myneur
|
11.05.2009 02:20 -
Re: BT module
|
|

|
Dobře ty! Naels jehlu v kupce sena, jak se ti to podařilo?
Několik lidí si to od něj koupilo, a ryze pozitivní reakce.
Ten, kdo se ptal, jestli to funguje na C2, C4, C5 s nebo bez mp3, vem odpověděl, e to jde - e prej auto musí mít moná jenom multifunkční displej typu C (a CAN samozřejmě). Ten displej je předpokládám normální ten maticovej, co máme vichni (z jedné fotky to tak vypadalo).
Prodává BT modul s mikrofonem a konektory, ale ty konektory si drátama prej musí spojit kadej sám.
Napsal jsem mu, jestli to e to chci koupit, jestli to je kompatibilní s non-mp3 C5, a e moná koupíme víc, take jestli jetě někdo chce, hlate se.
Napsal jsem taky Parrotům, jak to jako s tim svym udělátkem myslej. Hlavně je to zajímavý, pokud to zároveň umí BT i připojit iPod.
Akorát nevim, jak si mám vysvětit: "Smart Audio Tracks browsing on vehicle display". Ty jejich marketingový kecičky můou znamenat cokoliv, známe je.
Myslim si, e u iPodu to akorát zobrazuje název tracku, a jde to oupat sem a tam, ale e přes to nejde brousit ipod menu jako s original Citroën USB Boxem. Nikde na netu jsem o tom nenael ádný jiný informace (krom hebrejtiny, a jejich PDF katalogu). |
| |
| |