alx
|
03.03.2009 21:42 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
|

|
immer napsal(a): Tak já u jsem s touto anabází u konce!  Vzpěry jem rozebral(foto na mém profilu),poslal p.Gorčákovi a do týdne byly zpátky.Cena 720 kč : 200kč kus, 200kč výměna pístnic,120kč potovné a balné.Byl jsem trochu rozčarován při pohledu na závity,které byly nedokonalé,ale proříznutí to spravilo. Opětovné smontování je ta pravá pochutina...Dělali jsme to ve dvou,jeden stlačoval pruinu proti zemi,a druhý se snail chytit konec vzpěry do kletí. To se nám sice podařilo,ale následná exploze pruiny a rozmetání vech součástek po okolí,nás zaměstnalo na půl hodiny.  Vzpěry mám udělané na 400N, a myslím,e je to dostačující. Kdy otevřu okno a pak otvírám dveře samostatně,překonám pouze lehký odpor v první třetině(co je dáno konstrukcí přepákování) a dveře plynule vyjedou do horní polohy,co bylo kdysi nemyslitelné! A opravdu do krajní polohy..najednou jsou bez zvedání o 15 cm vý! Jen doufám,e to chvíli vydí.
tak to je vyborne, diky za informaci. Myslim ze Zulu uz se take chysta ze mu je posle a uvazuji o tom take.
Dej vedet kdyby se neco treba zmenilo, ale jinak preji at slouzi co nejdele |
| |
| |