stano1
|
07.01.2009 19:59 -
Re: Autorizovaný servis - Slovensko
|
|

|
palohasic napsal(a): Ja osobnú skúsenos s Citroenom servisom nemám.
Ale kúpil som Citroen C5 v Trenčíne srvisovaná v u p. Vidličku a pani čo mala toto auto na starosti vo firme mi povedala, e ochota straná.Napr. sa stalo e vozidlo bolo v Servise,opravili ho a vozidlo vyparkovali pred servis bez toho aby zavolai do firmy aby si prili po auto!
Firma sídli 1KM od Ciroenu!!!!! Čo je podža mňa chrapúňstvo u len z toho dôvodu e nové auto stálo viac ako Milión SK. 
Pani vo firme bola vežmi ochotná a dala mi potvrdenky a fakturácie čo vetko menili na aute od roku 2007.Dám to do denníčka v Sobotu.
Teraz má autíčko 227.000km a mám ís do servisu v Trenčíne kontrola po 230.000km.
Chcel by som ís k nám do iliny aby mi zistili čo treba vymeni. Vymenim si to sám ako písalo čo si spraví to má!
Ja mám dobrý servis v iline firma MOTOPO kúsok od Hypertesca.A na cene sa dalo vdy dohodnú či s papierom alebo bez 
S tou ochotou v Tn je to tak:Sú tam 2 príjmací technici. Väčinou som rieil veci s p.Baláom a ten je vpohode.Ten druhý je troku oprsknutý hlavne keď s ním chce riei veci typu: čo by to bohlo by,a či to nieje niečo iné keď to nekepe vdy, atď.Ale to asi vetci mechanici,ako som si vimol(čes výnimkám)
Nevidím na tom nič zlé keď je auto opravené tak ho vyparkujú von. väčinou ide tam pred predajňu,kde je na to parkovisko. Nieje ani na ceste ani pri chodníku,tak čo je na to zlé? Autá dávajú von mechanici a servisný technik kontaktuje zákazníka.
P.S. Citroen Za ani neskúaj, bývalý kolega c C3 tam bol pár krát a katastrofa. |
| |
| |