale zistil, e sa stále nedá počítač vynulova a závadu stále píe."
su neschopny a zajdi za autodiagom priamo - kde sa s tym pohra a resetne ... este by som uvazoval o vycisteni fapu, plna nadrzka eolysu by pri starom systeme fapu mala byt zaneseny fap, aspon v mojom pripade to asi tak bolo, bo som ho cez vikend vycistil a auto zacalo fungovat normalne .... tj. zrazu uz motor taha od 1500otacok co predtym bol lemra jak to ..... som sa stym nevedel rozbehnut do kopca ...
jo, a este v ten den som ti odpisal na to toto:
jumep napsal(a): "ono nevedia robit s diagnostikou, kontaktuj autodiaga a nechaj si to resetnut
(resp. zaujimalo by ma co by povedali po vymene nadobky) ono nevedia robit s diagnostikou, kontaktuj autodiaga a nechaj si to resetnut (resp. zaujimalo by ma co by povedali po vymene nadobky) " |
| |
| |