kubat11
|
15.03.2009 12:12 -
Re: olejový filtr
|
|

|
Asi jsem se v prvním příspěvku nevyjádřil zcela přesně, protoe jsem podrobně nepopsal, jak jsem k problému dospěl. Take znovu a přesněji, při výměně jsme se snaili identifikovat původní vloku, co bylo poměrně sloité, protoe původní nápis na plastu vloky byl u téměř nečitelný a rozlutitelná byl pouze část nápisu, kde bylo znát .....FILT....., co mohlo být cokoli, od slovního základu filtr nebo také zn. Filtron. Podstatná vak není ZNAČKA ale skutečnost, e vloka měla těsnící gumové břity (a ji byla jakákoli). Moná jsem mylně dovodil, e se jedná o zn. Filtron. V tom vak není podstata problému. Důleité je, e jsem při zkoumání filtrů růzých značek u ÁDNÉHO jiného tyto gumové břity nenael. Nejsem ádný spořílek, kterému je zatěko dát peníze za pořádný filtr a olej (pouil jsem doporučený Total Quarz 9000 5W40). Pokud mi můe konkrétně poradit, který filtr je podle Tebe kvalitní (nebo který je u Citroenu poíván jako OEM) a má gumové těsnící břity, budu Ti vděčný. Jinak je skutečně zbytečné mi opakovaně dokazovat, e jsem blb, protoe tato diskuze je zde zaloena předevím proto aby ti, kteří vědí, poradili těm, kteří nevědí, děkuji. |
| |
| |