maóek
|
06.03.2009 20:52 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
|

|
Ahoj, mám tu věcičku u pár týdnů. Udělal jsem si na kartě adresáře CD01 a 06 a narval plnou 2GB kartu písniček, v kadé sloce víc jak 100 písniček. Ale rádio mi načetlo pouze 3 adresáře CD01 a 03. Po pár experimentech jsem přiel na to, e do kadého adresáře můu dát max 99 songů, aby to rádio načetlo. Take na kartě můe tím pádem být pouze 6×99 tracků. Podadresářů v těch CD01 a 06 můe být libovolně, ale vechno je to slije a nerozliuje. Take to dělám tak, e abych naplnil kapacitu karty, tak jsem si v Neru udělal pár bloků vícepísničkovejch, abych jako uetřil na celkovým počtu tracků. Ideální třeba pro ty kdo rádi DJský sety 700MB = víc jak hodina hraní atd. Prostě nejde koupit 4GB kartu či větí a narvat tam tisíce samostatných písní, počet je omezen. Co se týká kvality, tak to hraje supr, CD kvalita ovlivněná pouze kompresí/kvalitou mp3, úroveň hlasitosti vpoho, nic jako u FM transmitorů či jaxe to jmenuje. Ale při plné kartě načítá rádio ne začne hrát více ne jsem byl zvyklej na jiných přehrávačích, cca 20-30sek. AUX jack vstup jsem nezkouel. A celkem mne překvapila kvalita provedení, imho velmi solidní. Kabelá jsem protáhl skrz palubku zezadu do přihrádky před spolujezdcem, nikde nevrtal apod, je ten kastlik jsem musel povytáhnout ven při montái. To tolik moje zkluenosti |
| |
| |