Herulinka
|
05.03.2009 12:56 -
Re: Západočeský minisraz 8.3.2009
|
|

|
Krtek napsal(a): No podle mě se při spanilý jízdě roztrháme hned na prvních semaforech.
Zkusila jsem to vymyslet, abychom těch semaforů potkali co nejméně, kdytak na sebe budeme čekat 
Pafka napsal(a): Herulinko, budu rad,kdyz trasu doladis. Mozna by neskodil pro kazdyho maly itinerar,pripadne mapka? Plzni se projedeme, kdyz se poztracime, tak holt se poztracime, to se neda nic delat  Vsak se zas pak najdeme 
Mapka je dobrý nápad, něco vyrobím, jinak mám zajitěného jednoho externího kameramana v Doudlevcích u kodovky a my sebou berem taky kamerku (doufám, jetě si musíme zařídit její půjčení), take by pak mohl být i malý záznam 
jinak oplachování mám taky v plánu, včera u mi bylo naznačeno, e mám auto jak prase, ale nechám to na sobotu, a je to co nejčerstvějí 
jumep napsal(a): na truckcountry sa planuje spanilka v spolupraci s policajtami a byvaju dost ochotny  aj ked je asi rozdiel 30C5 a 150 tahacov  , mesto zavrete na hodinu
To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo 
Herulinka napsal(a): To by bylo hezký, ale kvůli pěti autům to asi váně cenu nemá  leda by se tato tradice stala hojně navtěvovanou, pak by to za to určitě stálo 
Tak sorry, koukla jsem a teď a vidím, e nás bude est |
| |
| |