Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Západočeský minisraz 8.3.2009
Herulinka
05.03.2009 12:56 - Re: Západočeský minisraz 8.3.2009
99
Krtek napsal(a):
No podle mě se při spanilý jízdě roztrháme hned na prvních semaforech.

Zkusila jsem to vymyslet, abychom těch semaforů potkali co nejméně, kdyžtak na sebe budeme čekat

Pafka napsal(a):
Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka? Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat Vsak se zas pak najdeme

Mapka je dobrý nápad, něco vyrobím, jinak mám zajištěného jednoho externího kameramana v Doudlevcích u Škodovky a my sebou berem taky kamerku (doufám, ještě si musíme zařídit její půjčení), takže by pak mohl být i malý záznam
jinak oplachování mám taky v plánu, včera už mi bylo naznačeno, že mám auto jak prase, ale nechám to na sobotu, a je to co nejčerstvější

jumep napsal(a):
na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov , mesto zavrete na hodinu

To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi vážně cenu nemá leda by se tato tradice stala hojně navštěvovanou, pak by to za to určitě stálo

Herulinka napsal(a):
To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi vážně cenu nemá leda by se tato tradice stala hojně navštěvovanou, pak by to za to určitě stálo

Tak sorry, koukla jsem až teď a vidím, že nás bude šest

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator