myneur
|
09.03.2009 11:18 -
Re: Zkuensti s nákupem C5
|
|

|
myneur napsal(a): Já koupil C5 z 2005 u .link. - prodejce měl solidní jednání - auta tam vypadaj dobře (hodně nadprůměr) - prý je bere přímo od leasingovek z Belgie.
Můj nákup: domluvil jsem se na prohlídce kámoem automechanikem, a na obhlídku a mechanicky bylo v cajku, tak e to napíchneme na diagnostiku v Citroënu v Kladně. Auto nemělo ádnou závanějí chybu, tak jsem ho vzal. Zatim jede skvěle, ale je to funglovka, take se jetě uvidí.
Jenom mi krom servisky slíbil poslat výpis kompletní servisní historie (z počítače leasingovky), a to mi jetě neposlal - ale doufám, e to v pondělí udělá...
Tak mi prodejce poslal u i ten výpis oprav. Take potvrzuju, e v bazaru autapavel.cz jsem se setkal s opravdu nadstandardně solidním jednáním.
Jediné, co bych mohl vytknout je faktura místo kupní smlouvy, která není tolik popisná, jako dobrá kupní smlouva (např. nad formulací "stojí a leí" se právníkům jeí vlasy), i kdy prodejce se uvolil napsat do ní některé formulace, které jsem poadoval. Ale v vzhledem k tomu, e na auto dává ganraci původu a počtu najetých kilometrů, a technický stav mi čeknul automechanik a pak jetě servis Citroën, včetně diagnostiky před prodejem (bez toho bych současné auto nikdy nekoupil), tak nákup označuji za více ne hladký.
Auto jede jako drak, a vypadá, e jediná chyba je blbnoucí stahování pravých oken od řidiče, které jsem objevil u před koupí. I kdy největí investice (krom servisu při 140k (kde se najde, co je potřeba na C5 měnit při kolika km?) bude nákup pneu |
| |
| |