tomikm
|
27.04.2009 16:15 -
Re: Propadani brzdoveho pedalu
|
|

|
patně mi odbrďuje pravé přední kolo, resp. brzda neodbrďuje úplně - trochu vázne. Jak se mi to přihodilo: Vyměnil jsem prachovku a Okrouek v předních třmenech a od té doby to zlobí. Samostav podle mě chunguje jak má, ven jde vytočit perfektně, dovnitř se zatlačením shora. Měl jsem fransouzákem zmáčknutou brzdovou hadičku, aby mi nevytekla kapalina, ale nepřepokládám, e bych tímto sníil její průtok, při odvzduňování vytéká kapalina jak má. Při zkuební jízdě jsem dost prudce brzdil, tak snad jsem tím nezpůsobil nějakou neplechu, ale při zkouce jsem zjistil, e brzda vázne. Hned jsem ji rozebral a zjistil, e čep na destičce jsem měl patně nasazený v pístku, čep na desce byl ohlodaný, proto jsem pístek otočil o 180st. a desky mezi sebou prohodil. To nepomohlo. Jetě jsem se domníval, e je skříplá nová prachovka, tak jsem ji vyndala zkusil bez ní. Taky nepomohlo. Ruční chodí jak má, odbrďuje do té doby, ne pouiju noní brzdu, proto předpokládám závadu v hydraulice. Poraďte někdo jak dál..... |
| |
| |